Skyline (2010)

Ať se nám to líbí nebo ne, tak lidstvo spěje k záhubě. Lidstvo dlouhodobě produkuje sebedestručkní kroky, které neodvartně vedou ke zničení celé planety. Je ovšem otázka, kdy a jak lidstvo skončí. Poslední dobou se čím dál více točí katastrofické filmy. Hodně z nich vnucuje divákovi to, že lidstvo napadnou mimozemšťani a zničí je, což považuji za nesmysl. Jedním z těchto filmů je i sci-fi film Skyline, od režisérů Colin Strause, Greg Strause.

Děj filmu je prostý: Zkáza lidstva od mimozemšťanů… Zářící mimozemské vermírné lodě krouží nad Los Angeles a vysávají lidi. To z okna bytu sleduje skupinka lidí, která se rozhoduje, jak si zachránit holé životy. Resume: Zcela neoriginální film s průměrnými až podprůměrnými herci 🙁

Skyline je nízkorozpočtový film – 10 milionů amerických dolarů. Zajímavostí je to, že tento film nefinancovalo žádné studio, ale režiséři – bratři Colin a Greg  Strauseovi.

Podobné filmy: District 9 (2009), Den nezávislosti (1996), Válka světů (2005), Monstrum (2008), Světová invaze (2011), 2012 (2009).

Movie Skyline

Skyline

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *