Video: Duch varoval řidiče před pokračováním v jízdě

Bezvěrov je obec nedaleko Plzně, kde při autonehodě zemřelo dost lidí. Když Miroslav Bejček ve sněhové vánici tímto úsekem projížděl, tak se mu prý zjevil duch, kterého natočil. Pan Bejček si myslí, že ho duch varoval před pokračováním v jízdě. Duch prý mohl být jeho známý. Odborníci na paranormální jevy tvrdí, že video je autentické. Odborníci takovéto jevy nazývají jako reziduální strašení.

Je možné, že muž mohl vidět ducha zemřelého řidiče? Rozhodně ne. Věřím ale tomu, že viděl ducha! Byl to ale duch démonický, více článek Kdo jsou démoni.

Video: Duch na silnici v České republice

Nahlásit nefunkční video

Jeden komentář u “Video: Duch varoval řidiče před pokračováním v jízdě

  1. Dobry vecer,je to asi 6 let co jsem se s pritelem vracela v aute domu,bylo kolem desate hodiny vecer,jeli jsme lesni cestou ,poslouchali muziku,byla nadherna noc,sedela jsem tak spokojene a najednou jsem si vsimla ze nekdo prechazi pres silnici,spise bych to popsala jak neco ,melo to obrysy cloveka ale clovek jako ja to nebyl,vedela jsem hned ze se jedna o nejaky paranormalni jev,ze jsem se stala svedkem neceho co se jen tak nevidi,nicmene jsem se prala hned pritele „VIDEL SI TO TAKY?“ odpovedel ze nic nevidel,dost casto jsem na to myslela a az dnes po zhlednuti tohoto videa je mi jasne ze jsem videla ducha ,uz jsem si to samozrejme myslela od zacatku ale ted se mi to jen potvrdilo,a nejkrasnejsi na tom je ze jsem nemela ani strach a to zrovna ja ,takovej straspitel :),dekuji za snimek,to stesti nema kazdy neco takoveho videt,jen by me zajimalo,proc jsem to videla jen ja a muj pritel ne,treba to nekdo vi tak at sem pisne,dekuji ANNY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *