Wrong Turn 4: Krvavé začátky / Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

Film Turn 4: Krvavé začátky / Wrong Turn 4: Bloody Beginnings… Píše se rok 1974 a v Západní Virginii je nemocnice, kde je většina pacientů zmrzačená. Jenže není to jen tak ledajaké zmrzačení, jde inbreeding (příbuzenské křížení) a vrozené vady. V oddělení C jsou ti nejnebezpečnější pacienti, pochopitelně jsou v celách jako v normálním vězení. I přes všechna bezpečnostní opatření se některým podaří dostat ven z cely. Jde zrovna o  ty nejnebezpečnější kanibaly, kteří mají vrozenou formu analgezie. Všechen personál brutálně pozabíjejí.
Píše se rok 2003 (o 27 let později) partička mladých lidí jede na výlet – zajezdit si na sněžných skútrech. Jenže v lese zabloudí a navíc je zaskočí sněžná bouře. Jako na potvoru narazí na onu nemocnice, kde před lety tekla krev nevinných lidí. Zde se však stávají lovnou zvěří! Žijí zde totiž bývalý pacienti nemocnice – lesní kanibalové. Útěk z nemocnice nepřichází v úvahu, venku pořád zuří sněhová bouře, navíc zjišťují, že mají poškozené skútry. Zbývá jediná šance – zůstat v nemocnici a zlikvidovat agresivní útočníky. Jenže přežije někdo? Logicky těžko… Takto to přeci všechno začalo…

Tento příběh si nemůže nechat ujít žádný příznivce krvavé série Pach krve.

Film režíroval Declan O’Brien. Ve filmu hrají: Tenika Davis, Kristen Harris, Arne MacPherson, Kaitlyn Wong, Sean Skene, Jennifer Pudavick, Tenika Davis, Dan Skene, Tristan Carlucci a další.

Pach krve 4 / Wrong Turn 4

Pach krve 4 / Wrong Turn 4

Pach krve 4 / Wrong Turn 4

Pach krve 4 / Wrong Turn 4

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *