Díky amwayi se vám zlepší celý život! Skutečně?

„Budete mít lepší manželství, lepší rodinu, váš celý život se zlepší! Protože jste v tomto byznyse“ Viz. video. Vskutku odvážné a neomylné tvrzení, zmanipulovaný člověk či hlupák by možná i uvěřil… Díky amwayi se vám zlepší celý život? Dá se tomu ale skutečně věřit? Nejsou to jen laciné, populistické a zcestné kecy o lepším životě? Rozhodně! Proč? No protože máte verbovat do tohoto systému všechny ZNÁMÉ i NEZNÁMÉ lidi! Protože seminář bude mít přednost před rodinejma oslavama, svatbama apod. To netvrdím já, ale vysoce postavení vůdci tohoto „byznysu“.

Když si představím, že budu verbovat své kolegy z práce, svou tetičku, spolužáky, pokladní v supermarketu, chlapa co měří plyn…, tak mi nepřipadá, že se tím zlepší mé manželství, můj celý život. Když si představím, že seminář bude mít přednost před svatbou mé dcery nebo syna, tak z toho mám minimálně špatný pocit. To přeci ani trochu nemůže zlepšit můj život! Není to snad logický závěr?

Nebo, že by to bylo myšleno tak, že se na seminářích vykonává grupen sex? To by mělo posílit manželství a celý život? Opět nesmyl! Takže se ptám, kdo může tak neomylně tvrdit to, že se díky nějakému byznysu, někomu změní manželství a celý život k lepšímu?

Rozhodně toto tvrzení beru jako nechutné oblbování lidí a negativní manipulaci s lidmi. Fakt se mi zdá, že někteří amwayáci říkají zcestné nesmysly a žijou naprosto mimo realitu…

Nahlásit nefunkční video


 

100 komentářů u “Díky amwayi se vám zlepší celý život! Skutečně?

  1. Komentuje hraesvelgr, 16.5.2011 @ 21.58
    Ale těch pár skutečně úspěšných amwayáků nikdo vymytými mozky nenazývá!!! Těchto pár chytráků jsou právě těmi manipulátory, na které vydělává zbytek – tedy drtivá většina – amwayáků (těch vymytých mozků, které žádných výsledkuů nedosáhnou, jen ztratí peníze)

    Hehehe 🙂 To je teda myšlení 🙂 Ty je nenazýváš vymytými mozky, ale chytráky a manipulátory 🙂

    To ale dost dobře není možné, troubo 🙂 jak jsem už mnohokrát upřesňoval, leadeři v Amway nezpadli z Marsu. Ještě před několika lety se téměř všichni usilovně bránili na první schůzce, většina z nich měla ÚPLNĚ STEJNÉ NÁZORY, jako vy tři 🙂

    S jediným rozdílem, měli hlavu otevřenou, ego pod kontrolou, takže si dokázali přiznat, že jejich názor na Amway je pouze vyposlechnutá informace od někoho jiného, kterého ani neznají.

    A ten, kdo přemýšlí a uzná, že ve skutečnosti o tom nic neví, tak zcela logicky chce pravdivé informace a fakta.

    Takže abys to pochopil, každý z dnešních leaderů kdysi začínal úplně od piky. Někdo před rokem, jiný před pěti, nebo deseti. Prostě se na své pozice vypracovali stejnou prací a stejným přísupem, jak je to učili jejich leadeři.

    V tom je ta jednoduchost a zároveň genialita.

    Takže bohužel, ty troubo, každý leader, o kterém tvrdíš, že hlavu vymytou nemá, ale je vychytralej manipulátor, naopak musí mít systémem hlavu řádně vymitou 🙂 Jinak by se leaderem a úspěšným Amwayjákem nikdy nestal.

    Vy, troubové bez základních znalostí o věcech, o kterých žvaníte, si pořád myslíte, že v Amway to funguje tak, že naverbuješ lidi a oni na tebe makají 🙂

    ŽE SI TO MYSLÍTE? Bohužel, blbý jste na to dostatečně. Takže bez pochyby.
    ———
    Splácávat dohromady Amway a drogy? Tak to musí být jedinec skutečněj dement, aby mu v hlavě blikla takto stupidní myšlenka 🙂

    Vy jste vážně partička naprostejch neandrtálců 🙂

  2. ACZ:
    Takže ty si na seminářích pěkně tancuješ s krásnejma amwayačkama. Pak už to k sexu nemá daleko, že jo? To je pěkný.

    A co na to tvoje pudlice? Co?

    Mimochodem už to tu někdo i psal, že amway je i o sexu, někomu utekla manželka i od dětí kvůli amwayi..
    Pěkná podpora rodiny.. Jen co je pravda..
    Už jen proto, že v rodině to zkrátka nemůže klapat, pokud ten druhý dělá amway, tak je někde něco špatně..
    Hele a ty si mi ještě nikdy neodpověděl na mou otázku?
    Nevím jestli si to díky tvé vymyté hlavě vůbec dokážeš představit.
    Ale kdyby tvůj protějšek si z nějakýho důvodu zamanul, abys přestal s amwayem..
    Co bys dělal? Nechal bys toho? Nebo ne a nechal bys to dojít až k rozchodu 😐

  3. Moje pudlice většinou křepčí hned vedle se stepilými Amwayjáky, troubo 🙂 My se totiž mezi sebou docela dobře známe. 🙂

    Tady už zacházíš od tématu hodně daleko. Pokoušíš se odvézt obsah základní diskuse kamsi do oblasti úvah o nevěrných Amwayjácích a podobný nesmysly, což potvrzuje obvyklé tvrzení, že inkvizitoři Amway si prostě najdou jakékoliv nesmyslné „důvody“ pro diskreditaci.

    Kdyby si můj protějšek zamanul konec Amway, měl by velký problém.

    Nevzal jsem si ale ženu, která si jen tak něco zamane bez rozumné úvahy, smyslu, logiky, porady se mnou. Nevím, jak je tomu u Vás, ale u nás je manželství o komunikaci a jednoznačném tažení za jeden provaz společným směrem. když se na něčem domluvíme, tak to potom děláme. Máš s tím problém?

    Zajímá-li tě, jestli nutím manželku kupovat jenom Amway, tak ani náhodou. Kromě toho, že je sama aktivní v kosmetice Artistry a Beautycycle, tak si plní nákupní košík Amway objednávek sama od sebe. Nepotřebuje mě k tomu, díky bohu.

    Kromě Amway chodí i do obchodu, no představ si to 🙂 Ale co vím tak jen do DM drogérie a to jen kvuli malým dětem, které máme, kvůli produktům, které v Amway prostě nemáme. A nikdy jí nekontroluji, jestli náhodou nekoupila něco, co máme i v Amway. Jsme dospělí lidé s mozkem v hlavě.

    Navíc neznám ženu, která by nabádala svého manžela, aby se vzdal pěkných příjmů z Amway, nebo vynikající prestižní kosmetiky Artistry zdarma díky vypláceným bonusům, špičkovou péčí o prádlo, úklid i nádobí a další luxusní zboží 🙂

    Musela by být blbá jako ty a já bych si nikdy nic takového za manželku nevzal 🙂

    Měl by sis totiž už konečně spočítat, že nám stačilo rok práce, abychom měli díky bonusům veškeré nákupy pro naši domácnost ZCELA ZDARMA. Do konce našeho života, resp. do konce životnosti naší registrace. 🙂 Je to jednoduchá matematika, troubo.

    Vás, inkvizitory nejvíc štve právě to, že někteří prostě tu práci udělat umějí a nyní si užívají výhody a peníze na pořád.

    A vo tom to je 🙂

    Nevadí ti, že už ze sebe tlačíš vyloženě násilím jednu hyperptákovinu za druhou? Že tvé „argumenty“ už pozbyly jakékoliv náznaky přemýšlení, inteligence, rozumu? 🙂

  4. Už jen proto, že v rodině to zkrátka nemůže klapat, pokud ten druhý dělá amway, tak je někde něco špatně

    Kecáš naprostý kraviny Pavle. Takhle někoho žvanit jsem skutečně ještě nepotkal ani na internetu.

    Důkazy:

    Zhruba 80% VPA co já osobně znám, jsou manželské páry. 95% Všech leaderů, to jest od 21% výš, jsou opět pouze manželské páry. Můžu ti to doložit odkazem na seznam, je celkem aktuální i na internetu. Což jednoznačně vyvrací tvá nesmyslná tvrzení o tom, že Amway musí zákonitě ničit vztahy a celé rodiny. Opak je pravdou.

    V ČR máme neobvykle vysoké procento rozvodovosti. Můžeš nějak doložit, jaký podíl má na toto číslo práce v Amway? 🙂 Troubo?

    Je to 0,001%
    nebo 0,01%
    nebo 0,1%

    ?????

    Změnila se úroveň rozvodovosti po té, co do ČR vstoupila Amway? 🙂 ???? Troubo?

    Ve své nebetyčné hlouposti nejsi schopen pochopit, že pokud se dva lidé dokáží klidně rozejít kvůli Amway, dokáží se rozejít kvůli čemukoliv, jakékoliv jiné blbosti, které se jiné, stabilní vztahy jen smějí, a jejich rozchod byl na 100% jen otázkou času i bez Amway? Kdy to už konečně pochopíš?

    Proč žvaníš o věcech, o kterých NAPROSTO NIC NEVÍŠ ….. POŘÁD DOKOLA?

  5. Hele a ty si mi ještě nikdy neodpověděl na mou otázku?

    Pavle !!!

    Na každou, která je zveřejnitelná, není čistě osobní a důvěrná a týká se tématu, jsem vždycky odpověděl komukoliv. Takže si laskavě srovněj v hlavě co tady zase žvaníš za kraviny. Protože důkazy jsou zde opět černé na bílém.

    Byť zrovna zde skutečně abnormálně špatně dohledatelné. Tomu se ale nelze divit, když něco řídí amatér, jsou výsledky amatérské.

  6. Takže si si opět nedoved představit jednoduchou věc a zase to okecáváš..

    Tak ještě jednou..
    Co kdyby toho tvá paní náhodou z nějakých neznámých důvodů nechala 💡

    Pověz? Jakej by měla problém?
    Co by se stalo?
    Rodina by přestala klapat, dobře to víš, že jo?
    A vedlo by to k rozchodu 😕

  7. Samozřejmě že amwayáci jsou šichni spárovaní..
    O to mi tady de. Proto jste sekta..
    Dobře víš, že nemůže fungovat rodina, pokud jeden z členů dělá amway..
    A proč asi?
    Protože ten z rodiny kterej je v amway je amwayem manipulovanej.. Už se sám o ničem nerozhodne, natož společně. Na všechno má totiž odpověďi Amway.. Vznikají názorové neshody protože člen začne přebírat názory sekty amway, je převychován, zůstává stále chudý ale o 1000% víc vytížený a vztah de někam..
    Tak to je a ty to dobře víš 💡

  8. Pavle moje řeč.
    Bejt ve vztahu jen jeden amweják(fanatickej),to nemá šanci na úspěch.Podobný jako alkoholika,většinou to končí krachem,nebo musí bejt tvůj protějšek taky alkáč či nehorázně tolerantní.Jistě s alkoholem se nevydělají miliony já zapoměl:-))
    Kámoš amweják má hodně velký problémy s přítelkyní právě kvůli amway.On tím žije je poblázněnej jakej bude pracháč a ona mu to stále vymlouvá,at si sundá růžový brejle.Možná už se rozešli,jelikož se kámošovi amwejákovi vyhýbám co mi síly stačí 😉

  9. Komentuje Pavel, 19.5.2011 @ 15.35
    Takže si si opět nedoved představit jednoduchou věc a zase to okecáváš..
    Tak ještě jednou..
    Co kdyby toho tvá paní náhodou z nějakých neznámých důvodů nechala

    Promiň, že neumím odpovědět na hypotetickou otázku, pravděpodobnou asi tak, jako je pád meteoritu na náš dům 🙂 Něco jako NEZNÁMÉ DŮVODY bohužel NEZNÁME 🙂

    Nemám tedy důvod cokoliv okecávat, nikdy to nedělám, na rozdíl od tebe konkrétně 🙂

    1. Uběhlo 11 let a pan ACZ i jeho manželka (možná už bývalá) Amway byznys dávno nedělají a za svoje působení se stydí.

      To bylo machrování a silných prohlášení.
      Zajištěné nákupy zdarma do konce života, za pár let pasivní příjem, ovšem ve skutečnosti se nestalo nic a pan Vávra se musel potupně vrátit do práce.

      Takto končí 99,99% amwayáckých snů. Vzdal to i takový fanatik, který tomu obětoval vše.

  10. Komentuje Pavel, 19.5.2011 @ 15.51
    Samozřejmě že amwayáci jsou šichni spárovaní..
    O to mi tady de. Proto jste sekta..
    Dobře víš, že nemůže fungovat rodina, pokud jeden z členů dělá amway..

    Zato ovšem ty „spárovanej“ nejsi 🙂 Možná proto ti leze obsah varlat už až na mozek a na přemýšlení ti už nezbývá prostor.

    To mi prosímtě vysvětli, proč by nemohla rodina fungovat, když je v podnikání s Amway aktivní jen jeden člen rodiny. Zkus mi to nějak logicky vysvětlit 🙂 Není to nikterak neobvyklé, asi 20% aktivních lidí v Amway jsou sólisté.

    Ty tedy vážně kecáš naprostý kraviny až to bolí 🙂

    Uvědom si laskavě, že to, co tvůj pidimozeček není sto pochopit, člověk s řádným objemem mozku chápe celkem snadno 🙂

    Nic jako AMWAYJÁCKÉ NÁZORY NEEXISTUJE ty troubo 🙂 Amway nikdy nevymyslela žádný jakýsi extra názor, který je nějak lidstvu či jednotlivci škodlivý.

    Iluze o tom, že jě někdo v Amway o 1000% vytíženější, než byl bez Amway a pořád je chudý, je prosím naprostá demagogie 🙂 To se v Amway ještě nikdy nestalo 🙂

    Pokud je někdo, kdokoliv, při spolupráci s Amway pořád stejně chudý, tak je to proto, že se jeho vytížení nezměnilo ani v řádu procent. A vždycky to tak bylo a vždycky to tak bude.

    A naopak. Pokud je někdo díky Amway vytížen o 1000% víc, než byl před započetím spolupráce s Amway, tak se ve velmi krátké době v penězích doslova koupe a následně může svoje vytížení v Amway zase vykorigovat jen na pár procent, protože vybudovaná síť už nese provize sama.

    Následuje tedy to, že lidé díky vytížení v Amway svých vysněných pozic dosahují.

    A díky tomu mají konečně k dispozici ČAS I PENÍZE.

    Je to nejčastější důvod všech lidí, spoolupracujících v Amway, kteří své vysněné pozice dosáhli. Mít v životě dostatek času i peněz. Proto to dělali, proto několik let tvrdě makali, aby si potom konečně mohli užít celoživotní odměny za odvedenou práci.

    Ty totiž především nejsi schopen pochopit, že ani náhodou nepracují aktivní lidé v Amway stejně. A jen a právě proto mají také rozdílné výsledky.

    Podobně, jako tvoji rodiče a ty možná ještě také, získají za celoživotní práci ve stáří odpovídající důchod. Nebo ne?

    A že by zrovna tohle bylo nějak zvlášť těžce pochopitelné, to tedy nevím. Nebo myslíš, že jo? 🙂

  11. Komentuje JaraCimrman, 19.5.2011 @ 23.54
    Pavle moje řeč.
    Bejt ve vztahu jen jeden amweják(fanatickej),to nemá šanci na úspěch.Podobný jako alkoholika,většinou to končí krachem,nebo musí bejt tvůj protějšek taky alkáč či nehorázně tolerantní.Jistě s alkoholem se nevydělají miliony já zapoměl:-))
    Kámoš amweják má hodně velký problémy s přítelkyní právě kvůli amway.On tím žije je poblázněnej jakej bude pracháč a ona mu to stále vymlouvá,at si sundá růžový brejle.Možná už se rozešli,jelikož se kámošovi amwejákovi vyhýbám co mi síly stačí

    Ach ty troubo 🙂 Srovnávat alkoholismus a spolupráci s Amway to chce opravdu extrémě dutou klenbu lebeční 🙂

    Zatím z Vás tak nějak nevypadlo, proč by se měl nějaký vztah rozejít díky Amway 🙂 Pořád to z Vás ne a ne vypadnout a já se tak těším na ten stupidní důvod 🙂

    Pokud je někdo spoluprácí s Amway opravdu hodně poblázněný a opravdu hodně aktivní a pracuje, tak si můžete být jistí, že síť vybuduje. Ono je to totiž pouze otázka statistiky v čase.

    Člověk, který ukazuje zhruba 15 marketingových plánů měsíčně, roste velmi rychle. To jsou ti aktivní, bohužel jich je jako šafránu. Jsou to jednoznačné a 50 let ověřené, 100% platné údaje.

    Obyčejně je to ale bohužel tak, že jen kecají, jací jsou podnikatelé, ale ve skutečnosti neukáží ani jeden marketingový plán měsíčně. Ale to je přece naprosto samozřejmě, že takoví Amwayjáci nikdy nic nevydělají.

    Copak vy znáte nějakou práci, kde dostáváte peníze i když ji neděláte? 🙂 Tak možná nějaké zašívácké druhy zaměstnání, ale jinak NIC takového neexituje.

    Amway doopravdy nikdy negenerovala koláče bez práce anikdy tomu tak nebude. Lálínci 🙂

    Zkuste se nad tím už konečně zamyslet, blbouni 🙂

  12. Ke statistikám výkonosti hyperaktivních lidí v Amway mohu třeba doložit tento údaj:

    Průměrná doba dosažení úrovně DIAMAT byla u všech Diamantů, kteří této úrovně dosáhli, 5 let. je to statistika zhruba 4500 současných diamantů po celém světě.

    Abyste to pochopili, neznamená to, že každý, kdo se zaregistruje, bude za 5 let Diamant. Je to statistika těch, kteří této pozice dosáhli. To snad ještě stíháte chápat. Některým to trvalo 10 let, jiným třeba jen 2-3 roky.

  13. komentuje acz
    Zatím z Vás tak nějak nevypadlo, proč by se měl nějaký vztah rozejít díky Amway Pořád to z Vás ne a ne vypadnout a já se tak těším na ten stupidní důvod

    Důvod:málo času,způsoby verbování nových oveček,manipulace,drahé výrobky,fanatismus,lži a polopravdy atd.Jistě uznáš že většina lidí v ČR kvůli těmto důvodům a jiným,amway nemusí či ignoruí.
    Zkus na chvíli zapnout svůj amwaymozek a co by si dělal kdyby ti manželka dala na vybranou já nebo amway.tohle se děje v mnoha profesích například kdybys byl kamionák.a ti mají velmi dobré peníze,ale ve vztahu doplácí na málo času.nebo kdyby tvé děti měli názor o amway stejný jako jsou mé důvody?Byli by rodinné neshody?

  14. Jaro, kdyby tys zapnul mozecek, doslo by ti, ze ony „duvody“ ktere jsi vypsal, nejsou zadne duvody, proc by manzelstvi automaticky nemohlo fungovat. Navic ty duvody nejsou zadne Amway duvody, ktere generuje jenom prace v Amway. Dukazem jsou miliony stastnych manzelstvi, kde lide velmi tvrde pracuji, maji malo casu, maji nevdecnou praci a vse co jsi popsal a naopak jsou miliony nestastnych manzelstvi, ktere uvedene duvody neznaji.
    Pricinou rozvodu je totiz uplne neco jineho. Neucta, zavist, namyslenost, hloupost, sobectvi, egoismus, absence pokory, vdecnosti a predevsim opravdove lasky spolecnych snu a cilu.

    Samozrejme jsem ocekaval jen stupidni duvody a samozrejme zadne jine ani nemate 🙂 Cerne na bilem:-)

  15. Jaro, Jaro, ty jsi jeste hloupe dite, ktere nema zadne zkusenosti a vedeni.

    Kdyby tys zapnul mozecek, doslo by ti, ze ony „duvody“ ktere jsi vypsal, nejsou zadne duvody, proc by manzelstvi automaticky nemohlo fungovat. Navic ty duvody nejsou zadne Amway duvody, ktere generuje jenom prace v Amway. Dukazem jsou miliony stastnych manzelstvi, kde lide velmi tvrde pracuji, maji malo casu, maji nevdecnou praci a vse co jsi popsal a naopak jsou miliony nestastnych manzelstvi, ktere uvedene duvody ani poradne neznaji.
    Pricinou rozvodu je totiz uplne neco jineho.

    Neucta, zavist, namyslenost, hloupost, sobectvi, egoismus, absence pokory, vdecnosti a predevsim opravdove lasky a spolecnych snu a cilu.

    Samozrejme jsem ocekaval jen stupidni duvody a samozrejme zadne jine ani nemate 🙂 Cerne na bilem:-)
    Odesláno z iPhonu

  16. acz
    Zase si mi odpověděl jako politik,nic sem se nedozvěděl.Můžeš mi odpovědět na otázku,jestli by byli rodinné neshody kdyby tvá manželka nebo děti měli negativní mínění o amway.A tím že se vykrucuješ s odpovědí a důvody proč nemít rád amway přeci žádné nejsou,mě dokonale přesvědčuješ o svém fanatismu.Přeci každej člověk je jinej má jiné názory a co kdyby jiný názor měli tvá manželka či děti?Jak by to fungovalo?Byli by rodinné neshody nebo by ti to nevadilo?

  17. Ale odpověděl. Ale ty prostě neumíš dobře číst a už vůbec nepoužíváš rozum. Napíšu to tedy z mého pohledu naprosto polopatě, jak je vhodné tvému intelektu:

    NEBYLY BY ŽÁDNÉ NESHODY, NAD RÁMEC OBVYKLÝCH NESHOD VŠECH ZDRAVÝCH MANŽELSTVÍ, TEDY I NAŠEHO, NEBOŤ NESHODY POVAŽUJEME ZA SOUČÁST ŽIVOTA VŠECH LIDÍ, MY, PŘEMÝŠLÍCÍ LIDÉ VŠAK S NIMI UMÍME INTELIGENTNĚ PRACOVAT A SPOKOJENĚ ŽÍT.

    JEDNODUŠEJI UŽ TO PROSTĚ NAPSAT NEUMÍM. 🙂

    Otázka názoru je pak disciplína, které absolutně nerozumíš. Jediné, co jsi náhodně trefil, je fakt, že každý člověk má nějaký názor a často nejsou tyto názory mezi lidmi shodné.

    Pak už ale dál nevidíš ani na krok.

    Názor je lidský postoj k něčemu. Tento postoj se od základu definuje informacemi. Má-li člověk nesprávné informace, má obvykle nesprávný postoj a naopak.

    Zásadní roli v tom hraje přirozená schopnost přemýšlet a dělat správné závěry. A v tom je pes zakopán nejhlouběji.

    Jakýkoliv vlastní názor má i pětileté dítě, proto odmítám myšlenku, že je důležíté mít vlastní názor a nic víc už není potřeba. Důležité je mít správný názor a to je bohužel velmi velmi těžké a stojí to hodně práce. Proto je tak časté spíš to první, bohužel špatné „pravidlo“. Lidem se obvykle tak nějak MOC NECHCE. 🙂 Že?

    Jak jsem již mnohokrát uvedl, někteří lidé nepoužívají mozek vůbec, převážná zbývající většina pak jen občas.

    O těch, co jej používají téměř pořád, tak, jak by to ale mělo být u každého člověka, pak čteme s úctou v knihách.

    TAKŽE ANI SPRÁVNÉ INFORMACE MNOHO LIDÍ BOHUŽEL NEPŘIVEDOU KE SPRÁVNÉMU NÁZORU, POSTOJI. BOHUŽEL.

    Skupinka okolo Admina, do které také patříš, to v celku jasně a zřetelně ukazuje.

    V překladu to znamená, že když jsem si vybíral manželku, volil jsem takovou, která přemýšlí a svoje postoje umí upravovat podle správných informací. Sama pátrá po faktech a když zjistí, že se prostě jen dlouhodobě mýlila, nemá prolém s tím, postoj změnit. A když ty informace nemá a máme spor, hledáme je společně a děláme splečné závěry, pokud se týkají rodiny.

    K tomu vedeme od malika také naše děti, takže představa, že by se naše děti postavili proti nám, je nesmysl.

    Proto jsou tvé úvahy o tom, CO BY KDYBY vzhledem k mé rodině, jen bláhové plácnutí neználka do vody.

  18. Semináře slouží k pěstování šílenství a fanatismu. Amway jsem dělal asi rok, bohužel jsem víc utratil, než vydělal 🙁 Zatáhnul mě do toho známej, který pořád tvrdil, že se ze mě stane milionář, stačí prý chodit na semináře 😕

  19. acz
    Děláš machry,ale jen by mě zajímalo,jestli narážku o mém intelektu mě dokážeš říci do očí.
    Tak by ti to vůbec nevadilo,kdyby manželka skončila v amway,protože si přemýšlivý člověk ano?
    Z dětí chceš mít malinkatý a poslušnoučký amwejáčky ano?

  20. Komentuje kalhan, 22.5.2011 @ 10.19

    Semináře slouží k pěstování šílenství a fanatismu. Amway jsem dělal asi rok, bohužel jsem víc utratil, než vydělal 🙁 Zatáhnul mě do toho známej, který pořád tvrdil, že se ze mě stane milionář, stačí prý chodit na semináře 😕

    Je o přesně tak… drtivá většina amwayáků víc utratí (literatura, CD, vstupenky na semináře…), než vydělá. Všechno je to jenom o manipulaci a blbnutí lidí 😯

  21. ACZ:
    To mi prosímtě vysvětli, proč by nemohla rodina fungovat, když je v podnikání s Amway aktivní jen jeden člen rodiny. Zkus mi to nějak logicky vysvětlit Není to nikterak neobvyklé, asi 20% aktivních lidí v Amway jsou sólisté.
    ——————————-
    Tak ještě jednou. Pro absolutního a nepřekonatelného demagoga ACZ..

    A proč asi?
    Protože ten z rodiny kterej je v amway je amwayem manipulovanej.. Už se sám o ničem nerozhodne, natož společně. Na všechno má totiž odpověďi Amway.. Vznikají názorové neshody protože člen začne přebírat názory sekty amway, je převychován, zůstává stále chudý ale o 1000% víc vytížený a vztah de někam..
    Tak to je a ty to dobře víš 💡

    Pa,pa..

  22. komentuje acz
    TŘEBA NĚCO MÁLO POCHOPÍTE, NEVÍM. ZKUSTE:

    Číst knihy a vzdělávat se je potřeba to máš pravdu.Co tvé děti o tobě říkají ve škole:Máme chudýho tátu nebo bohatého tátu či tátu jistě budoucího boháááče 😐
    Já netoužím být boháč,sem spokojenej co chtít víc a pokud chci poradit s malou investicí jdu za kámošem co je ekonom a má velmi úspěšnou firmu.Hlavně rada je zadarmo a zatím vždy byla výborná.

  23. Jenze to je naprosty nesmysl. Amway neni sekta, takze ten clen rodiny zadne manipulace prebirat nemuze. Take neni nijak manipulovan. Proste jsou to obycejne kecy, na ktere ti to tvoje trdlo jeste pritakava. Takze znovu: proc by se melo manzelstvi rozbit prave kvuli Amway a tentokrat prosim fakta a ne smyslene bachorky.

  24. Jinak zajímavá taktika, Pavle. 🙂 Ty svoje prostoduchosti o 1000% tam a 1000% sem a co z toho plyne jsi psal už zde:
    https://czblog.cz/diky-amwayi-se-vam-zlepsi-cely-zivot-skutecne/comment-page-2/#comment-10822

    Poměrně jednoduše jsem ti to vyvrátil a prokázal, jaké jsou to naivní úvahy, ty tvoje představy, zde:
    https://czblog.cz/diky-amwayi-se-vam-zlepsi-cely-zivot-skutecne/comment-page-2/#comment-10828

    Tuto jasnou reakci na tvé choré výplody nesmyslů jsi takticky přeskočil bez reakce, počkal několik dní, až to zmizí v minulosti, a začal si s tím nesmyslem znovu:

    zůstává stále chudý ale o 1000% víc vytížený a vztah de někam

    Ty opravdu mozek používat neumíš. Zato umíš papouškovat pořád stejné hlouposti. To jo. To ti de 🙂

  25. Komentuje admin, 23.5.2011 @ 19.26
    Pavel:
    Přesně tak, k tomu nemám co dodat

    Tak to je 100% pravda, to opravdu sedí 🙂 Tvůj mozek bohužel jakýkoliv dodatek, který by tu pitomost rozebral jako žádost na byt, není schopen vymyslet 🙂

  26. Komentuje JaraCimrman, 23.5.2011 @ 21.43
    komentuje acz
    TŘEBA NĚCO MÁLO POCHOPÍTE, NEVÍM. ZKUSTE:
    Číst knihy a vzdělávat se je potřeba to máš pravdu.Co tvé děti o tobě říkají ve škole:Máme chudýho tátu nebo bohatého tátu či tátu jistě budoucího boháááče
    Já netoužím být boháč,sem spokojenej co chtít víc a pokud chci poradit s malou investicí jdu za kámošem co je ekonom a má velmi úspěšnou firmu.Hlavně rada je zadarmo a zatím vždy byla výborná.

    Obecně se mezi investory traduje pravidlo, že „nejdražší rada, je rada zadarmo“ 🙂 Pravděpodobně jsi tedy objevil něco jako „novou Ameriku“. 🙂

    Proč tomu tak je já chápu velmi dobře, tobě to ale vysvětlit bohužel neumím. Třeby by to zvládl někdo jiný. I když tady na tomto blogu, no, nevím ….

    Moje děti jsou ještě malinké a do školy nechodí, já ti potom napíšu, co o mě ve škole říkají. Musíš vydržet 🙂

    Nikdo ti tady nikdy nepodsouval myšlenku, že bys snad měl chtít být boháčem. Takže je zcela zbytečné tuhle myšlenku používat jako obhajobu hloupostí, které zde vypisuješ.

    Odmítáte si jeden vedle druhého přiznat, že zde pomlouváte něco, o čem nic nevíte a čemu naprosto nerozumíte. A abyste to zakamuflovali, tak vytváříte jezera diskusní omáčky, která s podstatou vámi vyslovených hloupostí nijak nesouvisí.

  27. Bestmen po dlouhé době udělal pozitivní krok, ponechal odkaz na zajímavé a hodnotné informace. Viz zde:
    https://czblog.cz/diky-amwayi-se-vam-zlepsi-cely-zivot-skutecne/comment-page-2/#comment-10867

    Budu jej tedy dráždit dál. právě jsem dočetl velmi zajímavou knížku:
    „www.grada.cz/nekonvencni-mysleni_4281/kniha/katalog/detail/?det=16893&pro=4281“

    Můžete si ji i prolistovat, onen portál to umožňuje. Všimni si Admine především obalu oné knihy:

    Ony šedé hlavy zástupů, davů „normálních“ lidí a mezi nimi jednu „zlatou“. Třeba by ti potom, po přečtení oné knihy už konečně docvaklo, co jsem myslel tím, když jsem napsal, že „nemám rád normálnost“ 🙂

  28. Acz:
    Zase to lepíš a lepíš.. Pořád samý důkazy a nic z toho.. Amway sekta prostě je a tim to hasne..
    Přečti si konečně nějakou neutrální literaturu o sektách a zhoubných kultech od několika různých autorů třeba i z celého světa. Všechny znaky se s amwayem shodují..
    Jenže toho vy se bojíte. Co?
    To vám totiž vaši Guru nedoporučí. Co?
    To je totiž ten okolní svět ty blbe..
    Jediná vaše literatura a zdroj informací je z Internet service corporation což je všechno účelově zaměřeno a poupraveno..
    To je ta separace literatury ty blbe..

    Jste prostě kult, který hledá spásu v hledání dalších stoupenců stejně jako jakákoliv jiná sekta 💡

    K tomu aby ste se udrželi je potřeba s lidmi manipulovat a vytvořit v nich závislost.
    Stejně jako v jakýchkoli jiných kultech :mrgreen:

    Pa.pa 😡

  29. Co lepim? Bud konkretni alespon jednou v zivote. Kolikrat jsem uz napsal ze je volem kazdy kdo veri za je amway sektou? Rada specialistu na sekty zaroven zduraznuje ze obecne definice sektarstvi se daji s trochou chteni nasadit defakto na vsechno, takze tyto materialy nejsou bohuzel urceny amaterum kteri znaji tuto problematiku z rychliku.
    Separace literatury je u podnikatelu nesmysl cteme vsechno co se prodava v obchodech a souvisi s podnikanim, vztahy, myslenim, planovanim, efektivitou a pod.
    Takze kdyz te opet po milion pate pozadam abys nejak dolozil ty svoje hlouposti, co se dozvime? Nic, jako obvykle z tve klavesnice.

    Napsat hloupost, ze deti nosi cap a tak to proste je a ty mi to nevymluvis umi kazdej trotl, jako ty.

  30. Acz:
    To že emway neni sekta tvrdíte akorát vy Amwayáci stejně jako každý člen nějaké sekty či podobné zhoubné organizace..
    O tom co se k čemu dá zařadit ohledně této problematiky seš úplně vedle..
    Stejně jako v tom, co a kdo já sem nebo čím se zabývám..
    Zavolej si někdy na nějakou z linek důvěry a nebo třeba rovnou na CPoNS či Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů.
    Ti všichni ti k emwayi řeknou svý..
    Maj s tím bohaté zkušenosti.
    Ne tedy s amwaiem, ale s lidmi, kterým emway zničil život 😕

  31. Lubor:

    Především pan ACZ odmítá být normální člověk, zakládá si na nenormálnosti, na tom, že není normální, což zde všem denně dokazuje! Vždy on sám tvrdí:

    „Nemám rád normálnost. Děsí mě. Je průměrná, šedá, nudná, nepohne se, nikam nejde, pořád hnije na místě.“

    „Nechci být definován jako „normální“ člověk.“

    viz. https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

    Prostě magor na dvě promile 😕

    ACZ není jediný „amway demagog“, zdatný demagog byl také Lubo Pářa (multimilionář) – https://czblog.cz/czblog-navstevuji-bohati-lide-take-multimilionar/

    A samozřejmě nemohu zapomenout také na SiDa – https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-15/#comment-3708 nohsleda ACZ 🙂

    Pavel:

    K té sektě – sektářským rysům… zajímavé je, co říká Steve Hassan – https://czblog.cz/steve-hassan-a-amway-je-amvej-sekta/

    A co říkám já – http://amwey-business.cz/jsou-amvayaci-vymyvaci-mozku/#comment-1506

  32. Komentuje Pavel, 25.5.2011 @ 17.40
    To že emway neni sekta tvrdíte akorát vy Amwayáci stejně jako každý člen nějaké sekty či podobné zhoubné organizace

    To je lež jako věž. Mám k dispozici docela slušnou zásobu odkazů, kde odborníci, znalci a obecně uznávaní lidé jednoznačně vyvracítvé lživé napadání. Bohužel je nemohu vložit, je to zakázáno.

    Amway je leaderem mezinárodních a také české Asociace přímého prodeje a dalších mezinárodních obchodních organizací. V žádné takové prestižní organizaci by nemohla být společnost, která je sektou 🙂

    Se sektami nespolupracují specializované vysoké školy a uznávané společenské organizace.

    Sekty většinou (alespoň já takovou žádnou neznám) nepomáhají postiženým lidem při různých katastrofách, nejsou aktivní v humanitárních pomocích, neorganizují výstavby škol, nemocnic a vzdělávání dětí bez rodin v různých zapadlých částech světa.

    K sektám se většinou nevyjadřují pochvalně lidé z WallStreet, elitní ekonomové a byznasmeni našeho světa, vysocí politikové, prezidenti, poradci, vědci.

    Sekty nemývají velmi podrobné materiály o způsobu sektaření svých sektářských organizací na internetu.

    Ze sekty je většinou velmi problematické vystoupit, v případě Amway si musíte dát velký pozor, abyste tam vůbec mohli zůstat. Ukončit spolupráci s Amway je asi tak složité, jako sníst rohlík.

    Děkuji dále za rady:

    Zavolej si někdy na nějakou z linek důvěry a nebo třeba rovnou na CPoNS či Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů.

    Na uvedené organizace jsem již odeslal email s žádostí o vyjádření.

    cpons@centrum.cz

    K CPONS mám jen tolik, že se jedná o aktivitu křesťanského združení: Young Men’s Christian Association, které samo o sobě mnohem více připomíná nábořženskou sektu 🙂 CPONS má DVA ZAMĚSTNANCE, kteří prý studují sekty a pak se o svých zkušenostech baví s lidmi, kteří se na ně obrátí.

    Mení to žádná odborná oficiální organizace, zaštítěná skutečnou odbornou komorou např. ministerstva zdravotnictví.

    Už to samo o sobě budí „velkou důvěru“ 🙂 Ale dotaz dostali s žádostí o oficiální stanovisko organizace.

    sekty@sekty.cz

    To už je jiná káva, regulérní registrovaná organizace. Takže uvidíme, jak se oficiálně vyjádří jménem svých organizací a zřizovatelů.

  33. Pavle, Ty znáš nějaké odborníka přes podnikání, podle kterého se řídí masa lidí? Tzn. ty znáš odborníka, který určuje kvalitu podnikání? Co má takový odborník splňovat? Vzdělání, praxe, věk.

    Děkuji za odpověď.

  34. Neznám, nepotřebuju, mám se docela dobře, narozdíl asi od vás co si potřebujou od někoho vyhulákat hlavu a snít o milionech a jachtách..

    Slovo sekta se nikde moc neužívá. Je vidět, že o tom moc nevíš..

    A to že někdo s amway spolupracuje nebo se na ní přiživí? Proč ne, když z toho maj nějaký prachy.. Pro amway zase dobrý, že se má čim obhajovat. Tomu se řiká průnik do vyšších institucí.
    (Pro sekty je to bytostně důležité a hlavně pro tu vaší)..
    Otázka je, jestli ti, co s Amw. nějakým způsobem spolupracují dělají taky tenhle byznys aktivně.. O tom silně pochybuju.

    A to že se nějakej tamhle Amw. guru vyfotí s nějakou známou osobností a pak se tim všude ohání. To je typický obelhávání veřejnosti vám a jiným spolkům podobný 💡

    Už vidim, jak se Bill Gates nebo kým se oháníte, meje Amweyáckym šamponem :mrgreen:

    Nemám nic proti vašemu byznysu. Prodávejte, vydělávejte. Je mi to putna. To je jasný, že se o MLM v tomhle směru učí na obchodních či ekonomických školách.
    Ale o motivačním programu. Seminářích ap.. se už nikde nedozvíte. Bodejď by jo..
    Je to hnus a tam se právě užívají ony sektářské praktiky 😕

    A asociace osobního prodeje?
    To je stejná parodie asi jako celá naše republika :mrgreen:

  35. CZbloger:

    Jo a ještě jsem zapomněl.
    Zase nám tu plácáte naposlouchané a opakovaně dokola ty vaše naučené fráze a názory vtlučené do hlavičky z těch vašich školení a přednášek..
    Ani jedno není váš vlastní úsudek..
    To všechno je Amw. nauka, pravda. Jediná pravda a amway jediný řešení vašeho života..

    A že odejít od toho je lehké?
    To se velmi mýlíte.. Ani náhodou..
    Odkážu vás na článek: Sekta, kult, psychická manipulace a amway?
    Jsou tam řízné emoce.. Jedna podtržená věta, kterou jste nám tady jako jeden z dalších amwayáků opět přednesl, dalo by se říct jako důkaz 😛

  36. Pavle, Pavle.

    Už tolikrát jsem se tě ptal, abys nám vypsal, vypíchnul, nebo nějak jinak vydefinoval ty NAUČENÉ FRÁZE, které nejsou pravda a lžou. NIKDY, opkuji, NIKDY jsi to neudělal. Pokaždé jsi to v tichosti obešel a po nějaké době s touhle obehranou písničkou vždy vylezeš znovu.

    Bude to tak i nyní? Opět se nedozvíme cio jsou to ty naučené a lživé fráze, které jsem já napsal v předchozím postu? Které by snad mohli někoho zmanipulovat?

    Co víc může člověka zmanipulovat, ohloupnout, než přímá, účelová lež. A co víc jsou tvé příspěvky, než jen hloupé, účelové LŽI člověka, který nemá nejmenší tůšení, co klepou jeho prsty do kláves.

    Kde jsi přišel na tu pošetilost, že kvalitní byznys, nabídka, se pozná podle toho, že nabízené služby a produkty kupují všichni? 🙂 Takže kde jsi přišel na tu zázračnou spojitost, že nějaký uznávaný člověk prokáže mimořádnou kvalitu byznysu tím, že si kupuje jeho služby? Jak chceš najednou ocenit Audi a BMW? Zakouením obou vozů najednou? 🙂

    O produktech Amway s tebou nemá cenu hovořit. Tvoje hlava je tak hloupá, že ani tak jednoduchou diskusi naprosto nezvládá.

    Fakt, že jsou produkty Amway vyhledávané, dokazuje prostě VÝSLEDEK. Prokazatelný, spočítatelný, jasný.

    9.2 MILIARD USD v loňském roce.

    Zcela jistě tvůj hloupý moztek odpoví, že obrat v Amway dělají zmanipulovaní blázni 🙂 Ale to nesedí 🙂 jak už jsem několikrát uváděl, aktivních VPA je na světě asi tak 300 000. S různou úrovní aktivity, od těch co se vyloženě flákají a jen si na něco hrají, až po ty, co provozují spolupráci s Amway jako svoje hlavní zaměstnání.

    Pokud bychom tedy byli jediní klienti Amway, tak průměrná roční spotřeba by byla okolo 500 000,- Kč za produkty Amway na jednoho z nás bez rozdílu aktivity.

    To bychom museli LOC pít místo piva, zubní pastu si mazat na chleba místo marmelády, práškem na praní solit, peořit, cukrovat a i tak bychom to neuměli spotřebovat.

    Nevokecávej něco, co vokecat nejde. 9,2 MILIARDY USD velkoobchodní obrat nevokecá ani takový trouba, jako seš ty.

    Proč to prostě neshrneme ať se ta hloupá diskuse ukončí?

    Napiš rovnou, já jsem ten, který je skálopevně přesvědčen, že organiace Amway v ČR jsou sekty a basta fidli, Pavel.

    A každý si udělá obrázek po svém, no ne? Proč okolo toho kecat metry diskusních příspěvků? Musíš si každý svůj hloupý postoj obhajovat dalšími hloupými příspěvky? Tak dlouho se pokoušet lidem lhát a žvanit, doufaje, že se nesmysl stane faktem? 🙂

  37. A asociace osobního prodeje?
    To je stejná parodie asi jako celá naše republika

    Takovými výroky jen potvrzuješ, jaký jsi žvanil. Nic o tom nevíš, nemáš ponětí o čem žvaníš, ale klidně uděláš stupidní závěr jako malé děcko.

    P.S.: Republika je taková, jací jsou její občané. Obviňováním z parodie na stát naši republiku obviňuješ z parodie na občana především sám sebe. A já souhlasím.

    Tentokrát to sedí jako prdel na hrnec.

    Ty jsi skutečná parodie myslícího člověka.

    Pokud tedy na tom druhém konci drátu u těch kláves nesedí šimpanz Adolf.

  38. Neskutečná demagogie. To je hrozný.. Plácáš dokola neskutečný věci..
    Ještě jednou teda. Zřejmě neumíš moc dobře číst 🙄

    Nemám nic proti vašemu byznysu. Prodávejte, vydělávejte. Je mi to putna. To je jasný, že se o MLM v tomhle směru učí na obchodních či ekonomických školách.
    Ale o motivačním programu. Seminářích ap. se už nikde nedozvíte. Bodejď by jo..
    Je to hnus. Tam se právě užívají ony sektářské praktiky 😕

    Takže s nějakejma 9 miliardama nebo co se jdi víš co.. I kdyby to bylo 100 000 miliard.. Tak je mi to u pr. Díky vašim praktikám jsou to prostě špinavý prachy..
    Tak se s témi miliardami furt tak bezmocně neohánějte..
    Nic jinýho vám ale při přesvědčování ovcí nezbívá. Opět se není čemu divit..

  39. Pavle. Používáš slova, jejichž význam nechápeš a naprosto nerozumíš činnostem, které představují.

    Např: Demagogie, Motivace a pod.

    Chci tě tedy požádat, abys nám hloupým lidem vysvětlil, vydefinoval, konkrétní demagogii, kterou máš na mysli, v mých příspěvcích.

    Rozeber podstatu oné demagogie, o které hovoříš a uveď jasné demagogické souvislosti a parametry, které jednoznačně ukazují na demagogii.

    Pravděpodobně by bylo záhodno, abys také osvětlil celý tento termín – demagogii 🙂

    Jen na okraj, o něco podobného jsem tě už žádal několikrát a nikdy ses k tomu neodvážil. Vždy ponecháš své bezmyšlenkovité příspěvky několik dní mrtvé, aby se ztratily v minulosti a potom začneš s těmi stupiditami znovu 🙂

    Naprosto zřetelně pak ve svých příspěvcích dokazuješ, že termín MOTIVACE jsi prozatím vůbec nedešifroval a činnostem, které z tohoto termínu vyplývají, vůbec nerozumíš, nechápeš je a jsou ti tudíž odporné. 🙂

    Další kapitola diskuse, která je ti naprosto cizí a jejíž chápání je nad tvoje síly, je akceptování faktů jako takových, faktu, jako konkrétního pojmu.

    Patříš mezi nejhloupější a nejamatérštěji vystupující diskutéry, kteří se na českém internetu vůbec kdy objevili 🙂

  40. No jo, no jo.
    Nevim co bych ti tu měl definovat.
    Ví to každej, co to znamená a každej to hlavně vidí o co se tu snažíš..
    Když se tak koukám co mi tady píšeš tak se nedivim, že se ještě najde pár lidí co vám uvěří a naletí..
    Manipulace, demagogie.
    Snaha vyprovokovat v člověku touhu zjistit, co se skrývá za tim vašim tajnůstkařením a v neposlední řadě vnutit člověku myšlenku, že je v podstatě nula, a že ti amwayáci jsou vlastně božští a nejchytřejší lidé na světě :mrgreen:

    Dobrý tah, amwaům podobný. Je z tebe dobrý sektář. Jsi Pašák :mrgreen:

  41. Nejčastější, nejfrekventovanější a ohužel nejnaivnější definice jsou právě ty ve stylu:

    „To ví přece každý, tak co bych vysvětloval“ a td. Jedná se o tradiční výmluvu, když je požadováno nějaké to podložení vyžvaněného osahu 🙂

    EGO opět nedovolí napsat, „já tomu fakt moc nerozumím, nejsem v tom odborník“ a tak EGO velí, něčím to zakamuflovat. Bohužel EGO nemá žádné vědomosti, tak kamufláž bývá zpravidla další megapitomost.

    Velmi staré a velmi známé techniky diskutérů, kteří ve skutečnosti jen spekulují bez jakýchkoliv podkladů, informací, znalostí a především vědění.

    Zrovna jsem dočetl zajímavou kapitolu z jedné velmi staré knihy, která se zmiňuje o stejných zjištěních už ve starověku, autorem je jistý Šalamoun:

    „Šalamoun popisuje naivní osobu jako člověka, který se nesnaží záležitost pořádně prozkoumat, než si zvolí způsob jenání. Většina takto naivních lidí selhává v projevení skutečné píle, která by je přivedla ke skutečným informacím. Inklinují k jednoduchosti, chtějí okamžitě rozhodnout, pátrání po informacích je zdržuje, chtějí rozhodovat a konat aniž by byli nuceni „otevřít manuál a udělat domácí úkol“ ….“

    V přísloví 1:22 Šalamoun dokonce píše:

    „Do kdy budete, Vy prostoduší, milovat prostoduchost?“

    Důležitá rozhodnutí nikdy nejsou jednoduchá. Pod povrchem se vždycky skrývají velmi důležité faktory, které je potřeba vyhledat, promyslet a zvážit.

    Toto je typický postoj každého inkvizitora nejen Amway.

    Fakty jsme už nesčetněkrát prokázali, že žvaníte a děláte závěry o něčem, o čem ve skutečnosti nevíte vůbec nic, nerozumíte tomu a nechápete to. K odsuzování pak používáte další „pomůcky“, které však opět z naprosté nevědomosti a amatérizmu používáte naprosto špatně, naině a bohužel destruktivně.

    Ano, tak hloupí lidé už byli definováni před tisíci lety v knihách a jak vidíme, nevymřeli dodnes. Naopak. ROZMNOŽILI SE. K tomu totiž žádné studium nepotřebují ani v 21. století.

    K tomu ostatnímu však bohužel ano.

  42. JaraCimmrman,Pavel,Admin..pánové děkuju!..:) dnes sem tam byl ze slušnosti k pozvání,jinak bych tam nešel..plár známejch to zkusilo a rychle skončilo a taky mě z okolí nikdo žádný jejich výrobky nenabízí,díky za to že se motám okolo normálních lidí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *