Poradci OVB se učí od Amway!

Společností, které pohání multilevel marketing (MLM), je celá řada. Asi nejkontroverznější je Amway. Někteří distributoři Amway používají nekalé obchodní praktiky. Největší nešvar v tomto kultovním byznysu je to, že Amwayáci na vrcholu pyramidy, vydělávají na Amayácích v dolní části pyramidy.  Jedná se především o prodej vstupenek na motivační semináře a prodej motivačních pomůcek (CD, knihy, apod.).

Kdo je OVB?

OVB Allfinanz, a.s. je finanční poradenská společnost. Finanční poradci OVB nahánějí lidi a nutí jim majetkové a finanční poradenství. Nezávislý finanční poradce OVB (nejde o zaměstnance OVB Allfinanz) má za úkol uzavřít co nejvíce smluv (životní pojištění, financování bydlení, stavební spoření, kapitálové vklady a investice…) a naverbovat do systému co nejvíce lidí, kteří budou dělat totéž. Prostě klasický multilevel marketing.

Finanční poradci OVB se učí od Amway

Když se podíváte na server pro sdílení dat Ulož.to, tak zjistíte, že se zde nachází soubor s názvem OVB – učíme se od Amway

OVB - učíme se od Amway

Když kliknete ke stažení, tak zjistíte, že soubor bez hesla nelze stáhnout…

OVB - učíme se od Amway

Heslo bylo lehké 🙂 Jde o nahrávky Romana Hassmanna (Proč je důležité navyšování příjmů) a Romana Čížka (Proč je důležité mít velký seznam). Ano, v Amway mají dokonale propracované psychologické postupy, jak verbovat a manipulovat lidi. A lidem z OVB se to náramně hodí. Hnus! Distributoři Amway a poradci OVB jsou stejná pakáž!

Video: OVB hymna

Nahlásit nefunkční video

Video: Dream video OVB Jak si žijí v OVB

Nahlásit nefunkční video

http://www.youtube.com/watch?v=wnZxYt6MXP8

17 komentářů u “Poradci OVB se učí od Amway!

  1. Znám tři lidi, kteří jsou v OVB pyramidě vysoko. Neskutečně blbnou lidi, říkají jim jak budou bohatý – koupíte si barák za 50 milionů, porsche, ostrov… Jsou to strašní šmejdi, i co slyším od ostatních lidí. Když má člověk na takovou manipulaci žaludek a nulové svědomí, tak může dělat OVB.

  2. Odpověděla jsem na inzerát ohledně přivýdělku… Dneska jsem byla na pohovoru s OVBákem. Nic horší jsem nikdy nezažila (sliby vysokých výdělků apod.). Už po první minutě mi bylo jasný, že brzo odtamtud zdrhnu 🙂 Je mi totiž jasný, že v každým multilelevelu musim nutit produkty, a samozřejmě musim začít u známejch a příbuznejch. A tím většinu těch známejch a příbuznejch naštvu. Většina lidí totiž tohle vnucování odsuzuje. Najde se jenom pár lidí, kteří verbířům věnují trochu času, a to ještě ze soucitu.

  3. Dělat v ČR pojišťováka není vůbec jednoduchý. Většina lidí se na vás díká skrz prsty. Dělal jsem pro Českou pojišťovnu a Kooperativu. Tam bylo vše v pořádku. Asi rok jsem dělal pro OVB. A to byla doslova tragédie. Do této společnosti je ještě navíc vmíchán tak proklínaný multilevel marketing. Byl jsem ve skupině, kde se doslova sektařilo! Před OVB všechny důrazně varuju!!!

  4. Amwayáci na vrcholu pyramidy, vydělávají na Amayácích v dolní části pyramidy

    A co si myslíš, že dělají běžní zaměstnanci? Copak pokladní v Kauflandu nevydělává na svého šéfa? hm? Vydělávat v zaměstnání na „ty nahoře“ nikomu nevadí, v mlm (v jakémkoliv) to lidi nenávidí 🙂

  5. V běžném zaměstnání dělám přidělenou práci, nemám starosti a nemusím platit vlastními penězi své „nadřízené“

  6. A když přidělenou práci v dnešní době odflákneš, tak ty starosti mít budeš. To že je nezaplatíš vlastními penězi neznamená, že z tebou udělané práce nic nemají, majitel firmy by tě nejspíš nezaměstnal, kdyby jsi pro něj(a firmu) nebyl přínosem.

  7. nekdo:

    Drtivá většina Amwayáků vydělává prd. To v zaměstnání máš alespoň nějaký výdělek.

  8. No obávám se, že když práci odflákneš, tak budeš mít problém všude. Nicméně jako zaměstnanec seš chráněnej co se nájrady škody týká.
    Samozřejmě, že můj zaměstnavatel má něco z mé práce. Vytváří mi podmínky na práci, shání zákazníky co jsou ochotni za mou práci zaplatit. Nicméně ten tok peněz je vždy odběratel -> zaměstnavatel -> zaměstnanec.
    V amway je ten zcela jiný. Já musím vydat své peníze, abych z nich část dostal zpět. Zatím co v prvním případě tuhle srandu plati odběratel, tak zde tu srandu platím já a lidé podemnou.

  9. Hlavně se neučte od Amway! Amway jsem dělal něco přes půl roku a mohu říct, že to můj největší omyl. Díky nahrávkám od Hassmanna (a dalších) a motivačním seminářům se nejden Amwayák zfanatizoval. A pokud jde o výrobky, tak ty rozhodně nejsou všechny tak báječně, jak se říká. Chce to trochu přemýšlet a žít v realitě.

  10. Jeden z OVB mě do toho verboval. Celou hodinu opakoval, že do roka budu vydělávat 150 000 měsíčně :mrgreen: Tak pitomej teda nejsem ❗

  11. Já OVB dělám přes rok a půl, a ještě jsem nikomu nic nenutila=) Nikoho z rodiny a známých jsem nenaštvala, a příjmy se taky liší od normálního bývalého zaměstnání=) (Na psí uši, na kočičí svědomí=)) s tím, že jsem na tom o hodně líp=) A to, jak tu čtu že každej by utekl a tak, není tím, že OVB tohle a tamto, ale tím, že stát z nás všech vychovává zaměstnance, a na to, aby se člověk překonal a udělal něco jinak než dělal doteď, chce hodně kuráže=)

  12. A jestli se někdo domnívá že ušetřit měsíčně někomu např. na hypotéce 3000,- je pakáž, tak ať se na mě nezlobí, ale to je vůl=) Kort v dnešní době, kdy většina lidí převrací 10x korunu než něco koupí..

  13. Kdybych neznal práci OVB, tak bych Dabuš věřil, jak úžasní a obětaví šetřiči to jsou 😉

  14. Tak především každému, kdo by přišel do kontaktu s poradcem z jakéhokoliv MLM doporučuji, aby si stejně ještě k tomu obešel pojišťovny, či případně banky. Na jiném foru je člověk, který tvrdí, že si vzal nabídku poradce a obcházel s ní banky a nebyl problém na pobočce stlačit hypo až tak, že se poradce nechytal…

    A ty komentáře o tom, že manažer marketu bere víc než pokladní. Ano, bere, tak 2-3 krát víc, než ta pokladní.

    Průměrný americký distributor Amwaye vydělá 2424 dolarů ročně. Průměrný americký platinový manažer vydělá 55 000 dolarů ročně a průměrný diamantový manažer vydělá 591 000 dolarů ročně.

    Ta čísla jsou před zdaněním a započtením nákladů.

    Tedy pokud mě v normální práci štve to, že šéf vydělává 3krát tolik, co já, tak pro jistotu uteču někam, kde vydělává platinový manažer téměř 23 krát tolik co já, anebo diamantový manažer dokonce 244 krát tolik, co já?

    Tak to se můžeme rovnou vrátit k otroctví, protože i otroci, pokud makali, tak měli rovnější podmínky, než distributoři Amwaye na dně pyramidy dnes…

  15. Každý, kdo mě jako neznámého člověka osloví s nabídkou vysokých úspor, nebo ještě líp nehorázného výdělku, je mně od prvního okamžiku podezřelý. Škoda, že tenhle pud sebezáchovy nemají všichni.

  16. klasická „pyramida, letadlo , šmejdi a podobně „…po třech letech zjistí o kolik přišli peněz 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *