Je komunistka Marta Semelová fanatička?

Marta Semelová (nar. 1960) pochází z bolševické rodiny. Od roku 1981 byla členkou zločinecké organizace KSČ. KSČ je dle zákona z roku 1993 označena za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci. V současnosti je Semelová komunistická poslankyně za stranu KSČM.

Semelová je velkou obdivovatelkou a příznivkyní komunistického prezidenta (a masového vraha) Klementa Gottwalda, který v 50. letech nechal zlikvidovat řadu nevinných občanů, zejména ve vykonstruovaných procesech. Například doktorku Miladu Horákovou, Rudolfa Slánského a řadu dalších lidí. Proces (autentický záznam procesu) s Miladou Horákovou nepovažuje Semelová za objektivní. Pro Hospodářské noviny Semelová řekla: Mělo by to být ze všech pohledů. V tomhle záznamu chybí celkový mezinárodní pohled a kontext té doby. To není objektivní. Semelová evidentně obhajuje komunistickou genocidu páchanou v 50. letech!

Zní to neuveřitelně, ale současní komunisté se hlásí k odkazu Komunistické strany Československa (KSČ) – zločinecké organizace! Více video (zde je i Semelová)…

Video: 25. únor 2008 Komunistická demonstrace za socialismus! 1.

Nahlásit nefunkční video

Video: 25. únor 2008 Komunistická demonstrace za socialismus! 2.

Nahlásit nefunkční video

Video: Poslankyně Semelová (KSČM) o významu pohraničníků v letech 1948-89

Nahlásit nefunkční video

Jeden komentář u “Je komunistka Marta Semelová fanatička?

  1. Lepší bude, když lidé budou volit suverenitu, a komunisty, a budeme se mít do budoucna dobře, budem to všechno konečně jako dříve, budeme mít svoji vlastní výrobnu, budou fabriky, a budeme mít konečně vůbec práci, půjdeme časem doleva, to bude úplně super, bylo by super kdyby letopočet šel dozadu až do roku 1989, a potom až do roku 1997, a pořád dokola, a až do konce života.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *