Registrace stránek do vyhledávačů zdarma!

Existuje spousta firem a podnikatelů na internetu, kteří nabízejí registraci stránek do tuzemských i zahraničních vyhledávačů. Samozřejmě to není zdarma a zaplatíte za to nemalé peníze. Registrací do vyhledávačů si můžete zajistit, ve velice krátké době, přední příčky ve vyhledávání a tím se vám zvýší návštěvnost vaší stránky. Zaregistrujte si sami vaši stránku do tuzemských i zahraničních vyhledávačů, je to jednoduché, zdarma a strávíte na tom minimum času. Pokud budete v registraci zadávat e-mail, tak doporučuji si zřídit samostatný, platný e-mail, některé vyhledávače totiž požadují potvrzení registrace. Samostatný e-mail, protože vám v budoucnu mohou chodit různá obchodní sdělení atp.  Možná ještě namítnete, že je také dobré registrovat stránku do internetových katalogů. Registrace do katalogů vám přinese nějaké to zvýšení pageranku stránky (odkazy v katalozích nejsou však příliš hodnotné), v žádném případě ale nepočítejte se zvýšením návštěvnosti. Zde jsou odkazy na registraci do tuzemských i zahraničních vyhledávačů:

  • Search.seznam.cz/pridej-stranku – odkaz zdarma do nejpoužívanějšího českého vyhledávače Seznam.cz. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Google.com/addurl/?continue=/addurl – odkaz zdarma do světového a nejkvalitnějšího vyhledávače Google.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Jyxo.cz/d/submit – odkaz zdarma do českého vyhledávače Jyxo.cz. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • zoohoo.cz/add_document.php – odkaz zdarma do českého vyhledávače Zoohoo.cz. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • https://siteexplorer.search.yahoo.com/submit – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Yahoo.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx – odkaz zdarma do kvalitního zahraničního vyhledávače Bing.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Alexa.com/edit – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Alexa.com. Registrace je zcela zdarma, avšak je nutná registrace. Nevyžaduje zpětný odkaz.
  • Europuls.net/add/ – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Europuls.net. Registrace je zcela zdarma. Vyžaduje zpětný odkaz.
  • Towersearch.com/addurl.php – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Towersearch.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Walhello.com/addlinkgl.html – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Walhello.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Searchsight.com/submit.htm – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Searchsight.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Sonicrun.com:8081/add – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Sonicrun.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Entireweb.com/free_submission/ – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Entireweb.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Infotiger.com/addurl.html – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače infotiger.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Freewebsubmission.com – automatická registrace (stačí zadat pouze odkaz stránky, e-mail – doporučuji si zřídit samostatný e-mail) do dvaceti zahraničních vyhledávačů zdarma, jedná se o vyhledávače: Google.com, Acoon.com, Activesearchresults.com, Alexa.com, Amfibi.com Amidalla.de, Burf.org.uk, Cipinet.com, Entireweb.com, Exactseek.com, Homerweb.com, Infotiger.com, Myahint.com, Scrubtheweb.com, Searchsight.com, Sonicrun.com, Super.info, Towersearch.com, Walhello.com, Whatuseek.com. Registrace do těchto vyhledávačů jsou zcela zdarma, nevyžadují ani zpětný odkaz.
  • Odkaz.pridat.eu – automatická registrace (stačí zadat pouze odkaz stránky, e-mail – doporučuji si zřídit samostatný e-mail) do dvaceti zahraničních vyhledávačů a jednoho českého, vše zdarma, nevyžadují ani zpětný odkaz. Jedná se o vyhledávače: Google.com, Abacho.co.uk, Burf.com,Tripple.net, JDGO.com, WhatUSeek.com, SearchUK.com, Walhello.info, InfoTiger.com, Acoon.com, Myahint.com, ScrubTheWeb.com, Amfibi.com, Searchsight.com, Cipinet.com, Subjex.net, SplatSearch.com, AxxaSearch.com, Mixcat.com, Sonicrun.com, Zoohoo.cz.
  • Script.booster.cz/submit/index.php (Clonet.eu)- automatická registrace (stačí zadat pouze odkaz stránky, e-mail – doporučuji si zřídit samostatný e-mail) do 140 zahraničních vyhledávačů zdarma, nevyžadují ani zpětný odkaz. Jedná se o vyhledávače: Google.com, Google SA, InfoTiger.com, ScrubTheWeb.com, SearchIt.com, Altavista.com, Al-Bawaba(Arabic), Fireball, Hotbot, Abacho.de, Active7, Debra4homes, Iguana.com.mx, Nathan.de, Yaq.com, Zoeky.nl, EntireWeb.com, Lycos, Beena.com, Hawaianportal, Paginanl.nl, Ravencom.net, Yoodel.com, Webaapje.com, Tripple.net a mnoho dalších.
  • All4all.cz/registrace/ – automatická registrace do 150 českých a 100 zahraničních katalogů. Zcela zdarma!

A máte to zadarmo 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *