Jsme v prdeli? Ne, Češi se mají jako prasata v žitě!

Video: Jsme v prdeli, Barbora Poláková a David Koller

Nahlásit nefunkční video

Jsme v prdeli? Nejsme, to jen Češi jsou neskutečně „nenažraní“! Nebojím se říct, že Češi se mají jako prasata v žitě! To, že si někdo půjčuje na iPhone, dovolenou, značkové oblečení, drahou elektroniku, druhé auto v rodině… To je právě ona zmíněná nenažranost!

V ČR jsou v platnosti demokratické principy, drtivá většina lidí nežije v bídě, není válečný stav… Dnes je svobodné podnikání, to za komunistů nebylo možné. Každý může začít podnikat, každý může být milionář, multimilionář. Jen stačí přestat remcat a jít něco dělat. Je mnohem lépe než za komunistů. Jak bylo za komunistů? Za komunistů byla šikana a zabíjení lidí, všude hafo udavačů a estébáků. Ale také poloprázdné obchody, fronty na jižní ovoce (banány, pomerače)… Nebylo co žrát, jen si zavzpomínejte!  Zavzpomínejme na ty oprýskané fasády, rozbité chodníky, strašné zdravotnictví…

Komunismus = miliony zavražděných a utýraných lidí, děsný teror obyvatelstva, smyšlené dějiny, manipulace s lidma, akcentovaná lež, devastace lidské důstojnosti, vydírání, zločiny proti lidskosti, persekuce, smyšlené politické procesy, omezení cestování do zahraničí, drtivá většina lidí kradla neskutečným způsobem, mnoho mladých lidí nesmělo studovat, atd. Zavzpomínejte! Ubohý argument: Já jsem se měl dobře, neobstojí. To je egoismus největšího kalibru. Člověk, který říká, že on se měl za komunistů dobře, tak má naprostou neústu k lidskému životu, protože komunismus zabíjel a zabíjí!

Dnešní svět není dokonalý, politická situace též. Jenže je potřeba se uvědomit, že zde jde o selhání jedinců, ne systému. Nevidím jinou cestu, než politickou stranu, která mi je nejblíž – Občanská demokratická strana (ODS). Vždycky jsem volil ODS, přístí volby dám s největší pravděpodobností hlas této straně, která dělá tak potřebné reformy. Tyto reformy nelze v žádném případě považovat za asociální, ale nutné. Z mého pohledu jsou tyto reformy dokonce ještě nedostatečné. Pokud bych já mohl do toho trochu mluvit, tak bych navrhl občasné vypínání veřejného osvětlení (tam se točí obrovské peníze), OKAMŽITĚ bych na nějakou dobu zastavil rekontrukce VŠECH státní objektů, silnic, dálnic… OKAMŽITĚ bych propustil mnoho státních úředníků (především z ministerstev, Městských úřadů, Obecních úřadů…). Apod.

Nejsme v prdeli, to jen nevíme, co je být v prdeli!

4 komentáře u “Jsme v prdeli? Ne, Češi se mají jako prasata v žitě!

  1. člověče, ty jsi fanatik. Kde žiješ, že si troufáš tvrdit, že češi se mají tak luxusně. Větší zlodějiny, udavačství, policejní stát a šikana, jako jsou dne jsem nezažil. Tak co tu vykládáš o blbostech, kde líčíš tento stát jako táj na zemi. Tobě se zdá normální makat 12 hodin denně a mít hovno? To je ten ráj na zemi? Se spomatuj. Buď jseš úplně vymazaný, nebo jedeš v těch největších zlodějinách a z ostatních si děláš kozy !!

  2. A ty jsi asi momentalne postizeny 🙂 Kde mas ze delas 12 hodin? Podle zakona je určeno 8 hodin denně, žadne 12 hodin jak tu brebtaš ty brebto 🙂 A chovej se jako člov a ne žviře ty nevychovanče 🙂 😕 😕 😕 😕 😕 😕

  3. To je šílený článek. Nechápu, kde autor žije. Ně co a pro někoho se zlepšilo, ale životní úroveň spodní poloviny příjmového žebříčku výrazně klesla.Ale hlavně dichotomie:oni-zlo, my-dobro, v praxi nefunguje. Každá doba má svoje a v každé době jdou ke korytu nahoru gauneři.Pokud jde o miliony mrtvých, počítá Čínu, Rusko a všechno dohromady. Kdybychom měli změřit, kolik lidí umírá kvůli něčí nenažranosti, pak bychom se dopracovali i k větším řádům než pouhé milióny.Ať je to v Latinské Americe, Africe, Asii.Čili kapitalismus pokud jde o humanitu a počet mrtvých nejen není lepší než komunimus, ale dokonce vede.

  4. Ty admine, ty už máš tu hlavu tak vypatlanou, že už ani nevíš, co plácáš.
    Hovoříš o demokracii, ale sám se chováš jak diktátor. A uvědom si, že momentálně žijeme jen v rádoby demokracii a rádoby kapitalismu a ta tvoje oblíbená politická strana se pravicově jenom tváří. Mi řekni, od kdy pravice podporuje sociální fondy ty kebule šišatá.
    Ona ti ODSka vymyla mozek, že ti ta její nulová historie s bojem proti korupci nic neříká, přestože byla v programu, viď?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *