Mladý volič komunistů – KSČM

Je potřeba si přiznat, že volič komunistů – Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM)  je volič zločinců. Proč? Protože KSČM převzala členskou základnu zločinné Komunistické strany Československa (KSČ). KSČM nepřevzala pouze členskou základnu KSČ, ale i její majetek. Je potřeba si říct, že bývalá KSČ je dle zákona č. 198/1993 Sb. zločinná organizace, za kterou stojí totalita, perzekuce, šikana, zabíjení lidí… To netvrdím jen já, ale i zmíněný zákon.

Nejhorší je, že staří komunisté říkají svým potomkům, že komunismus je dobro. Opak je samozřejmě pravdou… Jak vždy v minulosti skončil komunismus? Zločinně! Za komunismem stojí hromady mrtvol… Plno lidí ignoruje zločiny komunismu, a to je velmi špatné. Zejména zločinci (bývalý členové KSČ) ignorují zločiny komunismu.

Pojďme se podívat na zmanipulovaného mladého komunistu, který doslova plácá nesmysly a papouškuje co slyšel od komunistických zločinců…

Video: Mladý volič komunistů

Nahlásit nefunkční video

Jedině kapitalismus!

V kapitalismu se musí každý postarat sám o sebe. A právě to lidem vadí. To je ale ta skutečná svoboda a demokracie. Já bych rozhodně neměnil! Vždyť dnes každý může podnikat, vydělávat miliony, svobodně rozhodovat o svém žití… To v komunismu před rokem 1989 nebylo možné. Každá totalita je špatná! Komunismus je rozhodně velké ponaučení a každý rozumný člověk ho zavrhuje. Ač kapatalismus není dokonalý (jako všechno, včetně člověka), jde o nejlepší možné řešení.

3 komentáře u “Mladý volič komunistů – KSČM

  1. Když se teda máme postarat sami o sebe,tak nemusím platit daně ne,nech se taky stát postará o sebe ne -ty hňupe. 👿 😥

  2. zruš ty hnupe tuto stránku víš hovno o komunistech zlatí komunisté zkurvená demokracie a kapitalismus 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *