Dopis pro soudružku Jiřinu Fialovou z KSČM

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že jsem z vašeho okresu, cítím potřebu vám napsat tyto řádky… Jsem dlouhodobě a velmi znechucen politikou KSČM. Pojďme se podívat na FAKTA ohledně KSČM a členů KSČM:

1. KSČM a její členové mají za vzor současné diktátorské komunistické režimy (Čína, KLDR), kde je utlačování lidských práv a zabíjení lidí na denním pořádku. Důkazy: Velvyslanec ČLR Jü Čching-tchaj v Praze…

Nahlásit nefunkční video

2. Váš vůdce Vojtěch Filip velebil zesnulého tyrana Kim Čong-ila a KLDR:
„Vážený soudruhu, se zármutkem v srdci jsem přijal smutné zprávy, že Kim Čong-il, velký vůdce Vaší země, zemřel. Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž se obětoval, aby přinesl blaho korejskému lidu, zajistil bezpečnost KLDR a dosáhl mírového sjednocení Koreje. Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi. Přijměte, prosím, můj soudružský pozdrav.“

KSČM oslavuje založení zločinné Komunistické strany Československa (KSČ). Důkazy:  Slavnostní shromáždění k 90.výročí vzniku KSČ, bývalý vůdce KSČM Miroslav Grebeníček…

Nahlásit nefunkční video

Oba víme, že KSČ je zákonem č. 198/1993 označena za nelegitimní, zločinnou a zavrženíhodnou organizaci. Oba víme, že komunistický režim před rokem 1989 popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám. To všechno je fakt, který je stvrzen zákonem. Jak tedy někdo může oslavovat založení zločinné organizace? To HNUS VŠECH HNUSŮ.

To, jakým způsobem obdivuje KSČM totalitu, považuji za velký HNUS. Z toho plyne, že rozhodně  nedošlo k žádnému ponaučení!

Jsem znechucen a zděšen poslankyní za KSČM Martou Smelovou a členem KSČM Lukášem Kollarčíkem. Oba každoročně uctívají totalitu – pamatátku masového vraha Klementa Gottwalda. Důkazy:

Nahlásit nefunkční video

Semelová dokonce zpochybňuje vykonstruované komunistické procesy z 50. let minulého století a tvrdí, že únor 1948 a následující období 40 let, nebylo zločinným režimem. Čímž popírá zákon č. 198/1993. Jde ale pouze o její subjektivní názor.

Někteří soudruzi z KSČM zpochybňují komunistickou genocidu, což je trestný čin… Trestné činy proti lidskosti, § 261a. Důkazy:

Nahlásit nefunkční video

Jsem velmi znechucen mladými komunisty – Svaz mladých komunistů Československa (SMKČ) a Komunistický svaz mládeže (KSM). Ti rudé zrůdy mají za vzor diktátora a masového vraha Lenina. Požadují revoluční překonání kapitalismu, násilné nastolení socialismu a odstranění soukromého vlastnictví výrobních prostředků. Takto má ta jejich revoluce vypadat – dýka v ruce a zbraň na zádech…

Se zbraní v ruce za komunismus

Velmi nechutné bylo, když zemřel bývalý prezident Václav Havel. To se u mladých komunistů oslavovalo… web komsomol.cz:
„Emanuel Moravec je mrtev, Havel odešel… Národe oslavuj!“
„Zemřel Václav Havel, sluha USA, NATO, sudetských Němců a Izraele. Zemřel největší zrádce českého lidu!“

Chcete se distancovat od SMKČ a KSM? Ti lidé jsou i členové KSČM!

Uvědomte si prosím, že vše výše uvedené, není můj subjektivní názor, jde nezvratná o fakta. Můj názor je např. ten, že ten, kdo byl před rokem 1989 člen KSČ, tak nemá co pohledávat v současné politice. Proč? No protože KSČ je zákonem uznaná za zločinnou organizaci, a ten, kdo jí sloužil, je zločinec. Myslíte si snad, že člen japonské zločinecké organizace Yakuza, není zločinec?

Nechci, aby byla KSČM zrušena. Na to je již příliš pozdě. Ovšem vhledem ke skutečnostem (ohrožení demokracie) – propagace a uctívání totality, hlásání násilného převratu… je velmi důležité, aby byla KSČM soustavně monitorována bezpečnostními složkami státu (BIS).

Chcete se distancovat od uctívání totality a zločinné KSČ? Chcete se distancovat o Vojtěcha Filipa, Marty Semelové,  Lukáše Kollarčíka,  SMKČ a KSM?

Velmi důležité je, se pod tyto řádky podepsat:

S pozdravem,
Luboš Černý
Záboří 85,
277 41 Kly u Mělníka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *