Vladimír Dlouhý – kandidát na prezidenta ČR. Je to bývalý člen KSČ!

Vladimír Dlouhý je bývalý: ministr hospodářství ČSFR (1990 – 1992), místopředseda 1. vlády M. Čalfy (prosinec 1989 – červen 1990), poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky (1996 – 1997), Poslanec Federálního shromáždění (1990 – 1992). Od roku 1991 je Dlouhý v politické straně Občanská demokratická aliance (ODA). Také je nutno zmínit členství ve zločinné Komunistická straně Československa (KSČ). Ve zločinné KSČ Dlouhý působil v letech 1978-1989. A to je opravdu dlouhá doba! O zločinnosti KSČ hovoří zákon č. 198/1993 Sb. Zákon říká, že KSČ byla zločinná a zavrženíhodná organizace. V tomto zákoně je uvedeno, že komunistický režim (a ti, kteří ho aktivně prosazovali) systematicky a trvale porušoval lidská práva, popravoval, vraždil a žalářoval lidi ve věznicích a táborech nucených prací, zbavoval lidi svévolně majetku, atd.  Celé znění tohoto zákona zde.

Zločinný komunistický režim logicky prosazoval ten, kdo byl člen KSČ. Dlouhý tedy prosazoval zločinný komunistý režim, který perzekuoval a vraždil lidi. A proto zastávám názor, že Bývalý člen KSČ nemá co pohledávat v politice. Dlouhého kandidaturu na prezidenta považuji za velkou drzost a neskutečnou prasárnu!

Dlouhý je klasický převlíkač kabátů, který se neštítí ničeho. Nemá v sobě kousek soudnosti. Takový člověk nesmí být prezidetem České republiky. Byla by to velká urážka demokracie v ČR!

Volba prezidenta České republiky bude v lednu 2013. Nevolte bývalé zločinné rudé zrůdy!

Vladimír Dlouhý
Vladimír Dlouhý

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *