Je KSM, SMKČ extremistická sebranka?

Komunistický svaz mládeže (KSM) a Svaz mladých komunistů Československa (SMKČ) je podle mého názoru extremistická sebranka. Proč? Podívejme se na tuto problematiku pod drobnohledem:

  • KSM i SMKČ vycházející ze zcestného učení Marxe, Engelse a Lenina.
  • Stojí na straně boje za revoluční překonání kapitalistického řádu masami pracujících a násilné nastolení socialismu. Viz. program KSM. Chtějí násilně překonat kapitalismus a nastolit socialismus! Vzhledem k těmto okolnostem by bylo vhodné, aby se na tyto organizace zaměřila nějaká bezpečnostní složka státu. Vždyť přeci chtějí násilně překonat současný demokratický systém!
  • Hlásí se k odkazu Komunistické strany Československa (KSČ), která je, Zákonem o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu (198/1993 Sb.), označena za nelegitimní, zločinnou a zavrženíhodnou organizaci.
  • Současní komunisté každoročně oslavují založení KSČ – zavrženíhodné organizace! Tyto oslavy pořádá dokonce i parlamentní Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM), která s mladými komunisty spolupracuje! Více ve článku KSČM oslavuje zločinnou organizace KSČ-video. Parlamentní KSČM má mnoho společného se zločinnou KSČ! Jinak by přeci neoslavovala její založení.
  • Každoročně uctívají Klementa Gottwalda u jeho hrobu, který stál za genocidou páchanou v 50. letech v Československu. Čímž podle mého názoru zpochybňují komunistickou genocidu, což je trestný čin. Viz. článek Zpochybnění komunistické genocidy je trestný čin
  • SMKČ na stránce zveřejnila letáky oslavující smrt Václava Havla. Viz. články Mladí komunisté oslavují smrt Václava Havla! a Havel je zrádce! Tvrdí komunisté z SMKČ (Svaz mladých komunistů Československa)
  • Uctívají totalitu a to je odporné!
  • Členové, KSM, SMKČ jsou zároveň členové KSČM.

Video: SMKČ a KSM – MLADÍ, RUDÍ, RADIKÁLNÍ!

Nahlásit nefunkční video

KSM a SMKČ legitimní organizace?

KSM, SMKČ i KSČM považuji za nelegitimní organizace. Nicméně jsem přesvědčen, že jejich rozpuštění by nemělo žádný efekt. Zcela jistě by to dopadlo jako s Dělnickou stranou (DS), která se po svém zákazu jen přejmenovala na Dělnickou stranu sociální spravedlnosti (DSSS).

Ale považuji za nutné, jak jsem se již zmínil, aby obě organizace nepřetržitě monitorovala nějaká bezpečnostní složka, např. Bezpečnostní informační služba (BIS). Evidentně jde o nebezpečnou organizace, které ohrožují bezpečnost státu.

Video: Kollarčík (KSM), Semelová (KSČM) u hrobu Gottwalda na Olšanech

Nahlásit nefunkční video

Videa SMKČ a KSM

Nahlásit nefunkční video

Nahlásit nefunkční video

Program KSM

Program KSMZdroj: ksm.cz

157 komentářů u “Je KSM, SMKČ extremistická sebranka?

  1. články podobného typu mne utvrzují v tom, že jako přesvědčený komunista a příznivec SKMČ mohu říct, že je ve společnosti něco špatné a já jsem na správné straně…

  2. Váš článek je plný zjednodušujících polopravd a lží! SMKČ-KSM neusiluje o násilné překonání kapitalismu a už vůbec ne se nesnaží násilně překonat současný demokratický systém. Kapitalismus totiž nemá s demokracií nic společného.
    KSČM rovněž neprosazuje nic násilného a učení Marxe, Engelse a Lenina není zcestné ale naprosto správné, zcestné je učení M Friedmana, neoliberalismus je něco zrůdného a zavrženíhodného stejně jako celí zločinný kapitalismus. Jak vůbec někdo může brát vážně tak tendenční a totalitární zákony na které se zde odvoláváte? Zavrženíhodná není KSČ ani KSČM a SMKČ-KSM ale mafiánská ODS, polofašistická TOP 09 a stejně mafiánská VV!
    Komunistické organizace nejsou nelegitimní ale právě naopak, organizace bojující za práva pracujícího lidu a všech složek společnosti jsou zcela legitimní, ve srovnání ze zlodějskými pravičáckými bandami co za posledních více než dvacet let rozkradli a naprosto zničily celou naši republiku takovým způsobem, že ji už nikdo nedokáže dát dohromady.
    Vaše jednoduše prostinké a černobílé vidění světa je až úsměvné.
    Pokud by někoho měli monitorovat bezpečnostní složky státu tak to není ani KSČM natož pak SMKČ-KSM ale právě zločinecké tunelářské strany likvidující po léta veřejné rozpočty a to i včetně ČSSD, jejich představitelé by dávno měli sedět za mřížemi.
    Ano Václav Havel je vlastizrádce, omluvil se a zaprodal nás sudetským Němcům, prolomil Benešovi dekrety, dostal nás do područí NATO a EU a podporoval „humanitární“ vyvražďování Jugoslávie a dalších zemí a to v zájmu mocenské nadvlády USA a států Evropské unie.
    Ano zpochybňování Havlovské genocidy kterou podporoval a nepřímo se na ní podílel by mělo být trestným činem.
    Uctívání současné kapitalistické a imperialistické totality a diktatury buržoazie je skutečně! odporné

  3. Labce:

    Jste přesvědčený komunista a příznivec SKMČ. Dobře. Jste člen KSČM?

    V této společnosti není vše v pořádku, ale socialismus rozhodně ta spása není.

  4. jhr:

    Stránky SMKČ-KSM:
    KSM stojí na straně úsilí o revoluční překonání kapitalismu a o nastolení ekonomických – odstranění soukromého vlastnictví výrobních prostředků a jeho nahrazení vlastnictvím společenským – a společenských…


    Za revoluční změnu – za socialismus!
    Světový kapitalistický řád je zřízen na soukromém vlastnictví výrobních prostředků, které dovoluje malé skupině lidí vykořisťovat bohatství celého světa jen pro sebe. Produkce tak slouží pouze vládnoucí elitě, nikoli však potřebám většiny lidí. Všechny hlavní problémy světa – chudoba, vykořisťování, zaostávání tzv. Třetího světa, hospodářské krize, války, nacionalistická nenávist, útlak žen a mladých – mají svoji příčinu a trvání v kapitalismu.

    Jde vám o revoluční překonání kapitalismu. Známe ty vaše revoluce, to ukázala už minulost.
    Jde vám o odstranění soukromého vlastnictví výrobních prostředků. Chcete zase násilně ukrást lidem, co jim patří. To už tady v minulosti taky bylo. Co když vám to ty lidi nebudou chtít dát dobrovolně svůj majetek? Což je vysoce pravděpodobné.

    Socialismus a demokracie? Ale kdeže, to povídejte dětem na dobrou noc. Minulost vše ukázala…

    Učení Marxe, Engelse a Lenina není zcestné, je to i UTOPIE.

    KSČ je zavrženíhodná. Viz. zákon o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu. Zde je oprávněně KSČ označena za nelegitimní, zločinnou a zavrženíhodnou organizaci.

    Václav Havel není a nebyl vlastizrádce! Naopak, byl to člověk, který se zasloužil o svobodu a demokracii v naší zemi.

    Jste člen KSČM?

    Proč si myslíte, že celá ODS je mafiánská, TOP 09 polofašistická a VV mafiánská?

    Běžte si postěžovat ke hrobu Gottwalda – https://czblog.cz/fanaticti-komuniste-u-hrobu-gottwalda-video/ Možná vám to pomůže 🙂

  5. Admine, admine, ubohost a prostoduchost vašich argumentů v této diskuzi je snad ještě horší, než ve vašem komickém slovním průjmu nazvaném „Je KSM a SMKČ extrémistická sebranka“. 😀

    Revoluce jsou zcela správné a legitimní. Pokud masy lidí rozhodnou zvrátit pro ně nepříjemný systém v zemi, mají na to plné právo. Ano, víme, co přinesla revoluce 1917. Převzetí výrobních prostředků pracujícími, odstranění negramotnosti, zavedené 8hodinnové pracovní doby, výraznou emancipaci žen, odstranění výsad církví. Samé kruté věci.
    Ani KSČM, ani SMKČ nejde o žádné plošné odstranění soukromého vlastnictví, neplácejte tu takové průhledné lži. Proti plošnému znárodnění VŠEHO soukromého byl i sám Marx. Jistě, že cesta k socialismu bude zahrnovat většinové vlastnictví výrobních prostředků v rukou státu. Na tom není nic špatného. Kapitalistům nepatří to, co budují pracující. To vy samozřejmě se svým omezeným světonázorem nikdy nepochopíte.

    Minulost především prokázala, že kapitalismus a demokracie nikdy neměly a nemají nic společného. Co je to za „demokracii“, kde o lidech rozhoduje menšina kapitalistů? Co bylo dříve v socialismu je jiná věc. Byl to teprve první pokus o jeho nastolení, proto se leccos nepovedlo a musela být i jistá omezení.

    Učení Marxe, Engelse a Lenina VĚDECKOU cestou zachytila, jakou zrůdností je váš kapitalismus. Chápu, že vám to vadí, a tak se tyto autory snažíte špinit a podceňovat, že to byli utopisté apod. Nebyli, vše, co psal Marx o kapitalismu, platí dodnes.

    Ten váš pitomý zákon byl odhlasován pravicí v roce 1993 jako pouhá deklarace, SE ZÁVAZNÝM PRÁVEM NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO. A propos, ten zákon je stupidní už z podstaty, že má tu drzost místo historiků HODNOTIT HISTORII. Vám snad přišli tehdejší poslanci ODS, ODA či KDU-ČSL „vzdělaní v historii“?

    Havel byl vlastizrádce, co naši zemi zavedl do chomoutu Německa a USA. Žádnou svobodu ani demokracii nám nepřivedl, v roce 89 byl jen loutkou vlivnějších kruhů a to, co tu dnes máme, nemá se svobodou a demokracií nic společného. Ovšem, máme „svobodu podvodu“, jak napsal prozíravě Egon Bondy už v prosinci 89.

    Jste člen ODS, TOP 09 nebo podobné zločinecké organizace?

    Proč si myslíte, že ODS snad není celá mafiánská, TOP 09 polofašistická a VV mafiánská? Znáte snad nějaké slušné politiky z těchto stran, kteří by sloužili obyčejným lidem a nikoliv kapitálu?

    Na rozdíl od vás žádný komunista dnes neúpí kvůli Gottwaldovi jako vy kvůli Havlovi. 😀

  6. Komunista:

    Vážený komunisto, soudruhu… Tvrdit, že všechny revoluce jsou správné a legitimní, je velice diletantské a zcestné. Ale beru na vědomí váš názor či doměnku.

    KSČM ani SMKČ nechce plošné odstranění soukromého vlastnictví? Dobře. Jak by jste tedy chtěl definovat v zákoně odstranění soukromého vlastnictví?

    Děkuji, že zde vzpomínáte právě revoluci 1917. Velká říjnová socialistická revoluce (VŘSR) byl ozbrojený převrat! No jo, vy revolucionáři… Bando extremistická!

    Zavzpomínejte, jak to bylo, když všechno bylo všech? Nikdo si ničeho nevážil, kradl, vše bylo zdevastované… Pokud firma někomu konkrétnímu patří (ne všem), tak si toho hledí. To je i logický závěr, který dává smysl.

    Pitomý zákon byl odhlasován pravicí v roce 1993? Komunistický režim před rokem 89 byl zločinný – vše pod záštitou KSČ, socialismu. Chcete snad popřít vykonstruované politické procesy v 50. letech, mnohaleté tresty odnětí svobody, vraždy, šikanu…? Chcete popřít stíhání Václava Havla totalitním komunistickým režimem? Když si vzpomenu na tu dobu, tak to byl HNUS! Na střední škole, kam jsem chodil, byl ředitel Maďar, kterej neuměl ani pořádně česky. Ale hlavně, že to byl člen KSČ. Nikdo nesměl nosit tričko s nápisem, řetízek na krku (už vůbec ne s křížkem), řetízek na klíče, hřeben v kapse… běžně tam docházelo k fackování žáků učiteli, pro své politické názoty. Prostě diktatura! HNUS!

    Proč si myslím, že ODS není celá mafiánská, TOP 09 polofašistická a VV mafiánská? I v ODS, TOP 09, VV… jsou jistě slušní lidé. Chcete tvrdit opak? Chcete tvrdit, že ten, kdo není komunista, je vyvrhel? Nejde přeci říct, že všichni policisté, státní úředníci… jsou špatní. Vše je o lidech… Jeden člověk to může kazit všem ostatním…

    Je podle vás KSM a SMKČ extrémistická sebranka? Pokud ne, tak co je podle vás KSM a SMKČ?

    Marx, Engels, Lenin to jistě myslel dobře. No jo, jenže Hitler, Mussolini… to myslel též ze svého pohledu dobře. A jak to dopadlo. Jak v minulosti dopadlo učení Marxe, Engelse, Lenina? Katastrofálně! A to se již nesmí opakovat!

    Nejsem člen žádné politické strany. A pravděpodobně ani nikdy nebudu.

    Co zde píšete, je utopie a demagogie. Přiznejte si, že socialismu se nedožijete vy, ani já.

    V každém případě děkuji za kometář.

  7. Vy byste jistě uvedl, kapitalisto, že „jen ty revoluce, co jsou ve prospěch kapitálu, lze pokládat za legitimní“. 😀

    Plošné odstranění soukromého vlastnictví je blbost, která není možná. To jako by patřilo státu i oblečení různých lidí?! Jiná věc je vyvlastňování výrobních prostředků, které ve veřejném zájmu a za náhradu garantuje i naše Ústava.

    Bububu, caristé a jejich následovníci přišli o moc, to byla hrůza! 😀 A Lenin a spol. byli tak „extrémističtí“, že posléze umožnili za občanské války přijmout do Rudé armády i mnoho bývalých důstojníků carské armády.

    Jak víte, že „nikdo si ničeho nevážil“? Myslíte si dneška, že lidé skáčou ze všeho nadšením? I vy rozumbrado. Kradlo se? Podívejte se, jaká byla kriminalita dříve a jaká dnes. Díky bohu za vysmívané příslušníky VB, díky nim mohl člověk projít noční Prahou bez újmy, dnes věc nevídaná. Zdevastované? Vy myslíte, že dnes nejsou vidět rozbořené baráky, na které soukromník-restituent kašle? Kdyby bylo „vše zdevastované“, tak se u nás nevybuduje i asi nejefektivnější podzemka na světě. Zkuste si jí srovnat s metrem v Londýně nebo v Paříži. Jenže když onomu kapitalistovi nějaká firma „patří“, tak musí také najímat levnou pracovní sílu, protože sám si ji jaksi neudrží. Přitom už i v kapitalismu existují úspěšné příklady tzv. dělnických rad, které řídí podniky mnohem efektivněji a zaměstnance nijak nevykořisťují.

    Před rokem 89 tu předně ani žádný komunistický režim nebyl, to je otřepaná mediální lež. Byl to možná socialismus, i když hodně nedokonalý. Za procesy v 50. letech apod. se už dokázala omluvit i samotná KSČ, dokonce i za jejího režimu docházelo k rehabilitacím, tento zákon byl pouhým projevem drzosti pravice mistrovat historii. Vy myslíte, že na současných školách nedochází k buzeraci žáků a neřídí ji diletanti? Konkrétně režim v kapse byl jedním z módních znaků režimem podporované popkultury. 😀

    Pokud tam jsou, tak nikdo z nich nedělá nic ve prospěch občanů. Vždyť i ti z nich, co byli médii původně pokládáni za „slušné“, se nakonec ukázali jako gauneři prvního řádu – Bém, Nečas, Gandalovič apod. Každý pravicový politik bude vždy primárně sloužit kapitalistům a nikoliv občanům. Kdyby tomu bylo jinak, nemohl by být pravicovým politikem.

    Ne, Hitler a Mussolini chtěli od začátku diktaturu založenou na útlaku. Učení Marxe a spol. se často překrucovalo či úplně deformovalo. Lenin však v praxi dokázal zavést velmi inspirativní systém NEPu.

    Prvním krokem k socialismu je vlastnictví výrobních prostředků převážně ve státních a družstevních rukách. To není nic utopického, ostatně znárodňování se často hodí i samotným kapitalistům (viz Řecko).

  8. Prvním krokem k socialismu je vlastnictví výrobních prostředků převážně ve státních a družstevních rukách. To není nic utopického, ostatně znárodňování se často hodí i samotným kapitalistům (viz Řecko).
    Mám k tomu jen jednu otázku: Jak hloupý musí být člověk, aby neustále vstupoval „do stejné řeky“? Ono to několikrát nestačilo, aby i polointeligentní šimpanz pochopil, že to NEFUNGUJE? 🙂 Vyjádřená „paralela“ s Řeckem pak jen dokazuje, že o tom o čem žvaníš, víš NAPROSTÝ KULOVÝ 🙂 Soudruhu 🙂
    ———
    Bububu, caristé a jejich následovníci přišli o moc, to byla hrůza! 😀 A Lenin a spol. byli tak „extrémističtí“, že posléze umožnili za občanské války přijmout do Rudé armády i mnoho bývalých důstojníků carské armády.
    Možná je to jen další kapitalistická propaganda, ale nebyla náhodou carská rodina vyvražděna celkem nechutným způsobem včetně dětí? 🙂 Přijít o moc je legitimní záležitost, vyvraždit mocnářovu rodinu bůh-ví do kterého kolena na rozkaz Lenina věc druhá 🙂 Co se tady snažíš obhájit? 🙂 Vstup carských vojáků do „sovětské“ armády byl krok nezbytný. Byli to jediní vojenští odborníci na bolševickém trhu 🙂 A neměli moc na vybranou, Sibiř, nebo sloužit novému pánu.

    Víš, nejvíc demagogie si svět vždycky užije od těch, kteří žvaní o věcech, které neznají, nerozumí jim a nikdy je nezažili a znají je především ze žvanění jiných. V tom jste vy soudruzi s Bestmenem ÚPLNĚ STEJNÍ 🙂

    Jenže v obou případech na Vás člověk s rozuměm v hlavě, Z VYSOKA KAŠLE 🙂

  9. Já jsem za mladé soudruhy na demokratickém trhu politických názorů velmi vděčný. Je to skvělý materiál, jak ukázat svým dětem, co je to demagogie, jak se projevuje a jak vypadá v reálném světě. V kontextu s uplynulou historií jsou již zcela bezbraní a neškodní. Mohou složit pouze jako živé muzejní exponáty, nic víc. A to je dobře, na chmurnou historii by se nikdy zcela zapomínat nemělo.

  10. CO NEFUNGUJE? Diktatura úzké menšiny kapitalistů? To ano. Naopak státní vlastnictví ukázalo pozitivní cenu, nicméně proces nebyl dotažen do konce. V Řecku skutečně byly v 80. letech znárodňovány krachující firmy boháčů, aby se jim zachránily určité zisky, podobný případ bylo vyvlastňování bank za finanční krize 2008. Chápu, že ty o Řecku hltáš jen blitky z MF Dnes, ale to tvou neznalost opravdu neomlouvá. Nejsem tvůj soudruh, modrá držko.

    Víš, v jakém luxusu si žila carská rodina až do své popravy? Víš, že poprava dětí se konala bez vědomí Trockého i Lenina? Víš, jaká bestie car byl a jak byl v Rusku nenáviděn? Co se týče „odborníků“ v carské armádě, opět to demagogicky překrucuješ, nicméně řada z nich (včetně Tuchačevského) se posléze stala aktivními bolševiky. 😀

    „Víš, nejvíc demagogie si svět vždycky užije od těch, kteří žvaní o věcech, které neznají, nerozumí jim a nikdy je nezažili a znají je především ze žvanění jiných.“ No vidíš, popsal si svou generaci fanatických vajíčkářských nedochůdčat velice dobře. 😀

    A kdo má podle tebe „rozum“? Drábek, Kalousek, Schwarzenberg nebo nějaký další váš prasečí idol? 😀

    Já jsem za mladé konzervativce na protěžovaném pseudodemokratickém trhu politických názorů velmi vděčný. Je to skvělý materiál, jak ukázat svým dětem, co je to demagogie, jak se projevuje a jak vypadá v reálném světě. V kontextu s uplynulou historií jsou již zcela bezbraní a neškodní. Mohou složit pouze jako živé muzejní exponáty, nic víc. A to je dobře, na chmurnou historii by se nikdy zcela zapomínat nemělo. Socialismus je budoucnost, vražednický kapitalismus již brzy minulost.

  11. V ČR funguje svoboda a demokracie, není důvod na změnu. Každý si může udělat živnosťák a ukázat co umí. Může vydělávat miliony… Bylo něco před rokem 89 něco takového možné? Nebylo! Kolik let jste žil v totalitním Československu?

    Velká říjnová socialistická revoluce byl ozbrojený převrat, jak jsem psal. Pořád tento násilný převrat zde předhazujete. Chystá KSM, SMKČ neco podobného? Jak chce KSM, SMKČ svrhout současný demokratický systém a nahradit ho tou vaší utopií a diktaturou?

    Drábek, Kalousek, Schwarzenberg, Nečas, Benda… Ti mají MNOHEM větší rozum, než vy. Je to evidetní z vašich komentářů. Poskočte, možná procitnete 🙂

    Socialismus žádná budoucnost není. Ještě, že já socialismus už nikdy nepoznám. A vy s největší pravděpodobností též. Přiznejte si to, bude vám mnohem líp.

    Ale demagog jste zdatný, to musím uznat.

  12. „V ČR funguje svoboda a demokracie, není důvod na změnu.“ Tak tohle fakt tesat do kamene! 😀 To říkali náckové taky. U nás není žádná svoboda, máme leda svobodu podvodu, jak napsal Bondy. A demokracie? I z politologického hlediska je to nesmysl. Máme tu klasickou korporatokracii, vládu velkých korporací, které o všem rozhodují. Jestli chceš dávat příklad nějaké skutečné demokracie, tak leda Švýcarsko, ale náš absurdistán fakt ne.

    Jistě, takže změna není nutná, je dobře, když naši zemi rozkrádají Bakalové, Kellnerové a jim podobní. 😀 Tímhle tvrzení jdeš i nad rámec smýšlení tvého idola Havla, který mnohokrát odsuzoval „mafiánský kapitalismus“, byť sám byl jeho pevnou součástí.

    Byla to revoluce se vším všudy, převraty hledej ve svých milovaných neoliberálních diktaturách typu Pinochetova Chile. Žádná diktatura, ale svoboda a demokracie pro každého. To není utopie, utopií naopak je představa, že „kapitalismus je reformovatelný a svobodný“.

    Aha, takže je zbožňuješ. To jsem si myslel od začátku! 😀 Jdi tohle říct někomu, kdo je dnes trápen otrokářskými opatřeními té zrůda Drábka. Připrav si ale rezervní chrup.

    Socialismus že nepoznáš? A co je podle tebe jiného dnešní systém, kde si zbohatlíci užívají socialismus plnými doušky? (jak vidno, ty mezi ně patříš taky). Já nechci nic jiného, než ten socialismus poskytnout každému, i chudým, kteří naopak žijí v tvrdém kapitalismu.

    Ty jsi lhář, demagog a přitroublý čtenář MF Dnes. Já píšu pravdu, tobě pochopitelně nepříjemnou. 😀

  13. Komunista:

    Ano, komunisté, vytesejte do kamene: V ČR funguje svoboda a demokracie, není důvod na změnu. Pak okolo toho kamene choďte každý den, potom tomu uvěříte.

    Který nácek tvrdil, že v ČR funguje svoboda a demokracie?

    Havel není můj idol. Měl chyby, jako každý člověk…

    Máte k tomu konkrétní podklady, že naší zemi rozkrádají Bakalové, Kellnerové? Nebo opět doměnky?

    Svoboda a demokracie pro každého? Ano, to už tady je. Každej může zvednout ten svůj línej zadek a něco dělat. Pokřikující hulvátek v hospodě ještě ničeho nedosáhnul.

    Chceš dobro pro všechny, že? Hm, to už tady ale taky bylo, a jak to dopadlo…

    Zdá se mi, že cintáte samé populistické kecy, podobně jako DSSS – Vandas.

    ————-

    Pojďme si shrnout poslední sled událostí komunistů:

    -Po smrti Václava Havla Svaz mladých komunistů Československa (SMKČ), začal oslavovat jeho smrt:

    Emanuel Moravec je mrtev, Havel odešel… Národe oslavuj!

    Zemřel Václav Havel, sluha USA, NATO, sudetských Němců a Izraele. Zemřel největší zrádce českého lidu!

    Viz. https://czblog.cz/mladi-komuniste-oslavuji-smrt-vaclava-havla/

    -Když se ve Sněmovně konal pientní akt, na počest zesnulého Havla, tak se čtyři rudé zrůdy z KSČM (Stanislav Grospič, Marta Semelová, Miroslav Grebeníček, Pavel Hojda), odmítli tohoto shromáždění zúčastnit.

    – Předseda KSČM Vojtěch Filip velebil severokorejského vůdce Kim Čong-ila, za kterým stojí zrůdný režim:
    Vážený soudruhu,
    se zármutkem v srdci jsem přijal smutné zprávy, že Kim Čong-il, velký vůdce Vaší země, zemřel. Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž se obětoval, aby přinesl blaho korejskému lidu, zajistil bezpečnost KLDR a dosáhl mírového sjednocení Koreje. Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi.
    Přijměte, prosím, můj soudružský pozdrav

    K tomuto bych chtěl ještě připomenout oslavy u hrobu Klementa Gottwalda – https://czblog.cz/fanaticti-komuniste-u-hrobu-gottwalda-video/

  14. Přirovnával jsem tvoje slova k výrazům nácků za Protektorátu, troubo.

    No chyby. On ve svém prezidentském úřadu dělal takové chyby jednu za druhou, takže bych to tím, že je dělá „každý z nás“, rozhodně neomlouval.

    Asi si nic neslyšel o Bakalovi, kauze OKD, o Kellnerovi a jeho moc podivných privatizacích…Bože můj, si už tak zavilý režimní svazáček, když se o těchto lidech už i pravičáci typu Johna Boka vyjadřují negativně?!

    Jasně, „svoboda a demokracie“ rozkrást, co můžeš, ovšem pokud máš správné konexe…

    Za minulého režimu se žilo líp.

    DSSS? Užiteční fašounští idioti tohoto režimu, kteří zcela v souladu s pravičáckou ideologií oddalují pozornost od skutečných problémů k pseudoproblémům typu „cikánské otázky“.

    Předseda SMKČ rázem uvedl, že by tato prohlášení mohla být formulována jinak, nicméně nebylo v nich o Havlovi nic nepravdivého. Pochopitelně, že potrefené havlovské husy ihned zakejhaly.

    Takže podle tebe je „zrůda“ ten, který si zachová své přesvědčení i během pohřebních taškařic? Chápu, o morálce máš trochu jinačí představy.

    Na kondolenci není nic neslušného. Kdybys četl o Filipovi více než jen plky z MF Dnes, tak bys věděl, že on je naopak zatvrzelý reformista, který se bojí stranu jakkoliv radikalizovat. Pochopitelně, pro vás je vše nalevo od TOP 09 „bolševickým zlem“.

    Tvé ubohé blogy mě nezajímají. Na připomínání Gottwaldových pozitiv nevidím nic špatného.

  15. Komunista:

    Vážený soudruhu, Komunisto,

    sem nevěděl, že v blázinci maji pacienti přístup k internetu.

    Dozvíme se někdy tvé pravé jméno? Jsi člen KSČM?

    Přirovnával jsi má slova k výrazům nácků za protektorátu? No a co. Je to tvůj subjektivní názor… je demokracie, říkej si své názory. To je naprosto v pořádku. Kde padlo toto přirovnání? V tom vašem rudým svazu? Rudé zrůdy proklínají mé jméno?

    Havel dělal v prezidentském úřadu jednu chybu za druhou? Jaké konkrétně chyby myslíš?

    Ano, slyšel jsem o Bakalovi, kauze OKD, o Kellnerovi. Koukám, že dáš na to, co slyšíš, znáš z doslechu 🙂 Navíc ještě na doměnkách stavíš svůj názor. Jsi k smíchu a politování. Víš? Víš, že nevíš, co já vím? Kolik ti bylo v roce 1989?

    Za minulého režimu se žilo líp? Jak komu! Víš? Ale vůbec nejde o to, zda se za minulého režimu žilo líp. Jde o to, co minulý režim přinášel a spáchal! Přinášel smrt, utrpení, šikanu… Viz. zákon z roku 1993. A to je nepřípustné! I kdybych se za minulého režimu měl lépe, tak vzhledem k těmto skutečnostem, by mi morálka nedovolovala prohlašovat, že minulý režim byl lepší. Protože se jednalo o totalitní a zločinný režim! Dokážeš tohle vůbec pochopit? Nebo je to opět na tebe moc? Stojíš si na rozumu a morálce, nebo co?

    DSSS je cesta do pekel, na tom se nejspíš shodneme. DSSS si zakládá na tak nebezpečném populismu a oblbování lidí, stejně jako komunisti, ČSSD a spol.

    Kdo je zrůda, rudá zrůda? Ten, kdo chce opět ukrást lidem firmy, majetky… ten, kdo uctívá smrt člověka – oplzle útočí na osobu Václava Havla… ten, kdo opěvuje zemřelého severokorejského vůdce, za kterým stojí krvavý režim… ten, kdo chválí minulý režim, který byl zločinný. Atd.

    Ty si opravdu myslíš, že hltám MF Dnes apod.? 🙂 Ale kdeže, já dám na vlastní rozum a zkušenosti.

    Beru na vědomí, že mé internetové projekty tě nezajímají. Jiné lidi zase ano. Na tobě mé stránky nestojí.

    „Komunistické“ články zařazuji do rubriky „Nešvary“, a to si jen tak někdo nevyslouží. To už musí být pořádný zvěrstvo, když tam zařadím nějaký článek.
    SMKČ, KSM, KSČM… je nešvar. Články na toto téma budou na tomto blogu růst v nejbližších letech jako houby po dešti. Ke komunistické tíži…

    Gottwaldových pozitiv? Člověče, ty jsi tak smíchu 😀 Já z tebe ještě budu mít kýlu, jak se ti divoce směju 😀 O jakých Gottwaldových pozitivech tady hovoříš? O tom, že jednou za tejdem doma vypucoval záchod? A co ty rozsudky smrti?!
    Gottwald? Další rudá zrůda, za kterou stojí smrt, šikana… Prostě hnus!

    Těším na tvé další komentáře (a další zesměšnění se zde) a doufám, že ty a spol. jednou procitnete. Ani nevíš, jak moc tě lituju. Žádná nenávist, ale lítost!

  16. Komunista:
    CO NEFUNGUJE? Diktatura úzké menšiny kapitalistů?

    Pověz, co tě vede k tomu, rát si na blba dobrovolně? Psal jsem snad o tom, že nefunguje diktatura úzké menšiny kapitalistů? Nepsal. Tak proč o tom žvaníš? Naopak zcela přesně jsem uvedl CO NEFUNGUJE a máme k tomu k dispozici všichni, tedy i ty, zcela konkrétní, historicky doložitelné příklady z celého světa. Nebo snad ne? Hm?

    Proto jste zcela neškodní, protože všechno, co používáte, už tu bylo, jsou to jen bláboly, nesmysly, blbosti a zcela ignorujete průsery, ktré vaše dogmata způsobily, ale nejdou skrýt. Zkušenosti s Vámi už prostě mají víceméně všichni a nikdo už o to znovu nestojí. Jde-li ti o socialismus v nějaké důraznější podobě, tak vytrvej, už nějakou dobu se k nám socialistická diktatura dere z EU. A vypadá to, že jsme zatím celkem bezbranní, protože ty blbosti, podávané zcela novým způsobem, ještě neumíme dešifrovat.

  17. Socialismus je budoucnost, vražednický kapitalismus již brzy minulost.

    V pohodě, já ti to teda neberu 🙂 Blábol klidně dál dle libosti. Akorát vím, že to tvrdíte asi 200 let, v polovině světa jste se to pokusili násilně potvrdit a vůbec nikde to nepřežilo víc, než 50 let. To jsou fakta. Násilím se to drží už jen na Kubě a V KLDR :-)a v několika bezvýznamných zemičkách. A i tam to brzy zdechne.

    Pak konečně zůstanete v muzejích úplně všichni 🙂

    A to je skutečná budoucnost, navzdory tomu, co si myslíš a hlásáš 🙂 A můžeme se klidně vsadit 🙂

    Jsi stejný tlučhuba, jako zdejší Admin. Naprosto nerozumíš tomu, o čem žvaníš, nikdy jsi to nezažil na vlastní kůži, jste oba úplně stejní, jen stojíte na opačných stranách politické barikády, jinak oba naprosto stejní pitomci.

  18. Víš, v jakém luxusu si žila carská rodina až do své popravy? Víš, že poprava dětí se konala bez vědomí Trockého i Lenina? Víš, jaká bestie car byl a jak byl v Rusku nenáviděn? Co se týče „odborníků“ v carské armádě, opět to demagogicky překrucuješ, nicméně řada z nich (včetně Tuchačevského) se posléze stala aktivními bolševiky.

    Celkem slušná propaganda 🙂 Kdybys četl můj příspěvek poctivě, uviděl bys, že svrhnutí Carského režimu považuji za legitimní krok. Nikoliv vyvraždění jeho rodiny. Bez ohledu na to, jestli carský režim obhajuji, nebo ne, většina komunistických vůdců tohoto světa je, nebo byla, mnohem bohatší, než celá Carská rodina dohromady 🙂 Jen se to neboj přiznat 🙂 Propaganda tvrdí, že rusové Cara nenáviděli, fakta však potvrzují, že Gottwalda, Stalina a další desítky komunistických vůdců také nikdo nemiloval, takže nechápu, co se snažíš dokázat 🙂 Tvrdit, že Lenin nevěděl o vyvraždění Carské rodiny včetně dětí, je opět jen další propaganda, která má lenina obhájit, ale pravda je jiná. A pokud by to platilo, tak z toho především vychází to, že v tom bordelu si dělal každý co chtěl 🙂 a že to ten chudášek Lenin teda moc pod kontrolou neměl 🙂 O důvod víc po tom netoužit.

    Prostě vem do rukou fakta.

    Rukou komunistických a jiných totalitních vůdců a jejich režimů na světě zemřelo víc lidí, než za druhé světové války.

    Rukou demokratických vůdců a jejich režimu nezemřel v podstatě nikdo.

    Kapitalismus je vlastnictví výrobních prostředků, demagogové tvého formátu jej často nesmyslně používají a vysvětlují jako politický režim 🙂 Nic není tak daleko od pravdy.

    Používáš princip, zvaný „Coca-Cola syndrom“. Kdybys chtěl vědět, co to je, zeptej se Admina, již byl několikrát poučen 🙂 Neboť se jej také citelně dotýká.

  19. Tož admine, nejsem tvůj soudruh, tak si oslovuj maximálně své ideologii blízké současné papaláše z TOPu a ODS, kteří ještě před listopadem aktivně svazákovali a soudruhovali.

    Z blázince nejsem, ale jak vidno, i pacienti z Bohnic mají často více rozumu než naše modrá „intelektuální elita“ tvého typu. 😀

    Sám si své pravé jméno a svou stranickou příslušnost neuvedl, proto ti ji neuvedu ani já. A i kdybys ji uvedl, já ti nic neřeknu, protože k tomu nevidím důvod.

    Jistě, názory typu platformy KSM,, za který byl na jeden čas ke zděšení demokratů celého světa zakázán. 😀 Podobně jako ty protektorátní kolaboranti psali za války, jak se nám pod vládou náckou žije „svobodně a demokraticky, líp než dříve“.

    Nejsi snad tak tupej, abys o nich někdy neslyšel, nemám náladu ti je tady vypisovat. Od hovadské velké amnestie přes humanitární bombardování po podpis zločinných privatizačních zákonů.

    Já o těchto kauzách vím na rozdíl od tebe hodně. Jinak Bakala a Kellner jsou jen symboly současného kapitalismu, já osobně žádného „osvíceného kapitalistu“ neznám. Všichni, co vystupují v médiích, od Bábiše po Bernarda, jsou gauneři prvního řádu. A nepokládej mi pitomé otázky, které s tématem vůbec nesouvisí.

    Každý režim páchal mnoho špatného, tvrdit, že byla „idylická první republika“ a „zlý komunismus“ je odporná demagogie ÚSTRovského rázu. Zákon 1993 už jsem tu popsal, to není žádný objektivní historický dokument, ale politický paskvil. Jestliže byl ten režim tak strašný, tak to vysvětli všem, kteří tehdy měli dostupnou práci, levné bydlení včetně energií, mohli jíst opravdu kvalitní jídlo a ne dovezené náhražkovité hnusy atd.

    Zajímavé, že se ti do seznamu nevešly pravicové strany. 😀 Termín populismus je ohavná floskule, zneužívána neoliberály proti každému, kdo se jim snaží nabourávat jejich systémový píseček. DSSS jsou stejní šašci naší pravice jako Žirinovskij vládnoucí kremelské garnituře.

    Největší krádež českého obyvatelstva byla kupónová privatizace, takže brečíš na špatné adrese. Nikdo nemá patent na to tvrdit, že minulý režim byl automaticky „zločinný“, zatímco ten dnešní „demokratický“. Jak už jsem psal, předseda SMKČ se následně od úvodního zvolání letáků distancoval.

    To jo, „vlastní rozum“, nevědomě naplněný pilinami vládnoucích médií. 😀 Jako od Orwella.

    Nezajímají mě plané antikomunistické výkřiky bez argumentů.

    Vládne nám sice ODS, TOP 09 a VV, ovšem tebe strašlivě trápí jedna opoziční strana, která se navíc od zločinů své předchůdkyně už snad 1000x distancovala. Máš opravdu cit pro to, co dnešní občany nejvíc tíží 😀

    Už to, že díky němu jsme tu měli „40letou rudou hrůzovládu“ a ne pokračování „masarykovské demokracie“, bylo pozitivum jako hrom, ale to ty stejně nepochopíš. 😀

    Procitnout k čemu? Abychom hltaly „pravdy“ kapitalistického režimu? 😀 To už jsem si jako mladší vyzkoušel a z toho jsem už vyrostl, chlapečku. Tak doufám, že mě budeš následovat. 😀

  20. to „acz“ – Nejlepší je, když tuplovaný blb nepochopí, co chci sdělit, načež začne si hrát na chytrého a ostatní obviňovat z blbosti. 😀 Jinak kapitalismus opravdu nefunguje, o „nefunkčnosti komunismu“ nic nevím. Socialismus do roku 89 i se všemi chybami dokázal fungovat.

    S člověkem, který je přesvědčen, že neoliberálními dogmatiky ovládaná EU (mimochodem, i odsud k nám přichází současné „reformy“) je „socialistická“, nemá smysl na toto téma hovořit. A boj se, s minulostí jsme se už smířili a chyby nehodláme opakovat. To vy pravičáci opakujete ty samé chyby už několik staletí a také je vidět, že vám to jde čím dál víc do prdele. 😀

    Kuba není „násilná“, to je pochopitelně žvást, jinak samozřejmě komunismus nelze vybudovat během pár let. I ten váš kapitalismus se klubal dobrých 200 let. Jinak kdybys při svý tuposti věděl, k jakým změnám už skoro jedno desetiletí dochází třeba v Jižní Americe, jak jsou zde likvidovány neoliberální opatření, tak bys tyto suverénní kecy neříkal. Tvůj kapitalismus jde čím dál víc do hajzlu a socialismus zvítězí, i když ho nemusí vždy budovat primárně komunistické strany. 😀

    Pokud jsme my dva stejní pitomci, pak ty si ještě větší pitomec. 😀

    Jenže ona i ta poprava cara byla v době občanské války legitimní, to si jaksi neuvedl. 😀 Zato když stříleli Ceaucesca, to si jistě kvílel nadšením. A co umučení Kaddáfího? To byl čin ve službách NATO a USA, to je správné, to se cení, byť to bylo v rozporu se Ženevskými konvencemi. Že předáci KS žijí v luxusu? Ne v nijak větším, než co „demokratičtí státníci“. KLDR vůbec nechválím, to ani není oficiálně socialistická země, tak tu s ní neotravuj.

    Ne, nevěděl, navíc byla doba občanské války a mnohem horší problémy. Je jasné, že pokud by jeho syny nepopravili, tak by se přidali ke kontrarevolučním bandám.

    Já si je beru neustále, na rozdíl od tebe. 😀

    Počítáš všechny údajné oběti „komunismu“ a oběti Pinochetů, Suhartů, Mobutů? 😀 Počítáš i hladomory v Africe? Ty si ještě větší demagog než autoři Černé knihy „komunismu“.

    Jasně, „demokraté“ z Bílého domu nikdy nikoho nezavraždili. 😀 Prosím tě, radši mlč.

    Jenže právě ti tví vlastníci výrobních prostředků právě ovlivňují i politický systém, troubo.

    Nevím, co to znamená a ani mě to nezajímá. CocaCola, ta skvělá korporace, podporující kdysi i nácky, to je spíše tvůj syndrom. 😀 Jinak zde je zajímavý článek přímo o tobě 😀 Denikreferendum.cz/clanek/5980-dobrovolni-strazci-kapitalismu

  21. komunista:
    Socialismus do roku 89 i se všemi chybami dokázal fungovat.

    Pokud dokázal fungovat, proč u nás nefunguje dodnes? žeby ho lidé v roce 89 vycinkali? 😆

  22. Protože lidé cinkali za ještě sociálně spravedlivější socialismus, nikoliv kapitalismus, který tehdy chtělo ani ne 5 % obyvatelstva. 😀

  23. Všichni, co vystupují v médiích, od Bábiše po Bernarda, jsou gauneři prvního řádu.
    Nejsi jediný, po kom bude žádáno dokládání. Takže jaký že to je pan Bernard gauner? 🙂 Podroně prosím. A pozor, fakta jsou snadno dohledatelná a veřejná.

    Pokud se zajedeš podívat do města, kde bydlí a má tam pivovar, tak na něj lidé nedají dopustit a mají jej rádi. Svoje dílo vydřel z ničeho a z dluhů. Dle tvých sdělení, že sis „kapitalismus“ zkusil a víc už nechceš, mě osobně především vyplývá jedno, ŽE JSI NESCHOPNÝ FLINK a BUDIŽKNIČEMU, KTERÝ HLEDÁ ZPŮSOBY, JAK SE DOSTAT K MOCI, VLÁDĚ A PENĚZŮM TOU NEJKRATŠÍ A NEJZBABĚLEJŠÍ CESTOU. A BEZ PRÁCE.
    —-
    Tvé trapné opakování, že kapitalismus selhal, pořád potvrzuje to, co jsem už psal výše, nechápeš, co to vůbec kapitalismus je. A tak jej používáš ke své propagandě jako ten křovák láhev Coca-Coly. Také neměl tušení, k čemu to je a jak se to použává. A tak vznikaly různé humorné scénky při veselých pokusech ji použít. I JÁ SE TAKÉ VELICE BAVÍM NA TVÝCH ŠPRÝMECH.

    Soukromé Vlastnictví výrobních prostředků, zvané kapitalismus, funguje nejen velmi dobře, ale už staletí velice profitabilně, jen v krátkých dobách na různých místech planety, se socialisté a komunisté pokusili o vlastní řešení, které více či méně ekonomicky velmi rychle vykrvácelo, protože je nefunkční. Protože nechápe základní principy člověka, jeho jedinečnost a vyjímečnost každého jednotlivce. Každý z nás má právo podle své vůle, celý den ležet na kavalci, stejně jako vybudovat vlastní, nadnárodní společnost. A vy do toho nemáte co kecat. To je svoboda, nechceme to vaše bolševické ZOO.

    Vy jste nepouřitelní oslové. Především jste nikdy nepříšli na to, proč je svoboda, svobodná vůle, to nejefektivnější, co člověk zná. Pořád věříte, že můžete člověka řídit, manipulovat s ním ve prospěch většiny 🙂 Teď se o reformu této myšlenky pokoušejí socialisté z EU. V momentě, kdy nastolili tuto cestu, byly úspěšné dny EU sečteny. Protože i je přemohla pýcha, že vědí vše lépe a mohou lidem radit, jak lépe žít. A všichni dnes sledujeme v přímém přenosu cestu skázy. Soudruzi jsou, budou a byli vždy největším škůdcem lidstva.

    Diskuse s tebou nemá cenu. To je fakt. Čas totiž opět ukáže, kdo pravdu má a kdo má v hlavě vymeteno. Tak si na to počkej, Done Kychote 🙂 Na smrtelné posteli ti to možná dojde, jak zbytečný život jsi prožil a možná taky ne. Což je nám ale úplně fuk 🙂 my své životy žijeme podle svých představ, představ si to 🙂 A nepotřebujeme k tomu žádné souduhy.

  24. Protože lidé cinkali za ještě sociálně spravedlivější socialismus

    Páni, to je ŠPEK 🙂 Prosímtě, co je to ten ještě sociálně spravedlivější socialismus? Umíš to nějak popsat, demagogu?

  25. Jenže právě ti tví vlastníci výrobních prostředků právě ovlivňují i politický systém, troubo.

    Pochopitelně. Je zcela v pořádku a velmi spravedlivé, že občané ovlivňují politické systémy svých zemí, států, světa. To jen v dobách temného socialismu bohužel museli volit jen takový systém, který jim byl předurčen a běda, když měli výhrady. Já jsem si to zažil, obojí a ty? 🙂

    P.S. a nejsou to „mí vlastníci“. Jsou to svobodní lidé, kteří se svobodně a spontánně rozhodli něco se svými životy udělat, něco vybudovat, něco dokázat. Patřím mezi ně.

  26. CocaCola, ta skvělá korporace
    Coca-Cola je akciová společnost. Jedna z nejspravedlivějších a zároveň dle tvého pokřiveného pohledu na svět nejsocialističtější forma vlastnictví v tržní svobodné ekonomice. Tu Společnost vlastní tisíce lidí, majitelů akcií. To je zajímavé, že? 🙂 Troubo.

    Kuba není „násilná“, to je pochopitelně žvást
    Nepovídej, takže Castrova revoluce se zbraní v ruce to je smyšlená propaganda a Cuba je rájem na zemi, jo? 🙂

    Ty máš tedy mozek vypucovanej jen co je pravda 🙂

  27. Od hovadské velké amnestie přes humanitární bombardování po podpis zločinných privatizačních zákonů.
    Amnestie nebyla plošná a ty to víš. Svým postojem prokazuješ jakou úctu k životu a k člověku máš. Klidně bys nechal pozavírané tisíce nevinných lidí, pozavírané STBáky, jen aby náhodou neprošel ven nějaký skutečný zloděj. Jenže tak pokřivené svědomá naštěstí nikdo neměl a tak raději amnestoval o trošičků víc. Malí Lumpové se do vězení brzy vrátili, velci tam nikdy nebyli a lumpačí dodnes. Není to žádná náhoda, že většina z nich jsou bývalí aktivní komouši. Že 🙂

    Jaké humanitární bombardování máš na mysli, žvanile?

    Co víš o privatizaci? Víš vůbec, co to slovo znamená? 🙂 Schválně 🙂

  28. A ty máš snad fakta, že gauner není? 😀 Dohledatelná v MF Dnes, viď. Dal bych ti sem odkaz na Britské listy, ale už vidím, jak kvičíš, že je to „komunistické periodikum“! Mimochodem, každý kapitalista žijící z práce ostatních je svým způsobem gauner.

    Mají ho rádi? Ti jeho ubozí zaměstnanci, kterým ani nepovoluje odbory? Ano, chci aby tentokrát pro změnu kapitalističtí pracanti makali na mě. 😀

    Já vím o kapitalismu vše, ty si jeho poslušná loutka, jak je přirozené, že tu cosi blábolíš o křovácích. 😀 Zkus pít tu Bernardovu močůvku trochu s rozvahou. 😀

    Kapitalismus funguje staletí na hromadách mrtvol, nezaměstnaných, zbídačených. Ano, takto „funguje“. Socialistická řešení byla vždy dobrou alternativou, narážela však pochopitelně na agresi kapitalistických mocností apod. To že v jedné zemi místo socialismus kapitalismus opravdu neznamená, že kapitalismus je přínosem. 😀

    Ano, každý má „příležitost“ vraždit nebo vykořisťovat. Chce to ale politické krytí, z fleku to jen tak nepůjde.

    V mém zoo mají lidi nejen možnost spravedlivě rozdělovat zisk, ale ještě si o věcech rozhodovat přímým hlasováním. Opak tvé pinochetovské diktatury, ODSoudruhu.

    Svoboda není totéž co diktatura trhu, modrý osle. 😀 Ano, neoliberální EU se potápí, jak jinak. Pravičáci jsou, budou a byli vždy největším škůdcem lidstva.

    Čas už ukázal, že pravdu jsem měl samozřejmě já. 😀 Připrav se, nový socialismus tě bude bolet ještě víc než ten dřívější. 😀 Ne, žádný boj za sociální spravedlnost není promarněný.

  29. A ty máš snad fakta, že gauner není?
    Aha. Takhle je to tedy 🙂 Žvanil plácne do éteru nějakou doměnku a když ji nikdo nevyvrátí, tak je to pravda 🙂 Takhle argumentují a vedou diskuse mladí soudruzi 🙂 Nedivte se pak, že jste každému k smíchu .-)

    Dále, jak se dokazuje, že člověk není gauner na diskusních blozích? Například jak bys dokázal, že TY NEJSI GAUNER? HM? 🙂 ZKUS TO. PODLE MĚ TOTIŽ JSI GAUNER Z NEJVĚTŠÍCH. A KDYŽ TO NEVYVRÁTÍŠ, TAK JE TO PRAVDA 🙂

    Neztrapňuj se doměnkami o MFDnes a BBlistech a předkládej fakta. Nebo je to praktika komunistům neznámá? 🙂 Předkládat fakta ke svým žvaněním?

    Jestli chceš, aby na tebe někdo pracoval, tak proč to neuděláš? Založ si firmu, najmi 100 zaměstnanců a starej se o ně, aby měli každý den dost práce aby bylo na výplaty, na daně, na výrobu, na energie a tak podobně. Zisky jsou tvé. Garantujeme. Nepotřebuješ k tomu změnu režimu. Tak, Ukaž se, frajere. Akorát mlátíš hubou a žvaníš, jinak nic. Prázdno. Jako každej SOUDRUH. Nikdo z Vás nikdy nemakal, hulákat z balkonů, to Vám šlo ale vždycky znamenitě 🙂

    Ty jsi expert na pivo? Protože máš jistě faktické podklady pro svá tvrzení o Bernardovské močůvce 🙂 Co za pivo nabízíš ty? Povídej 🙂 Zatím jsi světu nic nenabídl, ani obstojné pivo, ani smysluplné fráze. Oproti panu Bernardovi jsi prozatím jen obyčejná NULA. Ještě že jej tlučhubové tvého kalibru nechávají zcela klidným.

    Jak víš, že jsem loutka? Nikdy jsi mě neviděl, neznáš mě, nevíš co dělám, jak se živím, nevíš vůbec nic. Obvyklá praktika soudruhů, žvanit ve velkém o tom, o čem vědí nejméně 🙂

    Můžeš mi popsat ve které Evropské zemi vládne kapitalismus napříč mrtvolami zbídačených zaměstnanců? 🙂 Já si k vánocům koupil nové a celkem drahé auto, nepřipadám si zbídačený 🙂 Ty ano? To je ale tvoje vina. To musíš začít trochu jinak přemýšlet, protože žvaněním si nevyděláš ani na slanou vodu 🙂

    V mé ZOO si lidé také spravedlivě rozdělují zisk. Zisk, na jehož vytvoření se podíleli. To koukáš, co? Přímé hlasování tady máme od pádu v roku 1989. každý má právo svobodně volit, hlasovat, vybrat si své zástupce, myšlenky, se kterými se stotožňuje. Ve Vašem ZOO tohle nikdy nešlo, najednou to nabízíte? Zvláštní, od koho jste to asi okoukali? Od nás? 🙂

    Kde jsi přišel na tu hovadinu, že za potápějící se EU stojí pravice? Tak schválně, které rozhodnutí, postupy a filozofie, které stojí za rozpadem EU jsou pravicové? Piš, piš, těšíme se na odpovědi, žvanile 🙂

    Kde a kdy čas ukázal, že pravdu jsi měl ty? V KLDR? Na Kubě? V Argentině? Nebo kde ještě? 🙂 Povídej, piš, dokládej fakta 🙂

  30. Svoboda není totéž co diktatura trhu, modrý osle.
    Tohle mě zaujalo. Můžeš to vysvětlit? Protože já nikde nesrovnával svobodu a diktaturu trhu. Dále by mě zajímalo, co je to ta „diktatura trhu“ pohledem naivního komunisty 🙂

    Jsen a světě 45 let a ještě jsem nic tak stupidního, jako je diktatura trhu, nepoznal. Poznal jsem ale „diktaturu proletariátu“ 🙂 A nebyl to žádný med 🙂 „Proletáři“ totiž obvykle bývají stejně hloupí jako ty a nejhorší co může v životě být, je blbec s mocí 🙂

    Víše je celkem dost otázek, na které jsi vůbec neodpověděl, máš potíže se čtením, nebo jsou to moc těžké otázky? Když tak napiš, pomůžu ti s nimi 🙂

  31. Takže nemáš důkaz, že by Bernard nebyl gaunerem. 😀 Ano, takto vedeme dialog s omezenými pravičáky. Fakta je beztak nezajímá, věcná diskuze už vůbec ne, proto si s nima takto pohráváme a bavíme se jejich tupostí. Jestli to tobě přijde vtipné, pak se ovšem směješ sám sobě, bobánku. 😀 Uvedl jsem ty hovado pitomý kalouskovský, že Bernard je gauner. Proč? Například jak zachází se svými zaměstnanci. Nebo pro svou politickou prostituci. Vše je vyhledatelné. Ale já tě z toho poučovat nebudu, opravdu nemám náladu na vzdělávání pravičáka. 😀

    Fakt je takový, že si vypatlaný osel. Co s tím naděláš? 😀

    Pokud jsem z tvého pohledu gauner, tak proč ne. Každá pravičácká nadávka je pro mě totiž pochvalou. 😀

    Bernarda znárodníme do posledního špendlíku, protože se tak rádi strefujeme do chudáků, kteří tak hrozně makají na přežrané zaměstnance. 😀 Nebudu to zkoušet, protože já jsem pro úplně jiný systém výroby, ty hovado.

    Být nulou vedle Bernarda je to samé jako být nulou vedle Hitlera. Takže opět milá pochvala. 😀 Gambrinus mám nejraději, ne Bernardovy politicky zneužívané chcanky.

    Dobře ses odhalil už v této diskuzi, kreténe, víc informací si o tobě shánět ani nemusím. 😀 Pěkně na tebe sedí článek od S. Holubce, i když občas mi připadá, že si ve skutečnosti nějaký komsomolec, který tu zesměšňuje typického mladýho konzervativce. Tvá moudra tomu plně odpovídají.

    I v Evropě umírají bezdomovci a zadlužení obyvatelé ze sociálních důvodů, právě kvůli kapitalismu. „JÁ SEM SI KOUPIL AUTO, JÁ NA TO MÁM“ – ano, karikatura pravičáckého sobce se vším všudy. Nutno říci, že ta dnešní nečasovská modrá generace je trochu rafinovanější a svůj egoismus nedávají takhle najevo, z čehož opět vyplývá, že si jen ubohý provokatér. Ano, můžu rozkrást tuto republiku, mohu vykořisťovat zaměstnance, mohu dokonce okrást i tebe. V kapitalismu je tolik možností zbohatnout, byť nikdy ne morální cestou. 😀

    Tvá zoo je snad Švýcarsko nebo Mondragon? 😀 Opět se pleteš, přímou demokracii tu nemáme, dokonce ani ne ústavní zákon o referendu, nemáme tu žádné odvolatelné a přímo volitelné zástupce, jen posraný parlament, který jen ovládají loutky kapitálu. Nevím, co byla „naše zoo“, pořád se snažíš demagogicky pokládat minulý režim za ten „autentický socialismus“, nicméně – z hlediska dodržování lidských (tedy i sociálních apod.) práv to byl světe div se tisíckrát lepší režim než ten dneska.

    Celá Evropská komise je až ultrapravičácká, i europarlament, podle toho vypadají jejich doporučení. Já vím, pro tebe je levicová i ODS, viď kriple? 😀

    Kriple, já si budu psát o latinskoamerickém hnutí s inteligentními lidmi, ne s pravicovým provokatérem. 😀

    O diktatuře trhu mluví i kdejací liberálové, nezlob se, ale já ti základní fakta opravdu sdělovat nebudu. 😀

    To víš, když žiješ jako zazobaný pravičáček, tak se nediv, že si jí nepoznal. A víš, že já přímo také ne? Nejsem z chudé rodiny. Ale na rozdíl od tebe nemyslím jen na sebe a mám sociální cítění.

    Tys pokládal nějaké otázky kromě svých zvratků? 😀 Hele, už mi nepiš, já si opravdu nebudu kazit konec roku s jedním nebožátkem, který si své sexuální a jiné problémy ventiluje fanatickým antikomunismem (ostatně takoví jsou všichni antikomunisté). Já vím, že tebe baví, když se někdo s tebou baví, aspoň nejsi najednou tak osamělý čůráček, ale zklamu tě, já se s pravičáky skoro nebavím a přestože si docela vtipný sociologický fenomén, nebudu s tebou už nadále ztrácet čas. Těch pár příspěvků mi stačilo.

  32. Tva zurivost, ktera vyustila v pulmetrovy vyblitek presne doklada, ze jsem se TREFIL DO CERNEHO 🙂 Dekuji. Verim, ze tva uhledna vyjadreni kazdemu myslicimu tvoru postaci k pochopeni, co jsi zac 🙂

  33. Kapitalismus je v prdeli a blíží se konečně změna. Ty budeš trpět jak v 50. letech, nebožátko! Boj se! 😀

    A už neotravuj.

  34. 🙂 Nepsal jsi nahodou ze uz se mnou nebudes ztracet cas? Vidime, ze kromne fakticke argumentace nezvladas ani vlastni emoce 🙂 Soudruh jako vystrizeny z katalogu 🙂

  35. Komunista:

    Ale žádná změna, to je jenom tvoje autosugesce, nereálná představa… Na smrtelný posteli si řekněš, že sem měl pravdu 🙂

    Drtivá většina lidí v ČR se má dobře, jenom jsou „nenažraní“. Na vkladním knížkách maji naspoříno a dělaji ze sebe chudáky. Jiná skupina se zase nesmyslně zadlužuje, protože chtěji mít všechno NEJ. Pak se jim nedostává peněz. To je ale jejich problém…

  36. acz Zatím mě baví bavit se tvou modrou tupostí. 😀 Jinak pozor, za chvíli je v TV tvůj milovaný Kalousek, koukej si hezky vyhonit svého modrého ptáčka, dokud je tento pán na světě. 😀

    Tou „faktickou argumentací“ myslíš „psát pravicové lži“, viď? 😀

  37. Admine, běž tyhle výplody svého tupého namyšleného modrého ega vykládat těm „přežraným“ Čechům. Buď si jist, že pak nedopadneš dobře. 😀

    Víš, proč se lidi zadlužují? Protože už nemají VŮBEC NA NIC. Ani na nájem, ani na jídlo. To ale namyšlený modrý zmetek tvého typu nikdy nepochopí.

  38. Komunista:

    Já s lidma pracuju, vyplňuju jim ty Potvrzení o výši příjmu, tak potřebné k půjčce. A na co si ty lidi nejvíc půjčujou? Rodinné oslavy, iPhony, značkový oblečení, dovolenou…
    Půjčky nezavrhuju! Půjčovat si? Určitě ano, ale zdravě a reálně.

  39. 🙂 Vidime, ze tve emoce uz ti zatemnily posledni zbytky rozumu, soudnosti a inteligence a vrhas se jen do bezuzdneho plitkeho zvaneni 🙂 Vis, pokud neumis dostat svym slovum, jak chces aby te nekdo bral vazne? 🙂 Kaspare? 🙂 Kalousek? Jakym pominutim mysli jsi vydedukoval, ze by mohl byt mym oblibencem? Nerekl jsem ti snad jasne, ze nejen o me vis VELKY KULOVY? 🙂 Docela by me zajimalo jestli o techhle tvych aktivitach vi tvuj otec. Verim ze nevi, ale at to zjisti, zustane ti na tvari par facek, odpojeny internet a ztrata kapesneho 🙂

  40. Víš, proč se lidi zadlužují? Protože už nemají VŮBEC NA NIC. Ani na nájem, ani na jídlo. To ale namyšlený modrý zmetek tvého typu nikdy nepochopí.

    Pěkné hovadiny 🙂

    (leda bys mluvil o sobě, tomu bych věřil, užvanění soudruzi na tom vždycky byli podobně, jako užvanění spisovatelé, furt na suchu)

    Máme nejvíc supermárketů v Evropě a i letos jsou na Vánoce vymetený jako při posvícení a v průběhu roku je to obdobné 🙂 Lidé mají pořád peněz dost, když dokáží jen na daních a odvodech vysolit do státní kasy na půldruhého bilionu Kč. A moc jim to nevadí, protože volí pořád stejné idioty, kteří s těmi penězi stále neumějí hospodařit 🙂

    Takže jsme bohatí celkem dost. Předkládáš-li nějakou propagandu, vybírej takovou, která nebije do očí svojí tupostí.

  41. Jenže oni si půjčují nejen potřebné věci, ale často jen proto, že jsou pod vlivem kapitalistické lichvářské reklamy. V tom je další zrůdnost.

    Acz – Já a emoce? Málokdo mi je u prdele víc než kdejaká primitivní internetová krysa jako ty. 😀 Můj otec s mými názory souhlasí, kreténe. 😀 Si typická TOPácká kurva se vším všudy – nemusíš se ke Kalouskovi veřejně hlásit, ale názory i slovníkem jste úplná dvojčata.

    Na rozdíl od tebe ty egocentrická pravičácká sračko myslím i na druhé, takže i vím, jak to v našeí tržní exekutorské diktatuře chodí. Máš nějaký důkaz, že „máme nejvíc supermarketů v Evropě“? Aha, jsou přeplněné, takže si stejně jako Kalousek (hle, prej není tvůj idol) myslíš, že si tedy žijeme na poměry. Supermarkety o životní úrovni lidí opravdu nic nevypovídají, nemluvě o tom, že nákupy jídla ještě není zdaleka to nejdražší.

    Jsme z hlediska životní úrovně odpadem Evropy. Stačí srovnat náš „sociální stát“ se sousedním Německem, Francií nebo Skandinávií. Já vím, pravici by se líbilo, kdybychom klesli až někam na úroveň Bangladéše. To je ten ryzí neoliberální kapitalismus se vším všudy.

  42. komunista:
    Když je ten socialismus tak skvělej, proč chodili tisíce lidí do emigrace? Hm? Např takový K. Kryl nebo W. Matuška – proč myslíš, že emigrovali? Protože tu byla totalita! 😐

    admin:
    Půjčky nezavrhuju! Půjčovat si? Určitě ano, ale zdravě a reálně.
    Souhlasim. Pochopím, když si člověk vezme hypotéku na bydlení, ale nepochopím, jak si lidé můžou vzít půjčku na dovolenou, ván. dárky atd.

  43. Matuška byl vypočítavý hajzlík, co doma kolaboroval a v USA už si dávno mapoval terén, Kryl odešel, protože by u nás mohl jen těžko hrát své písně. Emigrace ze země a cenzura opravdu nevypovídá o tom, že lidem zde byly garantováni slušné podmínky k žití.

  44. Jenže oni si půjčují nejen potřebné věci, ale často jen proto, že jsou pod vlivem kapitalistické lichvářské reklamy. V tom je další zrůdnost.

    Ty jsi ale vůl 🙂 Od kdy je reklama kapitalistická a od kdy je lichvářská? Ty ale žvaníš hovadiny 🙂 Navíc reklama má tu nespornou výhodu, že ji kdokoliv může vypnout, nebo ignorovat. Což generálního tajemníka UV bohužel nikdy nešlo 🙂 Každý svobodně rozhoduje o tom, čím se nechá, nebo nenechá ovlivnit. Vy soudruzi byste to chtěli lidem vnucovat, jak mají myslet, co si mohou a nemohou kupovat a jak mají žít 🙂 Nediv se, že o Vaše iluze nikdo nejeví zájem.

    Máš-li potíže se zvládáním reklamy, tak jsi zralý na psychyatra 🙂 Za to fakt nemůže ani kapitalismus, ani demokracie, ani svoboda, ale jen ty sám 🙂

    Na to, že jsem ti u prdele víc, než obyčejná krysa, ne mě až příliš neurvale a emotivně reaguješ. Víš, tady nemůžeš skrýt své emotivní výblitky, jsou zde černé na bílém každému myslícímu tvoru k dispozici 🙂

    Si typická TOPácká kurva se vším všudy – nemusíš se ke Kalouskovi veřejně hlásit, ale názory i slovníkem jste úplná dvojčata.

    Tvé infantilní dedukce jsou k popukání 🙂 Kalouskovy názory, celá TOP, ODS a vše, s čím mě tak naivně srovnáváš, je mi cizí a nepřijatelné už léta 🙂 Evidentně v tom máš docela bordel 🙂 Co fotřík, už ví kde a jak se prezentuješ? 🙂 Pubescente? 🙂

    Na rozdíl od tebe ty egocentrická pravičácká sračko myslím i na druhé,

    Nepovídej 🙂 Vlastně povídej: Kolika lidem jsi dal letos práci, kolika lidem jsi šel příkladem? Tady jen sprostě nadáváš, urážíš kdekoho, především pak lidi, kteří v životě něco dokázali, na rozdíl od tebe, kterého nikdo nezná a ani nikdy znát nebude. Kdo by toužil se seznámit s vulgárním a hloupým pubescentem, který sám neudrží na uzdě vlastní emoce a v diskusi nehodlá používat fakta ani podklady 🙂 Kdo myslíš, že touží po takovém vzoru, jako jsi ty? 🙂

    Být nulou vedle Bernarda je to samé jako být nulou vedle Hitlera. Takže opět milá pochvala.

    I děti ve školce jsou chytřejší. Je úplně jedno vedle koho jsi nula, pořád jsi jen NULA. A naprostá demagogie je ten pokus srovnat Bernarda s Hitlerem 🙂 Takoví idioti, jako seš ty, budou celý život jen vyřvávat, nadávat, ale především brečet. Nechtěl bych žít ten tvůj život 🙂 A to nevíš, že se samozřejmě nic nezmění a ty tvoje iluze nedojdou nikdy k naplnění 🙂

    Tou „faktickou argumentací“ myslíš „psát pravicové lži“, viď?

    Ale kdepák, já chtěl po tobě, abys ty dokládal ty svoje hlouposti nějakými hmatatelnými důkazy a fakty. Žádné pravicové lži po tobě fakt nechci 🙂 To jsem nevěděl, že vy mladí komunisté nevíte, co je to „faktická argumentace“ 🙂 Kam chodíte do školy? Nevadí Vám, že chcete vládnou světu a přitom jste hloupí jako blbškoláci? No nevadí 🙂 To už z praxe víme 🙂

    Jsme z hlediska životní úrovně odpadem Evropy.

    A jeda 🙂 A kde jsi na to přišel? To soudíš podle vlastní peněženky? To je ale špatně 🙂 Životní úroveň máme na 9-tém místě v Evropě 🙂 Opět doporučuji stejnou radu, používej fakta, čísla, argumenty a ne doměnky 🙂 A stíle se zlepšujeme 🙂 A to nás prosím srovnáváš s těmi odpornými kapitalisty, tímto směrem přece nechceš, abychom směřovali. Srovnávej nás se svými idoly, s Kubou, s KLDR, Argentinou a td 🙂 To je fér, ne?

    Dále ty kašpare, životní úroveň se nevytváří žvaněním ani politikou, ale odvedenou prací. To je věc, kterou ty bohužel neznáš 🙂 A pracovní morálka, zodpovědnost, píle, úroveň snažení, v tom prostě pořád hodně zaostáváme 🙂 To jsou ještě pozůstatky komunistické morálky ČSSR. Podívej se na sebe. Kolik firem jsi založil, nebo plánuješ založit? No žádnou. Zato máš cíl okrást každého, kdo něco vybudoval. 🙂 To nám tu životní úroveň ale moc nepozvedneš 🙂

    Máš nějaký důkaz, že „máme nejvíc supermarketů v Evropě“?

    ANO, MÁM. Já na rozdíl od tebe nežvaním do větru:

    „Česko si může připsat další prvenství. V přepočtu na tisíc obyvatel má největší prodejní plochu hypermarketů a diskontů ve střední a východní Evropě. Vyplývá to ze studie Euromonitor International 2010.“

    Google ti to potvrdí.

    A td. Žvaníš, lžeš, jsi sprostej jako dobytek, vymýšlíš si, nemáš vůbec nic v ruce, nemáš ani základní slovní zásobu a standartní rozsah elementárních informací, což mě uráží nikoliv kvůli tobě, o tobě mám obrázek dávno hotový, ale pan admin si zde často hraje na mistra světa v požadování dodržování pravidel a ty sám pravidelně porušuješ nejméně tři pravidla jeho soukromého seznamu pravidel 🙂 Což je fakt sranda 🙂 Protože najednou mu to ale vůbec nevadí 🙂

  45. Kryl odešel, protože by u nás mohl jen těžko hrát své písně.
    A proč je u nás nemohl hrát? Ty své písně zpívat dnes můžeš 🙂 Tak jak je to teda? Byla tu svoboda, nebo nebyla?

    Matuška byl vypočítavý hajzlík, co doma kolaboroval a v USA už si dávno mapoval terén

    Promiň, že se na to pořád ptám, ale kde máš k těmto výblitkům faktické důkazy? 🙂

  46. Myslíš, že by odcházeli, kdyby tu byli – jak říkáš – slušné podmínky k žití? 😉 Kdyby tu byly, tak by neodcházeli! 😮

  47. Ty jsi ale vůl! 😀 Odkdy reklama není kapitalistická? O lichvářských reklamách (schovávajících se pod fráze o „rychlých půjčkách“) si ty hovado zkurvený kryptofašistický neslyšel. No já se ani nedivím, v tvém modrém světě je samozřejmě vše tak jednoduché…Vypnout reklamu? O jejím podvědomém působení si nikdy neslyšel? Jak asi, když seš sám vypatlaná loutka tohoto systému. Generální tajemník ti zaručil slušnou životní úroveň, zatímco kapitalistická reklama tě ať přímo nebo nepřímo oškubává. O tom, kdo chce komu co vnucovat, si promluv se svými vlastními ODSoudruhy. I s tím nezájmem se mýlíš, nejen Češi smýšlí většinově sociálně spravedlivě a odmítají vaše neoliberální blitky.

    Vím, že si hlupák, ale zároveň řetězením dalších tvých diskuzních zvratků se zcela upřímně bavím. 😀 Že ty ani nevíš, jak si z tebe dělám neustále srandu, to mě popravdě přijde právě tak zábavné! 😀

    Neříkáš si na jiných diskuzích náhodou Roth? To je podobný zmrd jako seš ty. „Přepracovaný pravičák“, co od rána do noci píše své ostře antikomunistické zvratky do nejrůznějších diskuzí. 😀 Pokud jím nejsi, nevadí, vy všichni dobrovolní strážci kapitalismu jste si totiž tak k nerozeznání podobní. V tom je právě ten vtip – vy blbečkové, co tak hrozně moc prosazujete individualismus, se projevujete ve skutečnosti stoprocentně kolektivisticky. 😀

    Jo tak Kalousek je ti cizí? Říkej si co chceš, ty hovado, ale mezi tím, co zde bliješ ty, a co prosazuje tenhle gauner, věru není žádný rozdíl. Jinak i onen Roth se dušoval, jak ODS ve skutečnosti nesnáší, přestože jeho psacím (možná i jiným) perem jakoby pohyboval sám Nečas. 😀 Moje dedukce je tedy správná, ty seš samozřejmě opět mimo, když mi tu podsouváš KLDR a podobné vadné systémy, se kterými nemám nic společného.
    Už jsem ti odpověděl. Umíš vůbec číst, ty idiote?! Co tví rodiče, není pro ně toho studu až příliš?

    Nikoho neurážím, ale výstižně pojmenovávám, že gauner je gauner a idiot je idiot. Kejhání urážlivých hus mě pak už vůbec nevzrušuje, maximálně mě dobře pobaví. 😀 Tím „dáváním práce“ myslíš vykořisťování pracujících a žití na jejich úkor? To už si tak totálně tupý, že ani tvé pokusy o „argumentaci“ nedávají logiku?! Pochopitelně víš hovno, co jsem kdy a jak dokázal, nicméně – nejsem jediný, kdo věří myšlence socialismu, zatímco s tebou kráčí už jen stádo stejně tupých modrých hovad. 😀

    To se pleteš, ty absolvente zvláštní školy, je něco jiného být skutečnou nulou a nulou v pohledu anonymní pravicové krysy. 😀 O tom pláči – opravdu to sedí od idiota, který marní čas internetovým plácáním o tom, jak byl ten „komunismus“ strašlivý. 😀 Mýlíš se, já nejsem člověk, co by jen teoretizoval, já chci především konat. A takových jako jsem já je čím dál víc, i to je dílo povedené Nečasovy vlády. 😀 Sere tě to, chápu, a to je dobře. 😀 A k tomu IQ – i ten Jakeš byl ve srovnání s dnešními vládnoucími kretény přemýšlivý génius, o Husákovi a Štrougalovi nemluvě.

    Vše, co píšu, mám samozřejmě podložené, jinak bych to ani netvrdil. Dokonce se opírám o suchá statistická fakta, ne propagandu Bakalových médií jako to děláš ty. 😀

    Pochopitelně to nesoudím podle peněženky zazobaného Pražáka, žijícího si ve srovnání se zbytkem republiky skutečně nad poměry. 😀 Proč bych ti zde měl psát konkrétní čísla, když sám se na nic než pravicové lži nevzmůžeš? 😀 To 9. místo v Evropě má být argument? Podle čeho to soudíš, blbečku, podle životní úrovně občanů z Ořechovky? 😀 Proč mezi „mé země“ taháš stále ještě kapitalistickou Argentinu, ty impotentní kriple? A porovnávat Kubu, sužovanou ekonomickou blokádou, s naší zemí, to může jen nevzdělaný demagog jako ty. Zlepšujeme? Ano, v míře korupce jednoznačně. 😀

    Tu tvou ideální „práci“, kterou asi myslíš parazitování na zisku vytvořenou pracujícími, skutečně neznám. 😀 Pozůstatek „komunistické morálky“? Jojo, to že ještě máme například solidní sociální systém, to je ten trůchlivý pozůstatek. 😀 To, o čem píšeš ty, je chlapečku pevná součást morálky ryze kapitalistické. Ano, mám v plánu vyvlastnit kapitalistické zloděje. 😀 Je to asi stejná „krádež“, jako když chceš od zloděje, aby ti vrátil ukradenou peněženku. Životní úroveň tvou a tvých ODSoudruhů nejen že nechci zvedat, ale naopak prudce snížit. 😀

    To ses tedy předvedl, odkaz na Bakalův tisk je opravdu seriózní čtivo. 😀 Jinak tyhle Eurobarometry znám, o statistice na rozdíl od tebe něco vím. S čísly zde může být snadno manipulováno, jako se tomu děje s naší „nejnižší mírou chudoby“, která ve skutečnosti se jen týká určité hranice příjmu u nás, při čemž není bez zajímavosti, že stejné procento „nechudých“ se pohybuje těsně nad touto hranicí, pod kterou spadají ti „chudí“.

    A chlubit se velkým počtem hypermarketů může zase jen debil jako ty. Co to proboha vypovídá o skutečné životní úrovni? Nic. Pouze to dokazuje, že naše malé živnostníky, tuto údajnou chloubu našeho kapitalismu, už téměř vytlačil nadnárodní kapitál.

    A td. Žvaníš, lžeš, jsi sprostej jako Kalousek, vymýšlíš si, nemáš vůbec nic v ruce, nemáš ani základní slovní zásobu a standartní rozsah elementárních informací kromě blábolů z Bakalových novin, což mě uráží nikoliv kvůli tobě, o tobě mám obrázek dávno hotový, ale pan admin si zde často hraje na mistra světa v požadování dodržování pravidel a ty sám pravidelně porušuješ nejméně tři pravidla jeho soukromého seznamu pravidel Což je fakt sranda Protože najednou mu to ale vůbec nevadí.

  48. Pitomečku „ácézet“, být tebou, tak se Krylem opravdu neoháním, protože ten si zrovna na vlastní kůži zkusil, co to je polistopadová cenzura. Kde já psal, že před rokem 89 byla svoboda? Ta tu nebyla nikdy, dnešní systém pak nemá se svobodou vůbec nic společného.

    Copak ty neznáš ani oficiální Matuškův životopis? Např. to, jak si mohl i v době nejhlubší normalizace cestovat na country festivaly v USA?

    Někdo, budeš se divit, ale odcházeli jen někteří, stejně jako odcházejí do zahraničí dneska. Matuškova emigrace opravdu nevypovídá o tom, že tu žili lidé na hranici bídy. To se spíše týkalo Matuškova druhého domova.

  49. komunista:
    Vše, co píšu, mám samozřejmě podložené, jinak bych to ani netvrdil.

    Pěkně lžeš. Doposud jsem tu od tebe neviděl nic krom keců a domněnek. Proč sem teda nedáš důkazy, k tomu co trdíš? 😀

  50. Ano, „lžu“, z pohledu pravičáka přece nemohu pronášet modré „pravdy“. 😀
    To sem mám jako zkopírovat oběti kapitalistického systému coby „důkaz“? Si duševně zdráv? 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *