CDBurnerXP – vypalovací software zdarma a v češtině

Program (v češtině) na vypalování CD / DVD ke stažení zdarma. Stahujte zde!

CDBurnerXP je software pro vytváření a kopírovaní CD a DVD nosičů s velice jednoduchým ovládáním (což je velká výhoda), kterým lze vypalovat CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, HD DVD. Hudební soubory nejsou pro CDBurnerXP také žádný problém. V programu lze pracovat s hudebními soubory MP3, WAV, FLAC, WMA, Ogg Vorbis). CDBurnerXP si rovněž hravě poradí s ISO soubory, vypaluje z ISO obrazů a naopak.

Program CDBurnerXP je velmi kvalitní vypalovací software, který je zcela zdarma (freeware) a plně v českém jazyce, což umožňuje snadné ovládání programu. Funguje na všech operačních systémech Windows včetně Windows XP, Windows 7.

Odinstalujte si Nero (stejně nabízí spostu zbytečných funkcí), který je pro váš počítač obrovskou zátěží (velice zpomaluje chod celého počítače) a naistalujte si raději CDBurnerXP, který je o 100% menší zátěží pro váš počítač a splní stejný účel jako těžkopádné Nero.

CDBurnerXP ke stažení zdarma

Nefunguje download? Napište administrátorovi a on to spraví :-).

CDBurnerXP - vypalovací software zdarma a v češtině

6 komentářů u “CDBurnerXP – vypalovací software zdarma a v češtině

  1. Vladka: Umíš číst? Asi ne co? V článku máš napsáno: CDBurnerXP ke stažení zdarma tak na to klikni! *LOL* xD

  2. V menu „Disk->Souborový systém“ přepni na formát UDF. Standardně předvolený formát ISO 9660 má omezení velikosti dané 32 bitovým rozsahem na velikost souboru. Formát UDF nezvládají pouze staré windows 9x, od verze 2000 jej lze použít. Rovněž v linuxu funguje bezproblémově.
    En.wikipedia.org/wiki/ISO_9660#The_2.2F4_GiB_file_size_limit

  3. Dobrý den. Chtěl bych si stahnout program CD Burner XP Fre, ale Windows hlásí problem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *