Závislost na Facebooku!

Největší i nejpopulárnější sociální síť je Facebook. V dnešní době si lidé neumějí představit život bez Facebooku. Jen co zapnou počítače, tak tam musí  být. Je to reálný svět? Samozřejmě že není, je to jen virtuální. Podle vědců z University of Colorado  výzkum, který provedli, prokázal,  že nejvíce jsou ohroženi ztrátou přátel jedinci, kteří mají potřebu ostatní na Facebooku informovat o zcela nedůležitých věcech ze svého života. Tak proč trávit na Facebooku tolik času? Venku hezké počasí, nebo se máte jít bavit s přáteli do baru, sportovat, chodit do školy. A jediné co Vás napadne je „Proč“?

Psaní dopisů, SMS už dnes skoro nevidíte. Je lehčí napsat přes Facebook: Všechno nejlepší, blahopřeji k nějaké události!

Přeci je hezké když dostanete dopis,nebo krásnou SMSku. I povídání s přáteli je hezké, bavit se, sportovat. O tom život je!

Můj článek není zaměřený proti Facebooku, jen chci upozornit na závislost. Třeba díky Facebooku se chytnou zločinci.

Nebo nemáte čas navštívit své daleké  přátelé, tak si s nima napíšete. Ale být tam skoro celý den je nesmysl. Pokud máte jiný názor napište komentář.

Závislost na Facebooku!

Související články:

2 komentáře u “Závislost na Facebooku!

  1. Nemam rád facebook. Má obrovské chyby v zabezpečení, dost času je nedostupný, přátelé v chatu se zobrazují online a za chvilku offline a spoustu dalších chyb. 🙁
    Lepší je Twitter. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *