Co je amway? Podvodníci, sekta?

Společnost Amway Corporation založili v roce 1959 pánové Jay Van Andel a Rich DeVos v USA. Amway vlastní svou holdingovou společnost s názvem Alticor Inc., dále také dceřiné společnosti Quixtar Inc., Access Business Group LLC. Amway má mnoho poboček po celém světě včetně států tzv. bývalého východního bloku, dokonce i v komunistické Číně, Asii atd. . Od roku 1994 působí Amway také v České republice. Amway se zabývá výrobou a distribucí svých vlastných výrobků, které jsou údajně šetrné pro životní prostředí – ekologické. Tyto výrobky Amway nabízí tzv. přímým prodejem (v domácnostech – donáškou do domu , distribucí do firem…) a přes internetový portál.

Výrobky Amvay

NUTRILITE (doplňky stravy přírodního a rostlinného původu – vitamíny, minerální látky atp.), ARTISTRY (kosmetika), E.FUNKHOUSER NEW YORK (dekorativní kosmetika, BODY SERIES (tělový šampon, tekuté mýdlo, antiperspirační sprej…), SATINIQUE (péče o vlasy), HYMM (kosmetika pro muže na holení – žiletky, krémy, pěny), GLISTER (péče o ústa – zubní pasty, vody, zubní kartáčky…), DISH DROPS (čistící prostředky na nádobí – tablety do myčky…), eSpring (úprava pitné vody), iCook (výrobky do kuchyně – hrnce…), SA8 (prací prostředky, odstraňovače skvrn…), L.O.C. (čistící prostředky).

Je nějaký vstupní poplatek?

Ano, vstupní poplatek – registace do Amway skutečně je (více vám řekne VPA). Tento poplatek je přes tisíc korun. Ale počítejte s tím, že vám mohou být vnucovány i výrobky za další tisíce…

Nějaký nešvar?

Z hlediska výroby produktů, je vše v pořádku. Nicméně z hlediska jejich prodeje a náboru nových členů, tam vidím velký problém. Ale za to nemůže žádná firma Amway (ani Amway Corporatin, s.r.o., kterou vlastněji rusáci), ale někteří její distributoři nebo motivační organizace (Amway motivational organisations – AMO). Zde je ještě nutno podotknout, že tito distributoři, jsou samostatně podnikající subjekty – podnikatelé, kteří podnikají na základě živnostenského listu, nebo právnické osoby (s.r.o., a.s., …).

Amway Business

Hnacím motorem Amway Businessu je Multi-level marketing (MLM), na čemž není vůbec nic špatného.

Reklamou pro Amway Business je mj. přesvědčovací proces, jehož častou součástí je v některých případech manipulace s lidmi (to provádějí někteří distributoři amway, ne zaměstnanci firmy Amway). Což je rozhodně špatně! Celý systém Amway funguje tak, že Amwayáci prodávají zmíněné výrobky mj. přímým prodejem, webovou prezentací, atd. Z tohoto prodeje mají určité procento zisku. Amwayáci přesvědčují nové „ovečky“, ať jdou do Amway Businessu. Nábory nových Amwayáků, v některých případech, obsahují manipulaci s lidmi. Amwayáci organizují veřejné mítinky a semináře, které jsou opravdu barvité 🙂 Některé tyto mítinky považuji za trapné, až nechutné. Tyto semináře a mítinky nepořádná žádná firma Amway! Jsou snad Amwayáci někdy označovány za vymývače mozků, oblbovače lidí, či dokonce sektu?

Závěrem

Některé tyto výrobky jsou drahé (alespoň z mého pohledu). V Česku na to lidi nemají peníze. Tyto výrobky kupují především sami Amwayáci. Jen těžko dneska někoho zapojíte do Amway Businessu, protože drtivá většina lidí má k Amway Businessu negativní postoj… Veřejnost si myslí, že se jedná o pyramidovou hru, letadlo. Já vím, že to tak ale není! Kde tedy seženete lidi pod sebe? Nikde! A proto tedy nic nevyděláte… Drtivá většina Amwayáků nevydělává prakticky nic. Jen investuje / prodělává – vstupenky na semináře, telefonické hovory, pohonné hmoty při nahánění lidí, atd.

Někteří Amwayáci jsou zaslepeni bohatsvím, které na ně přes business údajně čeká, a to je špatně. Amwayáctví rozhodně není standartní a seriózní způsob vydělávání peněz, to je můj názor. Pokud se hodláte zabývat tímto byznysem, hodláte přesvědčovat své okolí, jak je to nejlepší business na světě, jak se na tom neskutečně vydělá hodně peněz, tak počítejte s tím, že můžete přijít o přátele, kamarády, příbuzné a okolí si o vás bude myslet něco o bláznech.

Obdoba tohoto byznysu (MLM) je např. Herbalife, Lyoness… .

Nikdy nevěřte obrovkým ziskům a nereálným slibům. Pozor také na vymývače mozků!

V tomto článku jsou uvedeny subjektivní názory autora článku.

Anketa:

 

BlueBoard.cz

Nějaká ta videa:

Budete mít lepší manželství, lepší rodinu, váš celý život se zlepší! Protože jste v tomto byznysu…

1 284 komentářů u “Co je amway? Podvodníci, sekta?

  1. Komentuje admin, 26.4.2011 @ 3.30
    Také jsem byl jedním emwejákem doslova stalkován několik let Je to fakt děsný „byznys“

    Další projev bezmozkovitosti? Jsi stalkován nějakým hloupým člověkem, nebo firmou Amway, nebo tím byznysem? kdy jsi přestal používat tu věc mezi ušima? Ptám se tě už PODESÁTÉÉÉÉ 🙂

  2. Komentuje nika, 25.4.2011 @ 21.17
    sice zrovna u aw „kseftu“ jsem nebyla, ale vím, jak se uzavírají jiné a způsoby jsou všude naprosto totožné milý/á/ acz

    Děkuji za milé oslovení, bohužel tě to nezbavuje osobní zodpovědnosti za předvedenou hloupost.

    TY JSI TAM SICE NEBYLA, TUDÍŽ NIC O TOM NEVÍŠ, ALE URČITĚ VÍŠ JAK TO FUNGUJE.

    A jinak všechno v pořádku ano? 🙂 To Takhle přistupuješ ke každé součásti svého života? Vidím, že ano.

    A největší sranda je, že ten pros´táček admin se chytá seběvětích hloupostí, které sem kdokoliv napíše. Všichni vidíme, jak pitomé úvahy to jsou, jen on ne 🙂

    Zaslepenost a nenávist jej už připravila o zbytek rozumu a schopnosti reálně rozpoznat blábol.

  3. Komentuje nika, 26.4.2011 @ 10.16
    Jediný kdo tady plodí nenávistné kecy jsi ty, acz.

    Aha 🙂

  4. Dámy a pánové, uklidněte se.
    Nemusíte na sebe navzájem dštít oheň jste jedni, jak druzí. Ti, jejichž názor je mi blízký, mě přináší pocit zklamání a ti, jejichž názor nesdílím, mě pobuřují. Navzájem jste na sebe sprostí, přehazujete si urážky, jak horký brambor.

  5. komentuje Admin: Také jsem byl jedním emwejákem doslova stalkován několik let

    To že tě naháněl jakýsi Amwayák,před několika lety….a kdo si myslíš že za to může? Snad nemyslíš že on? TVOJE chyba,že si mu neuměl říct NE. Kdybys mu to řekl v dostatečné míře,tak jsem přesvědčený,že už by tě nikdy neotravoval,jenomže tys dělal pravý opak. Furt dáváš odpovědnost na druhé lidi a to není dobré a potom příjdou lidi do Amway a myslí si,že dostanou peníze za nadávání a pomlouvání,tady vás za ručičku nikdo vést nebude,tak jak jste zvyklí z práce.Tady musíte zvednout prdel od televize. kdybyste tak náááhodou nevěděli.

  6. Komentuje dave, 26.4.2011 @ 18.08

    komentuje Admin: Také jsem byl jedním emwejákem doslova stalkován několik let

    To že tě naháněl jakýsi Amwayák,před několika lety….a kdo si myslíš že za to může? Snad nemyslíš že on? TVOJE chyba,že si mu neuměl říct NE. Kdybys mu to řekl v dostatečné míře,tak jsem přesvědčený,že už by tě nikdy neotravoval,jenomže tys dělal pravý opak. Furt dáváš odpovědnost na druhé lidi a to není dobré a potom příjdou lidi do Amway a myslí si,že dostanou peníze za nadávání a pomlouvání,tady vás za ručičku nikdo vést nebude,tak jak jste zvyklí z práce.Tady musíte zvednout prdel od televize. kdybyste tak náááhodou nevěděli.

    Samozřejmě, že jsem nejednou řekl NE, ale pro emwejáky Ne neznamená NE (to říká super AM guru) – https://czblog.cz/kdyz-reknete-amway-byznysu-ne-neznamena-to-ne/

  7. Tím to asi bude 🙂 už mnohokrát jsem ti vysvětloval, troubo, že vykradené kopie z CD, která ti nepatří a jejichž obsahu nerozumíš, nejsou žádná dogmata ani pracovní postupy. Ale tobě je to jedno. Tvůj minirozum na to prostě nestačí.

    Kdo ti za to může, že jsi takový prosťáček a nerozumíš ničemu?

    NE, neznamená NE pouze v případě, kdy je tuto frázi, filozofii možno použít a to nikdy nebyl tvůj případ. Troubo. My moc dobře víme, jak nás tady lakuješ.

    My totiž Amway děláme a víme, jak se obvykle správně tato práce dělá. A nic z toho, co tady neustále dookola předkládáš světu z vykradených a ukradených materiálů, vytrhaných z kontextů, samozřejmě neděláme.

    Nikdy jsi tu nebyl ochoten přiznat, že o Amway a lidech v Amway víš PRD. A nikdy jsi nebyl ochoten přiznat, že ví-li člověk o čemkoliv PRD, tak má o tom držet hubu a hledět si svého.

    Jen mažeš fakta, důkazy a argumenty a druhé v diskusi omezuješ.

    Takže obligátní otázka prosťáčkovi:

    HLEDÍŠ SI SVÉHO? HM?

    ULOŽENO.

  8. K tomu bych rád ještě dodal, že pan majitel pod tíhou dalších návalů strachu smazal, resp. nezveřejnil další moje příspěvky 🙂 Kdo to tady chce komu něco diktovat o hnusu, morálce a td? Hm?

    Něco Vám povím, i kdyby byla Amway 100x špatná, jakože není, tak jen bezcharakterní individuum by stálo na jedné straně s takových lumpem, jako je zdejší Admin.

    Tak se podívejte doma do zrcadel, k jakým projevům charakterů se přikláníte, duplikujete je.

    Nikdo z Vás nemá ani trochu soudnosti, odvahy, ale především kousek toho charakteru, abyste tomu hajzlíkovi pověděli zač je toho jeho chování loket. Na to prostě najednou nemáte.

    Tak co po nás chcete? Co chcete po Amway? Co chcete po lidech, kteří tvrdě pracují a mají cíle?

  9. Tak se já dívám na sebe a musím já se pochválit,nevypadám já věru zle,zkrátka chlapec jak má být:-)sem se díval do zrcadla:-)
    acz máme demokracii,každej může dělat co chce v mezích zákona.Ovšem když nějaká firma slibuje nereálné miliony za účelem verbování lidí s následnou manipulací,tak tento blog má svůj velký smysl.Proč třeba firma avon je velmi oblíbená a žádný negativní blog sem nenašel?Řekni mi proč?

  10. Komentuje JaraCimrman, 28.4.2011 @ 3.24
    Proč třeba firma avon je velmi oblíbená a žádný negativní blog sem nenašel?Řekni mi proč?

    Chytrému napověz, hloupého kopni, blbcům se vyhni.

  11. Komentuje Lucisa, 28.4.2011 @ 18.11
    ACZ: Mohu dostat nápovědu, prosím?

    Avon funguje na jiném principu přímého prodeje, než Amway. Více si jistě snadno najdene na internetu. Jste chytrá.

  12. Acz: Tak tedy to shrnu: Avon nikomu nevadí, protože má jiný způsob prodeje. Myslím, že s tím souhlasí všichni přítomní. :–)
    Tak kde je problém? Co se ostatním nelíbí na vašem způsobu?

  13. Vidím, že si s odpovědmi, hodnocením a závěry vystačíte sami a argumenty, fakta, popř. nějaké porovnávání k tomu nepotřebujete. Tak co vlastně chcete?

  14. acz: Napsala jsem snad otázku špatně? Jen jsem využila informací, které jste mi napsal.

  15. Komentuje JaraCimrman, 29.4.2011 @ 0.19
    Došla ti řeč,že urážíš?Sem čekal rozumnou odpověd.

    Je mi líto, že se musím po sté opakovat, ale i k tomuto obvinění by to chtělo něco jako důkaz. Takže kde tvůj rozum, tvé myšlení, vidí urážku?

    Naopak v čem vidíš v oné odpovědi onu NEROZUMNOST, čili opak toho, co jsi očekával a prý nedostal.

  16. Článek o ACZ – https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

    Víš ty troubo, už mnohokrát jsem ti vysvětloval, že tvoje hlavička protě jenom nepochopila o čem v tom textu já vlastně píšu 🙂 A to není můj problém.

    Já se rád prostě stýkám a přátelím s lidmi, kteří si to přečtou a okamžitě reagují souhlasně, protože to cítí úplně stejně a nepotřebují ke každé větě, kterou jsem tam napsal, NÁVOD NA OBSLUHU, JAK TEXTU ROZUMĚT. 🙂 TROUBO.

  17. Komentuje Lucisa, 29.4.2011 @ 9.26
    Napsala jsem snad otázku špatně? Jen jsem využila informací, které jste mi napsal.

    Tak to je mi vážně líto. Pokud je Váš závěr, postoj, takový, že pokud jiná firma dělá práci jinak, než Avon, tak je to špatně, přecenil jsem Vás a velmi.

    Dále se ptáte mě, co se ostatním nelíbí na našem způsobu. Proč se na to prosím ptáte mě? To se musíte ptát jich. Mě na mém způsobu práce nevadí vůbec nic a představte si, mým zákazníkům také nevadí nic. Jsou spokojeni, jinak by ode mne produkty nekupovali. To se mi zdá logické dost.

    Stejně tak nemůžu přijmout výraz „ostatní“. Kdo je to „ostatní“? Domníváte se snad, že existuje nějaká lidská činnost, profese, druh podnikání, který se líbí úplně všem? Ani sex ne.

    Vezmu-li v potaz obrat a ohraničím jej pouze územím ČR, tak dnes už máme stejný obrat jako Avon, což rozhodně nenaznačuje, že by s produkty Amway byli lidé méně spokojení, než s produkty Avonu. A jsme si jistí, že v Amway nám nárust poroste a od Avonu jistě odskočíme, tak jak se to už stalo v mnoha zemích Evropy i světa.

    Pak mi tedy nezbývá, než položit přímou otázku: O CO VÁM JDE?

  18. Pozor: Vymývám Vám hlavu, tak to nečtěte. Následky by mohly být drastické, mohli byste prodělat mnoho peněz:

    V našem světě je normální chodit do školy a později do práce, která nás nebaví, abychom si od pondělí do pátku vydělali na to, co nás baví. Více než 80% lidí se tak celý produktivní život těší na tři věci: na 1.víkend, 2. dovolenou a 3. penzi.

  19. acz
    To je jako když mluvim s politikem,dlouze mluví a nic neřekne.Já čekal tvé rozumné vysvětlení proč je třeba avon velmi oblíbený a amway nikoli.Co dělá amway špatně a avon dobře?Nebylo by od věci kdyby se amway od avonu učil ve způsobu přímého prodeje,když je avon úspěšnější a oblíbenější?

  20. acz:Pane, proč jste najednou tak nepříjemný? Proč hnidopišíte ve slově „ostatní?“ Copak Jsem Vám udělala ve třech větách tolik osobní křivdy, že hned jste nepříjemný jako osina v zadku? Copak takto si získáváte zákazníky?
    Slyšela jsem, že peníze, které vyděláte jsou de-facto za reklamu, tak proč si děláte tak špatnou reklamu Vy osobně?
    A přímá otázka oč mi jde: Jen se ptám, cožpak je to zakázané? Ani nejsem sprostá, nikoho nemlátím. Význam této otázky je stejně irelevantní jako čísla nějakých obratů, které mě nezajímají. Pochopila bych ji, kdybych Vás fyzicky či verbálně napadla. Ovšem spíše mně připadá, že jste nabroušený a zbytečně. Váš Caps Lock mi evokuje křik, Vaše vyjadřování horkokrevný přístup. Vaším posledním příspěvkem jste se mě asi snažil pokořit. Pokud víte nějaká čísla o Amway, ale netušíte, proč některým Amway vadí, možná byste místo planých flamewars na diskuzích pod cizími příspěvky měl vyrazit do ulic, udělat průzkum a snažit se vylepšit jméno společnosti jinak, než být sprostý na druhé.
    Rvete se za Amway víc, než za vlastní čest.

  21. „V našem světě je normální chodit do školy a později do práce, která nás nebaví, abychom si od pondělí do pátku vydělali na to, co nás baví.“

    Nesud dle sebe a daších amwayáků, kteří od pondělí do pátku dřou na to, aby\ mohli jet na seminář a zakoupit si nějaké super výrobky, které z nich jednou udělají milionáře… :mrgreen:

  22. Luciso, proc zcela utíkáte od tématu? Proč najednou řešíte moji osobu? V čem konkrétně jsem podle vás najednou nepříjemný? Jsou-li vám najednou mo je odpovědi a otázky nepříjemné, není to náhodou důkaz toho, ze jsem se trefil do vašich hloupých a nepromyšlených úvah?

  23. Vergle, až usoudíš, že je čas použít tu věc mezi ušima co máš přečti si pořádně znovu tu frázi a zamysli se nad jejím každým slovem, nevytrhávej jen některé, abys pak v zápětí napsal tuhle volovinu. Jsi p
    pak za troubu, co vykřikuje dřív, než pochopil.

  24. Acz: Nikoliv: Řeším vaší osobnost, protože jste byl vůči mě bezdůvodně hrubý. A že bych utíkala vysloveně od tématu (mimochodem někdo stanovil nějaké téma pevné?), co Váš tento komentář, když už se chcete držet striktně jediného tématu? To mi přijde jako utíkání od tématu. Část, mého příspěvku, která se tématicky týkala jste ani neokomentoval, jen opět používáte urážlivé výrazy. Tak prosím, dodejte odpověď na Váš výzkum ohledně neoblíbenosti Amway a její snahy něco napravit. Konkrétně vaší, protože díky/kvůli Vám má Amway opravdu strašnou pověst (Ano, řetěz je silný jako jeho nejslabší článek). Nebýt Vás a Vám podobných, tak by si Amway zlepšilo reputaci. Divím se, že Vás nevyhodí (Copak Amway nemá ošetřeno, že člen nebude poškozovat pověst společnosti?). Potencionálním zákazníkům nesmíte přeci říkat, že jsou hloupí, ani v případě, že jsem jim Váš projekt nelíbí. Akorát si je tím poštvete. A prosím vezměte v úvahu tentokrát celý článek a nevycucávejte slovíčka jako „ostatní…“
    Mimochodem: Jste nepříjemný, alespoň v této diskuzi. Důkaz: Urážíte spoludiskutéry, jakmile není někdo vysloveně na vaší straně a s povděkem se nerozplývá nad Vámi, je označen za hloupého.

  25. acz
    Já sem se taky ptal,můžeš mi odpovědět!Sem čekal tvé rozumné vysvětlení proč je třeba avon velmi oblíbený a amway nikoli.Co dělá amway špatně a avon dobře?Nebylo by od věci kdyby se amway od avonu učil ve způsobu přímého prodeje,když je avon úspěšnější a oblíbenější?

  26. Jára:
    Avon má narozdíl od Amwaye normální výrobky s adekvátní cenou, které si díky tomu kupuje široká veřejnost. Amwayácké výrobky si ale kupují skoro výhradně jen amwayáci (a jejich příbuzní), kteří tak činí s vidinou toho, že z nich budou boháči.

  27. hraesvelgr
    Přesně tak jak píšeš,jen sem doufal že to takto napíše acz.Třeba to jednoho krásnýho dne pochopí,i když to asi budu mít dřív vousatý děti:-)

  28. Komentuje JaraCimrman, 30.4.2011 @ 16.03
    Přesně tak jak píšeš,jen sem doufal že to takto napíše acz.Třeba to jednoho krásnýho dne pochopí,i když to asi budu mít dřív vousatý děti

    Ty jsi doufal, že já napíšu tuhle pitomost? Jak ti mám proboha vysvětlit, že je to blbost, takže to samozřejmě nemůžu podepsat? Už zde o tom píšu asi půl roku, ale pořád to nehodláte akceptovat. Nic jiného v tom není. 😆

  29. Komentuje Lucisa, 30.4.2011 @ 9.37
    Acz: Nikoliv: Řeším vaší osobnost, protože jste byl vůči mě bezdůvodně hrubý.

    Aha, teď už dokonce řešíte i moji osonost. Vy tedy umíte skákat z jednoho na druhé. Tak prosím. Vzhledem k tomu, že nehodláte nad svými výroky ani trochu přemýšlet, nemohu s Vámi dál konstruktivně diskutovat.

  30. Komentuje hraesvelgr, 30.4.2011 @ 12.03
    Avon má narozdíl od Amwaye normální výrobky s adekvátní cenou, které si díky tomu kupuje široká veřejnost. Amwayácké výrobky si ale kupují skoro výhradně jen amwayáci (a jejich příbuzní), kteří tak činí s vidinou toho, že z nich budou boháči.

    Verglíku. Tuhle tvoji neustále opakovanou lež jsme ti nejen zde, ale i na jiných diskusích vyvrátili téměř okamžitě, jnde okamžitě podložili důkazy, zde jsou však důkazy účelově mazány a ty to samozřejmě víš. Takže se ptám, kdy začneš používat tu věc mezi ušima a přestaneš pořád dokola tvrdit tyhle nesmysly?

    Už snad desetkrát jsem ti já, či Me a další psali, že 90% registrovaných zákazníků Amwa je rregistrovaných v pozici Member, tedy jsou to pouze zákazníci, nakupující za velkoobchodní ceny produkty, které jim prostě vyhovují. nedělají žádný byznys, nechodí na žádné semináře, nijak s prdukty nepodnikají.

    JEŠTĚ JEDNOU PRO BLCE: 90% !!!! Toto číslo platí víceméně i celosvětově, ale můžeme klidně zůstat na půdě ČR.

    Tito lidé si nakupují produkty Amway, protože pochopili a vyzkoušeli si, jak jsou pro ně výhodné. Nemají žádné záměry v Amway jakkoliv zbohatnout. Amway je pro ně pouze výroce produktů, tak to totiž je a ne jinak. ne tak, jak to tady tvrdíte vy, kteří o tom samozřejmě NEVÍTE VŮBEC NIC.

    Tvoje představa o tom, že produkty Amway nakupují pouze fanatizovaní a manipulovaní blázni, velmi zřetelně dokresluje tvoji inteligenci. Děkuji.

    Ale i tohle jsme ti už mnohokrát psali, a ty to opět ignoruješ 🙂 Nediv se, že nevěříme, že tu věc co máš mezi ušima, někdy používáš.

    Protože člověk, který přemýšlí, tohle opakovaně nedělá.

  31. acz:

    Komentuje acz, 1.5.2011 @ 5.27

    Komentuje Lucisa, 30.4.2011 @ 9.37
    Acz: Nikoliv: Řeším vaší osobnost, protože jste byl vůči mě bezdůvodně hrubý.

    Aha, teď už dokonce řešíte i moji osonost. Vy tedy umíte skákat z jednoho na druhé. Tak prosím. Vzhledem k tomu, že nehodláte nad svými výroky ani trochu přemýšlet, nemohu s Vámi dál konstruktivně diskutovat.

    Když člověk vidí jakým stylem píšeš – odpovídáš, tak je každému normálnímu člověku jasné, že máš problém – jak jsem ti několikrát psal – běž se léčit.

    Komentuje acz, 1.5.2011 @ 5.36

    Komentuje hraesvelgr, 30.4.2011 @ 12.03
    Avon má narozdíl od Amwaye normální výrobky s adekvátní cenou, které si díky tomu kupuje široká veřejnost. Amwayácké výrobky si ale kupují skoro výhradně jen amwayáci (a jejich příbuzní), kteří tak činí s vidinou toho, že z nich budou boháči.

    Verglíku. Tuhle tvoji neustále opakovanou lež jsme ti nejen zde, ale i na jiných diskusích vyvrátili téměř okamžitě, jnde okamžitě podložili důkazy, zde jsou však důkazy účelově mazány a ty to samozřejmě víš. Takže se ptám, kdy začneš používat tu věc mezi ušima a přestaneš pořád dokola tvrdit tyhle nesmysly?

    Už snad desetkrát jsem ti já, či Me a další psali, že 90% registrovaných zákazníků Amwa je rregistrovaných v pozici Member, tedy jsou to pouze zákazníci, nakupující za velkoobchodní ceny produkty, které jim prostě vyhovují. nedělají žádný byznys, nechodí na žádné semináře, nijak s prdukty nepodnikají.

    JEŠTĚ JEDNOU PRO BLCE: 90% !!!! Toto číslo platí víceméně i celosvětově, ale můžeme klidně zůstat na půdě ČR.

    Tito lidé si nakupují produkty Amway, protože pochopili a vyzkoušeli si, jak jsou pro ně výhodné. Nemají žádné záměry v Amway jakkoliv zbohatnout. Amway je pro ně pouze výroce produktů, tak to totiž je a ne jinak. ne tak, jak to tady tvrdíte vy, kteří o tom samozřejmě NEVÍTE VŮBEC NIC.

    Tvoje představa o tom, že produkty Amway nakupují pouze fanatizovaní a manipulovaní blázni, velmi zřetelně dokresluje tvoji inteligenci. Děkuji.

    Ale i tohle jsme ti už mnohokrát psali, a ty to opět ignoruješ 🙂 Nediv se, že nevěříme, že tu věc co máš mezi ušima, někdy používáš.

    Protože člověk, který přemýšlí, tohle opakovaně nedělá.

    Po několikáté ti říkám, že komentáře s jedním či několika odkazama na cizí stránky nebudou schváleny, je to proti pravidlům…

    Je to přesně jak říká „hraesvelgr“ a další: např. Avon má normální výrobky s adekvátní cenou.

    Můžeš nám vysvětlit, jak může být Amway byznys nejlepší podnikatelská přípežitost na světěhttp://amwey-business.cz/amway-je-nejlepsi-podnikatelska-prilezitost-na-svete/ , když 90% registrovaných lidí v Amwayi je v pozici Member (jsou to pouze zákazníci), jak píšeš? Potvrzuješ to, co říkám dávno: DRTIVÁ VĚTŠINA AMWAYÁKŮ NEVYDĚLÁVÁ NIC!

  32. Komentuje acz
    Ty jsi doufal, že já napíšu tuhle pitomost?

    Já vím sem naivní jak amweják,ale ve vnitru duše sem trochu doufal.
    Víš co,mám nápad.Měl by ses stát avonlady:-),už bys nemusel strácet čas a peníze na internetu a nám vysvětlovat na co máme to mezi ušima.Nikdo by se nenavážel do tvého byznysu,víc bys vydělal či dokonce kdyby si byl šikovný se stal milionářem.No není to nejlepší příležitost na světě?Go Go bussiness:-))

  33. Tak děkuji, s panem acz opravdu vedu marný boj, je to jako střílet kuší do mlhy.
    Pan ACZ si bere z textů, co chce, vytrhává to z kontextů a štve proti sobě lidi. Takto prezentovat Amway, nikdo se nediví, že jsou na internetu články, jaké jsou…
    Přítel u Amway je. Po dvou měsících se rozhodl, že zůstane registrován, ale bude fungovat jako koncový uživatel. Jsem ráda, že si nenechá rozemlít mozek nejprve na kaši a následně na mlhu. Máme doma výrobky Amway, například šampon Satinique (či tak nějak): Znám lepší a levnější šampony zakoupené v supermarketu. Nic převratného na tom není. Pokud však chce někdo vydělat na tomto peníze, musí si nechat pokřivit charakter, zlomit sebeúctu a na to musí mít štěstí, že za takovou cenu se mu opravdu povede něčeho dosáhnout.
    Pokud pan ACZ nehodlá se mnou konstruktivně debatovat beru to (mám pocit, že se mnou nehodlal konsktruktivně debatovat od samého počátku mého vstupu do diskuze).
    Děkuji pánům: Járu Cimrmanovi, který má ještě tu sílu bojovat s touto plísní společnosti, panu adminovi, že má takovou toleranci. A panu Zdeňkovi, který mi vlastně poradil, že v exkrementech nemám šťourat, že akorát více zapáchají. A samozřejmě panu ACZ, mi pomohl objasnit situaci Amway se zcela názornou, brilantní ukázkou vytříbeného Amway-chování. ;–) Aurevoir, Dámy a Pánové.

  34. Po několikáté ti říkám, že komentáře s jedním či několika odkazama na cizí stránky nebudou schváleny, je to proti pravidlům

    Proti pravidlům, které jsi vymyslel ty sám právě proto, abys mohl manipulovat s příspěvky kohokoliv, ty sám je ale klidně porušuješ, ty sám máš své příspěvky odkazů většinou plné.

    Pravdu o tom, jak to tady vedeš a co jsi doopravdy zač, se bohužel nikdo nedozví, protože veškeré důkazy okamžitě mažeš.

    Směji se, když voláte po konstruktiní diskusi 🙂 Jak je možné konstruktivně diskutovat, když Bestmen si odkazy na svoje hlouposti dávat může, neboť on je v diskusi pán, já fakta ani argumenty odkazy podložit nemohu, navíc bývá takový příspěvek smazán vždy celý, nikoliv pouze odkazy. Což je velmi povzbuzující, že, když Vám někdo maže příspěvky jako by se nechumelilo.

    Tomu říkáte prostředí pro konstruktivní diskusi? A myslíte to opravdu vážně? Pak se ale nedivte, že vznikají pochybnosti o tom, zda-li tu věc mezi ušima doopravdy používáte k myšlení.

  35. Komentuje Lucisa, 1.5.2011 @ 19.54
    Tak děkuji, s panem acz opravdu vedu marný boj, je to jako střílet kuší do mlhy.

    Bezpochyby. V úvodu naší „kontroverze“ jsem se jasně a zřetelně ptal? O CO VÁM JDE. Neodpověděla jste. Stačilo napsat, že se mnou bojujete. Moje reakce by byla adekvátní.

    Nyní k Vašim nesmyslům:

    Váš vstup do diskuse byl jednoznačně mimo téma:
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/comment-page-13/#comment-10571

    Ale jsem tolerantní, takže jsem nepovažoval za nutné to komentovat. Vy naopak oplýváte ntutkáním druhé poučovat o slušnosti, způsobu konverzace a tak dále. Viz tento příspěvek.

    Následně jsem na hloupý a nesmyslný J.C. závěr:
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/comment-page-13/#comment-10592
    Reagoval tak jak si zaslouží:

    Chytrému napověz, hloupého kopni, blbcům se vyhni.

    Méně inteligentní lidé tuto větu považují za URÁŽLIVOU (ptal jsem se čím, nebylo mi odpovězeno):
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/comment-page-13/#comment-10596
    … a hloupě předpokládají, že v jejich příspěvku bylo něco, na co se dá odpovědět. Netuší, že jejich konstrukce je naprostý nesmysl.

    Vy sama jste si řekla o nápovědu:
    ACZ: Mohu dostat nápovědu, prosím?
    Považujete se tedy za chytrou, neboť nápovědu jsem nabízel pouze chytrému – viz onen text – chytrému napověz. Věřím, že je to nevyvratitelné. Ale u Vás si už nejsem jistý ničím.

    Dostala jste tedy nápovědu. NÁPOVĚDU. VÍTE VŮBEC, CO JE TO NÁPOVĚDA, PŘESTOŽE JSTE SI O NI SAMA ŘEKLA? Stručnou, jasnou, ale pořád nápovědu. K tomu jsem Vám nabídl také radu, jak nad řešením zapracovat, popřemýšlet:
    Avon funguje na jiném principu přímého prodeje, než Amway. Více si jistě snadno najdene na internetu. Jste chytrá.

    Vaše reakce netrvala ani 20 min.
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/comment-page-13/#comment-10600
    předpokládáme-li, že před CZBLOGEM nesedíte nonstop, měla jste na odpověď sotva pár minut.

    Takže se nekonalo ŽÁDNÉ PŘEMÝŠLENÍ, ŽÁDNÁ PRÁCE S NÁPOVĚDOU ANI ŽÁDNÁ PRÁCE S RADOU O HLEDÁNÍ NA INTERNETU. Zjistit si totiž skutečně relevantní materiály firem Avon a Amway a pochopit a rozumět těmto systémům, by Vám zabralo týdny tvrdé práce. O to ale nebyl zájem, že?

    Následoval tedy okamžitý, bohužel nepromyšlený, bezmyšlenkový a samozřejmě naprosto nesmyslný a tudíž hloupý závěr z Vaší klávesnice:

    Tak tedy to shrnu: Avon nikomu nevadí, protože má jiný způsob prodeje. Myslím, že s tím souhlasí všichni přítomní. :–)
    Tak kde je problém? Co se ostatním nelíbí na vašem způsobu?

    Tím jste definitivně ukončila možnou úvahu o tom, že byste mohla být chytrá, naopak začaly vyplouvat na povrch jasné indicie o Vaší nevědomosti, zaujatosti a nechuti o čemkoliv přemýšlet.

    Následovala tedy logická otázka: O CO VÁM JDE.

    Na což jsem nedostal doposud odpověď. Vezmu-li v úvahu, že prý Váš přítel „dělá Amway“ tudíž o ní nejspíš něco ví, na rozdíl od Admina, Bestmena, Vergla, Járy Cimrmana (chudák „skutečný Jára, obracel by se v hrobě, kdyby měl možnost číst, jací trotlové používají jeho jméno), takže jste se na všechno mohla zeptat přímo jeho, kdykoliv doma.

    Nemáte tedy žádný rozumě vysvětlitelný důvod pátrat po informacích o Amway zde. Leda by byl Váš zájem prostě obyčejně prudit. Ale mohu se mýlit. Proto jsem se ptal, o co vám jde.

    A tak se tedy ptám znovu, O CO VÁM DOOPRAVDY JDE. Víte to vůbec?

    Vaše další hloupé a dětinské úvahy o tom, jak bych se měl k Vám chovat na internetu taktéž ledasco vysvětlují. Nechápete, že ani já, ani nikdo z nás zde Amway byznys neděláme, nikomu zde nic nenabízíme, neprodáváme a byznys Amway zde neprezentujeme. A toto jsme tady už mnohokrát uvedli, vysvětlili, je to zde napsané černé na bílém.

    Nechápete-li to, není to můj problém. Já Vám Váš systém spouštící přemýšlení restartovat neumím.

    Dále jsou Vaše příspěvky plné hodnocení mé osoby. Máte o mě tedy velký zájem. Co kdybyste raději koupila karton Bernarda, přijela do Brna a udělala to, co je správné, přijela se podívat na originál, zjistit doopravdy jak se věci mají? Protože když chete něco poznat, musíte jít k tomu a vyzkoušet si to. Jinak s prominutím poznáte velký kulový. To Vám ještě nikdo neřekl? Pak máte o další důvod víc, začít nad tím přemýšlet.

    Stejně jako všichni, kdo se zde chtějí něco dozvědět o Amway.

    Vaše úvahy o tom, že český, nebo světový internet je plný nenávistných blogů, namířených proti Amway, je s prominutím pěkně dětinská úvaha. A Google Vám to samozřejmě dokáže.

    Na českém internetu jsou dva blogy, (DVA), které se negativně zabývají Amway. Oba dva vytvořil jediný člověk, zdejší Bestmen. Víte, nemohu si pomoci, ale to spíš svědčí o jisté demenci onoho člověka. Připomínám pak pádný argument, že on sám o Amway neví téměř nic. Nikdy tuto činnost neprovozoval a nebyl obdařen schopností těch několik vykradených a zkontextu povytrhávaných videí a myšlenek někdy pochopit.

    Dokazuje to fakt, že v zemi české je jen skutečně několik málo neandrtálců, kteří by se odhodlali k tak nesmyslnému počínání, jako je vytvářet nenávistné blogy o něčem, co skvěle funguje. Ale především to dokazuje fakt, že ono Vaše tvrzení, že VŠICHNI OSTATNÍ považují Amway za HNUS, je jen nesmyslné tvrzení, samozřejmě založené na naprosté neznalosti, předsudcích a doměnkách.

    Mohu Vám to samozřejmě dokázat, mohl bych sem vložit desítky odkazů, kde se uznávaní lidé, osobnosti regionálního i světového významu, odborníci, specialisté, vyjadřují o Amway pochvalně.

    Bohužel nemohu. Můj příspěvek by byl smazán za porušování Bestmenových pravidel.

    Pěkné pondělí, dámo a pánové.

    Uloženo.

  36. Podnikatel = acz. To víte, ten blog je tak technicky perfektně propracovaný, že vkládá jména za nás.

  37. Komentuje JaraCimrman, 1.5.2011 @ 12.19
    Víš co,mám nápad.Měl by ses stát avonlady

    Tvé nápady, to je prostě něco. Chudák Jára Cimrmann. Ty jsi ostuda všech homo sapiens. Alespoň se člověk pobaví.

  38. Komentuje acz, 2.5.2011 @ 5.07

    Po několikáté ti říkám, že komentáře s jedním či několika odkazama na cizí stránky nebudou schváleny, je to proti pravidlům

    Proti pravidlům, které jsi vymyslel ty sám právě proto, abys mohl manipulovat s příspěvky kohokoliv, ty sám je ale klidně porušuješ, ty sám máš své příspěvky odkazů většinou plné.

    Pravdu o tom, jak to tady vedeš a co jsi doopravdy zač, se bohužel nikdo nedozví, protože veškeré důkazy okamžitě mažeš.

    Směji se, když voláte po konstruktiní diskusi 🙂 Jak je možné konstruktivně diskutovat, když Bestmen si odkazy na svoje hlouposti dávat může, neboť on je v diskusi pán, já fakta ani argumenty odkazy podložit nemohu, navíc bývá takový příspěvek smazán vždy celý, nikoliv pouze odkazy. Což je velmi povzbuzující, že, když Vám někdo maže příspěvky jako by se nechumelilo.

    Tomu říkáte prostředí pro konstruktivní diskusi? A myslíte to opravdu vážně? Pak se ale nedivte, že vznikají pochybnosti o tom, zda-li tu věc mezi ušima doopravdy používáte k myšlení.

    Je zcela běžné na mnoha webech, že se na nesmějí vkládat odkazy na cizí stránky. Jen ty to furt nechápeš.

  39. Komentuje admin, 2.5.2011 @ 9.19
    Je zcela běžné na mnoha webech, že se na nesmějí vkládat odkazy na cizí stránky. Jen ty to furt nechápeš.

    je zcela běžné, že se na mnoha webech odkazy vkládat MOHOU. Jedná-li se o weby diskusní, kde je nutné diskusi a argumentaci podkládat materiály, důkazy a td, je to dokonce ŽÁDOUCÍ a VYŽADOVANÉ. Ty sám pokaždé napíšeš nějaký negativní článek o Amway plný nesmyslných odkazů, tvé příspěvky jsou jich plné. my se bránit nemůžeme, protože TY JSI VYMYSLEL TAKOVÁ PRAVIDLA 🙂 Kde je nějaká rovnost a konstruktivnost diskuse? 🙂

    Stejně tak je obvyklé, když už jsou nějaká pravidla dána, tak že jsou konstruktivně tolerovány kroky v zájmu konstruktivní diskuse. Ale k tomu je třeba inteligence, tolerance a rovného charakteru na straně administrátora.

    O tom, že tvůrce „zákona“ chodívá příkladem snad hovořit nemusím. Nebo ano? 🙂 Ty sám si děláš s pravidly přesně to, co potřebuješ. Trhací kalendář hadr.

    Vysvětlovat mi nesmysly a blbosti skutečně pořád dokola nemusíš. Je to zcela zbytečné. Vylhat se nemůžeš, podklady, argumenty a důkazy máme uložené. Jediné co můžeš, je lhát, manipulovat, mazat a blokovat. A to děláš velmi intenzivně.

    Uvěřit ti může jenom ten, kdo nezná fakta a pravdu. Na to sázíš, s tím pracuješ. O tom, jak bezcharakterní je takové počínání snad také nemusím nějak důrazně a rozsáhle psát.

  40. Komentuje acz
    Tvé nápady, to je prostě něco. Chudák Jára Cimrmann. Ty jsi ostuda všech homo sapiens. Alespoň se člověk pobaví.

    No vidíš,kdyby si přešel k avonu už bys měl pokoj od ostudy všech homosapiens a Jára Cimrman by se už neobracel v hrobě.Měl bys více času a větší šanci budovat svůj sen a cíl.

  41. Komentuje JaraCimrman, 2.5.2011 @ 10.48
    No vidíš,kdyby si přešel k avonu už bys měl pokoj od ostudy všech homosapiens a Jára Cimrman by se už neobracel v hrobě.Měl bys více času a větší šanci budovat svůj sen a cíl.

    Ty se bláhově snad domníváš, že mi vadíš 🙂 I ta pudlice má víc rozumu a smysluplnější závěry, než ty 🙂 Ostudu zde děláš sám sobě, koukám ale, že ti to pořád nějak ne a ne docvaknout 🙂 Ale to je pořád jen tvůj problém.

    Vím, že to nemá smysl, ale pro pobavení bych si rád přečetl, proč mi pořád podsouváš ten Avon 🙂 Plácni něco. Pardon, zamysli se a vlož hodnotnou myšlenku. 🙂

  42. Pokud nechcete býti dále otravováni, ignorujte ho. Prostě ignorujte, pokud nebude mít odezvu, nebude se moci ukájet na diskuzích pod cizími články.

  43. acz
    Zase ta pudlice čoveče ty ji nedáš pokoj jedinej den ty kanoure.
    Už se stydím a zamýšlím se…………………
    Jak kdybych se bavil s tvou milenkou pudlicí.Ještě jednou pro tebe.Avon nikomu nevadí,proto už bys nemusel strácet čas a peníze na internetu.Výrobky sou daleko prodejnější a levnější,vydělal by sis více peněz a naplnil svůj sen a cíl a mohl být i milionář.Jestli se ti nelíbý avon sou další podobný firmy,které nikomu nevadí.Sem ale zapoměl,jedinej amway ti rve do hlavy tu spásnou myšlenku,že budeš jednou pracháč.Přitom v amway ty miliony jdou asi nejhůř vydělat.Zamysli se jestli nemám aspon trochu pravdu a né že na mě pošleš pudlici.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *