Jak se pláče v KLDR (video). Dokáže takto plakat i předseda KSČM?

Korejská lidově demokratická republika (KLDR) je jaderná mocnost, kde vládne zločinný komunismus. Když zemřel krvavý diktátor Kim Čong-il, tak se muselo VELMI truchlit a brečet. Viz video. Možná to brečení z našeho hlediska vypadá směšně, nebo si někdo myslí, že jde po fanatiky, ale je potřeba si uvědomit, že tamnímu komunistickému režimu se musí podřídit KAŽDÝ. Odpůrci režimu jsem žalářováni, mučeni, zabíjeni. A to včetně žen a dětí! Na mnoha odpůrcích režimu jsou prováděny nelidské experimenty, ženy ve věznicích nesmějí při porodu křičet (tyto děti jsou následně zabity)…

A tohle všechno propaguje předseda Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) Vojtěch Filip! Když zemřel komunistický diktátor Kim Čong-il, tak Vojtěch Filip zaslal do KLDR tuto kondolenci:

„Vážený soudruhu,
se zármutkem v srdci jsem přijal smutné zprávy, že Kim Čong-il, velký vůdce Vaší země, zemřel. Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž se obětoval, aby přinesl blaho korejskému lidu, zajistil bezpečnost KLDR a dosáhl mírového sjednocení Koreje. Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi.
Přijměte, prosím, můj soudružský pozdrav.“

Komunisté jsou pořád stejní – iklinují ke zločinnosti! Nevolit!

Video: Jak se pláče v KLDR

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *