Seminář Amway má přednost i před svatbou

Vážení čtenáři a čtenářky,

mnozí z Vás jste otcové a matky dětí. Drtivá většina rodičů své děti miluje. Pro své potomky jste ochotni udělat maximum, to je přirozené. Pro většinu rodičů je dítě tím nejcennějším darem. Rodiče své děti vychovávají. Je to právě rodič, kdo je u toho, když jeho dítě začíná chodit, mluvit… Až děti vyrostou, tak si nacházejí první lásky. Poté následuje svatba a rodinný život. Drtivá většina rodičů chce být svému dítěti na jeho svatbě. Který otec by nechtěl vést svou dceru k oltáři? Která matka by nechtěla vést svého syna k oltáři? Snad každý! Bohužel, jsou i tací rodiče, kteří mají vyšší zájmy, než je svatba jejich milovaného dítěte. Možná to zní jako nepovedený vtip, ale je to tak!

Seminář amway, má přednost i před svatbou

Pro některé Amwayáky, členy různých Amway organizací, je relevantnější seminář Amway, než svatba či rodinná oslava.  Až je mi z těchto slov smutno. 🙁 Výňatek z Amway semináře (Čížek)…

Nahlásit nefunkční video

Co z toho plyne?

Následující…

  • Považuji to negativní manipulaci s lidma. Něco nepřijatelného! Něco, nač je potřeba upozorňovat.
  • Amwayáci jsou na seminářích učeni k tomu, že Amway byznys je pro ně nejrelevatnější prvek života, nejhodnotnější náplň života. Dále jsou učeni k nahánění lidí, egoismu, závisti, atd. Nebýt na svatbě vlastního dítěte, to je přeci strašné. Nesouhlasím s tím!
  • Plyne z toho to, že někteří děti, jsou obětí fanatismu a negativní manipulace svých rodičů. Upřímně tyto děti lituji 🙁 Žít s Amwayákem musí být něco hrozného. Děti Amwayáků, pokud jste obětí toho zvrhlého fanatismu a manipulace, tak kontaktujte admina, možná vám mohu pomoci.
  • Relevantnější je seminář Amway, než rodinná oslava. Takže například…  Matka má šedesátiny. Dcera, syn a další příbuzní mají pro oslavenkyni připravené dárky. Matka jim však řekne: Já musím jít na seminář Amway – vydělávat penízky. Nebo také… Manžel koupil své manželce zájezd k třicátým narozeninám. Manželka řekne: Já se ale nemůžu účastnit toho zájezdu, v tom termínu je zrovna  seminář Amway, a ten má přednost. Děsné!
  • Plyne z toho to, že na Amway business musí mít člověk žaludek, nemůže to dělat úplně každý. Ono vůbec, kdo tento byznys dělá? Především lidé, kteří mají minimální šanci uspět v normálním životě, podnikání.
  • Pokud chce někdo v tomto byznysu vydělávat slušný peníze, tak tomu musí obětovat úpně všechno – peníze, čas, přátelé, příbuzné, rodinu… Všechno musí jít stranou.
  • Motivační Amway semináře magořeji a manipulují lidi.
  • Amway business (semináře) nepřejí lásce.

Dělat Amway?

Chcete začít dělat Amway? Nedělejte to. Nebudete moci jít na svatbu a rodinnou oslavu v době, kdy bude seminář Amway. To chcete? Normální člověk toto chtít nemůže!

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

181 komentářů u “Seminář Amway má přednost i před svatbou

  1. V
    Jen zkus amwey byznys,ale počítej s tím že reálně nic nevyděláš,tvoji přátele se ti budou vyhejbat a stane se z tebe nejspíš fanatik.Nevěříš,tak jen směle do toho.

  2. Komentuje JaraCimrman, 3.7.2011 @ 10.46
    Jen zkus amwey byznys,ale počítej s tím že reálně nic nevyděláš,tvoji přátele se ti budou vyhejbat a stane se z tebe nejspíš fanatik.Nevěříš,tak jen směle do toho.

    A jak ty to můžeš vědět? 🙂 🙂

    Nikdy jsi to nedělal, nemáš o tom žádné informace, jen pár dezinformací, nevíš o čem to je, jak to funguje, nevíš nic, jen to, co sis přečetl od stejných žvanilů, jako seš ty sám 🙂

    Jestli si v Amway vydělá peníze, záleží na něm, ne na Tobě 🙂 Troubo 🙂

  3. Komentuje JaraCimrman, 28.4.2011 @ 2.54
    Pravda že pistole za nic nemuže,to stejné je i u amway.Ovšem lidé co vás školí a vymívají mozek snílkům střílejí hodně vostrejma.

    Tak to máš super, ty už víš komu se máš v životě vyhýbat, abys nebyl „postřelen“. Vyhýbej se Amway a lidem v ní. A budeš šťástný, až do smrti 🙂 A já ti k takovému „prozření“ už tak brzy ve tvém mladém životě úpřimě gratuluji.

  4. acz
    Nikdy sem amway nedělal to je pravda,ale nejsem drahý acz slepej a vidim jak nikdo skoro nic nevydělá a to že se k vám každý otáčí zády určitě víš ty sám nejlépe.Jen chápu že to veřejně nepřiznáš.

  5. JC:
    vidim jak nikdo skoro nic nevydělá

    Jo každej amwayák ti posílá výpisy svých účtů, viď? 😆 😆 😆 😆 😆

  6. jeep
    Vidím jak žijou představ si.Ono není tak těžký poznat na někom že nevydělává 100000 měsíčně.Bohužel mi ještě žádný amweják neukázal výpis z účtu,aby mi dokázal svůj prezentovaný příjem.Proč mi výpis neukázal,je jasné.A abys nenarážel,že je to soukromá věc,tak oni souhlasili.Ovšem do ted sem ani jeden výpis neviděl.Jo jo milionáři 😉

  7. Komentuje JaraCimrman, 4.7.2011 @ 11.08
    Vidím jak žijou představ si.Ono není tak těžký poznat na někom že nevydělává 100000 měsíčně.Bohužel mi ještě žádný amweják neukázal výpis z účtu,aby mi dokázal svůj prezentovaný příjem.Proč mi výpis neukázal,je jasné.A abys nenarážel,že je to soukromá věc,tak oni souhlasili.Ovšem do ted sem ani jeden výpis neviděl.Jo jo milionáři

    Ale co to zase kecáš 🙂 Když bohatí a dobře vydělávající „Amwayjáci“ ukazují, jaké mají příjmy, tak to společně s Bestmenem hodnotíte jako chlubení, čili hnus 🙂 Víš, kdyby tys alespoň věděl, co vlastně chceš. Pak by se s tebou možná dalo diskutovat 🙂

    Obvykle trošičku inteligentní člověk posuzuje příležitost podle těch, kteří tuto příležitost maximálně zužitkovali. To znamená, že například když budu přemýšlet o hokeji, tak se budu dívat na příjmy a výsledky profesionálních hokejistů a ne kluků, co si občas jezdí zahrát na stadion o půlnoci, aby ostatním moc nezavazeli. Ale to ty nechápeš 🙂

    Takže jestli chceš znát příjmy profesionálů Amway, musíš jít za nimi. Oni na tebe z vysoka serou. Jsi pro ně nikdo, jen užvaněný tlučhuba 🙂 Kde je najít víš. 🙂 Nebo ani tohle ne? 🙂

  8. Komentuje JaraCimrman, 3.7.2011 @ 17.23
    Nikdy sem amway nedělal to je pravda,ale nejsem drahý acz slepej a vidim jak nikdo skoro nic nevydělá a to že se k vám každý otáčí zády určitě víš ty sám nejlépe.Jen chápu že to veřejně nepřiznáš.

    Ach ty hloupé jelítko. Já velmi rád přiznám fakta. Tam vlastně není co přiznávat ve smyslu opaku, utajit 🙂 Fakta jsou totiž fakta a v případě Amway je vše veřejné.

    Například tvé naivní tvrzení, že se k Amway každý otčí zády 🙂 To jen ty si myslíš, že když ty a pár lidí, co znáš, co jsou stejní jako ty, se k Amway otočí zády, tak potom musí úplně všichni 🙂 Jenže lidé nejsou jako ty 🙂 Bohu dík 🙂

    Kdyby se lidé k Amway otáčeli zády, nemohla by mít Amway 10 miliard USD obrat ve zboží 🙂 Obvykle to dá smysl a je to jasné i opici z venkova 🙂 Ale „chápu, že to veřejně nepřiznáš“ 🙂 – tvá slova 🙂

    10 miliard USD = 170 miliard Kč. Jen připomínám, že ČEZ měl obrat asi 190 miliard a Škoda Auto asi 200 miliard Kč.

    Podle tvé úchvatné logiky, se i k těmto společnostem „každý otáčí zády“ 🙂

    Vezmu-li v úvahu, že Amway nemá ve zdělovacích prostředcích ani minutu reklamy a na regále žádného obchodu na světě nemá své produkty, pak se musím poklonit pod funkčností systému distribuce, který vymyslela a který funguje.

    Úchvatné výsledky tak hovoří neoddiskutovatenými fakty.

    Ty se ale raději klaň Bestmenovi 🙂 Tam je toho k obdivu asi 1000x více 🙂

  9. acz
    Když mi někdo tvrdí že vydělá v amwey 100000 měsíčně,tak prostě chci důkaz jestli nekecá.Určitě to pár jedinců má,ale z těch lidí co mi tvrdilo do očí že mají takový příjem,mi nikdo důkaz nedal.Chlubení a machrování je hnus,ale zajímá mě spíš jestli to není lhaní.Proto když někdo machruje s přemrštěnou výši příjmů,chci důkaz.

  10. Chlubení a machrování je sice nepěkná lidská vlastnost, do podnikání nepatří a v Amway je praktikována pouze některými nezkušenými a naivními jedinci mimo vzdělávací programy, ale zvláště od tebe je tato kritika více, než směšná 🙂

    I strejda Bestmen machroval, že měl obrat 10 mega za rok 🙂 A jak sám píše jiným, „možná ano, možná ne“ 🙂 Vzhledem k tomu, že na další otázky k tomuto tvrzení už ale raději neodpovídal a nebo tyto otázky rovnou raději smazal, si o tom myslím své 🙂

    Neboť ty sám zde neustále MACHRUJEŠ, jak jsi zkušený v oboru přímého prodeje a znalosti systému Amway, neustále se CHLUBÍŠ, kolik nesprávně podnikavých lidí v Amway tě už kontaktovalo (podle toho, jak se tu projevuješ, tak STOVKY) a HONOSNĚ nám podsouváš, co si jistojistě myslí celá planeta 🙂 a td 🙂 🙂 🙂

    Zameť si tedy nejprve před vlastním prahem, jelikož o Amway nevíš zhola nic a počet lidí, kteří tě kontaktovali a zároveň se chlubili, že vydělávají 100 000 měsíčně bych odhadoval tak na JEDNOHO, MAXIMÁLNĚ DVA 🙂 A i tak patříš mezi skutečné rarity, mě například takový člověk nekontaktoval nikdy a neznám v Amway nikoho, koho ano.

    Amwayjáčtí troubelíni tam od Vás z té bangladéže, tví kamarádi, kteří přistupují k učení, informacím a faktům asi tak stejně, jako ty 🙂 A pak to tak vypadá 🙂

    Dále: pokud bys chtěl skutečné důkazy, že jsou v Amway lidé, vydělávající 100 tisíc, tak bys je získal „levou zadní“. A to neděláš. Takže o potvrzení tohoto faktu ti ve skutečnosti vůbec nejde. Používáš jej pouze jako nesmyslný důvod, proč by Amway měla být špatná. Samozřejmě, že není.

  11. acz:

    I strejda Bestmen machroval, že měl obrat 10 mega za rok

    To nebylo žádný chlubení. Ptal ses, kolik vydělávám, odpověděl jsem ti toto. Obrat firmy také není zisk-příjem. Ale taky jsem se tě ptal, kolik tobě vynáší amway byznys? Neodpověděl jsi, proto se ptám znovu… Nechci přesné číslo, stačí obrat tvého podnikání v amway-desetitisíce, statisíce, miliony…/měsíc.

  12. acz
    To je podle tebe machrování,když se mi nelíbí praktiky amway a chci na to druhé upozornit.
    Mezi námi je jeden rozdíl:Ty si chráníš svůj byznys,svoje peníze.Já chci upozornit obyčejné lidi jako sem já,at si sundají růžové brýle které jim amway nasadila.Ted se podrž,já z toho nemám ani korunu a nikdy mít nebudu.

  13. Bestmen a jeho filozofie:

    8/ Knihy a CD prý slouží k vymývání mozků 🙂 (fašisté i komunisté, ale např. i inkvizitoři, za které zase já považuji lidi jako seš ty, knihy pálili) Co na tom, že žádnou z „raději nejmenovaných knih“ Bestmen nikdy ani neviděl, natož aby ji četl. Ale dělat závěry, to on umí. Sekyrkovou polévku by měl tutově nejlepší 🙂

    7/ Nenormálnost je nenormální 🙂 Kdo nese vinu na tom, že Bestmen nechápe ani jednoduché vyjádření o normálnosti? Jenom on. Nepomohlo, ani když se mu to pokoušeli vysvětlovat jiní 🙂

    6/ Deformování osobností je běžným jevem všude ve společnosti. Je úplně jedno čím se deformovaný člověk zabývá. Takže není nic neobvyklého najít deformované jedince také v Amway. Ale jen idiot si to vyloží tak, že deformaci zapříčinila Amway. Deformované lidi pozorujeme všude ve všech profesích. Stejně tak i na internetu, kde někteří velmi deformovaní jedinci díky nulovému sebevědomí zakládají nenávistné blogy k tématům, o kterých ale nic nevědí 🙂 Na tohle je ale potřeba holt vyšší chápací 🙂 A to Bestmenovi bohužel chybí 🙂

    5/ Dodržování pravidel – to je ale šupa 🙂 Tak předně dodržování pravidel je obvyklá věc v jakémkoliv lidském konání. Sport, zaměstnání, byznys, vztahy, COKOLIV. U Amway je to ale najednou považováno za něco NEMORÁLNÍHO 🙂 Takovou úvahu může vyplodit jen hodně blbý mozek.

    Nucení chodit na mítingy je samozřejmě blbost, jedná se o doporučení, které si idiot vždy vyloží jako NUCENÍ. Účast na CEP (vzdělávací systém organizace) je zcela dobrovolný a dobrovolnost je přímo začleněná v pravidlech, které tak odsuzuješ. Pleteš si to se zaměstnáním, kam jsi skutečně nucený chodit na základě předem sepsané smlouvy 🙂 Ty si vůbec spoustu stejných věcí pokaždé vykládáš ÚPLNĚ JINAK A VŽDY PO SVÉM, BESTMENOVSKÉM 🙂

    Další body v odstavci o pravidlech jsou pro tebe nepochopitelné ani po stém vysvětlování. Ztráta času 🙂 Na kopírování a tapetování na vlastním blogu jsi expert z největších ty sám 🙂 Předpokládám, že většinu textů máš vykopírovaných někde do Wordu a s nadšením s nimi tapetuješ všechny příspěvky pořád dokola. Fráze o tom, co kdy řekl Čížek, jsem četl už asi milonkrát 🙂

    4/ Izolace – samozřejmě další výmysl, založený na doměnkách, distribuovaných některými individui na internetu. Jako třeba Bestmenem. Žádná izolace v Amway není a nikdy nebyla. Ale vykládej to volovi 🙂

    3/ Modla – další z pustých hloupostí Bestmena. Pokud ti ani teď není podezřelé, na kolika bludech, představách a hloupostech je založeno tvoje vnímání Amway, jsi zralý na léčebnu pro psych.narušené jedince 🙂 Vážně ti to není podivné? Fakt ne? 🙂

    2/ Vůdce – další fraškoidní představa chorého mozku. Moc koukáš na televizi. Zájmem o fašismus a Hitlera u tebe došlo k nárůstu paranoidních projevů v tvé palici 🙂 Ono vůdcovství není v Amway o nic větší fenomén, než v jakémkoliv jiném partnerkém, obchodním, podnikatelském vztahu, kde je na jedné straně uznávaná osobnost a na druhé člověk tuto osobnost uznávající. Projev běžný všude ve společnosti. V Amway jde však najednou o závadu 🙂 Tak leda v mozku toho hlupáka Bestmena, tam je toho poškozeno víc, než by zvládla generální oprava.

    1/ Tajnůstkaření – veselá fráze 🙂 Jinak samozřejmě běžná obchodní strategie, kterou hlupák nazve hloupě tajnůstkařením, protože se mu to hodí do POMLOUVAČNÉ KAMPANĚ PRO BLÁZNY.

    Jediné místo, kde lidem nevyslovíme slovo „Amway“ je moment pozvání na schůzku s nabídkou konkrétní příležitosti a to ještě pouze v případě, kdy onoho člověka vůbec neznáme, takže nemáme tušení, co o nás ví, nebo si o nás myslí a na základě čeho. Jakmile je vysvětleno osobně o co jde, dozví se každý samozřejmě také o tom, že jde o Amway. jak by se asi mohl někdo zaregistrovat do Amway a nevědět, že je to Amway? Čáry máry fakt neumíme ani v Amway. To jen tady na blblogu je možné ÚPLNĚ VŠECHNO 🙂

    V praxi to vypadá úplně stejně, jako při jakémkoliv jiném obchodním jednání. Dělám v obchodním byznysu 12 let. Absolvoval jsem STOVKY obchodních, technických, projektových jednání. NIKDY a to zdůrazňuji, NIKDY jsem nezačínal ani diskusi, ani kontakt s klientem formou:

    JÁ JSEM „IBM“, JÁ PRACUJI V „IBM“, ZNÁTE „IBM“, a podobně. Každý člověk se nejprve představí jménem a potom předloží nabídku, plán, reference, materiály, skrátka o co jde. Nikdo se mě nikdy neptal ve dveřích na LOGO FIRMY, na jméno firmy. Stiskem ruky a představením se jménem vždy skončila fáze seznamování a následovala fáze představování projektu. Každého zajímalo vždy co nabízíme, jaké výhody, plány, možnosti. Název firmy se každý dozvěděl vždy víceméně v závěru při vyměňování vizitek a materiálů. A nikoho tento název víceméně nikdy nezajímal a nikdy se nad tím nikdo nikdy nepozastavil. Všem to připadalo vždy naprosto obvyklé.

    O tom ale vy „podnikatelé na baterky“ nemáte ani páru a nebo to moc dobře víte, ale nehodí se Vám to do pomlouvačné kampaně, tak to popíráte.

    Lidé, obchodní partneři, potenciální klienti, vždy vyžadují REFERENCE, NABÍDKU, VÝHODY, ZÁRUKY. Značku si vybírají až po té, co s ní mají dobré zkušenosti a ty získají pouze praxí, NIKOLIV ČTENÍM BLÁBOLŮ NA INTERNETU OD hlupáků, jako je tenhle BESTMEN.

    Námět na další článek? Jak je libo. Opakovaná prezentace vlastní hlouposti, neznalosti, nechápavosti, zmanipulovanosti a především vlastního vymytí mozku i po několika upozorněních už je jen projevem obyčejné debility, nic víc 🙂 Takže už se těším. Je to zábava, dělat si z tebe tréninkového paňácu pro argumentace s hlupáky 🙂

    P.S.: NEFETUJI.

  14. Komentuje JaraCimrman, 7.7.2011 @ 18.40
    To je podle tebe machrování,když se mi nelíbí praktiky amway a chci na to druhé upozornit.
    Mezi námi je jeden rozdíl:Ty si chráníš svůj byznys,svoje peníze.Já chci upozornit obyčejné lidi jako sem já,at si sundají růžové brýle které jim amway nasadila.Ted se podrž,já z toho nemám ani korunu a nikdy mít nebudu.

    Mezi námi je nekonečně mnoho rozdílů, vyprošuji si, že jeden. Ano, chráním tento byznys před lží a pomluvami. Tak by se měl chovat každý čestný člověk na této planetě.

    Amway nikdy nikomu nenasadila růžové brýle. Nemůže, nejde to. Jistě ani neumíš vydefinovat co to ty růžové brýle jsou.

    Jak si můžeš troufat někoho chránit před něčím, čemu sám nerozumíš a nikdy jsi to nedělal, neznáš to a nechápeš to 🙂 To je jako bych chtěl ochránit svou dívku před trojicí Ninja bojovníků a chtěl k tomu použít svoji „výřečnost“ 🙂 Bez dokonalého zvládnutí bojového umění bych byl bez jakékoliv šance v této ochraně uspět. A úplně stejný potenciál úspěchu v ochraně před Amway poskytuješ ty 🙂 A jak bez kouska znalosti a chápání naivně dodáváš na závěr, rada ZADARMO obvyklé bývá ta NEJDRAŽŠÍ 🙂 Ale tomu opět nemůžeš rozumět, jak je to myšleno. To je na tebe příliš složité. 🙂

  15. Amwayáci jsou vypatlanci! To radši budu vstávat na budík, než si nechat na semináři vybrabřit palici 😡

  16. Amway byznys je HNUS, podívejme se na amway semináře – hovoří guru amwayák:

    „Každej z vás, by si měl udělat svůj seznam. A váš seznam by měl mít něco okolo 100 lidí – nejméně o 100 lidech. Pravda je ta: Pokud děláte byznys první měsíc, tak máte mít seznam asi tak 100 lidí. Pokud děláte byznys 3 měsíce, tak by váš seznam měl mít okolo 150 lidí. Pokud děláte byznys 6 měsíců, tak asi 200 lidí. A vy si říkáte: Snad ani tolik lidí neznám? Jak se ten seznam vůbec dělá? Nejdříve je potřeba mít tužku a papír. Napište si svůj seznam do hlavy, nejlepší je napsat si ho na papír a vyčleňte si čas, protože psaní seznamu vám zabere určitý čas. Za přímého distributora máme odměnu asi tak 16 tisíc měsíčně. Minimálně! Když budete psát seznam, tak si uvědomte, že na tom seznamu napíšete 100 lidí, že tam budou 1, 2, 3 možná 5 přímejch distributorů. V případě, že si ho napíšete na seznam a budete ho kontaktovat, tak si můžete i spočítat, jakou hodnotu ten seznam má. Jestli někdo z vás má seznam, na kterým je 5 přímejch distributorů, tak já ho od vás koupim za 300 tisíc. Ten má obrovskou hodnotu, ten seznam!“

    „Na seznam si napiště lidi… máme 3 kritéria: 1/ museji dejchat. 2/ museji mít zprávnou tělesnou teplotu, něco mezi 36-37 stupni. 3/ musíte vy ochotni s nima spolupracovat“

    „Pište si na seznam svoje spolužáky ze základní školy, ze střední školy, svoje spolupracovníky z prvního zaměstnání, z druhýho zaměstnání, i z patnáctýho zaměstnání. Pište si tam svoji první holku, svoji devatenáctou holku, pište si tam sousedy, napište si tam třeba i někdo tchýni, rodinu… Pro seznam máme takovouhle pomůcku – tady to jste vy a tady je vaše rodina… takže napíšete okruh vaší rodiny… potom je tady okruh vašich známejch, známejch je víc než rodiny. Zpravidla to tak bývá, že víc lidí znáte, a všichni co znáte, nejsou ve vaší rodině. A potom je tady ještě další okruh lidí, a těm mi říkáme, že to jsou neznámé lidi – těch je nejvíc. I vy máte asi víc neznámejch lidí, než známejch. Na seznam píšete rodinu a známý. A jsou tam ještě některý lidi, který vy znáte, ale oni vás neznaj, anebo ještě neznáte jejich jméno, např. pošťačka. Já se vždycky ptám: Máš na seznamu pošťačku? No já nevim, jak se jmenuje…“

    „Když si napíšete na seznam pošťačku, a se seznamem pravidelně pracujete, koukáte se na něj a vždycky vidíte: pošťačka, chlap co měří plyn, zrzavá pokladní z potravin…“

    „Dávejte se s těma lidma do řeči. Nazýváme při kontaktování… kontaktujeme rodinu, kontaktujeme známé i kontaktujeme neznámé. Když kontaktujeme neznámé, tak tomu říkáme „studenej kontakt“.“

    „Nebojte se psát i neznámé lidi, na váš seznam.“

    „Když se vás někdo zeptá: Není to náhodou amway? Tak se zeptejte vy: Co to je? Na otázku odpovídejte otázkou!“

    „Musíte se pravidelně věnovat svému seznamu a kontaktování, investujte čas do seznamu, investujte čas do kontaktování. K tomu, že nakontaktujete 10 lidí, potřebujete strávit na telefonu třeba i třičtvrtě hodiny nebo hodinu, to není záležitost, která trvá pět minut. To je potřeba si uvědomit… Náš byznys, v případě, že chcete vydělávat 50 tisíc měsíčně, vezme to nějakej čas…“

    „Váš sen, váš cíl, je strašně důležitá věc… A vemte svoji manželku a běžte budovat svůj sen, běžte hledat, co by se vám líbilo…“

    „Uvařte všem lidem silný kafe. To se vyplatí, protože lidi si dají kafe, voni řeknou, že to je silný, ale když už jste jim ho dali, tak ho vypijou, a podívají se na plán, půjdou domů, lehnou si do postele,(…) teďka si lehne, ona na něj kouká, v jednu hodinu v noci on pořád…, ona: „Co se ti děje, proč pořád koukáš takhle na strop?“, a on říká: „Já vidím kruhy!“, on neví, že to je silný kafe! A manželka se na něj podívá ve čtyři, a on už tam ani není, v tý posteli! Sedí na záchodě, už má odmotanou půlku ruličky a píše seznam, jo?“

    „Zvířata by neměly bejt v místnosti, pokud máte psa, tak ho můžete zastřelit, kočku pustit z balkónu, protože ona se stejně nezabije, pokud máte třeba v obýváku rybičky a ty rybičky se neustále pohybujou, tak tam nalejte trochu sádry nebo nějakým způsobem je zastavte, kolikrát
    stačí je přišpendlit ke dnu nebo tak něco…“

    „vždycky si připravte míň židlí do místnosti, než kolik očekáváte lidí. Když pozvete patnáct lidí, mějte připravených pět židlí, nebo tři, to je jedno. (…) Vždycky, když někdo přijde, řekněte: „Ježišmarjá, kam my vás dáme? (…) Počkejte si chvilku, já zkusím sehnat nějaký židle, jestli já bych tady jěště jednu našel!“ Jdu do ložnice, vytáhnu tu seshora… (…) Je blbý, když tam máte deset židlí připravenejch a na tom sedí dva lidi, jo? (…) Zaškolte si distributory, aby neměli hloupý otázky!“

    „Nejdřív toho člověka oslovím a pak se představím. Potom řeknu, že spěchám, ale mám pro tebe důležitou věc: Začal jsem spolupracovat s firmou, kterou si můžete říct jakou chcete – my používáme třeba firmu King associates… nemůžu ti nic slíbit, ale daji se vydělat slušný peníze…“

    „Je strašně důležitý pracovat na 100% a používat na 100% vlastní výrobky! Kdo nepoužívá na 100% vlastní výrobky, tak nedělá tento byznys – jenom dělá, jako že dělá. A náš byznys je bohužel tak spravedlivej, že se to na nás, vás objeví. Já jsem měl problém vysvětlit svojí mámě, že když nepoužívá náš prášek na praní, kterej má hodnotu 11,75 bodu, že mě tím připravuje o velký peníze. Pracuje v gastronomii a její šéf jí dává prací prášek zadarmo.“

    „Nebo vám řekne: Já používám skoro všechny výrobky. Já řeknu 100%! On říká: Já nemůžu používat mýdlo, já jsem na mýdlo alergickej. To nevadí! Tak si udělej ve zdi díru, dej si tam trezor, od kterýho budeš mít klíče jenom ty a tam si dej mejdlo, na který nejsi alergickej. Ale na umyvadle bude naše mejdlo!!!

    „Snažit se nebo pracovat na 98% vůbec nemá smysl. Buď dělám nebo nedělám, buď pracuju na 100% nebo nepracuju. Kdo pracuje na 98%, tak nepracuje! Kdo nepoužívá vlastní výrobky na 100%, tak nepoužívá vlastní výrobky. Pořád nechá vydělávat pana drogistu.“

    „Vždycky mít u sebe LOC!!! Když máte auto, noste sebou celou lahev. Když nemáte auto, tak můžete sebou nosit malinkej vzorek v kufříku, ale LOC noste všude! Nikdy nevíte, koho můžete pomazat LOC, kde můžete koho zachránit. Někdo se pomaže rtěnkou, na někoho kápne omastek… každý problém jste schopni s LOC vyřešit, a zároveň ho zasponzorujete. LOC je kouzelnej výrobek.“

    „Jsou věci, se kterýma neustále pracuju – seznam, obrázek skupiny – pořád si je nosim sebou. Lístky na seminář, to samé, ty sebou noste extra, vždycky! Prodávejte je, to samé bude dělat vaše skupina.“

    „Náš byznys učí spoustu věcí, učí fyzickej kontakt… Víte co je fyzickej kontakt? Na všech manažerskejch školách se učí fyzickej kontakt… Emwejáci, víc než ostatní, si podávaji ruce a používaji fyzickej kontakt. To je příjemná věc, aby jste si to vyzkoušeli, tak já vás prosím, postavte se, udělejte všichni vlevo vbok a proměte zádička tomu, kdo je vedle vás. Taáák, výborně…“

    NEBO CHCE SNAD NĚKDO TVRDIT, ŽE ROMAN HASSMANN JE LHÁŘ, KDYŽ TOHO ŘEKL NA SEMINÁŘI?

  17. Komentuje paradiso, 13.7.2011 @ 14.11
    Amwayáci jsou vypatlanci! To radši budu vstávat na budík, než si nechat na semináři vybrabřit palici

    To já taky, naštěstí na seminářích VPA organizací nikomu žádné vybrabření palice nehrozí 🙂 Takže jsem naprosto v klidu 🙂

    Vybrabřit palici se ti může stát zde. Opakované tapetování holých nesmyslů Vašeho vůdce inkvizice samozřejmě dopadá na omezenou „úrodnou půdu“, o tom není pochyb 🙂

  18. Omyl, to tvrdíš akorát ty 🙂 Žádný guru Amwayják. A nemáš k tomu ani žádná ověřená fakta. už zase jenom naivní žvanění o ničem 🙂

    Zkus nám vysvětlit logicky, jaký to asi tak může mít důvod? Udržet něco jako sledovanost díky bulvárním výmyslům? Napadá někoho ještě něco jiného? 🙂

    Strašpytle 🙂

  19. admin:

    Amway byznys je HNUS, podívejme se na amway semináře – hovoří guru amwayák:

    S: Místo neustálého kopírování zkus jasně a konkrétně říci, co je podle tebe hnus. A pro jistotu se zeptám předem, abychom neztráceli čas: byl jsi někdy na nějakém obchodním jednání?

  20. Varezz zdroj, neověřený. Co třeba oficiální stanovisko pana Hassmana? Že by ses už konečně naučil překládat relevantní podklady a fakta? 🙂 Je to tak těžké? Je, že? V bulváru to bez vymýšlení nefunguje 🙂

  21. acz:

    Víš moc dobře, že je to záznam ze semináře, tak ze sebe nedělej hlupáka.

    Slim:

    Nedělej ze sebe hlupáka, že nevíš co je hnus…

    Obchodní jednání? Vždyť podnikám 15 let… Pokud jde o ten váš „byznys“, tak tam jsem měl celou řadu schůzek a výklad marketingových plánů. Občas si také zajdu na seminář, je to zajímavé 😉

  22. Jo, to ti tak žerem 🙂 Nikdy jsi na žádném semináři nebyl. Nikdy jsi nebyl schopen odpovědět na otázku jaký to byl seminář, kdo jej pořádal, kdo tam hovořil a nebo o čem. Nebo třeba kolik stál lístek a komu jsi jej vracel, abys dostal peníze zpět. NIKDY 🙂 A trvá to do dnes 🙂 Do teď 🙂

    Ta „fůra marketingových plánů“ se na tobě podepsala tak, že stále nevíš vůbec nic 🙂 Což je záhada, neboť i opice si po čase sem tam něco zapamatuje 🙂

    Dokážeš tady klidně blekotat i ty největší hlouposti, které jsou vysvětleny na každém marketingovém plánu 🙂 A ty o nich nemáš ani potuchy 🙂

    Jsi ukázkový paradox, týpek z vesnice KLY absolvoval řadu marketingových plánů 🙂 To se Pražákovi, kde je největší koncentrace VPA nikdy nepoštěstí 🙂

    Bestmene, ani ti týpkové, co tu s tebou bok po boku žvaní, ti tvé lhaní nežere 🙂 Natožpak my, kteří známe fakta 🙂

    O žádném záznamu ze semináře nevím. Amway, ani žádná organizace VPA žádné videozáznamy ze seminářů nepořizuje, neprodává, navydává. Víkendový seminář trvá 2,5 dne, takový záznam by se na žádné přenosné medium nevešel. Pokud zde prezentuješ „nějaké záznamy“, tak jsou to neautorizované výstřižky a úryvky, které pochopitelně nemohou dávat nikomu smysl, neboť nejsou v kontextu celku. A to je základ možnosti vůbec něco chápat.

    Něco jako upoutávka na film.

    Ty jsi přesně ten cvok, terý zhlédl (bůh ví, jestli ano) upoutávku na film a:

    PAK SE JAL UDĚLAT ROZSÁHLOU RECENZI TOHO FILMU 🙂

    Že to budou jen samé hlouposti, je samozřejmě na snadě. jak jinak by to mohlo být 🙂

    Nebo i tohle přirovnání opět nechápeš? 🙂

    ULOŽENO.

  23. Takže to zopakuji:

    Co třeba oficiální stanovisko pana Hassmana? Že by ses už konečně naučil překládat relevantní podklady a fakta? 🙂 Je to tak těžké? Je, že? V bulváru to bez vymýšlení nefunguje.

  24. Dokonce i obyčejná hloupá a naivní novinářka by si netroufla kdekoliv na internetu o někom něco napsat bez toho, aby s ním udělala na téma, o kterém chce psát, nějaký rozhovor.

    Tuto HNUSNOU praktiku používá JEN A POUZE BULVÁR.

  25. admin:

    Obchodní jednání? Vždyť podnikám 15 let…

    S: Zřejmě veleúspěšně, když tu všechny běžně známé a používané obchodní zásady vydáváš za důkaz amwayáckého sektářství. No, možná jsi objevil nějaké postupy, které nikdo jiný nezná. A nebo, což jen pravděpodobnější, jsou tvé články odrazem frustrace z vlastního podnikatelského neúspěchu.

  26. admin:
    Nedělej ze sebe hlupáka, že nevíš co je hnus…

    S: Názor na to, co je hnus, je vždy subjektivní. Takže bych to rád slyšel od tebe. A konkrétně: co a proč, z toho, co jsi tu dal 13.7. Nebo sám nevíš?

  27. Komentuje acz, 19.7.2011 @ 6.22

    Nikdy jsi na žádném semináři nebyl.

    To pravda není. Ale nám potřebu ani důvod tobě něco dokazovat.

    O žádném záznamu ze semináře nevím. Amway, ani žádná organizace VPA žádné videozáznamy ze seminářů nepořizuje, neprodává, navydává.

    A ty si někdy viděl, aby si sekta natáčela ty svoje sešlosti? 😯

    Komentuje Slim, 19.7.2011 @ 7.01

    admin:
    Nedělej ze sebe hlupáka, že nevíš co je hnus…

    S: Názor na to, co je hnus, je vždy subjektivní. Takže bych to rád slyšel od tebe. A konkrétně: co a proč, z toho, co jsi tu dal 13.7. Nebo sám nevíš?

    Hnus je to verbování lidí: pošťačka, pokladní v supermarketu, sousedy…
    Hnus je to 100% používání výrobků…

    Já si myslím, že je to hnus, ty si třeba myslíš, že je to verbování lidí nebo si myslíš, že je to prásárna… Amwayák nejsi (jak tvrdíš), ale argumenty máš totožné!

  28. Komentuje admin, 20.7.2011 @ 16.20
    To pravda není. Ale nám potřebu ani důvod tobě něco dokazovat.

    V kontextu s fakty, které potřebu žvanit o Amway definují každý den na tvých blozích, tomu nevěří nikdo 🙂 Potřebu samozřejmě máš, ale nemáš DŮKAZY 🙂

    A ty si někdy viděl, aby si sekta natáčela ty svoje sešlosti?
    A tys někdy viděl, aby si nějaká firma natáčela třeba svoji obchodní poradu, sjezd akcionářů, setkání obchodních partnerů a pod? Také ne. Takže jsou to také všechno sekty? 🙂

    Jim ti to už vysvětloval několikrát, tvé dětinské závěry definice sekty jsou na úrovni pětiletého dítěte 🙂

    Hnus je to verbování lidí: pošťačka, pokladní v supermarketu, sousedy…
    Hnus je to 100% používání výrobků

    Takový blábol vypustí z huby jen neandrtálec, který nemá nejmenší tušení, o čem mluví:

    Pošťačku má ve svém seznamu nejeden obchodník. Pokladní v supermárketu taktéž. Pošťačka i pokladní jsou totiž zákazníci jako každý jiný (kromě tebe, rarity českého internetu).
    Představ si to, co jsi ještě nevěděl. 🙂 troubo.
    I pošťačka s pokladní se ráno myjí a večer taktéž, jako ženy dbají na svůj vzhled, rády se fintí aby se líbyly, a mají-li své domácnosti, tak představ si, že také myjí nádobí, perou, vaří, žehlí a především uklízí.

    Takže každý obchodník, který pracuje, rozuměj „obchoduje s produkty“, které by mohla nějaká pošťačka, nebo pokladní potřebovat ve svém životě, JE MÁ NA SEZNAMU 🙂

    To jsi nevěděl, že? Ty byznysmene s 10 -ti milionovým obratem (bůhví čeho) Pořád jsme se to nedozvěděli i přesto, že jsme se na to ptali.

    To, co ty vidíš jako HNUS, je po celém světě tisíce let stará, ověřená a osvědčená tradice obchodu 🙂

    100% používání produktů je doporučení s logickou úvahou. Každý obchodník ti potvrdí, že chceš-li získat zákazníkovu důvěru, těžko mu můžeš nabízet produkty, kterým sám nevěříš a nepoužíváš je 🙂

    Abys to pochopil ty jelito vesnický, tak to v praxi znamená asi toto:

    Já:
    Pane, jsou to skvělé produkty.
    Ty:
    A vy je sám používáte?
    Já:
    Ano, používám a jsem s nimi maximálně spokojen, chcete se podívat? Nebo si to ověřit?
    Já, podle tvé představy jak funguje obchod bez HNUSŮ:
    Ale kdepák, jsou moc drahé a zas tak moc nefungují 🙂

    Zajímalo by mě, jak děláš obchody Ty 🙂 Povíš nám to někdy? 🙂 Ne, že bychom se na to už neptali 100x 🙂 Ale třeba jsi to přehlédl, nebo zapoměl 🙂

    Amwayák nejsi (jak tvrdíš), ale argumenty máš totožné!
    Několikrát jsem se ti pokoušel vysvětlit, že NEEXISTUJÍ žádné Amwayjácké argumenty 🙂 Jsou prostě buď FAKTA, nebo výmysly. Pokud prezentuje fakt člověk z Amway, nejedná se o prezentaci Amwayjáckého názoru, ale o prezentaci faktu. A naopak.

    Kéž bys někdy použil tu věc v hlavě k přemýšlení 🙂

  29. acz:

    Prostě jste nechutný verbíři lidí, zde jsi to nyní dokázal.

    Milionáři s limuzínou, kolik tobě vynáší amway byznys (nejlepší podnikatelská příležitost na světě http://amwey-business.cz/amway-je-nejlepsi-podnikatelska-prilezitost-na-svete)? Nechci přesné číslo ani čistý příjem, stačí když nám řekneš, jaký máš obrat tvého podnikání, díky amway byznysu? Postačí když napíšeš: desetitisíce, statisíce, miliony…/měsíc.

  30. admin:
    stačí když nám řekneš, jaký máš obrat tvého podnikání…
    Hele kopírko, když jsem se na to ptal já tebe, tak jsi tvrdil, že se ti odpovědět „příčí“. Můžeš nám povědět: Proč chceš, aby ti zastánci Amway řekli něco, co nám ty sám nechceš říct? 🙂

  31. jeep:

    Hele milionářskej, jak jinak obhájit, že amway je nelepší podnikatelská příležitost na světě? – http://amwey-business.cz/amway-je-nejlepsi-podnikatelska-prilezitost-na-svete/

    JE SKUTEČNĚ „AMWAY“ NEJLEPŠÍ PODNIKATELSKÁ PŘÍLEŽITOST NA SVĚTĚ???
    Proč tedy drtivá většina amwayáků nevydělává NIC?!

    Obrat své firmy jsem již odhalil – https://czblog.cz/amwey-seminare-kriceni-a-jasani-milionari-a-multimilionari/#comment-11474

    Ovšem tohle je to pravé příčení se – trapárna:

    „Já jsem u Amway 5 roků. Děláme to celá rodina. Jenom moje vídělky sou fakticky vysoký, kolem 100 tisíc měsíčně. Tenhle blog se mi nelíbí. Proto sem ochotnej přispět na bandu cigánů, který daj bestmenovy do huby. Nechte mi tady vzkaz a já vám ty prachi pošlu“
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/#comment-3765

    „já sem pod amway skoro rok a vydělavám 60 tisíc čistá ruka! jenom se mi smějte blbečkové. dejte se k amway a vydělávejte hodně velký prachy. vždyť na mně dělaji lidi co mam pod sebou 🙂 za dva roki budu milionář!“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-3762

    „S Amway vydělávám 40.000 měsíčně za 3 hodiny práce týdně! Pokud chceš vydělávat také tolik, tak mě napiš na e-mail jiri.kvantos7@seznam.cz
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-3909

    „Poslední příspěvek tady máš z 11.1.2011, to je skoro 3 měsíce… Za tu dobu mi Amway na bonusech vyplatila 124.567 + 119.211 + 131.194 Kč = 374.972 Kč… hrubýho“
    http://amwey-business.cz/drahe-amvey-vyrobky/#comment-1204

    „Behem 6 mesicu jsem se dostal na prijem 24 tis Kc a stale to roste.“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/comment-page-11/#comment-8846

    „Už první měsíc jsem vydělával 8.000 Kč. Za tři měsíce již 40.000 Kč, a dneska vydělávám 600.000-900.000 Kč měsíčně.“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-3837

    „to já vydělávám s amway 100 000 euro měsíčně“
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-2914

    „hele já vydělám s amway asi tisícovku měsíčně, tolik mi na cigára stačí. je fakt, že některý lidi prostě přemluvit nejdou, jinak by to hodilo víc“ – https://czblog.cz/amway-videa/#comment-2611

    „vydělávám minimálně 70 tisíc a výš. Jen díky Amway!“
    https://czblog.cz/delat-amway-nebo-ne-zahadny-web-rce-jedna-se-amway/#comment-6191

    „vydělávám statisíce měsíčně, ale desítky tisíc v pohodě.“
    https://czblog.cz/s-amway-k-obrovskemu-bohatstvi/#comment-4666

    „V současné době se to pohybuje okolo 45-51000.-/měsíc a to si myslím,že v normálním zaměstnání vydělává málo kdo…“
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-5808

    „Po roce a půl vydělávám 130 000 Kč.“
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-3823

    „Amway Businessu šest roků a dnes vydělávám 250 000 až 350 000 korun měsíčně.“
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-5919

    6 členů mojí rodiny viděláva 40-60 tisic mesicne
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-6154

    „Začínal jsem před 2 roky a nyní jsem si mohl z Amway koupit nové auto za bezmála 900 tis.“
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/comment-page-8/#comment-3771

  32. admin:
    Obrat své firmy jsem již odhalil
    A to jsi mi nemohl říct už tehdy, kopírko? 🙂

    PS: Kopírovat umíš, co umíš dál? 😆

  33. omentuje admin, 31.7.2011 @ 9.11
    Prostě jste nechutný verbíři lidí, zde jsi to nyní dokázal.

    Tolik hloupostí v jedné větě 🙂 Gratulujeme 🙂
    Opravím:

    Nejsme verbíři a nikdy jsme nebyli, to jen tvůj pidimozeček to neumí pochopit.
    Nic takového jsem samozřejmě ani dokázat nemohl 🙂

    Ptáš se pořád na můj obrat z Amway? Proč? Ty to chceš dělat? 🙂 jak souvisí můj obrat s tím, jestli lze v Amway vydělat, nebo ne? 🙂 Můžeš nám ukázat svoji závratnou inteligenci a odpovědět na to?

    K tvým opakovaným otázkám ohledně mojich příjmů z Amway, doposud jsi neodpoěděl na moje otázky, které jsi pro jistotu raději smazal 🙂 To už je celkem velká drzost 🙂

    Měl by sis promyslet ta přísloví, co jsi napsal v novém článku o křesťanství. Kážeš vodu, piješ víno, tajtrdlíku. Posmíváš se lidem, kterým nejen že nerozumíš, ale ani nechápeš co dělají 🙂

    Za to tě bůh jistojistě nepochválí. Bůh má totiž Amway rád 🙂

  34. Komentuje admin, 31.7.2011 @ 10.49

    Bezvadný, stupidní příspěvek.

    Vážená Kopírko: (to je trefné, jeepe)

    Kopírujete sem pořád stejné pitomosti. 🙂 Pokuste se spojit se svým uživatelem, ať Vám vymění zdrojová data. Vámi kopírovaná, jsou zcela chybná 🙂

    Tento způsob komunikace by s tak jednoduchým strojem mohl zabrat 🙂

    Tato kopírka je dokonce tak pitomá, že za jediné relevantní informace k obvinění toho, čemu ani za mák nerozumí, používá posty a příspěvky v diskusi 🙂 Jsem na světě už více, než 40 let, ale tak pochybný zdroj informací na planetě dosud nebyl a jen naprosto hloupí a naivní opice jej používaj jako relevantní.

    Zde se na to můžeme dívat v tzv. přímém přenosu 🙂 což nám slouží k nesmírné zábavě 🙂

    Jiné zdroje kopírka nemá, nebyly jí zasunuty do PODAVAČE 🙂

    Externí vstup do podavače má polámaný a velmi zastaralý. Veškeré pokusy vložit do podavače správné zdroje ke kopírování úplně selhaly. Kopírka na ně reaguje rachotem, třasem a většinou tiskem graficky nerozluštitelných znaků a změti písmen, kterým naprosto nikdo nerozumí.

    A hned tak se to nezmění 🙂

  35. Seminář amway, má přednost i před svatbou

    jenom reaguji na autorova slova …

    a když clovek je pracujici a zrovna je datum svatby, kdy Vy děláte a Váš šef Vám to volno nedá, tak taky máte zaměstnání před svatbou… 😀 a ještě bonus : MUSÍTE SE DOVOLOVAT šéfa 😆

  36. Amway:

    No vidíš, ale v amwayi taky nejsi svůj vlastní šéf, když posloucháš svého Vůdce 😕

    Opovrhujete pracujícíma lidma, ale přitom drtivá většina z vás nevydělává NIC – taky chodíte do klasického zaměstnání. Já vim, no, toužíte po tom, že pro vás, poslední den v práci, přijete dlouhá drahá limuzína 🙂

    Kolik ti amway business sype (jaký je obrat tvého podnikání)? Nechci přesné číslo, jen desetitisíce, statisíce, miliony…/měsíc.

  37. Same lzi. System Amway neumoznuje a nikdy neumoznoval, aby nekdo MUSEL poslouchat nekoho 🙂 Stale jen dokazujes, ze ani po letech zvaneni o Amway stale neznas ani zaklady 🙂 Pracujicimi lidmi neopovrhujeme a nikdy jsme neopovrhovali, jsme totiz sami pracujici. Jsi to naopak ty a tvoji pohunci, kdo nas nazyva Amway sockami, fanatiky, blazny a td. Vis, ono je to tu vsude cerne na bilem, kdyz uz zvanis blbosi, zamet aspon po sobe stopy vlastniho usvedceni 🙂 Trubko.

  38. acz:

    Proč tedy opakujete naučené fráze ze seminářů a meetingů? Jaké lži? Jsou snad Čížek s Hassmannem lháři?

    Konkrétně – stoprocentní používání výrobku. Vůdce nařizuje:

    „Je strašně důležitý pracovat na 100% a používat na 100% vlastní výrobky! Kdo nepoužívá na 100% vlastní výrobky, tak nedělá tento byznys – jenom dělá, jako že dělá. A náš byznys je bohužel tak spravedlivej, že se to na nás, vás objeví. Já jsem měl problém vysvětlit svojí mámě, že když nepoužívá náš prášek na praní, kterej má hodnotu 11,75 bodu, že mě tím připravuje o velký peníze. Pracuje v gastronomii a její šéf jí dává prací prášek zadarmo.“

    „Nebo vám řekne: Já používám skoro všechny výrobky. Já řeknu 100%! On říká: Já nemůžu používat mýdlo, já jsem na mýdlo alergickej. To nevadí! Tak si udělej ve zdi díru, dej si tam trezor, od kterýho budeš mít klíče jenom ty a tam si dej mejdlo, na který nejsi alergickej. Ale na umyvadle bude naše mejdlo!!!

    „Snažit se nebo pracovat na 98% vůbec nemá smysl. Buď dělám nebo nedělám, buď pracuju na 100% nebo nepracuju. Kdo pracuje na 98%, tak nepracuje! Kdo nepoužívá vlastní výrobky na 100%, tak nepoužívá vlastní výrobky. Pořád nechá vydělávat pana drogistu.“

    Z toho „čpí“ manipulace, a jako prase!

  39. Asi před 14 dny jsem si objednával vizitky od firmy Vistaprint s tím že jsem si udělal vlastní design a odeslal na firmu s tím,že mi až zaplatím platbu, tak vizitky pošlou atd…po odeslaání platby jsem našel klasicky stupid blog o tom jak je to podvod, že nikomu žádné vizitky nepřišly a peníze jim nevrátily atd…a druzí zase že jsou spokojení…No asi chcete vědět jak jsem dopadl já že? 😉 Vizitky mi měli přijít za 21 dní a po zaplacení platby došly v pořádku cca za 10 dní, takže jsem byl spokojený a nadšený- vřele doporučuji. No co tím chci říct? Že vždycky se najdou pitomci bud neschopní nebo neinformovaní a pak haní firmu, stejně je to tady. Firma Amway funguje stejně tak jako firma Vistaprint, jenom záleží jaký POSTOJ a PŘÍSTUP lidé mají. A po přečtení negativních názorů lidí na firmu Vistaprint jsem mohl poslechnout a říci někomu- Aha tak to je podvod když to TADY říkají,ale věděl jsem že firma funguje a že ti negáči jsou neschopní prostě a peníze jsem poslal a hle, vizitky přišly v pořádku a tak jak jsem chtěl,takže jsem se jenom zasmál a kroutil hlavou,jak je možné, že jsou lidé tak neschopní a potom pomlouvají na blozích. Stejné je to u Amway, neschopní nevydělaj a budou pomlouvat vždycky, prostě to tak je a vždycky bude

  40. dave:

    Ale tady není řeč o žádné firmě amway (Amway Corporation, s.r.o. apod.), ale o amwayácích, kteří jsou samostatní podnikatelé, podnikají na základě živnostenského listu nebo jako právnické osoby (s.r.o., a.s. apod.).

    Přímé zkušenosti s tímto tajemným „byznysem“ jsou zde http://amwey-business.cz/kruta-realita-amway-byznysu
    Zajímavá je též zkušenost amwayáka https://czblog.cz/amway-zkusenost/

    Máš ve Verbířským seznamu pošťačku, nebo už si ji dávno vyložil plán?

    Kolik ti amway business sype (jaký je obrat tvého podnikání)? Nechci přesné číslo, jen desetitisíce, statisíce, miliony…/měsíc.

    ———-

    To, že v tomto „podnikání“ není něco v pořádku, jasně dokládá tato anketa:

  41. admin: však já taky nemluvím ,že firma za to může ale neschopní „Amwayáci“ a neschpní ti,kteří si neumí objednat vizitky. Proč mi to šlo a jiným ne? Není to divné? Ano tvoje anketa dokládá jasná fakta o neschopných lidech v posledním řádku.Ale neboj se,vždycky to tak bude,je to statistika. Tihle lidi totiž ani neví co neví. Neví že Amway se nedělá až tak pro peníze,ale musí tam být ještě něco. Musíte chtít upřímně pomoci dalším k úspěchu,jinak tady nemáte šanci,jenomže většina neschopných tohle neví, nebo to chápe jinak a čekají z toho peníze HNED, ale ony se bohužel zas tak hned nedostavují a lidé odcházejí s tím,že je to podvod a kde jaké výmluvy.Chyba je bohužel v nich, nééé v AMWAY!!! Tady se musíte vzdělávat a získávat určité informace které vám ty vysněné peníze přinesou a to není HNED,jak většina očekává. Musíte dělat nakou chvíli zadarmo a pokud vydržíte,pak jste správný člověk pro tenhle byznys. Ano je to svým způsobem manipulace lidí,ale k tomu,aby se měli lépe,více vydělávali, byli zdraví atd… Kdo tohle proboha nechce???!!!! 😐 chtěl bych vědět co by lidé říkali, kdybychom někoho manipulovali k tomu,aby se měl špatně, to je podle mě systém reklamy atd…tohle je ta špatná manipulace s lidmi, to si uvědom 😐 Pořád dokola říkáš,že firma za to nemůže, že to Amwayáci, ale to je bohužel jejich problém, že to prezentují tak,aby to pro ně bylo výhodné,tohle jsou rysy pojišťováků a fin. poradců, ale nepleť si zkušené Amwayáky z těmito lidmi,tohle je úplně odlišné. Máš prostě špatnou zkušenost z nákým otravou,které tě VERBOVAL a verbovat znamená otravovat pořád dokola někoho s jasným odmítnutím. Je jasné že tohle nechápe většina lidí, protože tohle se nikde na školách neučí a lidé tohle prostě nevědí, proto jsou neúspěšní. Právě proto ty cd a knihy a podnikatelská literatura, aby vůbec věděli jak na to a v čem spočívá to být úspěšný. Se socialistickým myšlením a myšlením zaměstnance prostě v tomhle nejde uspět. Tohle co tady píšu mi nijak nevyvrátíš, protože tohle jsou fakta aty to víš. Jsi jenom negativně naladěný a nepřeješ lidem v Amway úspěch a házíš je všechny do jednoho pytle pořád dokola. 😐

  42. dave:

    Na amway především musíš mít žaludek a verbovat všechny známé i neznámé lidi (lidi z kostela, starostu, pošťačku…), jak radí guru amwayáci. Takže je to především o nechutným verbování lidí, ne o prodeji výrobků. Potvrzuje to i guru amwayák:

    „Pokud někdo uvidí tento byznys, jako napojování lidí na internetovou stránku, nabízí prodej drogerie, no pak se mu nemůžou splnit žádný velký sny. Ale v momentě, kdy člověk začne vidět tento byznys jako budování bohatství na základě budovaní budovatelů podnikání, tak nemá problém, že by chtěl mít barák 30+5. Pak nemá problém představit si, že bude mít garáž na 7,8 aut. A bude to výběr jednoho vedle druhýho – Maserati, Lamborghini, Jaguar… A když mu někdo řekne: Proč máš 7 aut? Tak on řekne: Na každej den jedno 🙂 Proč máš na každý den jiný auto? To je materialistický svinstvo. Tak ten člověk mu řekne: Víš proč mám na každej den jiný auto? Protože můžu! V takové chvíli, kdy tento byznys začnete vidět jako budování bohatství na základě budovaní budovatelů podnikání, tak toto všechno začne bejt… mnohem větší smysl to dávat. V momentě, kdy to člověk vidí jako prodej drogerie, tak to je blbnutí hlavy, zbytečný!“

    Nebo chceš snad říct, že Čížek plácá nesmyly? Nebo, že je dokonce lhář?

    Chyba, problém samozřejmě není v žádné firmě amway, ale v lidech – v některých amwayácích. Nechci tvrdit, že všechny jsou špatný. Hromadná vina je samozřejmě nesmysl – obecně. Ti slušní amwayáci tam však dlouho nevydrží.

    Já osobně mám špatnou zkušenost s tímto tajemným „byznysem“, ale takových lidí moc…

    Nechci ti nic vyvracet, ani ostatním amwayákům. Vůbec k vám necítím žádnou nenávist! Mé články jsou určeny především novým lidem(abych na tento nešvar upozornil). Jaký nešvar? Na manipulaci s lidma, která se děje na seminářích… Kdo za to může? Motivační organizace a jejich Vůdci – těm jde především vydělat na hlouposti ostatních (vstupenky na semináře, CD, knihy…). Vůdci radí pracovat jen na 100%, jinak to nemá smysl… stoprocentní používání výrobků… nosit pořád u sebe obrázek skupiny… a další zcestnosti. To je ten nešvar, na který zde upozorňuji.

    Ničí to vztahy, manželství, kamarádství… Lidi mají k tomuto podnikání (MLM) negativní vztah, proto se tak těžko hledaji nový ovečky…

    Řekni mi pravdu, kolik ti amway business sype (jaký je obrat tvého podnikání)? Nechci přesné číslo, jen desetitisíce, statisíce, miliony…/měsíc.

  43. komentuje dave
    Neví že Amway se nedělá až tak pro peníze,ale musí tam být ještě něco. Musíte chtít upřímně pomoci dalším k úspěchu,jinak tady nemáte šanci,jenomže většina neschopných tohle neví.

    Tyhle věty používejte k verbování nových oveček.Za pár roků by amwejáci v čechách vymřeli.
    Nebo raději ne,zas bysme přišli o zástup naivních budoucích milionářů a sranda musí bejt… 😉

  44. Žádný distributor amway nechodí po všech možných místech proto, aby někomu pomohl. Každému je snad jasné, že chce pomoci pouze sobě. Vše se točí okolo výdělku pro distributora.

    Nejhorší na tom je, že Amway se hodně zaměřuje na nižší sociální vrstvy obyvatelstva, vzhledem k finanční motivaci. Velmi často se na tento bysnys dají lidé nezaměstnaní případně ti, kteří jsou hrubě nespokojeni se svou prací a výdělkem. Duševně či finančně bohatému člověku to jistě nemá co říci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *