Rocková skupina Premier

Rocková skupina Premier baví své fanoušky cca od poloviny 90. let minulého století. Skupina vydala hafo zajímavých alb, které jistě stojí za zmínku…

Diskografie:

Probodnu tě hroty (1994)
Premixer – Podtitul: Hrobaři versus Premier (1995)
Hrobař (1995)
Černá vdova (1996)
Brutal Karneval (1997)
S radostí blesku (1998)
Hity (1999)
Pocity (2002)
Píchnu si Tě jehlou (2010)

Jen ke klipu (písni) Hrobař: smrt by se uctívat neměla, ale věřící člověk (bez hříchu), by se v podstatě na smrt měl těšit… smrt pro věřícího člověka, který je bezhříchu, je vysvobozením z tohoto hříšného světa…

Premier – Hrobař

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *