Šéf KSČM velebil zesnulého tyrana Kim Čong-ila z KLDR

Dne 18. 12. 2011 zemřel Václav Havel – exprezident ČR, symbol svobody a demokracie. Okamžitě po úmrtí Havla, Svaz mladých komunistů Československa (SMKČ), zveřejnil na svých webových stránkách, odporné letáky útočí na osobu Havla (Havel je zrádce, kolaborant apod.). SMKČ je odnož Komunistického svazu mládeže (KSM), v čele se soudruhem Lukášem Kollarčíkem.
Když se ve Sněmovně konalo smuteční shromáždění, na počest zesnulého Havla, tak se čtyři rudé zrůdy z Komunistické strana Čech a Moravy (Stanislav Grospič, Marta Semelová, Miroslav Grebeníček, Pavel Hojda), odmítli tohoto shromáždění zúčastnit.

Vojtěch Filip & Kim Čong-il
Vojtěch Filip & Kim Čong-il

Aby toho nabylo dost, tak předseda KSČM Vojtěch Filip, opěvoval zemřelého severokorejského vůdce, který nechal vybudovat po celé zemi koncentrační tábory – nástroje na zabíjení lidí. Filip odeslal do KLDR soustrastnou kondolenci k úmrtí zrůdného diktátora a tyrana Kim Čong-ila:

Vážený soudruhu,
se zármutkem v srdci jsem přijal smutné zprávy, že Kim Čong-il, velký vůdce Vaší země, zemřel. Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž se obětoval, aby přinesl blaho korejskému lidu, zajistil bezpečnost KLDR a dosáhl mírového sjednocení Koreje. Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší krásné zemi.
Přijměte, prosím, můj soudružský pozdrav.

Co dodat?

Je to děs, na který nenalézám slov! Táhněte do KLDR, rudý zrůdy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *