Exotická dovolená

Rok co rok se každý rozhoduje, kam letos na dovolenou. Je potřeba dovolenou vybírat zavčasu, protože některé zájezdy bývají brzy vyprodané. Velkým hitem nejen letošního roku se stala exotická dovolená, která láká lidi na místa, jež v Česku nenajdou. Po poznání nových krajin touží nejen čeští, ale i další evropští turisté. Dovolená je neoddělitelnou součástí každých prázdnin, protože si na ní odpočinete, přijdete na jiné myšlenky a hlavně si odvezete mnoho zážitků. Mnoho lidí vyhledává levnou dovolenou, ale co si pod pojmem levná dovolená představit? Jedná se o Last minute do Chorvatska či do Bulharska? Pokud hledáte exotiku, je pravda, že si budete muset trochu připlatit, ale ty peníze stojí určitě za to.

Dovolená Spojené arabské emiráty

Pokud jste již navštívili Tunisko, Řecko či Chorvatsko, pak Spojené arabské emiráty nabízejí zcela něco jiného. Emiráty jsou střediskem luxusu a v porovnání s nimi je Evropa bledou závistí. Cestování do exotické země láká cestovatele ze všech koutů světa, protože budou omámeni zajímavým prostředím a jedinečnou atmosférou. Nechybí mrakodrapy, umělé ostrovy ve tvaru palmy, nejluxusnější hotely na světě či silná auta. Zájezdy do různých měst a destinací vás ohromí fantastickými stavbami a zhlédnout můžete největší klenot a symbol Emirátů, jimiž je hotel Burj Al Arab. Cestovní kanceláře nabízí možnost vycestovat do mnoha místních destinací, záleží však na vašich požadavcích.

Dovolená Kuba

Naše cestovní kanceláře nabízí také cestování na Kubu. Jedná se o zajímavou a veselou zemi, která je rozmanitá. Nabízí svým návštěvníkům krásnou přírodu, průzračné moře a čisté pláže, které nejsou přeplněné jako v Itálii či Chorvatsku. Můžete se vydat na zájezdy na zajímavá místa, jako je Havana, Baracoa či Moa. Hlavním lákadlem, které má exotická dovolená na Kubě, jsou krásné pláže. Turisté si však oblíbili také historické stavby, které zde zanechala bohatá historie Kuby. Ochutnáte místní kuchyni, která je stejně rozmanitá jako země samotná. Dovolená na Kubě je snem mnoha českých turistů, proč si tento luxus nedopřát?

Dovolená Thajsko

Thajsko a exotika k sobě prostě patří. Jedná se o zemi, která toho má spoustu k nabídnutí. Nechybí města s krásnými exotickými památky. Hlavním městem je Bangkok, kde se pořádají různé zájezdy, zejména za pamětihodnostmi. Dovolená Thajsko vás přiláká na královský palác, Wat Pho (nejstarší wat v Bangkoku) či na palác Vimanmek. Proč je last minute Thajsko tak žádané? Uvidíte něco nového, co jinde na světě ke zhlédnutí není. Ochutnáte také místní kuchyni, která vám určitě zachutná. Lidé jsou zde přátelští a zamilujete si také místní přírodu a zajímavé stavby.

Cestovní pojištění

Pokud vás láká dovolená v exotických zemích, pak je dobré si sjednat cestovní pojištění. To byste si měli sjednat při každém výjezdu do zahraničí, byť jen na Slovensko. Cestovní pojištění představuje pomocníka jak na soukromých, tak i služebních cestách do zahraničí. Zahrnuje úhradu léčebných výloh v případě, že v zahraničí onemocníte anebo se vám stane nějaký úraz. Pojištění pak za vás hradí náklady na ošetření, hospitalizaci a také léčení. Pokud byste neměli sjednané cestovní pojištění a vydali byste se do zahraničí na last minute, pak byste si při úrazu či onemocnění museli veškeré náklady hradit sami.

Jeden komentář u “Exotická dovolená

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *