Game Booster download

Sekají, načítají se dlouho, hry na vašem počítači? Řešení nabízí program Game Booster, který vám optimalizuje váš počítač tak, že budete moci hrát i nejnovětší hry na starších počítačích.

Game Booster je optimalizační nástroj, který optimalizuje (zvyšuje výkon) vašeho počítače, tak aby byl schopen hrát nejnovější hry. Program ocení především ti, kteří mají starší počítač. Výkon počítače zvýšíte kliknutím na jediné tlačítko, program vše zařídí za vás. Program funguje tak, že dočasně ukončuje nerevantní procesy a programy, optimalizuje fyzickou paměť – RAM a procesor.

Game Booster má také další přednosti – vypíše vám názvy všech ovladačů herních zařízení, které se nacházejí v počítači. Poté stačí označit název ovladače a kliknout na Přejít na stránku stažení, kde si můžete stáhnout nejnovější verzi ovladače. Program vám také pomůže stáhnout nebo aktualizovat nezbytné herní nástroje a defragmentovat herní složky.

Game Booster je zcela zdarma (freeware) a v češtině. Je plně fukční v operačních systémech Windows XP, Vista, Windows 7.

Stahuj zdarma

Nefunguje download? Kontaktujte admina a on to spraví 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *