S Amway k obrovskému bohatství!

S Amway k obrovskému bohatství! Je to ale pravda? Podívejme se například na web RCE, na BEST meziplanetární business zvaný Amway. Na webu RCE je velký obrázek, na kterém je luxusní Rolls-Royce, super drahá rezidence s bazénem, palmy u ostrova, létající Orel symbolizující pravděpodobně volnost. Z tohoto mj. plyne to, že Amway je symbolem velkého bohatství. Nějak ale pořád nechápu, proč Amwayáci často ukazují majetky milionářů. To je přinejmenším nemístné. Pro normálního člověka, je to spíše odrazující a nevěrohodné, až podezřelé! Avšak pro „Amway exotíky“ je to pravděpodobně modla. Že by se jednalo o manipulaci s lidma, „vymývání mozků“?

Takový Amway obrázek může vypadat například takto …

↓ Klikni na obrázek pro zvětšení ↓

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

51 komentářů u “S Amway k obrovskému bohatství!

  1. S amway k bohatství? Nepříjde mi že by se s amway dalo nějak zbohatnout.
    Nechápu lidi co si od amwayáků koupí tak předražené věci např. špagety za 3 stovky. 😀

  2. EK:

    Tak když to prezentuješ takhle, tak to bude vždycky blbost. Balík špaget (500g jako v obchodě) nestojí 300.- ale jen 38.- TO JE TROCHU RZDÍL mezi tím, co tu kdákáš Ty a co je PRAVDA 🙂

    Amwayjáci nikdy neukazují bohatství cizích lidí, ale bohatství v Amway, bohatství lidí, kteří už v mway skutečně zbohatli. A není jich málo. Kdo je vinen tím, že Vy nikoho neznáte? oni? Ale kdeže 🙂

    Někteří Amwayjáci jsou tak zazobaní, že mají i své arény i s mančaftem, jen tak pro zábavu:
    „howardthedunk.com/files/2010/04/amway-arena.jpg“
    Jestli pak víte, co to je a komu to patří?

  3. Nejvtipnější je hlavně to, že čeští amwayáci nemají ani zdaleka takový potenciál k zíkávání hlupáků jako jejich američtí soudruzi a i jejich výdělky tomu odpovídají.
    Jeden z jejich guru (Hassman) se chlubil tím, že vydělává cca 7 milionů ročně – to je sice fascinující částka pro posluchače rekrutující se z řad podprůměrně placených zaměstnanců, ale na nákupy luxusních rezidencí, rolls-roycu, ostrovů a letadel to zdaleka nestačí.

  4. Amway je bezva business! S Amway vydělávám super peníze ;-). Netvrdím, že vydělávám statisíce měsíčně, ale desítky tisíc v pohodě. Bestmene, seš fakt idiot!

  5. Hoši, vy házíte do jednoho pytle Amway a různé motivační organizace, které si ty kazety apod. vydávají sami, organizují semináře – tím se právě vydělalo na ty jachty!!! V ČR Setzer, N21, Čížek s RCE se trhl od Setzerů (Hassmann)… Víte, kde je treba acz?? :-))

  6. Ramon:Ty ani nevíš přesně,kolik vyděláváš? Obvykle amwayáci říkají 60-80 tisíc! Sto je už asi moc! Strýčkovi prodají pastu, tetičce kávu, kamarádce vnutí špagety a jsou za vodou! Ale do práce chodí pořád, semináře mívají po výplatě a o víkendu! Tak nevím, kde je asi chyba! 🙂

  7. hraesvelgr

    Hele mistře žvanile. Pan Hassmann byl kdysi obyčejný zámečník. Pak začal používat, na rozdíl od tebe tu hmotu mezi ušima a jen v Amway vybudoval milionový byznys. Kdybys rozhovory s ním četl pořádně, věděl bys, že se díky Amway naučil dělat obchody v různých sférách, takže kromě Amway dělá do realit, do vzdělávání, do drahých kovů. Jeho portfolio bude pro tebe vždy jen nedostižným doživotním snem. Tak přestaň závidět a začni jej konečně brát na vědomí. Protože on už uspěl a dokázal vybudovat bohatství. Ty jsi dokázal jen to, že ho pomlouváš a očerňuješ. To je fakt bezva byznys 🙂 Lidé, kteří pomlouvají bohaté, budou vždy jen obyčejní chudáci. Nevěříš? No a?

    Co jsi v posledních letech četl za vzdělávací literaturu v oblasti byznysu?

  8. kp: (Kardinální Pitomec)

    „vydávají sami, organizují semináře – tím se právě vydělalo na ty jachty!!!“

    Tyhle žvásty už také proběhli. Tak povídej, jistě máš pro svá tvrzení hodnotné materiály 🙂

  9. Jana J: sto neni moc. Jeden amwayak mi tvrdil, ze vydelava 350 tisic za mesic :grin:. Prijel fabii a bydli v panelaku 2+1 :lol:. Jsou to holt posramoceny mozky, no 🙄

  10. Jana J
    „…Ty ani nevíš přesně,kolik vyděláváš? Obvykle amwayáci říkají 60-80 tisíc! …“

    Ale noták. V Amway nedostáváš pravidelnou výplatu, ale provize z obratu, který je každý měsíc jiný. Amwayják, kterému byznys funguje, nikdy nemá „plat“ ve stejné hodnotě, jako to máš ty 🙂 60-80 tis. vydělávají úrovně 21% (odznaky Stříbro, Zlato, Platina). Ten rozptyl může být i větší. S kolika Amwayjáky jsi už hovořila, že píšeš „obvykle říkají“?

  11. admine:
    já si to taky stáhla. Je to hrozný. Je vidět, že dělat amway není normální 🙁

  12. acz – mám v ruce několik cd vydaných Internet Services Corporation a Setzer Int ČR.

    Proč má Hassmann firmu Audio Box, spol. s r.o.
    Předmět podnikání:
    – výroba,rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově – obrazových
    záznamů
    – maloobchodní prodej a pronájem zvukových a zvukově – obrazových
    záznamů a jejich nenahraných nosičů
    – vydavatelské a nakladatelské činnosti
    – specializovaný maloobchod
    Myslím že je jasné, co vydává.

    A proč má samotná Amway ve svých podmínkách např:
    VPA, který se
    angažuje, přímo nebo nepřímo, v prodeji nebo
    propagaci POM nesmí uvádět nebo naznačovat,
    že tato činnost souvisí s obchodní činností
    Amway (nebo naopak) nebo uvádět nebo
    naznačovat, že příjem a jiné výhody vyplývající
    z takové činnosti byly dosaženy prostřednictvím
    obchodní činnosti Amway nebo Prodejního
    a marketingového plánu Amway. Jen tak kdyby náhodou, nebo protože to již někteří distributoři dělali? (To jsou ty předváděné jachty atd.)

  13. kp: koukam, ze Roman Hassmann figuruje i v dalsich firmach: LIKVIDACE DLUHU s.r.o., REALITY 21, s.r.o., POZEMKY 21, s.r.o., Jobs 21, s.r.o.

  14. kp: (kardinální Pitomec)

    Já se ptal na důkazy, že si vydáváním a organizováním vlastních vzdělávacích seminářů vydělali na ty jachty. Na byznysu vzdělávání totiž není nic neobvyklého, tímto byznysem se živí mnoho lidí velmi úspěšně. Vzhledem k tomu, že vzdělávací systémy (AMO) jsou vždy dobrovolné záležitosti, jedná se o vlastní rozhodnutí každého jedince, koupit si knížku či CD. Jelikož jsem osobně v tomto systému v jiné AMO také aktivní, vím, že výdělečné to moc není, že náklady většinou srovnávají příjmy a že se to celé organizuje především jako pomoc pro byznys samotný.

    Co je jako neobvyklého na tom, že má Hassmann více podnikatelských záměrů? To má mít jako každý člověk jenom jeden? 🙂 Spíše ukazuje, jak je chytrý a jak dobře se v Amway naučil pracovat s penězi. Nezbývá Vám, než jen tiše závidět, protože na Hassmanna vy žvanlové nikdy mít neudete, tak jej alespoń s chutí pomlouváte. A tím ukazujete vlastní ubohost.

  15. acz:
    Tvé odpovědi zásadně přehlíží podstatu mých komentářů, která v tomto případě byla to, že v amway se na jachtu, ostrov a luxusní rezidenci vydělat ani zdaleka nedá, takže to co vám perou do hlavy je jen pozlátko pro oblbnutí hlupáků… které si navíc nemohou dovolit koupit ani vaši nejvyšší čeští guru.

    Že bude hasmannovo portfolio jen mým doživotním snem je jen tvá domněnka vyvozená z tvých osobních snů.. :mrgreen:
    Jak již jsem tu říkal, peníze, které hasmann vydělává, nejsou vůbec nijak neobvyklé, firem jako má on, je v OR x tisíc.
    Osobně znám několik desítek ukrajinských živnostníků, kteří dodávají dělníky na stavby (což je opravdu nepříliš sofistikovaný a prestižní způsob podnikání) a vydělávají víc než nejvyšší šajby v českém amway.

    Jakou jsem četl vzdělávací knihu v olbasti byznysu? Pokud myslíš „vzdělávací“ knihy oblíbené v MLM, tak těch jsem skutečně moc nepřečetl, pár nejznámnějších od Kiosakyhoa jemu podobných autorů – je to populistická a zjednodušená literatura, která je těžce komerčně zaměřená na „prostý lid“.
    Raději se zaměřuji na skutečně odbornou literaturu, která člověka může opravdu něco naučit.
    :mrgreen:

  16. hraesvelgr:

    Ty naivko 🙂 V vých příspěvcích a to prosím zdůrazňuji, ŽÁDNÁ PODSTATA NENÍ.

    Opět zopakuji, fakt, že ty neznáš žádného Amwayjáka, který si vydělal velké bohatství, neznamená, že neexistují. Několich jich je dokonce i v tebou zmiňované Ukrajině a ani jeden nezačal dělat byznys s Amway dřív, než před 15-ti lety. Tvé informace o ukrajinských dělnících vypovídají v jakých kruzích se asi tak pohybuješ 🙂 Zlatá sekta Amwayjova 🙂 Náš Český byznys je mezinárodní, český trh je spojen do devíti zemí s 250 miliony obyvatel. např. moji aplajni jsou většinou zahraniční Diamanti.

    Proč hovoříš o tom, co si vydělá Hassmann? Ze svých cca 6-ti společností hovořil o příjmu z jediného byznysu, z Amway. Víš kulový jaký má Hassmann příjem. Ale ty s olibou žvaníš pořád o věcech, o kterých nic nevíš.

    Vokecávat umíš dobře, ale pořád neznáme tu odbornou literaturu, která z tebe udělala toho byznysmena 🙂 Něco tu smrdí 🙂 Hlavně si moc nevymýšlej, moje knihovna je dost velká a nachytat tě na hruškách asi nebude problém.

    P.S. Co ty víš o Kyiosakim? Opět se dozvím to, co vždycky? Že nic? Resp. pardon, že se o něm nehodláš bavit? 🙂

  17. „Opět zopakuji, fakt, že ty neznáš žádného Amwayjáka, který si vydělal velké bohatství, neznamená, že neexistují.“

    No tak nějakého uved!
    (Připomínám, že mluvíme o Ćeších!)

    „Tvé informace o ukrajinských dělnících vypovídají v jakých kruzích se asi tak pohybuješ“
    Podnikám ve stavebnictví a to je založeno na práci ukrajinců. „V těchto kruzích“ se pohybují jak malí živnostníci, tak majitelé miliardových firem. :mrgreen:
    Nevím, co tu svým despektem chceš naznačovat? Nebo jsi neunesl, že Ukrajinec vydělává víc, než guru tvé milované firmy?

    „Proč hovoříš o tom, co si vydělá Hassmann? Ze svých cca 6-ti společností hovořil o příjmu z jediného byznysu, z Amway.“
    Zkus si přečíst mé první příspěvky…
    Já jsem pouze konstatoval, že s Amway si v Čechách člověk nevydělá na luxusní rezidenci ani omylem a Hasmanna jsem uvedl jako příklad, protože patří k nejznámnějším a nejvýše postaveným.
    Ostatní jeho příjmy nejsou nijak podstatné, je ovšem ale zjevné, že žádnou prestižní a špičkově vydělávající společnost nevlastní. Pokud se mýlím, uved jakou a její obraty.

    „Vokecávat umíš dobře, ale pořád neznáme tu odbornou literaturu, která z tebe udělala toho byznysmena“
    Źádná literatura (a zejména ta propagovaná amwayem) z tebe bohužel byznysmena neudělá, takže se bohužel musíš smířit, že tvé investice do motivačních knih jsou víceméně zbytečné.

    „Co ty víš o Kyiosakim? Opět se dozvím to, co vždycky?“
    Co ti mám o něm říci?
    Nepopírám, že píše čtivé knížky, ve kterých se dá najít spousta trefných poznatků (Např. že bohatí si kupují luxus až jako poslední a chudý amwayák si koupí jako první olej za litr a šampanské za pět litrů :razz:), ale rozhodně se nedá mluvit o nějaké vzdělávací literatuře, která by člověku pomohla v podnikání.

  18. Takže zase nic. Jen samý kraviny. OK. Tak nic. Dál už není o čem psát. Tak to tedy ukončíme. Takovou diskusi si veď s někým jiným, s někým sobě rovným. Je Vás tu dost, tak si pokecejte.

  19. acz: vsak ja jsem nerikal ze mam dukaz,spousta byvalych diamantu a jinych odznaku o tom vsak mluvi.
    Napr:
    „web.archive.org/web/20051124194000/http://donjlorencz.texerta.com“

    „amquix.info/aus/setzer.htm“

    Nicmene nezacal jsem o tom psat, abych s nekym dohadoval, ale aby Bestmen & spol treba sli pri te kritice trosku do hloubky, kde nejake problemy jsou. (soudy Amway vs. distributori…), nasli nove informace misto stejnych reci porad dokola.

    Je me jasne, za na 15% zadne prijmy z pomucek asi nejsou, ale to neznamena ze to neexistuje v mire, ktera neni prijemna ani samotne Amway.
    Cus pitomce!

  20. NA STRÁNCE ROMANA ČÍŽKA ŽÁDNÝ TAKOVÝ OBRÁZKY NEJSOU (Rolls-Royce, super drahá rezidence s bazénem, palmy u ostrova, létající Orel) JSI LHÁŘ!!!

  21. HATLALAMPA:
    je vidět, že příliš neovládáš práci s internetem… :mrgreen:

    Mimochodem o fiktivní společnosti RCE, za kterou se maskují nohosledi podvodníka Čížka, byl napsán velmi trefný článek:
    http://www.investujeme.cz/clanky/milionarem-snadno-a-rychle-zn-zarucene/
    ….
    Pan Karel doráží s přijatelným zpožděním a omluvou, že se tu svým velkým a luxusním autem malinko ztratil. Usedáme k malého stolečku u Mc Donald’s, kde zjišťuji, že naše obchodní jednání bude v širším formátu, neboť kromě mě byl pozván ještě další potencionální budoucí spolupracovník. Na můj opětovný dotaz, kde že na mě pan Karel vzal kontakt, opět není odpovězeno, resp. následuje hra na kličkovanou, na jejímž konci moudřejší nejste, ale je vám nepříjemné se ptát na to samé stále dokola.

    ……

    Přes desetitisícové příjmy za prodej špičkové elektroniky a zboží světových značek se dostáváme až k heslům „milionářem za rok, max. za dva“. Je nám vykládáno o našich snech, možnostech, autech a diamantech. Zvláště ony diamanty jsou vždy doprovázeny poklepáním na sklíčka, která má pan Karel na košili i pásku.

    ……..

    Na závěr ještě získáváme instruktážní CD, vizitku a je domluvena další schůzka hned příští večer. CD se tváří na první pohled velmi noblesně, má na sobě i proti světlu viditelné ochranné samolepky. Škoda jen, že po otočení média na nás vykoukne modrá plocha nelisovaného doma vypáleného CD. A mimochodem, pan Karel neodjíždí svým luxusním vozem, nýbrž po chvíli čekání nasedá do metra a jede domů – dle adresy z vizitky panelák na kraji Prahy a dle náhledu do katastru nemovitostí není náš pan podnikatel-milionář ani vlastníkem své střechy nad hlavou. :mrgreen:

  22. acz:
    Stejná taktika jakou má tvůj kolega (resp. tvé alterego) Sid: mlžit a v když je v koncích a jsou na tebe směřovány konkétní otázky (např. jména multimilionářů z amwaye, názvy a hosp. výsledky špičkově vydělávajících firem pana Hassmana), tak přestat reagovat nebo napsat, že diskuze je pod jeho úroveń?? :mrgreen:

  23. Jména milionářů v Amway lze snadno dohledat na internetu. Existuje několik stránek se seznamy od nejvyšších Crownů až po základní Diamanty. Odkazy zde dávat nesmíme, jsou vždy vymazány, kromě těch tvých. My nedržíme s bestmenem basu, jako ty. Nás za uveřejňování odkazů blokuje a obviňuje s porušování pravidel. Tobě to samozřejmě prochází.

    Není nad to, poslechnout si milionáře v Amway osobně, sejít se s nimi. Máš možnost 20.10. je v Brně víkend Amway organizace N21, kde bude několik skutečných osobností světa ve skupině N21. Uvidíš je na vlastní oči.

    Vyptáváš se pořád na příjmy cizích lidí. My neznáme přesné příjmy, proč by lidé měli svoje příjmi zveřejńovat v disksích na internetu? k čemu by to bylo? Akorát by poškozovali sami sebe. Ctíme soukromí. V Amway obyčejně stačí vědět jakou mají dosaženou úroveň, protože víme, jaké obraty a tudíž provize z takových úrovní plynou. A to nám docela postačuje.

    Obraty právnických subjektů lze získat na internetu na portálu MF z výročních zpráv. Tak lze získat i přehled o penězích té které společnosti. Stačí použít Google.

    Pokaždé, když tě požádám, abys doložil svá obvinění, tak reaguješ tak, že se nic nedozvíme. Naopak nás vyzýváš, abychom dokládali, že ty lžeš, vaříš z vody a nemáš pravdu. Docela slušná komunikační manipulace z tvé klávesnice.

    Jak jsem řek, tady diskuse končí. Blb blog si nezaslouží další čas lidí, kteří to mají v hlavách správně srovnané, nebo se o to alespoň usilovně snaží, protože každý člověk, kteý něco začíná, jprostě na počátku. Vaše nejoblíbenější a bohužel nejstupidnější chování je hodnotit Amway podle těch, kteří tzv. „VČERA ZAČALI“ 🙂 Může být něco najivnějšícho a hloupějšího? No nemůže. Tak proč se v semeništi tak hloupých lidí máme pracně snažit o nemožné?

    Vše se dá shrnout do několika vět, které platí stále bez ohledu na místo a čas. Amway vůbec nerozumíte, nedali jse si šanci pochopit ani základní filozofii. Vůbec nemáte tušení, jak fungují jednotlivé organizace VPA. Prostě a jasně: NEVÍTE. A to je všechno. Víc není potřeba.

  24. držim všem amwayakům palce snad vyhrajou nad pomluvama , hlavne Roman Hasmann a ROMAN Čížek držte se v naší malé republice je závist tak velká ,že překračuje veškerá pravidla a co je příliš se v té rodině co znamená chudoba a průměr snad vyhnout a přeskočit

  25. V Amway mají jedno neustále platící heslo „Fake it till you make it“. Tedy něco jako „Předstírej to (typicky úspěch) dokud se to opravdu (úspěch) nedostaví“. Proto je tu tolik vychloubajících se Ambotů. Proto vám klidně bude Ambot tvrdit, že parkoval své luxusní auto a pak klidně odjede metrem (špatné maskování). Že má vlastní rezidenci a přitom bydlí v paneláku. Proto rádi dávají na odiv své vymyšlené bohatství. Jejich povaha je povahou prolhaného Afghánce, kterému taky nemůžete věřit prakticky nic. On ten Afghánec stejně jako Ambot ty svoje výmysly ani jako lež nebere, protože vy jste cizí, nejste z kmene a prospěch kmene je to nejvyšší o co se má Afghánec a nebo Ambot neustále starat. Takže se nedivte že zrovna vám lže – to totiž může být pro kmen právě v tom okamžiku v jeho očích výhodné. Jde prostě o jinou kulturu. Ať už Afghánců nebo Amway.

  26. Komentuje mauron:

    “ … několik řádků naprostých pitomostí …“

    A pak ses probudil s rukou v nočníku 🙂 Amway = Afghánec. Evidentně jsi ani jednoho doposud nepotkal, ale na internetu se toho nakecá 🙂

  27. Vy chytráci,kdyby jste věděli jak to funguje,tak se zahrabete.A většina prostředků jsou koncentráty,jesli víš co to znamená.Jdi do práce… ❗

  28. Komentuje Amw.., 9.6.2011 @ 21.00

    Vy chytráci,kdyby jste věděli jak to funguje,tak se zahrabete.A většina prostředků jsou koncentráty,jesli víš co to znamená.Jdi do práce…

    Funguje to tak, že verbuje všechny známé i neznámé lidi. Takto je vám to předkládáno na seminářích Čížkem a Hassmannem:

    „Každej z vás, by si měl udělat svůj seznam. A váš seznam by měl mít něco okolo 100 lidí – nejméně o 100 lidech. Pravda je ta: Pokud děláte byznys první měsíc, tak máte mít seznam asi tak 100 lidí. Pokud děláte byznys 3 měsíce, tak by váš seznam měl mít okolo 150 lidí. Pokud děláte byznys 6 měsíců, tak asi 200 lidí. A vy si říkáte: Snad ani tolik lidí neznám? Jak se ten seznam vůbec dělá? Nejdříve je potřeba mít tužku a papír. Napište si svůj seznam do hlavy, nejlepší je napsat si ho na papír a vyčleňte si čas, protože psaní seznamu vám zabere určitý čas. Za přímého distributora máme odměnu asi tak 16 tisíc měsíčně. Minimálně! Když budete psát seznam, tak si uvědomte, že na tom seznamu napíšete 100 lidí, že tam budou 1, 2, 3 možná 5 přímejch distributorů. V případě, že si ho napíšete na seznam a budete ho kontaktovat, tak si můžete i spočítat, jakou hodnotu ten seznam má. Jestli někdo z vás má seznam, na kterým je 5 přímejch distributorů, tak já ho od vás koupim za 300 tisíc. Ten má obrovskou hodnotu, ten seznam!“

    „Na seznam si napiště lidi… máme 3 kritéria: 1/ museji dejchat. 2/ museji mít zprávnou tělesnou teplotu, něco mezi 36-37 stupni. 3/ musíte vy ochotni s nima spolupracovat“

    „Pište si na seznam svoje spolužáky ze základní školy, ze střední školy, svoje spolupracovníky z prvního zaměstnání, z druhýho zaměstnání, i z patnáctýho zaměstnání. Pište si tam svoji první holku, svoji devatenáctou holku, pište si tam sousedy, napište si tam třeba i někdo tchýni, rodinu… Pro seznam máme takovouhle pomůcku – tady to jste vy a tady je vaše rodina… takže napíšete okruh vaší rodiny… potom je tady okruh vašich známejch, známejch je víc než rodiny. Zpravidla to tak bývá, že víc lidí znáte, a všichni co znáte, nejsou ve vaší rodině. A potom je tady ještě další okruh lidí, a těm mi říkáme, že to jsou neznámé lidi – těch je nejvíc. I vy máte asi víc neznámejch lidí, než známejch. Na seznam píšete rodinu a známý. A jsou tam ještě některý lidi, který vy znáte, ale oni vás neznaj, anebo ještě neznáte jejich jméno, např. pošťačka. Já se vždycky ptám: Máš na seznamu pošťačku? No já nevim, jak se jmenuje…“

    „Když si napíšete na seznam pošťačku, a se seznamem pravidelně pracujete, koukáte se na něj a vždycky vidíte: pošťačka, chlap co měří plyn, zrzavá pokladní z potravin…“

    „Dávejte se s těma lidma do řeči. Nazýváme při kontaktování… kontaktujeme rodinu, kontaktujeme známé i kontaktujeme neznámé. Když kontaktujeme neznámé, tak tomu říkáme „studenej kontakt“.“

    „Napište si na seznam všech lidí, které znáte. Je to strašně důležitý!“

    „Když si budete psát seznam rodiny a příbuzenstva – zkuste si vzpomenout, když je svatba nebo nějaká taková rodinná akce, kolik se vám tam sejde.“

    „Když každej den si domluvíte schůzku s dvěma lidma a vysvětlíte jim 15 minutový plán, tak budete dostávat plnej plat, plus odměny a prémie, a každej den pracovní doba tím končí.“

    „Když si koupíme startovní soupravu, tak otevírame svůj obchod. V případě, že si otevřete obchod a nebudete tam mít žádné zboží, nebudete mít nic na skladě… Kolik můžete vydělat peněz? Nula! Ten seznam lidí, to je váš inventář, to je inventář vašeho obchodu! A v případě, že vy začnete dělat emvej byznys a nebudete mít seznam lidí, tak je to, jako když si otevřete obchod a nemáte v regále ani Ň.“

    „Jaký je další zdroj lidí, které známe? Spolužáci. A máme spolužáky ze Základní školy, ze Střední školy nebo odborného učiliště, z vysoký školy. Ale máme taky třeba spolužáky z různých kurzů – kurz počítače, kurz angličtiny. Nebo spolužáky, které známe z Lidové školy umění. To jsou taky spolužáci. Co třeba lidi, který známe přes školu? To nemuseji být jen spolužáci, ale každej známe svého učitele, nebo několik učitelů. Svýho učitele agličtiny, práce na počítači, atd. atd. Kolik je to lidí? Ze základky takových 20, 30. Ze střední školy nebo učiliště, takových 20, 30. Z Vysoký školy? Možná celý ročník! A když se na to podíváme ještě z druhé strany, tak váš partner nebo partnerka, taky maj školy… A když si napíšete společnej seznam, spolužáků…“

    „Pak začnou chodit děti do školky. A maj spolužáky, a ty maj rodiče. A s těma rodičema, vy se můžete znát a setkávat. A můžete si je napsat na seznam. Pak začnou chodit do školy. Tam jsou rodičovský sdružení, že jo. Možná, že neznáte všechny rodiče spolužáků svých dětí, ale víte, že tady sedí pani Dvořáčková, a tady paní Nováčková, atd. atd. Můžete si je napsat na seznam a na příštím rodičovským sdružení se s nima seznámit. Vaše děti možná choději hrát hokej, nebo do hudebky a maj tam i trenéra, spoluhráče a ty maj rodiče. Anebo choději do hudebky, a tam maj učitele a spolužáky, a ty maj rodiče. Obrovský seznam lidí, který známe přes děti. Další seznam lidí je přes zvířata. Kdo máte domácí zvířata… Chodíte s nima k veterináři, možná tam někoho znáte z čekárny, váš veterinář je váš známej. Můžete si ho napsat na seznam. Někdo má psa a chodí s ním na cvičák.“

    „Známe lidi z chaty, známe lidi z kostela, když chodí do kostela. Známe lidi ze sousedství, sousedi a jejich příbuzný. Obrovskej zdroj lidí na seznam! Dámy znaji lidi z porodnice. Pánové znaji lidi z armády, vojska. Co třeba z nemocnice? Někdo kdo ležel v nemocnici, na pokoji se 3, 4 lidma, seznámil se s nemocničním personálem, atd. atd. Známe lidi z obchodů, úřadů, tanečních, ze svých tanečních, nebo tanečních svých dětí. Známe lidi z různých zábav, diskoték, plesů, atd. Známe lidi z hospody. Potom si můžete třeba napsat stranou seznam lidí, o kterých víte, že podnikaji – seznam podnikatelů. Nebo kdo z vás jste podnikatel. Nebo pracujete v obchodě, tak máte seznam zákazníků. Nebo seznam dodavatelů. Obrovskej zdroj jmen lidí na seznam. Známe lidi z různýho cestování, z dopravních prostředků – taxiku, vlaku, autobusu… Kdo jezdí pravidelně vlakem, někam do práce, nebo autobusem nějakou linkou. Vždyť tam furt jezději ty stejný lidi! A není problém, si je napsat na seznam! Já vím, že třeba nevíte jak se jmenujou, ale můžete si napsat nějaký poznávací znamení – chlap v černým kabátě, který jel půlšestkou, třeba.. A až se s ním příště sejdete, můžete se s ním seznámit. Známe lidi z místní politiky – svého starostu, svého poslance, členy zastupitelstva, atd. Známe lidi, který bydleji né v našem městě. To je další poznávací znamení některých lidí, který znáte – lidi mimo město. Známe lidi bohatý, o kom víte, že je bohatej…“

  29. Komentuje Amw.., 9.6.2011 @ 21.00

    Vy chytráci,kdyby jste věděli jak to funguje,tak se zahrabete.A většina prostředků jsou koncentráty,jesli víš co to znamená.Jdi do práce…

    Pak se vůbec nedivím, že za tímhle byznysem stojí zničené vztahy, manželství… Zde jsou lidi, kterým udělal amway byznys neštěstí:

    „Díky Amway mám zničený manželství! Plnej barák těch jejich saponátů. A když si na to začala manželka tajně půjčovat, tak letěla z baráku. Úplně jim tam magořej hlavy!!“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/comment-page-14/#comment-10079

    „Ahoj, chci všechny upozornit na Amway! Má nejlepší kamarádka tomu úplně podlehla tak, že zanedbává rodinu. Nedokáže se bavit o ničem jiném, než o Amway. Stala se z ní velká fanatička “
    http://amwey-business.cz/roman-hassmann-tento-byznys-je-o-snech/#comment-1523

    „Zdravím, připojuji se k Maja R. Cítím, že na mé kamarádce se podepisují semináře Amway. Začíná pomalu zanedbávat přátele a co je na tom nejhorší, že i rodina jde stranou před nějakým seminářem. Neustále někam cestuje a vysedává na různých prezentacích a ještě ke všemu za to platí. Jednou je to Praha, pak Plzeň, Pardubice a všude si platí sama dopravu a vlezný/vstupenku cca kolem 350-400,- Kč za akci. Paradoxem je, že finance za členství a semináře atd. se nevyrovnají prodejem produktů Amway kamarádům (ty už to taky pěkně otravuje), kolegům v práci a tak. Prostě mám pocit, že pořád v mínusu. Májo, možná ty naše kamarádky seznámíme, ať si společně zatleskají a my zajdem na pivo ne?“
    http://amwey-business.cz/roman-hassmann-tento-byznys-je-o-snech/#comment-1528

    „Zpočátku jsem měla šťastné manželství, ale pak manžela přemluvil jeho kamarád do Amwaye a tím začalo doslova peklo. Vše bylo podřízeno jen Amwayi (víkendy, dovolená). Když nebyl na semináři, tak chodil přemlouvat kamarády a další lidi. Když jsem domů přinesla jiný produkt, než ten od Amwaye, tak bylo strašně zle, sprostě nadával. Prostě všechno muselo být od nich! Nevyhovoval mi například jejich šampon, ale přesto jsem ho musela používat. Tohle trvalo čtyři roky, byl nervózní z toho, že vydělává málo. Co já vím, tak na tom vydělával sotva dva tisíce. Rok jsem už rozvedená a sama se synem, ale je nám lépe. Dělají tam z lidí fanatiky, od toho ruce pryč!!“
    http://amwey-business.cz/filtr-na-pitnou-vodu-aspring-za-24-000-kc/#comment-1402

    „Přeji dobrý den, tak jsem si tu početla do „idiotů“ bez „konkrétních důkazů“. Nezlobte se „ACZ“, ale lidé kteří vykonávají slušnou činnost se tímto stylem obhajovat nemusí, ale u členů vaší skupiny je to vcelku obvyklé.Neustále máte nutkání někoho přesvědčovat o své pravdě a běda pokud s vámi někdo nesouhlasí.Mám osobní zkešenost a dost nepříjemnou. Konkrétní důkaz to není, ale já mám bohužel ten důkaz ve svém soukromí a dost mi to rve srdce. Připojuji se tímto k názoru, že to silně zavání sektářstvím a ničí rodiny. Tím pokazuji na své předešlé – nahánění mladých lidí, kteří si ještě hledají svou cestu životem. On když je někdo plácá po rameni a vše je „super“, pak rodiče, kteří by si přáli, aby z potomka něco bylo, jsou ti, kteří pořád prudí, ale sponzor je ten super člověk, který odhadl skryté předpoklady a možnosti právě dospělého jedince, z kterého než se otočí bude milionář i bez vzdělání…vzdělání mu dá DVD s jejich guru – (bohudík ani nevím jak jeho jméno od „K“píše).“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-2671

    „Amway je největší stupidita co znám. Mám kamaráda, který se díky Amway rozved“
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-15/#comment-10950

    „moje dnes bývalá partnerka tento amway dělá a nám to zničilo vztah.“
    https://czblog.cz/steve-hassan-a-amway-je-amvej-sekta/comment-page-1/#comment-10951

    „Díky Amway mám zničený manželství! Plnej barák těch jejich saponátů. A když si na to začala manželka tajně půjčovat, tak letěla z baráku. Úplně jim tam magořej hlavy!!“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-10079

    „Amway strašným způsobem ničí manželství a vztahy vůbec. Ostrašující případ je můj bratranec.“
    https://czblog.cz/diky-amwayi-se-vam-zlepsi-cely-zivot-skutecne/#comment-10591

    „Půl roku jsem Amway dělala. Potkala jsem tam několik nešťastníků, kteří žijí pouze Amway (rodina jde stranou). Amway je vysoce nemorální byznys. Především je nemorální způsob, jak se získávají nové ovečky (Marketingový plán). Nehledě na to, že si zničíte přátelské a příbuzenské vztahy 🙁 Amway byznys je založený na psychické manipulaci, to mohu potvrdit. Podlehnou především slabší jedinci. Stydím se za to, že jsem kdy dělala Amway“
    https://czblog.cz/delat-amway-nebo-ne-zahadny-web-rce-jedna-se-amway/#comment-6163

    „Každý MLM ničí mezilidské vztahy. U amway to platí desetinásobně“
    https://czblog.cz/delat-amway-nebo-ne-zahadny-web-rce-jedna-se-amway/#comment-6165

    „Amway ničí přátelství a rodinné vztahy, nedělejte lidi ostudu s Amway a jim podobným, věřte mi, vím to z vlastní zkušenosti“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-2559

    „Ahoj. Amwayáci jsou špatný lidi. Stojeji za nima zničený životy, rozvedená manželství (z mého okolí vím o třech takových případech). Je to jenom obyčejná sekta.“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-3864

    „Amway je jasná sekta, má na svědomí dost zničených lidí z mojeho okolí! Včetně mojí matky“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-4841

    Mám pokračovat???

    Vždyť je přeci děsný, že seminář amway má přednost před rodinejma oslavama, dokonce i před svatbou – https://czblog.cz/seminar-amway-ma-prednost-i-pred-svatbou/

  30. Komentuje Amw.., 9.6.2011 @ 21.00

    Vy chytráci,kdyby jste věděli jak to funguje,tak se zahrabete.A většina prostředků jsou koncentráty,jesli víš co to znamená.Jdi do práce…

    Navíc tam jsou některé sektářské rysy:

    Jsou některé „motivační organizace“ sekty? Jsou tam sektářské rysy? Ano, je to možné:

    Nejprve se pojďme podívat, čím se taková sekta vyznačuje: Tajnůstkaření, má svého vůdce, mají své modly, izolují se, musí dodržovat daná pravidla, sekta deformuje osobnost, v sektě se často vykonává manipulace/vymývání mozku…

    1/ TAJNŮStKAŘENÍ – do poslední chvíle musejí amwejáci zamlčovat, že se jedná o amway byznys. Amway motivační organizace mají zaheslované weby – RCE, SETZER… – https://czblog.cz/delat-amway-nebo-ne-zahadny-web-rce-jedna-se-amway/

    Vždyť jejich vůdce nařizuje…

    „Když budete kontaktovat lidi, tak se rozhodně vyhněte výrazům amway, prodej, výroky, sehnat lidi, … Toto jsou termíny, které mohou být při kontaktovaní velice nebezpečné.“

    „Nejdřív toho člověka oslovím a pak se představím. Potom řeknu, že spěchám, ale mám pro tebe důležitou věc: Začal jsem spolupracovat s firmou, kterou si můžete říct jakou chcete – my používáme třeba firmu King asociec… nemůžu ti nic slíbit, ale daji se vydělat slušný peníze…“

    Výukové systémy jsou v komunitě:

    Vždyť emweják ACZ říká…

    „Motivační výukové systémy v amwey jsou v komunitě, která vzdělávání rozumí (tou nejste) za jedny z nejefektivnějších, nejúčinnějších a nejsmysluplnějších na celém světě.“ viz. https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

    2/ VŮDCE – Každá „amway“ organizace (RCE, SETZER…) má svého vůdce – Čížek, Hassmann… Na seminářích je lidi doslova obdivují, jako nějaké nadlidi. Tleskají jim, poskakují, dupají, tancují…

    3/ MODLA – pro amwejáky jsou velkou modlou „amwej výrobky“ + jejich vůdci.

    4/ IZOLACE – amwejáci často přicházejí o své přátelé, kamarády, známé, příbuzné… A to především díky své vlezlosti, nahánění lidí, verbování, fanatismu, demagogickému myšlení a konání. Ano, amwejáci se vyznačují vlezlostí a dotěrností. Koukněte na anketu a video na tomto blogu – https://czblog.cz/vyznacuji-se-amwayaci-vlezlosti/

    Amwejáci jsou učeni – manipulováni k tomuto…

    „Sestavit seznam znamená, napsat všechny lidi, který znáte. Né ty, na který máte telefon. Ale všechny, který znáte!“

    „Dokonce na seznam patřeji i lidi, u nichž nevíte ani jméno! Na seznam patřeji i takový lidi jako… pošťačka, chlap co měří plyn, pokladní ze supermarketu, atd.“
    https://czblog.cz/amwayaci-jsou-nahaneci-lidi/

    „Pište si na seznam svoje spolužáky ze základní školy, ze střední školy, svoje spolupracovníky z prvního zaměstnání, z druhýho zaměstnání, i z patnáctýho zaměstnání. Pište si tam svoji první holku, svoji devatenáctou holku, pište si tam sousedy, napište si tam třeba i někdo tchýni, rodinu… Pro seznam máme takovouhle pomůcku – tady to jste vy a tady je vaše rodina… takže napíšete okruh vaší rodiny… potom je tady okruh vašich známejch, známejch je víc než rodiny. Zpravidla to tak bývá, že víc lidí znáte, a všichni co znáte, nejsou ve vaší rodině. A potom je tady ještě další okruh lidí, a těm mi říkáme, že to jsou neznámé lidi – těch je nejvíc. I vy máte asi víc neznámejch lidí, než známejch. Na seznam píšete rodinu a známý. A jsou tam ještě některý lidi, který vy znáte, ale oni vás neznaj, anebo ještě neznáte jejich jméno, např. pošťačka. Já se vždycky ptám: Máš na seznamu pošťačku? No já nevim, jak se jmenuje…“

    „Známe lidi z chaty, známe lidi z kostela, když chodí do kostela. Známe lidi ze sousedství, sousedi a jejich příbuzný. Obrovskej zdroj lidí na seznam! Dámy znají lidi z porodnice. Pánové znají lidi z armády, vojska. Co třeba z nemocnice? Někdo kdo ležel v nemocnici, na pokoji se 3, 4 lidma, seznámil se s nemocničním personálem, atd. atd. Známe lidi z obchodů, úřadů, tanečních, ze svých tanečních, nebo tanečních svých dětí. Známe lidi z různých zábav, diskoték, plesů, atd. Známe lidi z hospody. Potom si můžete třeba napsat stranou seznam lidí, o kterých víte, že podnikají – seznam podnikatelů. Nebo kdo z vás jste podnikatel. Nebo pracujete v obchodě, tak máte seznam zákazníků. Nebo seznam dodavatelů. Obrovskej zdroj jmen lidí na seznam. Známe lidi z různýho cestování, z dopravních prostředků – taxiku, vlaku, autobusu… Kdo jezdí pravidelně vlakem, někam do práce, nebo autobusem nějakou linkou. Vždyť tam furt jezději ty stejný lidi! A není problém, si je napsat na seznam! Já vím, že třeba nevíte jak se jmenujou, ale můžete si napsat nějaký poznávací znamení – chlap v černým kabátě, který jel půlšestkou, třeba.. A až se s ním příště sejdete, můžete se s ním seznámit. Známe lidi z místní politiky – svého starostu, svého poslance, členy zastupitelstva, atd. Známe lidi, který bydlejí né v našem městě. To je další poznávací znamení některých lidí, který znáte – lidi mimo město. Známe lidi bohatý, o kom víte, že je bohatej…“

    5/ DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL:

    Nucení chodit na mítinky, semináře (guru amwayáci rejžují na vstupenkách, které stojí nemalé peníze). Vždyť jejich vůdce tvrdí… „Mítink amway má prioritu! To je něco, co vám může vydělávat obrovské peníze do budoucna.“

    „Seminář má přednost před rodinejma oslavama, svatbama, atp. Byznys je to, co nás živí a vydělává na to, aby jsme vůbec měli, kdy takovýhle slavnosti pořádat, a z čeho. Prostě byznys má přednost! A mít lístek na příští seminář, už na tomto semináři, je jedno z takových závazků! Protože čím dřív, máte takový lístek u sebe, tím dřív ho můžete prodat někomu dalšímu.“
    https://czblog.cz/seminar-amway-ma-prednost-i-pred-svatbou/

    Emwejáci si museji napsat dlouhý seznam lidí. Vždyť „amway vůdce“ říká… „Napište si na seznam všech lidí, které znáte!“

    Zatajovat věci. Vždyť jejich vůdce tvrdí… „Když budete kontaktovat lidi, tak se rozhodně vyhněte výrazům amway, prodej, výroky, sehnat lidi, … Toto jsou termíny, které mohou být při kontaktovaní velice nebezpečné.“

    Atd.

    6/ DEFORMACE OSOBNOSTI – z některých amwayáků se stávají demagogové a fanatici, což vede k izolaci k okolnímu světu. Každý se jim raději vyhne, protože mají oslovovat všechny lidi (známé i neznámé), který znaji – příbuzné,. známe, pošťačku, pokladní, lékaře, starostu, lidi z kostela… Jediné, co poté amwejákům zbývá, je ta jejich komunita.

    Ten styl života je pro emwejáky jen to JEDINÉ možné, to nejdokonalejší a nejlepší na světě. Vše ostatní je špatné a zlo. A to včetně Admina.

    7/ POVAŽOVÁNÍ SE ZA NENORMÁLNÍHO ČLOVĚKA – ano, je to tak, někteří amwejáci se nepovažují za normální lidi. Amwayák ACZ tvrdí…

    „Nechci být definován jako „normální“ člověk.“

    „Nemám rád normálnost. Děsí mě. Je průměrná, šedá, nudná, nepohne se, nikam nejde, pořád hnije na místě.“

    viz. https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

    8/ VYMÝVÁNÍ MOZKU-MANIPULACE – některé knihy, cédéčka, semináře a další setkání slouží k manipulaci s lidma… Něco z negativní manipulace (hovoří vůdci motivačních organizací):

    „Už nikdy nebudete muset vstávat v určitou hodinu – chodit do práce. Celý zbytek života budete spát do kolika se vám zachce.“

    „To víte, to je jako když se ráno probudíte a slyšíte, ze váš dům někdo vysává a ohlídnete se vedle sebe a manželka ještě leží v posteli… protože někdo jinej vysává váš dům. A to je, když se ráno proberete a nemusíte vstávat. Když se vám nechce, kouknete kolik je hodin a pak se otočíte na pravej bok a řeknete si – ještě si dám hoďku. A když to bude středa a vám se nebude chtít pracovat, tak si řeknete – dneska si zasloužím dovolenou. A dáte si ji, protože vy jste svůj vlastní šéf!“

    „Uvařte všem lidem silný kafe. To se vyplatí, protože lidi si dají kafe, voni řeknou, že to je silný, ale když už jste jim ho dali, tak ho vypijou, a podívají se na plán, půjdou domů, lehnou si do postele,(…) teďka si lehne, ona na něj kouká, v jednu hodinu v noci on pořád…, ona: „Co se ti děje, proč pořád koukáš takhle na strop?“, a on říká: „Já vidím kruhy!“, on neví, že to je silný kafe! A manželka se na něj podívá ve čtyři, a on už tam ani není, v tý posteli! Sedí na záchodě, už má odmotanou půlku ruličky a píše seznam, jo?“

    „Schválně se snažím, a to si myslím, to je klíč, k tomu uspěšnému dovedení toho procesu do konce, ty otázky klást sugestivně. Tzn. snažím se, ty otázky klást, tak aby ho naváděly k pozitivní odpovědi, aby to nebyly takový ty otázky, na který existuje mnoho různých odpovědí. A vedu ho k tomu, aby odpověděl, tak já chci slyšet.“

    „Když hodinu a půl na tom marketingovým plánu stravím, tak potom bojuju za každýho toho člověka, snažím se ho získat, protože i kdyby to mělo bejt prázdný kolečko, který si jednou za čas něco nakoupí, tak ho budu mít raději ve skupině já, než někdo jiný. Protože nikdy nevím, jestli třeba za rok nebo za dva se situace nezmění a on nedostane chuť se do toho pustit, anebo jestli mi třeba náhodou nepřivede k někomu, koho bych mohl zainvestovat. Když už jsem s někým strávil ten čas… Pokud mi rovnou neřekne – hele jdi do prdele, tohle to nechci… ani čtrnáctimetrovou tyčí bych se toho nedotkl… Prostě nemám zájem, a jestli mi vlezeš na pozemek, tak tě zastřelím brokovnicí do hlavy. Tak furt ještě bojuju. Když mi řekne tohle, tak mu řeknu – tak jdi do prdele. Já nemám zájem se s tebou dál bavit… Jinak bojuju, bojuju, bojuju…“

    „Je strašně důležitý pracovat na 100% a používat na 100% vlastní výrobky! Kdo nepoužívá na 100% vlastní výrobky, tak nedělá tento byznys – jenom dělá, jako že dělá. A náš byznys je bohužel tak spravedlivej, že se to na nás, vás objeví. Já jsem měl problém vysvětlit svojí mámě, že když nepoužívá náš prášek na praní, kterej má hodnotu 11,75 bodu, že mě tím připravuje o velký peníze. Pracuje v gastronomii a její šéf jí dává prací prášek zadarmo.“

    „Nebo vám řekne: Já používám skoro všechny výrobky. Já řeknu 100%! On říká: Já nemůžu používat mýdlo, já jsem na mýdlo alergickej. To nevadí! Tak si udělej ve zdi díru, dej si tam trezor, od kterýho budeš mít klíče jenom ty a tam si dej mejdlo, na který nejsi alergickej. Ale na umyvadle bude naše mejdlo!!!

  31. Kdyby blbost nadnášela, tak má Bestmen vlastní leteckou společnost. Takhle má jen vlastní blblog 🙂

  32. Kdyby jste jenom věděli…
    Užijte si chudobu.

    Ti co to nepochopili samozdřejmě skončili. Ti co si chtěli jen nahrabat samozdřejmě skončili. Ti co nerespektovali základní lidské morální hodnoty, které jsou známy již tisíce let, ti také skončili.

    Zkrátka a dobře, pokud jde někdo do tohoto byznysu s tím, že si pro sebe nahrabe a pak bude za vodou a nebude se na nikoho ohlížet a sobecky si pujde za svým, dlouho mu to nevydrží.

    A k těm rozpadlým vztahům. Někdo to prostě nechápe. Amway dává naopak rodiny dohromady. Neříkám, že peníze jsou všechno, ale naprostá většina všech rozvodů je z důvodu nedostatku peněz. A pokud pár vybuduje byznys dohromady, tak se tím naopak dají dohromady, protože spolu musí překonat mnoho překážek.

    Pokud tomuhle byznysu nerozumíte, tak o tom nešiřte nepravdy. A nebo si řikejte co chcete, ale ten kdo chce v životě něco dokázat. Tak ví, kam se obrátit. Na lidi, kteří mají úspěch. Ne na ty kecálky na tribuně, kecálky před televizí a kritiky všeho, co se jim dostane pod nos. Nebuďte jako mrzout ze šmoulů a zkuste se podívat na svět okolo sebe očima bez tmavých brýlí.

  33. Ester:

    Hezky řečeno. Ale oni si stejně najdou něco, čím by to zas zkritizovali. Oni ne, že by to mohli dělat, nebo že by dovedli věřit, že existují lidi, kteří to dělají skutečně dobře. Ale oni si stejně najdou odůvodnění, proč „oni byli ti chytří a odhalili včas, že to nemá cenu“. Proto pro ně rozhodně není morální plánovat si nějaké cíle.

  34. Ester:

    Uživám si chodobu pani/slečno podnikatelko :mrgreen:

    Kolik v tomto supr byznysu vyděláváte – jaký je obrat vašeho podnikání: desetitisíce, statisíce, miliony/měsíc?

  35. admin:

    A co tě to zajímá? Ty jsi nám taky neposkytnul životopis, tak proč by ti měl každej odpovídat? Kdyby jen životopis. Ty jsi neodpověděl nikdy na nic. Ale sám jsi tak schopnej podnikatel, kterej to dotáhnul až na kancelář ve vesnici.

  36. komentuje Ester
    Kdyby jste jenom věděli…
    Užijte si chudobu.

    Áááá další co si myslí nebo ví,že bude milionářkou.Kolik už jich bylo,je a bude v tomto byznyse.Přeju Vám to,ale abyste neztrávila zbytek života v čekárně.Neberte mě jako mrzouta či gargamela,sem jen realista né snílek.Stejné jako kdybych si vsadil spotrku a řekl:od pondělí jsou mi všichni chudí lidi protivní.vtip je to dobrej…

  37. admin:

    bude to reklama tvojí osobnosti. „Luboš Černý to dotáhl až tak daleko, že si mohl vybudovat kancelář uvnitř stodoly…“

  38. „Kdyby jste jenom věděli…
    Užijte si chudobu.“

    Narozdíl od 99% amwayáků, kteří jsou prokazatelně socky, nemám finanční ani časové problémy… :mrgreen:

  39. „. A nebo si řikejte co chcete, ale ten kdo chce v životě něco dokázat. Tak ví, kam se obrátit. Na lidi, kteří mají úspěch. Ne na ty kecálky na tribuně…“

    O koho konkrétně se jedná?
    Snad ne o nějakého průměrného amwayáka… :mrgreen:

  40. Amway je fajn byznys. 🙂 Soudit neco z venku je neobjektivní 🙂 S tim že firma dava 6 měsíců zkušební dobu si to může zkusit každej. Se divim ze ty chytráci tady nehejtujou Avon Mary Kay Oriflame MM reality. Všechno je multilevl a všechno funguje. Amway doporucuje Tump Buffet i Kiyosaki, tak bych mozna zvazil jestli dam na názor miliardářu nebo na názor nejakejch vořezprutů co v živote dokázali leda sedět za kompem a pomlouvat 🙂 Internet heroes 😀 Nedokážete vystát ze někdo proste nechce celej život makat na někoho a dostávat jen polovinu vydelanejch penez :-* Lidi zjistete si objektivní informace a ne nejaky kecy z pseudofor.

  41. Taky jsem měla tu čest být na schůzce s pánem z této společnosti… Hrůza a děs, na moji otázku kolik si měsíčně vydělá peněz mi řekl: Že si vydělá tolik peněz, kolika lidem pomůže on sám vydělat peníze. Tak si částku domyslete:)Neskutečná manipulace mozku a je mi velice líto takového mladého člověka, který se nechal zmanipulovat takovýmto způsobem!!!! Znám plno lidí, kteří v tomto biznisu dělají ať už je to LR,Mway, Akuna… ale bohužel ani jeden si nevydělává:)Nezbývá mi nic jiného než popřát všem milionářům, kteří zakládali tyto společnosti, mnoho nových spolupracovníků a plno úspěchů…

  42. Miki

    Přesně tahle se snaží utajova, lhát a verbovat lidi už desítky let. Naprosto stejné jako v r. 2003 (nechal jsem se ukecat a pak jsem odešel, po té i spoyor a další co byli v tom). Jinak ten příjem Amway Guru není hlavně z obratu, ale ze školicích pomůcek. To se i samotné firmě Amway nelíbilo a chtěla jim vzít licenci. Pak se ale začla obávat sníženého obratu a nechala to být.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *