Resident Evil the darkside chronicles

Hra Resident Evil the darkside chronicles

Druhý díl podsérie Chronicles (kroniky) v sérii Resident Evil. V této hře si můžete zahrát tři příběhy ze starších dílů v novém kabátě, z toho jeden je úplně nový. Hra se hraje v Co-op mode, tudíž je vidět z pohledu první osoby, a vy jen střílíte. Postava, za kterou hrajete se pohybuje sama. Tato hra je spíše pro odreagování.

Příběh:

Operation Javier

Leon Scott Kennedy byl vyslán společně s Jackem Krauserem do indie za cílem najít ztracenou dívku Manuelu Hidalgo. Místo toho ale narazí stejně jako v Raccoon city na hromady zombie a monster. Hlavnímy bossy mise jsou Hilda Hidalgo a milionář Javier Hidalgo, který zmutuje v monstrum V-Complex.

Memory of a lost city

Příběh RE2 – Leon Scott Kennedy přijíždí do Raccoon city za svým novým zaměstnáním. Když uvidí na silnici ležet mrtvé tělo, zastaví, vystoupí, a jde se na mrtvolu podívat. Jen chvilku poté uvidí přicházející hordy zombie. Leon běží kam se dá, když najednou potká Claire Redfieldovou, motorkářku, která přijela do Raccoon city hledat svého bratra Chrise, který je od incidentu ve Spencerově vile nezvěstný. Oba budou společně bojovat proti všem zrůdám a různým nástrahám, které na ně čekají nejen venku, ale i na policejní stanici a v hlavní centrále podzemního komplexu společnosti Umbrella, která může za tohle peklo. Hlavnímy bossy této mise jsou William Birkin a Tyrant T-103.

Game of oblivion

Claire Redfieldová byla zatčena v Raccoon city, když ji chytily v Umbrelle. Poté byla odvezena do věznice na Rockfort Island. Zde žádná nákaza nebyla. Až do chíle, než opět povstala Alexia Ashford, žena, která zemřela před patnácti lety, je dvojčetem Alfreda Ashforda, dědicem Ashfordovic facility a výzkumného zařízení, ke kterému je věznice připojena. Jejich otec, Alexander Ashford společně s jeho otcem vyvinuly nový druh T-viru – T-Veronica virus, pojmenovaný podle první ženy v rodu. Tento vir unikl, a je strůjcem dalšího velkého incidentu v oblasti Raccoon city. Všichni vězni jsou po krátké době nakaženi. Ze zařízení unikají monstra, která zde byla vytvářena a zkoumána. Claire Redfield potká Steva Burnsida, asi jediného z přeživších vězňů. Společně se dají na cestu, která vede pryč z ostrova. Odletí letadlem, ale jeden z bossů, Tyrant T-078 stačí na letadlo skočit. Letadlo krátce po startu havaruje, a narazí do další budovy výzkumného zařízení s doly patřící Ashfordům, ale tentokrát v Arklayských horách. Když Steve s Claire dorazí do centrály budovy, budou bojovat s hrůzným Nosferatu. Po chvilce zjistí, že Nosferatu je Alexander Ashford. Za to, co teď je, mohou jeho vlastní bezcitné děti Alfred a Alexia. Na konci této mise je boj se Stevem, do kterého Alexia aplikuje virus, a ve finále je boj s Alexií Ashford. Claire najde konečně svého bratra, a společně odlétají stíhačkou do bezpečí. Po chvíly Chris zjišťuje, že je tam i Albert Wesker, největší ze všech bossů, který se táhne celou sérií Resident Evil.

Hra vyšla na Nintendo WII.

Screenshoty


Video

Nahlásit nefunkční video

Další hry na CzBlogu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *