Komunistický zločinec Zdeněk Ondráček (KSČM)

Zdeněk Ondráček je v současnosti člen Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) a poslanec Parlamentu ČR. Ondráček je též bývalý člen Komunistické strany Československa (KSČ), která je Zákonem o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu č. 198/1993 Sb., označena za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci, která stojí komunistickým terorem v Československu před listopadem 1989. Ondráček se dokonce na tomto teroru významně podílel – byl příslušník Veřejné bezpečnosti (VB) a účastnil se zásahů při protirežimních demonstracích. Ondráček sice nyní říká, že nikoho obuškem nebil, avšak v rozhovoru pro časopis Mladý svět z prosince 1989 odpověděl na otázku, že uhodil ženu obuškem, když na něj při demonstraci plivla a dala mu facku. Konkrétné otázky, Mladý svět:

Použil jsi někdy obušku proti ženě?
„Pokud jsem ohrožen, mohu podle zákona použít obušek. Je-li dav agresivní, veli se ‚Za použití obušků, vpřed‘. Ale vůči ženám se obušky nepoužívají. Celkem jsem je proti ženě použil dvakrát, to když jsem byl ohrožen.“

Jakým způsobem?
„Ta dívka na mě plivla a dala mi facku. Podle zákona jsem obušku mohl použít.“

Takové lidi dává KSČM na své kandidátky!

Zdeněk Ondráček

Video: Ondráček v rozhovoru pro Televizní noviny

Nahlásit nefunkční video

4 komentáře u “Komunistický zločinec Zdeněk Ondráček (KSČM)

  1. porovnejte s dneškem.stačí mít odlišný názor a jste socan, předveden ,okraden státem,chtít být v práci v odborech ,atd,Předmět: Je k tomu něco ještě dodat ???

    CHTĚL NĚKDO Z VÁS V ROCE 1989:

    -aby bylo 600 000 nezaměstnaných a 30 000 bezdomovců

    -aby vodu zdražili na 80 násobek ceny roku 89

    -aby plyn zdražili na 15 násobek

    -aby elektriku zdražili na 15 násobek

    -aby se bytů stavěla polovina a byty zdražili na 50 násobek

    -aby uhlí a dříví zdražili na 15 násobek

    -aby metro zdražili na 32 násobek

    – aby se neobdělávalo 7 miliard m2 zemědělské půdy

    -aby masmédia manipulovala s veřejným míněním

    -aby vybily 2 milion kusů skotu a trávu neměl kdo žrát

    -aby zdraví bylo jen pro bohaté

    -aby se rodilo v průměru každý rok o 50 000 dětí méně

    -aby a místo dětí K NÁM přicházeli imigranti z Rumunska ,Ukrajiny, Vietnamu, Slovenska, atd.

    -aby vzrostla kriminalita o 300 %

    -aby stoupl počet vražd o 100%

    -aby bylo milion exekucí ročně

    -aby národní podniky předali zahraničním vlastníkům a ti si odváželi 500 miliard výnosů a zisku ročně

    -aby schopní a inteligentní emigrovali

    -aby rozpoutali skrytou občanskou válku a rozeštvali národ

    -aby tady byla gigantická byrokracie a přibylo 50 000 státních úředníků

    -abychom měli stejné ceny jako v Německu a třetinové platy

    -aby nám ukradli vodárny, plynárny, energetiku, doly, pískovny, cementárny, cihelny, ocelárny, banky, obchody či tisíce podniků

    – aby tady byla diskriminace a totalita větší než tady byla

    – aby člověk měl strach vyjít sám večer na ulici

    – aby se lidé báli každého dalšího dne

    – aby si brali advokáta na kde co ze strachu, že je někdo napálí

    -aby například prodavačky nevydělaly za 8 hodin na bydlení , jídlo, oblečení , poplatky a dopravu do práce

    -aby tady bylo desetitisíce narkomanů, gambleři na hracích automatech, prostitutky v příhraničí u hlavních silnic, bezohlednost , pokrytectví a běžně vítězila lež a nenávist.

    Pokud ano, volte dále ODS, TOP09, atd. !!!!!!!.je videt že kapitalismus v naší republice vyrábí čím dál více ,zmetků lidských a morálních ,jako ods ,neč,pík,kalousků,atd..atd kteří se řídí hyenyzmem nejhoršího ražení ,zneužívání moci ,vůči nejslabším, to je občanům.nedivím se že tito takzvaní občané vymíšlí náhubkové zákony,a jine zábrany aby zamezily co nejvíce slušným lidem ,se branit svobodně proti takovym parazitům,a zločineckým stranám jako je ODS A JEJICH PŘIZNIVCŮM,kterym se vtomto bezpráví dobře žije za ochrany takzvané spravedlnostia takzvané demokracie .je načase těmto konkrétním jednotlivcům dát poznat na vlastním těle co obnáší ,jak se volá do lesa tak se zněj ozývá,

  2. Tedy chemiku, vy jste dobrý případ. Někoho kdo je tak neskutečně mimo a ještě to potvrdí takovou řadů nesmyslů; to se hleá těžko.
    Až budete mít v ústavu zase jednou přístup k internetu, napíšete něco. Docela mě to v pondělním dopoledni pobavilo a to je přeci prima.

  3. Tedy Petře, vy jste dobrý případ.
    Těžko se hledá někdo, kdo je tak neskutečně mimo že popírá skutečnosti vyvolané či následující po morálním marastu listopadového převratu. Nemíním s Vámi diskutovat o tom že zcela totožné metody používají pořádkové síly i dnes, například při ochraně pochodu úchyláků nazývaný „Prague Pride“. A má slova nejsou obhajobou Zdeňka Ondráčka, ale pouze obhajobou pravdy, že minulý režim nezplodil tolik morálního marastu jako ten dnešní „“demokratický““, kdy i představitel vlády přímo vyzývá k udávání osob, které prezentují /šíří názory odlišné od toho vládního názoru !!!!!!!! O snížení životní úrovně ani nemluvím !!!!! Je zločinem vlády, když český občan s 5x nižším platem než Němec či Rakušan nakoupí potraviny levněji v Německu či Rakousku než v tuzemských obchodech !!!!!
    Takovou vládu nelze nazvat jinak vlastizrádci a jejich omezování svobody projevu si ničím nezadá s omezováním svobody slova v režimu minulém !!!!!!!!!!!!
    Až budete někdy psychicky /rozumově příčetný tak si informaci o zásahu pořádkových sil proti demonstrantům vůči pochodu „“Prague Pride““ najděte na Internetu, Zveřejnila je i taková dezinformační hlásná trouba vládních názorů jako je SEZNAM !!!! A o způsobu ožebračování vlastního obyvatelstva vládou pětikolky pučistů se můžete přesvědčit návštěvou kteréhokoliv německého či rakouského Kauflandu a srovnáním s cenami v Kauflandu českém !!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *