Soudruh Ransdorf (KSČM). Dlužník, podvodník?

Miloslav Ransdorf je člen Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) a poslanec Evropského parlamentu. Za socialismu (1972-1990) byl člen zločinné Komunistické strany Československa (KSČ).

Ransdorf pirát silnic
Ransdorf je kontroverzní politik, který pořád způsobuje autonehody. V roce 2007 srazil chodkyni, nehoda si vyžádala lehké zranění. V roce 2008 způsobil další dopravní nehodu – srazil dívku, která utrpěla zranění hlavy a musela být hospitalizována. V roce 2010 nedal přednost, což mělo za následek srážku s jiným vozidlem. V lednu 2014 byl vyfotografován, jak za jízdy telefonuje.

Ransdorf spáč a flákač
V roce 2011 Ransdorf usnul v europarlamentu a v roce 2012 zase usnul při hlasování na sjezdu KSČM. Videa máme zde.

Ransdorf dlužník
Aby toho nebylo dost, tak byla na jeho majetek v roce 2012 uvalena exekuce (kvůli nesplácení dluhů). V roce 2013 Ransdorf po 10 letech své milionové dluhy splatil (17 milionů), ovšem na spalcení dluhu si půjčil.

Miloslav Ransdorf
Miloslav Ransdorf

Kauza padělané obrazy
Před lety chtěl Ransdorf přes bývalého spolužáka Jiřího Kotase odkoupit více než 300 obrazů významných světových malířů (Pablo Picasso, Marc Chagall, Max Pechstein, Vasilij Kandinský, Max Ernst, Henri Matisse) za velmi nízkou cenu. Ač prý obrazy nikdy neviděl, věřil Kotasovi, kterému dal 100 tisíc korun na zpracování znaleckých posudků. Ještě před tím mu ale půjčil přibližně 800 tisíc korun. „Výhodný obchod“ se ale nekonal, protože v září 2010 podvodníci prodali padělek obrazu policejní volavce. Zadržen byl Kotas a další. Bylo obviněno celkem šest lidí (Pavel Kovářík, Lenka Sýkorová – výtvarnice, Miroslav Simon, Petr Sýkora, Miloslav Jadrný, Jiří Kreuzer).

Ransdorf sice v celé kauze vystupuje jako poškozený, pokud se ale podíváte na záznam rozhovoru s vedoucí kanceláře Helenou Suchou, tak zjistíte, že Ransdorf o trestné činnosti Miloslava Jadrného věděl, a že Jadrnému dal peníze na zpracování vědomě falešných posudků. V nahrávce se dokonce dozvíte, že chtěl Ransdorf obrazy převést přes hranice, což mu ale nakonec Suchá rozmluvila. A také to, že Suchá nedělá 8 let nic jiného, než že Ransdorfa tahá z průserů.

Video: Pravda o Miloslavu Ransdorfovi
Nahlásit nefunkční video

Z výpovědi je zřejmé, že Ransdorf jako europoslanec, chtěl vydělat na prodeji obrazů. To ale evropské právo zakazuje!

Europoslanec Ransdorf má plat, který nemá většina Čechů (a nikdy mít nebude). Přesto mu to nestačí a chce mít ještě víc. To je v rozporu i se socialismem, který chce KSČM zavést v České republice.

Nevole Ransdorfa, nevolte komunisty!

Jeden komentář u “Soudruh Ransdorf (KSČM). Dlužník, podvodník?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *