Vepřové výpečky na pivu s bramborovým knedlíkem a špenátem

Vepřové výpečky na pivu s bramborovým knedlíkem a špenátem (4 porce):

Suroviny:

  • 800 g vepřového bůčku (bok)
  • 800 g cibule
  • 1 cibuli na špenát
  • 1 česnek, nejlépe český (má říz)
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • hrubě mletý černý pepř
  • 500 ml piva (je jedno jaká značka)
  • 600 g brambor
  • 200 g hrubé mouky
  • 2 žloutky
  • 500 g mraženého špenátu
  • 50 g másla
  • muškátový oříšek
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 1 lžička kmínu
  • sůl

Postup, viz. videonávod…

Nahlásit nefunkční video

Další recepty zde

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *