Kdo je Vojtěch Filip? Komunistický zločinec?

Vojtěch Filip je předseda Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM), která po „sametové revoluci“ převzala veškerou členskou základnu zločinecké organizace Komunistické strany Československa (KSČ). Zákon č. 198/1993 Sb., ze dne 9. července 1993, říká: Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému. Celé znění zákona č. 198/1993 Sb.. Členy KSČ lze tedy považovat za členy zločinné organizace – komunistické zločince.

Pojďme se podívat na Vojtěcha Filipa pod drobnohledem – na fakta:

1/ Vojtěch Filip má za vzor masového vraha Vladimira Iljiče Lenina. Filip doslova řekl: Lenin byl prodchnut humanismem. Filip vidí Lenina jako humanistu. Toho Lenina, který stojí za největší genocidou v dějinách lidstva – za komunistickou genocidou. Lenin je otec komunistické genocidy a zakladatel zločinného Sovětského svazu. Pojďme se podívat do archivu, jeden Leninův rozkaz: „Pověste nejméně 100 kulaků. Popravte zajatce! Dělejte to tak, aby to lidé stovky mil daleko viděli a třásli se“.

Související článek, video: Vojtěch Filip: „Lenin byl prodchnut humanismem“.

2/ Vojtěch Filip byl spolupracovník Státní bezpečnosti (StB). Podle archivů Vojtěch Filip předával informace teroristické organizaci StB.

Související článek, video: Vojtěch Filip jako práskač StB

3/ Filip uctívá současné zločinné komunistické systémy. Když zemřel komunistický diktátor a jeden z největších tyranů Kim Čong-il z KLDR, tak Filip do KLDR poslal tuto kondolenci:

„Vážený soudruhu,
se zármutkem v srdci jsem přijal smutné zprávy, že Kim Čong-il, velký vůdce Vaší země, zemřel. Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž se obětoval, aby přinesl blaho korejskému lidu, zajistil bezpečnost KLDR a dosáhl mírového sjednocení Koreje. Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi.
Přijměte, prosím, můj soudružský pozdrav.“

4/ Vojtěch Filip se zastává bývalých estébáků a komunistických funkcionářů (článek, video).

Vojtěch Filip

Kdo je podle vás Vojtěch Filip?

2 komentáře u “Kdo je Vojtěch Filip? Komunistický zločinec?

  1. Mně například zastupoval, jako právník ve sporu s autobazarem Andy Auta!!! Měli všude kolem poutače, že ručí za stav ujetých kilometrů! Tak jsem si tam koupil 10 let starý VW Passat kombi 1.8 benzín, který měl na tachometru cca138 tisíc kilometrů a byl za cenu již ani nevím přesně, ale nebylo to víc než 40 tisíc Kč! zeptal Tak jsem si najmuljsem se jestli skutečně platí ta záruka, že ručí za ujeté kilometry, bylo mi zaručeno, že jinak by to vozidlo ani nenabízeli! A nabídli my, že jestli si ho koupím hned, tak ho můžu mít za 30 tisíc Kč! Tak jsem ho zakoupil ani zkušební jízdu jsem neudělal. Jenže hned jak jsem chtěl s vozidlem odjet se ukázalo, že vše je zcela jinak! Najmul jsem si právníka JUDr. Vojtěcha Filipa, který se mě de-facto v konečné fází snažil zlikvidovat!!! Nechal mě vyhodit z práce, ten lotr!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *