Vepřové maso v majoránce – recepty online

Pečené vepřové maso v majoránce…

Suroviny na marinádu:

  • 4 vejce
  • 1 lžíce Solamylu
  • 1 lžíce polévkového koření (Maggy)
  • 1 lžíce drceného kmínu
  • 1 lžíce majoránky
  • 5 stroužků česneku

V misce vše rozmícháme. Marináda je hotová.

Vepřové maso připravené na řízek (naklepané, osolené, opepřené) máčíme v marinádě a necháme do druhého dne uležet v lednici. Je potřeba dbát na to, aby každý kousek masa byl namočený v marinádě. Druhý den smažíme na rozpáleném oleji. Jako příloha může být bramborová kaše, vařené brambory, chleba…

Tento recept je vhodný tehdy, když čekáme druhý den návštěvu… Jeden den si vše připravíme a další den jen osmahneme a oběd je hotový 🙂

Vepřové maso v majoránce

Další recepty zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *