Novosád (vzduchovky.com) žaluje své zákazníky?

Když jsem dne 13.6.2011 objednal zboží v internetovém obchodě Vzduchovky.com, tak jsem ještě netušil, jaké problémy s tím budou… Zboží dlouhodobě nepřicházelo, tak jsem mnohokrát marně kontaktoval majitele obchodu pana Novosáda. Bylo to o to složitější, že jsem zboží uhradil předem, čehož opravdu hodně lituji 🙁 Po odstoupení Kupní smlouvy dodnes marně čekám na své peníze. A pan Novosád ještě vyhrožuje, viz. další SMS zpráva od něj:

Jeste jsem Vas pane Cerny zapomel upozornit na dost podstatnou skutecnost a to, ze od vzniku tech blabolu na Vasem webu jsem na doporuceni meho advokata e-shop vypnul. Denne tedy prichazi ma firma o objednavky, samozrejme zisk a jak zrejme nevite u e-shopu jsou to dost podstatne castky. Cim dyl Vase kampan proti me a me firme bude pokracovat o to vic z Vas vysoudim! Takze, pozor, aby se to Vase anonymni pisatelstvi ve finale neotocilo proti Vam… Preji krasny vecer. Novosad Z.

Místo aby zaslal zpět peníze, tak vyhrožuje soudem. Prostě hnus! Nechme tedy o všem rozhodnou soud… Samozřejmě, že vás budu zde informovat.

Zkušenosti dalších zákazníků s tímto internetovým obchodem:
Vzduchovky.com Vzduchovky.com

Update:
Dne 6.10.2011, pan Novosád, vložil, na můj účet, celou dlužnou částku. Musel jsem však podat na něj trestní oznámení na Policii ČR a podniknout další opatření ohledně vymáhání mé pohladávky. Více související články…

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *