Dělat amway, nebo ne? Záhadný web RCE. Jedná se amway?

Dělat amway business, nebo ne? Dají se v amway byznysu skutečně vydělat velké peníze? Zajímá vás tajuplný web RCE (Organizace RCE)? Pojďte si přečíst články o „amway“ a mnoho komentářů k tomuto tématu!

Zde na CzBlogu, bylo napsáno mnoho článků o „amway“. Mnoho podobných článků, zde napsáno ještě v budoucnu bude! Nejsem sice zastánce Multi-level marketingu (MLM), ale v podstatě proti němu nic nemám. Nicméně jsem odpůrce některých Amwayáků, prý dokonce v evropském měřítku. Jsou to totiž přávě někteří Amwayáci, kteří MLM přiliš démonizují a zneužívají tento druh businessu k manipulaci lidí. Amwayáctví je založeno na verbování lidí a negativní manilpulaci s lidským myšlením. To každý normální člověk vidí (semináře…). Většina Amwayáků nevydělává NIC nebo minimum! Přesto, někteří z nich, tvrdí (komentáře na CzBlogu), že vydělávají desítky tisíc Kč měsíčně za 2 hodiny práce denně, 45 – 51 Kč měsíčně, 130 tisíc Kč měsíčně, 250 – 350 tisíc Kč měsíčně. Jeden člověk dokonce tvrdí, že šest lidí z jeho rodiny vydělává v „amway“ 40 – 60 tisíc měsíčně. Což je opravdu vysoce nepravděpodobné. Jak ubohé! Amwayáci z minimálních výdělku ještě investují do seminářů, mítinků, které nejsou zadarmo (větší mítinky stojí tisíce korun – jedna vstupenka). Dále do investují do motivačních materiálů (knihy, CD…), telefonické hovory, pohonné hmoty, kupují předražené amway výrobky, atd. Zde je ještě potřeba zmínit, že Amwayáci investují do „nejlepšího businessu na světě“ veškerý volný čas. Takže když to vezmente logicky a realisticky, tak ještě na tom většina Amwayáků prodělává, a ne málo. Původce toho, je právě manipulace a fanatizování, o kterém zde na tomto blogu hovořím. Někteří Amwayáci si ani neuvědomují, kolik peněž a času je to stojí… Ale hřeje je skutečnost, že používají standartní, avšak drahé výrobky s „nadpřirozenou schopností“. Je jim doporučováno chodit na mítinky, kde si udržují svůj postoj, demagogii a „vymytý mozek“.

Web RCE…
Web RCE vlastní Roman Čížek. Web byl založen 22.05.2000. Web RCE se prezentuje jako Organizace RCE. Na vstupní stránce je velký obrázek, na němž je luxusní Rolls-Royce, super drahá rezidence s bazénem, palmy u ostrova, létající Orel symbolizující pravděpodobně nadhled či volnost (viz. obrázek). Stránka je zaheslovaná, takže bez přihlašovacích údajů se dále nedostanete. Normální člověk vidí, že je zde něco podezřelého. Obrázek na „indexu“ má lidi inspirovat, jak vydělat v „amway“ miliony? To je poněkud směšné 🙂

Web RCE

Web RCE

Seminář amway (pohádka o limuzíně)…
„Na poslední den v práci pro vás přijede velká, dlouhá limuzína, a teďka vrátný volá šéfovi „Pane řediteli, je tady nějaká státní návštěva, která přijela velikánským autem. Vy nekoho čekáte? Ne, nikoho!“ V čele kancelářské budovy je z toho haló, co tam dělá to velké bíle auto, které stojí už hodinu před vchodem? Pro koho to přijelo, nebo kdo s tím přijel? Jestli náhodou nepřijel nějaký ministr, nebo něco takového. A vy si děláte v klidu svoji práci a hodiny odtikávají a blíží se konec pracovní doby. A všichni ti, co se vám celou dobu smáli, tak maji oči na vrch hlavy a už stojí na autobusových zastávkách a koukají, kdo bude do toho auta nasedat, co je to za honoraci. A vy v tom sáčku, v kravatě vycházíte… Vycházíte z těch dveří, do kterých jste museli chodit každé ráno a odcházet každé odpoledne. Takhle se ohlédnete a říkate si „Tak tady už nikdy, po celý zbytek svého života, nebudu muset strávit ani minutu!“ A říkáte si „Stálo to za to!“ Příchazíte k té bíle limuzíně a borci tam stojeji na těch autobusových zastávkách, a teď se strkaji, stouchaji do sebe loktama a říkaji „Hele podívejte se na něj, to je ten emveják“. To jsou oni, co se choději koukat na ty auta, oni si blázni snad mysleji, že jednou něčim takovým budou jezdit, nebo co. Hele, běžte někdo za nim. On k tomu jde, on si snad do toho chce sednout! Vždyť to jestě poškrábe, aby nám neudělal ostudu! Teďka vy tam prostě přijdete k tomu auťáku a zaťukáte na okénko, řidič si tam čte noviny, protože měl přijet o 3 nebo 4 hodiny dříve, a když se mu představíte, tak on si okamžite nasadí placatou čepici, vyleze a otevře vám dveře, klaní se. Vy si sednete do toho velikánského, obrovského auta, kde je prostor jak na letišti, nalejete si z baru colu a říkáte „Pane řidiči, tak jedem!“. Ale tak patnáct kilometrů za hodinu, já si to chci užít!“. A teďka kolem těch autobusových zastávek, který jsou obležený kolegama z práce, kteří se vám smáli a ukazovali si na vás prstem, tak vy kolem nich pojedete tou limuzínou, těch patnáct kilometrů za hodinu a budete jim připíjet – čau kluci, už se neuvidíme… Když se vám budou smát moc, tak jim můžete třeba udělat tu kulišárnu – bylo to ve středu, a druhý den ve čtvrtek, až ti vaši kolegové ve čtvrtek ráno budou muset v půl šestý jít do práce, tak před tou budovou je bude vítat bilboard – na něm bude vaše rozesmátá tvář a nad tim bude napsáno „Já už jsem svobodný! A co vy?“. Taková velká mechanická ruka jim bude mávat. To nebude špatný! Takže teďka si napište velký seznam lidí a uvidíme se na semináři.“

Závěrem…
Již samotná stránka RCE (obrázek), je negativní manipulace s lidským myšlením. Tedy dle mého, subjektivního názoru. Raději ani nechci vědět, jaký má obsah po vložení přihlašovacích údajů…

Nepodlehněte nereálným slibům, že z vás bude svobodný člověk, milonář, milardář…

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

281 komentářů u “Dělat amway, nebo ne? Záhadný web RCE. Jedná se amway?

  1. Vidím, že jste naletěli oba docela hustě 🙂

    P.S: Admine, měl bys už konečně trochu zprofesionálnět a přepracovat tenhle diskusní paskvil. Napsat příspěvek začíná být docela vopruz.

    Napíšu delší post, odklepnu, tvůj geniální systém mě vyzve k vložení čísla a já můžu celý příspěvek psát znovu 🙂

    Možná je to účel, aby tu lidé psali jen jednovětné a krátké příspěvky, třeba jako:

    AMWAY JE LETADLO A BASTAFIDLI.

  2. Je roztomilé vidět kolik času a energie se vyplýtvá na tyhle kecy – proto to v Česku vypadá právě takhle. Za uplynulý fiskální rok se v Evropě přidalo k Amway 600.000 lidí – asi všichni blbci, že? Pro zastánce „logiky“ – jestli Hassman vydělal 7 mega za rok, proč by si toho Rollse nemohl koupit? Proč by se firmě vyplatilo vyrábět svoje produkty, kdyby pro svoji „předraženost“ nebyly prodejné? Jak by Amway mohla fungovat v ČR 17 let, kdyby byla letadlem? Proč přibývá živnostníků? Protože v letech 2008 a 2009 ztratilo ZAMĚSTNÁNÍ asi hodně lidí, že? Proč napadáte a zpochybňujete vydělávání peněz – vy snad nepracujete za peníze? Nebo pracovat nemusíte? Případně snad ani práci nemáte, takže máte čas tady blábolit? Proč napadáte konzum, když jste sami jeho součástí? Vy snad neperete, neprovozujete hygienu, nepoužíváte kosmetiku, nejíte, nepijete, nesvítíte, nevaříte, netelefonujete? Internet zřejmě máte, to byste tu nebyli a neblili. Dá se předpokládat, že za tohle všechno ale pravidelně utrácíte – a nic z toho nemáte. Amway nabízí alternativní způsob prodeje a marketingu, který je rozhodně konkurenceschopný, což mi po 10 letech praxe v reklamní branži rozhodně došlo. Tak jako se na vás valí reklama na tradiční zboží z TV, tisku, rádia a internetu, „emveják“ dělá reklamu tomu svému zboží. Co je na tom špatně? Jako cokoli jiného se i Amway dá dělat dobře nebo špatně a jako všude se najdou idioti, najdou se i v řadách Amway…bohužel. Většinou ale nevydrží a stávají se z nich největší kritici a experti na Amway. Je ale super, že jsou i lidi jako vy – všichni Amway prostě dělat nemůžou. Všichni ale máte možnost volby – kde nakupovat, co používat, dělat na sobě, nebo jen tak sedět s pivem u TV nebo internetu, na všechno nadávat a psát kraviny o věcech, jejichž podstatu zjevně ani nechápete. Pokud jste spokojení s tím co jste a co máte, hurá. My nespokojení si dovolíme hledat jiné cesty a může se stát, že přitom něco i vyděláme – což nám samozřejmě těžko odpustíte, protože lidská závist je nekonečná a ta česká je nejhorší. Kdyby v roce 1989 všichni pořád seděli v pohodlí u svých fotbálků, pivíček a knedlíčků, pořád by nám tady vládla KSČ.

  3. mr.gee:

    Dobrý den,

    za uplynulý rok se v Evropě přidalo k amway 600 000 lidí? Přesně 600 000 lidí, hm. Máte k tomu nějaké konkrétní podklady? Proč né třeba 599 695 nebo 600 214???

    Kolik z nich vydělává (podniká na základě ŽL nebo jako právnická osoba) měsíčně alespoň 25 000,- Kč? Kolik se jich přidalo k amwey konkrétně v ČR? Kolik amwayáků v ČR vydělává slušný peníz (podniká)?

    Kolik Vám amwey business sype (jaký je obrat Vašeho podnikání)? Nechci přesné číslo, jen desetitisíce, statisíce, miliony…/měsíc.

    Zde není řeč o žádné firmě amwey, ani o firmě Amway company s.r.o., kterou vlastněji lidi z Ruské federace.

    Nezpochybňuju vydělávání peněz v tomto „podnikání“. Jde o to, že praktiky některých amwayáků jsou velice nechutné. Pokud chce v tomto „podnikání“ vydělat slušný peníze, no tak to musí být velký verbíř lidí, a hlavně na „to“ musí mít žaludek.

    Jinak zde prezentujete naučené bláboly ze seminářů a cédéček…

    Děkuji za odpověď a Váš kometář.

  4. mr.gee
    Závist,ale di ty.Naposled sem někomu něco záviděl,když mi bylo náct a amwejáci to určitě nezmění,jelikož a protože není co závidět 😉

  5. JaraCimrman:

    Přesně tak, neni co jim závidět, vždyť drtivá většina amwayáků jsou socky, co si tim nevydělaj ani na slanou vodu.

  6. Ahoj, já nevim co máte všichni s vymejvánim mozku, protože každej člověk které nemá iq opice musí vědět, že bude potřebovat pasivní příjem a je jedno jestli z investování do nemovitstí akci zlata atd…, nebo amway či jíné mlm. Mě osobně je jedno jak budu mít pasivní příjem protože já se budu mít líp než ti chudáci co chodí každé ráno do prace já budu mít na svoje sny, dovolený a slušný život. Protože za mě nikdo účty nezaplatí tak proč ohlížet se na druhé co si ti chudý chudáci o mně myslí.

  7. Jakub Bednář:

    A Kolik je lidí v ČR, kteří mají z amwaye doživotní pasivní příjem (nemusí ráno vstávat do práce, již nechodí na semináře, neverbují žádné lidi do systému…)? Kolik je v ČR amwayáků a kolik z nich vydělává (má obrat v podnikání) díky amwayi slušné peníze (70 000 a více)?

  8. Jakub Bednář
    Držim ti palce,at se ti splní tvoje sny.Uvědom si ale,nejspíš jednou budeš štastej jako blecha,že nějakou práci máš a neskončíš na úřadu práce se starostma kde vzít na nájem.
    Ráno vztávat do práce rozhodně neznamená,že musíš bejt chudák…Většina úspěšných vztává do práce.

  9. acz:

    Amway je přeci nejlepší byznys na světě, jak tvrdí Hassmann a mnoho dalších amwayáků. Jé, to musí bejt v ČR miliony doživotních rent z amwaye 🙂

  10. A proc by to Hasmann nemohl tvrdit? Jemu Amway podnikani prinasi 6 milionu rocne. Pokousel jsem se ti to vysvetlit nejmene desetkrat, ze kazdy clovek ma pravo povazovat za nejlepsi co chce, ale tvoje hloupost mnoho veci pochopit neumoznuje a tak ze sebe delas blbecka porad dokola 🙂

  11. acz:

    Jde o to, že on to PŘEDNÁŠÍ jako fakt.

    Chcveš tvrdit, že Hassmannův názor je zcela bezvýznamný? Nebo dokonce, že Hassmann je v amwayi naprosto nevýznamná osobnost?

  12. Ale jdi ty 🙂 Psal jsem ti uz 100x ze pochopenim jeho prednasek jsi nikdy obdaren nebyl. Proc si probuh porad naivne myslis, ze ano? 🙂 Kasparku? Jagr s zvanilem tveho formatu take nebude polemizovat, jestli je hokej nejlepsi sport na svete nebo neni 🙂 Jde o osobni postoje a zkusenosti.

  13. acz:

    Takže předpokládám, že ve zmíněných přednáškách je nějaká šifra, kterou maji pouze amwayáci 🙂 Poskytneš mi tedy šifrovací klíč???

    Pokud vím, tak Jágr nikomu na přednáškách necpe, že hokej je nejlepší sport na světě.

  14. O Amway mi řekl kamarád, procházim internet a nestačim se divit, kolik negativních ohlasů je na toto podnikání. Kamarád tvrdil, že po roce můžu vydělávat 50000 měsíčně, tomu se mi ale nechce moc věřit 😐

  15. Kamarád tvrdil, že po roce můžu vydělávat 50000 měsíčně
    Předpokládám, že ti ale neřekl, že bez práce 🙂 Ještě pořád věřím, že lidé věří, že bez práce nejsou koláče a naopak.

    Prý stačí zainvestovat 5-10 tisíc a můžeš vydělávat 50.000 měsíčně
    Předpokladem ale je, že dotyčný chápe význam slova „můžeš“ a také, že chápe, že je pro to potřeba udělat spoustu práce 🙂

    Vždycky se strašně bavím nad rozčarováním lidí, kteří jsou znechuceni po té, co nezbohatli bez odvedené práce 🙂

  16. Poskytneš mi tedy šifrovací klíč???

    Neposkytnu.

    Materiály NEJSOU, opakuji po sté – NEJSOU určeny PRO TEBE 🙂 Bohužel ti neumím poskytnout klíč ani k tomu, abys pochopil tohle jednoduché sdělení 🙂 Tvoje makovice totiž nemá zámek, nelze ji tudíž bohužel otevřít 🙂 A tak se od ní důležité informace odrážejí jako tenisák od tréninkové stěny. 🙂

  17. Pokud vím, tak Jágr nikomu na přednáškách necpe, že hokej je nejlepší sport na světě.

    Hahaha, to zní skoro jako kdybys nám chtěl tvrdit, že jsi snad někdy na nějakém Jágrovo tréninku, semináři, školení, mítingu, nebo prostě jen čemkoliv, kde Jágr byť jen krátce hovořil, snad BYL 🙂 Žvanile 🙂 Taklhe nějak vypadají ty tvoje argumenty. Vycucaný z prstů u nohy 🙂

    Shrnuto a podtrženo – TY TO PROSTĚ N E V Í Š 🙂 Víme?

  18. acz:

    To je velice škoda, že neposkytneš šifrovací klíč 🙂

    A ty si myslíš, že Jágr přednáší, že hokej je nejlepší sport na světě?

    Většina amwayáků vydělává prd, a ty na tom nic nezměníš. Ty milionáři s limuzínou, co amwayi vydělává taky prd :mrgreen: Nebo ti to už pořádně sype??????? Nebo už máš dokonce doživotní rentu v řádu statisíců týdně???????? :mrgreen:

  19. acz
    Ty voue,co tady motáš Jágra?Amway a hokej nezdá se ti to trochu z jinýho soudku.S Jágrem a Nedvědem sem v restauraci chcal na hajzlu a hovořili u toho.Stačí to…;-) 😉

  20. Proc by to mela byt skoda? Venuj se tomu, cemu rozumis a co umis. O tom ale zatim nikdo zde nic nevi. Vime jen co neumis a cemu nerozumis. Neni to moc slozite?

    Jaro, skoda ze ses od nich nenaucil alespon poradne chcat, ani to neumis 🙂

  21. acz
    A já si řikal,kterej zamindrákovanj úchylák mi furt čumí na jirku krytináře při lulání.No příště ti pochčiju hlavu,když budeš čumět.

  22. acz:

    Ty se běž učit čemu rozumíš. V těch tvých několika tisících příspěvcích je vidět, že nevíš vůbec nic. Vím, že prd víš, protože nevíš co vím 🙂

    Myslíš si, že budeš mít někdy významnou doživotní rentu z amwaye??? Co chceš v amwayi dokázat?

  23. Jak to tu tak čtu, tak poslední adminův komentář je trochu zmatený a je na něm spíše vidět čemu on nerozumí a acz ano.S amway jsem se setkal a dle mého logického názoru je nemožné, aby to byla nějaká sekta nebo podvodný systém.Protože kdyby ano tak pochybuji, že by s Amway spolupracovaly firmy jako je : Unicef, Telefonica O2, Kasa.cz, office deppot, templářské sklepy čejkovice atd…. Prostě ani jedna z těchto firem by si nemohla dovolit se zaplést do nějaké pyramidy nebo letadla a už určitě ne do sekty 😀 a pochybuji že by firma amway byla nominována na nobelovu cenu za marketing kdyby to byl podvodný systém 🙂 je vidět, že admin neví o čem píše.Také bych chtěl mít tolik času jako má admin abych neměl co dělat a jen tu pomlouval firmy. 🙂 Měl by jsi se svým životem něco dělat protože s IQ jako máš ty to bohužel asi moc daleko nedotáhneš. Upřímě je mi tě líto a hodně štěstí v tvém normálním stereotypním životě, který už se nikdy nezmění:) Doporučuji ti přečíst si článek na dreamlifu kde o Amway píše děkan fakulty a píše o Amway jako o nejůspěšnější firmě v MLM který se vyučuje na vysokých školách.

  24. Ty se běž učit čemu rozumíš.
    Rada imbecilova? 🙂 Když něčemu rozumím, proč se to mám učit? 😐 Nemělo to být třeba obráceně? 🙂 Jen se ptám. 🙂 Ale víš to vůbec? 🙂 Do kdy tady budeš hrát to naivní a směšné divadýlko? Kašpare?

  25. acz:

    To patřilo komu?

    Myslíš si, že budeš mít někdy významnou doživotní rentu z amwaye??? Co chceš v amwayi dokázat?

  26. Pocuj admin, vies vobec co znamena motto“Go diamond!“?
    Vies pre niekoho (napriklad pre mna) je to inspiracia kazde rano vstat a ist makat na svojom biznise ,aby som si mohla o par rokov povedat ,toto som dokazala a diamant na odznaku je symbolom uspechu, symbolom zaprenia, vitazstva nad svojimi zlozvykmi a naucenia sa principom leadershipu..zda sa ti to mili admin ako zarobene peniaze nadarmo?

  27. A este k comu, ci si myslim, ze budem mat v amwayi vyznamu poziciu?

    Ano budem, budem pretoze chcem a tuzim po tom…

    A preco po tom tuzim? Pretoze chcem byt vzorom pre svoje okolie ,chcem aby som bola vzorom pre buduce generacia, pre svoje zatial nenarodene deti a pre to, ze chcem dokazat, ze i zena moze byt niekym vynimocnym a nemusi sa ukryvat len za muza ,ktory este v priemyslenom veku bol zivitelom rodiny.

  28. @petulik
    Nepozeraj podvrhujuce stranky ako tuto. Bo tieto su len na smiech ,ale aj tak dakujem, ze existuju, bo odlakaju tych ,ktory by aj tak nevenovali Amway biznisu dostatocnu pozornost a robili by zle meno a mohli by vyhlasovat:sak oni boli zaregistrovany.. hehehe 😆

    A ty, ktori hovoria, ze nezarobia 50 000kc mesacne do 2 eokov viete cim to je? Ten cas 2 roky nezacne odtikavat a pretekat od registracie, ale od doby kedy budete kazdy den nieco pre svoj biznis robit 😉
    A propo ak sa najde nejaky clovek, co dokaze najst sposob ako si vytvorit ppasivny prijem a nic pre to nerobit, daj info, lebo ja som skumala trh a vsetky mozne druhy podnikania ale taky bez usilia peniaze som nenala 😆 ale asi @admin taky pozna 😆

  29. Diamondirl: vzorem pro vaše děti s amway nikdy nebudete. Proberte se. Leda, že by jste z nich amwayáky přímo vychovala. Pokud se vám to ale nepovede a zůstane jim jejich vlastní rozum tak svoje děti akorát zklamete a přijdete o ně 😐

  30. diamondgirl
    Co když budeš makat jako fretka řadu let na tomto super skvělém byznyse a stejně si vyděláš pár stovek,tak na náklady a semináře?
    Tento scénář je nejpravděpodobnější,ale neříkám že ti to přeji.
    Co potom?

  31. Jaro Cimrmane, ty nas chytry hospodari. T znas nejakou lidskou praci, kde makas cely zivot jako fretka a pritom vydelas jen par stovek? Kterou prosimte? Je skutecne neuveritelne jak ty jsi hloupy 🙂

  32. acz
    Zato ty jsi chytrý jako Brusel.
    Je skoro neuvěřitelné,že ty velký génius nevíš kde děláš :mrgreen:
    Správná odpověd je amway,stroupku 😉
    Víš proč?
    Pudu do extrému,ale když bude nějaký amwejáček úplně blbej nebo bude bezzubej,smradlavej aj.,tak neukecá do toho vašeho byznysu ani vopici i kbyby makal 24 hodin denně.
    Jistě,na toto máte školení,jak mluvit,vypadat atd.Určitě se dá něco natrénovat,ale ne všechno.Mě taky nikdo nenaučí krásně zpívat,i kdyby se na hlavu stavěl,protože nemám hlas.
    Přidej si k tomu kontroverzní jméno firmy,drahé výrobky,na které i přes vámi opěvovanou kvalitu,není v čechách dostatečná kupní síla a vyjde ti,že i velmi sympatický,inteligentní,pracovitý amwejáček to bude mít velmi velmi složitý vydělat nějakou kačku,natož snad v dnešní době v čechách miliony,to už je ryzí sci-fi.

    Jára dělá amwejáčkům pápá

  33. Spravna odpoved ze je Amway? 🙂 Tak dekuji za dalsi dukaz hlouposti. Sam jsi priznal, ze jsi Amway nikdy nedelal, takze skutecne s tezi muzes odpovedne tvrdit, ze tam lide drou jako kone a pritom vydelaji par stovek. No a samozrejme to neni pravda, jen papouskujes naprosty hlouposti jinych hlupaku, cinz svoji hloupost kardinalne potvrzujes. A neni nic jednoduzsiho, nez ti to dokazat, dokonce si to muzes i sam overit a vyzkouset 🙂 Ale jak te znam tak to rozhodne odmitnes, protoze ceho vy se bojite nejvic, je poznani, jak lzete 🙂 Krome tedy te Amway, ve ktere lidske praci se dre jako mezek a nic se tam nevydela? Takova titiz byla moje otazka.

  34. A dekuji za dalsi naivni predstavy o Amway. Chces znat jmena diamantu, kteri jsou slepi, hlusi, unvalide, nebo byli bezdomovci, neumeli cist? Tadnej problem. Zapomen na to, ze abys v Amway uspel, tak musis vonet, musis umet zpivat a dalsi blbosti co z tebe lezou. Takvej Steve Jobs byl smradoch z nejvetsich a kam to dotah. A nepotrebujes je v zadnem obvyklem podnikani abys byl upesny. Ty nemas nejmensi tuseni co je potreba abby clovek dosahl toho, co chce, aby obchodnik zaujal se svym produktem. A je to presne naopak, da se to velmi dobre naucit, ne ze ne.

  35. Navíc diamondgirl je jak to tak vypadá Amwayem již úplně vytržená z reality. Takže pokud je svobodná, těžko bude hledat partnera pro sebe a natož pro svoje děti.. Amway jí má tam kde jí potřebuje mít.
    Jediný vhodný partner bude moct být taky amwayák.
    A to opět zavání sektou 💡
    Amway vytváří uměle vztahy. Buduje si vlastní rodinky. Je to hnus 😕

  36. @pavel velmi je mi luto, ze si myslis, ze ludia ktory robia amway nedokazu mat vztah s normalnymi ludmi, ja mam priatela a vobec neni amweyak a kopu kamaratov mam, co su i v konkurencnych mlm podnikaniach a mam sa koli tomu prestat s nimi bavit? 😆 nebud smiesny, kazdy mame.svoje vysmene podnikanie a navzajom sa podporujeme 😉 zelam aj tebe vela uspechu

  37. @JaraCimrman

    Hehe v kazdom podnikani zarobis len par stoviek ak nevies hospodarit s peniazmi 😀 ide o to, ze zarobis a investujes ,investujes, investujes a investujes 🙂 pokial len kozumne utracas a potom co ti dojde vyplata ides na nakupy, tak nic neusetris a budes sa cudovat, bze si opat zarobil „len par kacek“ ale kolko penazi si mal na ucte po vyplate a kolko mas na konci mesiaca? 🙂 vsetko je o tom ako sa vies zmanazovat

  38. Pavlicku 🙂 Krome toho ze opet naprosto fantazirujes, kde beres tu jistotu, ze prispevky Diamondgirl psal nekdo z Amway? Zadnou nemas, doslova vubec nic. Me to spis pripada na obvyklou Bestmenovu provokaci.

    P.S. Premyslim co je otravnejsi, Amwayjak, nebo vopruz reklama Etarget, kterou si Admin umistil na svuj blog a sere se mi i do mobilu, takze mi vyskakuje pred texty diskusi? Co pry Amwayjak neudela pro penize 🙂 A co teprv zapsklej bloger 🙂

  39. @acz
    Vyzera, ze si tu jeden z mala normalnych ludi, ktory ma otvorenu mysel, keby si nebol z ciech kam sa dostanem tak raz za rok, tak si s tebou dohodnem osobny pokec. 😉
    Mam rada ludi, ktori sa neboja rozmyslat a nie su obycajny cynici, ktory schovavaju svoj strach za kopec mudrych reci vid @admin alebo @JaraCimrman

  40. Diamondgirl:
    Netvrdím, že nemáte kamarády ap.. Vaše příspěvky jsem mnohokráte slyšel už od jinud. Jsou to klasické kopírované amwayácké světonázory a životonázory..
    Bohužel.. Ne vaše názory, takže nevím, jestli se jim dá věřit. 🙁

    ACZ: Nejsi zase nafetovanej? To už neni možné..

  41. ACZ: A nebo kde ty bereš tu jistotu, když tohle napíšeš. Leda že by jsi ty příspěvky DG psal ty, aby jsi se mohl smát. Ale to už by zavánělo přinejmenším nějakou posedlostí. Že by Amwayáckou? 😯
    Ale ono je to ve skutečnosti jedno, kdo to píše, jestli ty nebo jinej amwayák. Jste prostě jeden jak druhej. Jenom, že jinak vypadáte.. Zkrátka pěkná sektička..

  42. Kdybych byl „normalni,“ tak je mi tenhle blog i jeho autor uplne u riti a v zivote bych srm nenapsal jediny prispevek 🙂 Spis jsem uplnej vul, ze venuji tech par minut denne ve vane ci na Wc tem nekolika zvanilum, kteri stejne nikdy nic nepoberou. Jenze co je to vlastne to NORMALNI 🙂

  43. PS: Myslim ze Etarget je kupodivu konecne padnej duvod sem opravdu prestat chodit. Je to vetsi vopruz nez Admin s Jarou i Pavlem dohromady 🙂

  44. Pavel
    A to, ze opakujes, za amway je sekta ti nepripada ako kopirovanie a opakovanie napadu admina? 😀 alebo nejakeho rovnako rozhorceneho clovrka nespokojneho so svojim zivotom a hladajucim vinu niekde inde ako v sebe? 😀

  45. acz
    Stroupku,ty sem taháš Steva Jobse?Klidně smrdět můžeš,ovšem musíš mít stejně jako on IQ 160 a skvělý nápad.Ten skvělý nápad měl ten kdo vymyslel amway,ne vy prodavači drogerie a nahaněči lidí.K čemu Jobsovi to bohatství bylo,když zemřel mlád.
    Že se to dá velmi dobře naučit.Důkazem,že to jde velmi dobře je velmi vyskoká životní úroven snad každého amwejáka :mrgreen:
    Neříkej zas něco o pracovitosti,díky vašemu školení těch líných je velmi málo.
    Prostě jak u koho a taky co bude prodávat.S kontroverzní firmou a pro čecha s drahými výrobky,půjde zatraceně těžko vychovat úspěšného obchodníka.Být úspěšným amwejákem by bylo velmi těžké i pro jinak úspěšného a praxí ostříleného obchodníka.
    Pro takového génia jako si ty přece nemůže být problém vymyslet něco inovativního,něco v čem budeš první,prostě mít skvělý nápad.Jára Cimrman měl smůlu,vždy ho na patentovém úřadě nějaký vynálezce o pár minut předběhl :mrgreen:

    diamondgirl
    Ale acz není normální,sám to o sobě tvrdí.Tím se chce jako podobat víc světovým géniům :mrgreen:
    Strach,jistě že mám strach ze sekt,když vidim co mi udělaly z dvou přátel.Taky ti řekli nebo si myslíš,že máš myšlení budoucí milionářky?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *