Jak vložit titulky do AVI videa napevno

Nevíte, jak vložit titulky do videa AVI? Zde na to máme program, který je zdarma a v češtině!

AVI ReComp je freeware program, pomocí kterého jednoduše vložíte titulky, do AVI videa napevno. Podporované jsou tyto titulky: SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt/.sub), Advanced SubStation Alpha (.ass), SubStation Alpha (.ssa).

Nejprve zvolíte video, kam chcete vložit titulky. Potom zadáte cestu, kam se má video s titulkama uložit. Nakonec určíte titulky, které mají být vloženy do videa. Program umožňuje náhled videa s titulkama. Dále můžete v programu nastavit: rozlišení videa, šíři černých okrajů, můžete vložit vlastní logo do videa, konverze zvukových toků. Program automaticky oveřuje nové verze po spuštění.

AVI ReComp je funkční ve Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows 8. Program byl přeložen do mnoha jazykových mutací včetně češtiny. Dále je program přeložen do těchto světových jazyků: arabština, bulharština, holandština, francouzština, němčina, řečtina, hebrejština, maďarština, italština, polština, portugalština, ruština, srbština, slovinština, španělština, švédština, thajština, turečtina.

AVI ReComp download

Nefunguje download? Napište Administrátorovi a on to spraví 🙂

Jak vložit titulky do AVI videa napevno

16 komentářů u “Jak vložit titulky do AVI videa napevno

  1. První video OK. U druhého mi program rozhodil obraz se zvukem (obraz se předbíhal). Co s tím?
    Díky za radu. 😐

  2. To je snad sranda….cekat 45 min nez se nahraji titulky do souboru….to si ten film radeji pusitm na PC nez na to cumet na TV…..mazu.

  3. klikneš na „Rozšíření“ a vlevo kousek pod tím máš titulky – klikneš do rámečku a pak dáš „Nahrát titulky“ a je to 😉

  4. zdravim
    existuje sposob, ako spustit grabovany film z DVD /VIDEO TS/ v pocitaci aj s titulkami, ktore si stiahnem z netu /srt/? filmy v avi spustam v pohode, pouzivam vlc, ten prehra aj s titulkami, ale VIDEO TS sa mi nepodarilo spustit s titulkami. da sa to bez konvertovania videa?
    vopred dik za odpoved

  5. asi som krepe ale nechapem tomu 😀 prosim o zaslatie na moj email 😀 aby mi to nekdo podrobnejsie vysvetlil 😀 pls je to moc dolezite 😀

  6. Zdravím, chci si vytvořit vlastní titulky. Soubor mám uložený „.txt“,ale stejně to nechce načíst. Díky za info.

  7. Chci se zeptat na toto.Mám video soubor hraje v jazyku cz.Když jsem si to pustil v ve vlc a klik na titulky dal jsem jsem stopa titulků tak se v tom menu objevilo cz a eng.Zajímalo by mě kterým programem se dá tohle vytvořit.Titulky jsou vlastně vloženy a objevi se až v tom případě co jsem psal výše. děkuji za odpovědi. Mužete mi napsat na email michaellast@seznam.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *