Vzduchovky.com-nejhorší internetový obchod co znám!

Rozhodně nikomu nedoporučuji internetový obchod Vzduchovky.com (Sebeobrana.atlasobchod.cz), který provozuje Zbyněk Novosád, Na Bradle 965, Světlá nad Sázavou! NIC V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ NEKUPUJTE!!! Nedodají zboží, nekomunikují (neodpovídají na emaily) a ani nechtějí vrátit peníze zpět. Je to nejhorší internetový obchod co znám! Je majitel obchodu Zbyněk Novosád podvodník?

Vzhledem k tomu, že nedošlo k dodání již zaplaceného zboží do 25 dnů, tak jsem objednávku zrušil. Čekal jsem na dodání zboží od 13.6.2011 do 7.7.2011. Objednané zboží jsem uhradil v den objenávky – 13.6.2011. Poslední urgentní email:

Vzduchovky.com

Dnes je to právě 39 dnů, kdy jsem zboží objednal i zaplatil. Samozřejmě jsem byl nucen zboží zakoupit jinde, takže pokud si myslí majitel internetový obchodu (pan Novosád), že zboží za 50 nebo 100 dnů žašle, tak mu ho pochopitelně obratem zašlu zpět (odstoupení od kupní smlouvy do 14 dnů).

Bohužel nejsem jediný nespokojený zákazník:

Vzduchovky.com nespokojenost

Vzduchovky.com nespokojenost

Update:
Dne 6.10.2011, pan Novosád, vložil, na můj účet, celou dlužnou částku. Musel jsem však podat na něj trestní oznámení na Policii ČR a podniknout další opatření ohledně vymáhání mé pohladávky. Více související články…

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *