Vůdce KSČM obhajoval sovětskou okupaci

Vasiľ Biľak byl komunistický zločinec, který zemřel 6. února 2014 (96 let). Biľak je zodpovědný za příjezd sovětských okupační vojsk v roce 1968. Biľak varoval Sovětský svaz o situaci v tehdejším Československu a žádal je dopisem o pomoc. Pod dopisem nestojí pouze jeho podpis, podpisy připojili i další členové Komunistické strany Československa (KSČ): Alois Indra, Drahomír Kolder, Oldřich Švestka a Antonín Kapek. Tito rudé zrůdy jsou navždy vlastizrázci, kolaboranti.

Vůdce Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM) Vojtěch Filip se ke smrti Biľaka před nedávnem vyjádřil jasně:
„Co se týče historické role Vasila Biľaka, je třeba konstatovat, že není možné měnit historii a je beze sporu faktem, že byl jedním z iniciátorů pozvání sovětských vojsk. Dnešní doba se na zvací akt dívá různými pohledy.“

Skutečně se dnešní doba dívá na zvací akt různými pohledy? Ne, doba se dívá pořád stejně, ten pohled je pořád jeden. A sice ten, že Biľak je strůjce vpádu sovětských vojsk na úžemí Československa, a že sovětská okupace v roce 1968 byla jasným porušením mezinárodního práva a suverenity Československa. Že Biľak je zločinec. Nutno připomenout, že tehdy zcela zbytečně zemřelo 108 občanů – civilistů, 500 jich bylo zraněno. Následně do 1 roku emigrovalo více než 70 000 lidí.

Vojtěch Filip

Vojtěch Filip je neuvěřitelná rudá zrůda, která se neštítí absolutně ničeho. Když zemřel severokorejský diktátor Kim Čong-il, tak Filip zaslal do Korejské lidově demokratické republiky (KLDR) kondolenci, v níž opěvuje tamní zločinný režim:

„Vážený soudruhu,
se zármutkem v srdci jsem přijal smutné zprávy, že Kim Čong-il, velký vůdce Vaší země, zemřel. Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž se obětoval, aby přinesl blaho korejskému lidu, zajistil bezpečnost KLDR a dosáhl mírového sjednocení Koreje. Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi.
Přijměte, prosím, můj soudružský pozdrav.“

Takový člověk vede KSČM! Nechápu, jak si takového člověka mohou zvolit za předsedu strany. Je vidět, že v KSČM je všechno stejná pakáž…

Video: Vasiľ Biľak a jeho bezmezný fanatismus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *