Satanisti: Pavel Brndiar, Jiří Valter… Jde o psychicky nevyrovnané jedince?

Satan je pán manipulace a lži. Uctívači satana – satanisti jsou po celém světě. Satanistické rituály se vykonávají též po celém světě. Česká republika není vyjímkou. Satanisti věří v přítomnost satana. Ale věří také v Ježíše Krista? Ježíš kristus je přeci opak satana, tak by bylo důležité, aby satanista věřil i v Krista. To je naprosto logický závěr. Satanisti, věříte v Krista, Boha?
„Významní“ satanisti v ČR: Pavel Brndiar, Eda Staněk, Libor Hejtmánek, Jiří Valter… Jiří Valter (přezdívka: Big Boss) je zakladatel Satanské církve v České republice. Satanská církev byla v ČR založena 31.10.1991. Valter se též zasloužil o to, aby byl v ČR První Česko-Slovenský Chrám Církve Satanovy, který vede velmi aktivní satanista Pavel Brndiar. Valter je i člen blackmetalové kapely Root, která ve svých písních uctívá satana.

Video: Satanisté Eda Staněk a Libor Hejtmánek v televizi

Nahlásit nefunkční video

Video: Satanisté Pavel Brndiar, Jiří Valter v televizi

Nahlásit nefunkční video

Kdo jsou vlastně satanisti? Lidi, kteří chtějí být v něčem důležití? Nebo se jedná o psychicky nevyrovnané jedince? Je Pavel Brndiar opravdový satanista? Nebo jde o psychicky nevyrovnaného jedince, který by potřeboval zajít na psychiatrii?

2 komentáře u “Satanisti: Pavel Brndiar, Jiří Valter… Jde o psychicky nevyrovnané jedince?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *