Byl smazán profil DSSS z Facebooku. No a co!

Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) měla na sociální síti Facebook profil svých oficiálních stránek. Ten byl dne 20. prosince 2011 zrušen. Údajně bezdůvodně, jak tvrdí špičky DSSS. Tento profil měl prý několik tisíc fanoušků. Letos je to prý druhý profil, který byl takto bezdůvodně smazán. Vedení DSSS to považuje za cenzuru, ohání se svobodou slova a demokracií. Jenže je potřeba si uvědomit, že DSSS je odnož Dělnické strany (DS), kterou zrušil Nejvyšší správní soud ČR.
Pravděpodobně někdo z Vlády, nebo nějaké politické strany napsal stížnost do Facebooku, že DSSS je extremistická strana. Nebo něco podobného… Anebo jsou dokonce aktivity DSSS monitorovány Bezpečnostní informační službou (BIS) ? Je potřeba si uvědomit, že běžný občan nemá ty informace, jako mají vysoce postavení politici. Čehož jde i samozřejmě zneužít, jako například v minulosti Stanislav Gross, který pohádkově zbohatl prodejem akcií.

DSSS se sice distancuje od komunismu a nacismu, ale já tam cítím velkou spojitost, především s nacismem. Podívejte se na vlajkonoše DSSS, poté na vlajkonoše NSDAP. Je to to samé… Kdo dlouhodobě stojí za Vandasem? Náckové!

Tomáš Vandas
Tomáš Vandas

DSSS, Tomáš Vandas, předseda DSSS, se přiživuje na nepokojích ohledně Romů. Vandas provozuje lacinou populistickou politiku, a to vidím jako velice nebezpečné! Adolf Hitler též rychle přešel z extremismu na populismus. A následně byl úspěšný ve volbách. Toto se již nikdy nesmí opakovat! Extrémisté nemají co dělat v Poslanecké sněmovně, Senátu… V minulosti stačil Miroslav Sládek ze strany Sdružení pro republiku – Republikánská strana Československa (SPR-RSČ), který v záchvatu zuřivosti rozbil pěstí svou poslaneckou lavici. A pokud jsem již mínil Sládka, tak je zde vhodné říct, že Vandas je bývalý funkcionář SPR-RSČ!

Nesympatizujte s DSSS; nevolte tuto stranu; nenaleťte na laciné sliby; nenechte se zmanipulovat. Prostě to nedělejte!

DSSS je špatná cesta, cesta do záhuby!

Související články:.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *