Vojtěch Filip (KSČM) věrně sloužil zločinnému komunistickému režimu

To, že předseda Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) Vojtěch Filip byl člen Komunistické strany Československa (KSČ), to je známá věc. To Filip přiznává. Ale to, že Filip vědomně spolupracoval s komunistickou Státní bezpečností (StB), to ví málokdo. Filip byl u StB veden pod krycím jménem Falmer a za svou činnost u StB bral peníze. Sám Filip toto popírá. Filip vědomně spolupracoval se zpravodajskou službou, která byla součástí StB…

Vojtěch Filip

Konkrétní sviňárny Filipa

Akce Konto. Filip napráskal StB občanku komunistického Československa Evu Vlasákovou. Vlasáková byla zaměstnankyně podniku zahraničního obchodu Merkuria, který zastupoval národní podnik Sfinx na západě. Filip řekl řídícímu důstojníkovi mjr. Lubomíru Antalovi, že Vlasáková si založila valutové konto v zahraničí, a že má důvěrné osobní kontakty se zahraničními občany, a že chce emigrovat. Díky tomuto udání (lži) Krajská správa StB na Vlasákovou vedla v letech 1985–1989 spis prověřované osoby. V podniku Merkuria byla podrobena vyšetřování Výborem lidové kontroly.

http://www.youtube.com/watch?v=V-BJjbSuaTU

Akce Lora… V letech 1985–1987 se Filip snažil získat informace o amerických vojácích, kteří působili na vojenské základně NATO ve Spolkové republiky Německo (SRN). Filip se měl větřít k paní Jarmile Vidlákové – Wiesmannové, která se do SRN provdala, a která s manželem provozovala noční podnik Cabaret Carussell ve městě Waiblingen, kam chodili američtí vojáci ze zmíněné základy. Filip několikrát tento podnik navštívil. Manželé zval k návštěvě komunistického Československa  a navrhoval jim spolupráci s StB. Akci vedl Oblastní odbor StB v Českých Budějovicích.

Závěrem

Filip věrně sloužil zločinnému komunistickému režimu. Filip je člověk, který se neštítí ničeho! Ten člověk nemá co pohledávat v Poslanecké sněmovně, nemá právo vést politickou stranu… Dokud bude mít KSČM na kandidátkách takové lidi, tak je vidět, že se VŮBEC netransformovala, a že je živou pokračovatelkou zločinecké KSČ.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *