Schvalování komentářů je dnes nutností!

Internet plný pochybných existencí, kteří si v této virtuální sítí úkájejí své chtíče, mnohdy značně zvrácené chtíče. Taková je skutečnost, ať se nám to líbí nebo ne.

Když jsem začínal blogovat, tak mi bylo jasné, že jednou přijde chvíle, kdy budu muset schvalovat komentáře „ručně“, znám totiž lidi na internetu, ty úchylný komentátory, kteří dovedou komentovat výhradně velice vulgárně až nechutně, kteří nedokážou nic jiného než kritizovat, a to velice sprostě, to je fakt hnus. Jsou to především lidi, kteří jsou minimálně pracovně zatížený, otevřeně řečeno „mají houby co na práci“. Jejich relevantní chtíč je se zviditelnit, protože v reálném světě toho nedosahují, ať z důvodu své vlastní neschopnosti, nebo z důvodu psychické poruchy, zpravidla poruchy osobnosti. Samozřejmě, že zde hraje určitou roli i stará dobrá závist. Úspěch se v Česku prostě neodpouští, to je známá věc. Nemám rád samochválu, protože samochvála za každých okolností „smrdí“, ale myslím si, že CzBlog má vcelku slušnou návštěvnost, což dokazuje to, že CzBlog má slušnou úroveň, lidi CzBlog rádi navštěvují :-), to je nezvratitelný fakt. Drtivá většina návštěvníků CzBlogu je normálních, což je dobře. Tímto děkuji všem normálním návštěvníkům za jejich současnou i budoucí návštěvu CzBlogu, či případnou podporu.

Nyní nastala chvíle, kdy musím schvalovat komentáře ručně, bohužel, jinak by byl totiž CzBlog prostě považován za odpad, což jako administrátor nemohu dopustit. Bohužel, ale musím konstatovat, že schvalování komentářů na každém blogu je dnes opravdu nutností! Pokud bych tak nečinil, tak by se z komentářů pod články, mohl normálním a slušným návštěvníkům CzBlogu zvednout žaludek, a to opravdu nechci.

Někteří návštěvníci – komentátoři článků na CzBlogu – zamyslete se nad sebou, nad svým přinejmenším nestandartním počínáním, zamyslete se nad tím zda, zda by nebylo vhodné navštívit psychologa či psychiatra, on by vám určitě pomohl. No, ale to je samozřejmě výhradně vaše věc. Je to vaše věc, ale prosím, neotravujte život normálním lidem! Řeště vaší psychiku dokud je ještě čas, pokud se totiž každá nemoc včas neléčí, tak se později rozvine do nekontrolovatelného stádia.

Jaké komentáře nebudou schváleny?

  1. Komentáře, které porušují dobré mravy, obsahující vulgární výrazy a urážky.
  2. Komentáře porušující zákony České republiky.
  3. Komentáře s odkazem na jinou webovou stránku, než je www.czblog.cz. Nebudou schváleny komentáře s odkazem na stránky s nezávadným, závadným či nelegálním obsahem.
  4. Komentáře obsahující reklamní sdělení.
  5. Komentáře, které nesouvisí s článkem.
  6. Komentáře, které budou zaslány z proxy serverů.
  7. Komentáře od jednoho návštěvníka, které jsou neúměrným – rychlým tempem vkládány do diskuze.
  8. Komentáře, které jsou vkládány ze stejné IP adresy pod různými jmény – nicky.
  9. Duplicitní komentáře.
  10. Další nehodnotné a nepřínosné komentáře.

Administrátor CzBlogu si vyhrazuje právo nepublikovat komentáře dle vlastního rozhodnutí. Návštěvníkům CzBlogu, kteří budou soustavně porušovat výše uvedená pravidla, bude zablokován přístup na celý server!