Stopař / The Hitcher (2006)

Halsey (Zachary Knighton) a Grace Andrews (Sophia Bush) projíždí Novým Mexikem, a na poslední chvíli, uprostřed silnice, uvidí neznámého muže v dlouhém plášti, díky němu málem havarují. Stejného muže, který se jmenuje John Ryder (Sean Bean), potkávají na benzínce, jenže to se k nim John Ryder vetře do auta. Po chvíli se z Rydera stává násilník, který vytahuje na mladé studenty nůž. Po potyčce v autě, Jim Rydera vykopne ven. Grace chce zavolat na policii, ale zjišťuje, že jí mobil při potyčce vypadl ven z auta.
Když druhý den Jim a Grace jedou dál, tak je předjíždí auto. A koho v autě nevidí – psychopatického stopaře, který na ně zaútočil nožem. Na posádku mávají, ať zastaví, ale do cesty se Jim připlete kamion a oni havarují. Auto je na odpis, proto jdou po silnici pěšky. Po chvíli vidí odstavené auto, ve kterém šílený stopař seděl. Když se Jim koukne dovnitř, tak vidí všude krev. Stopař zabil skoro celou rodinu. Muž se zaraženým nožem je ale ještě živí, proto nasedají do auta a jedou do nemocnice. Jenže to už stopař na ně útočí autem. Když mu ujedou, tak je zatýkají policisté, protože mají v autě muže, který již zemřel. Zabijácký stopař je na ně pěkně naštvaný a přichází si pro ně dokonce na policejní služebnu. Všechny policisty zabije a studenty propustí. Jenže ten masakr je zase na ně, proto z krvavé lázně utíkají pryč. Jdou po nich policisté i šílený stopař. Když policisté studenty v autě dohoní, tak jim přijíždí na pomoc stopař – všechny policisty zabije. Je vidět, že psychopatický stopař se baví…

Stopař je napínavý film, u které se rozhě divák nenudí. Jde o akční film s hororovými prvky.

Ve filmu hrají: Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton,  Travis Schuldt, Kurt E. Soderling, Danny Bolero, Neal McDonough, Jeffrey Hutchinson, Lauren Cohn, Joseph Michael Self a další.

Stopař / The Hitcher

Stopař / The Hitcher

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *