Registrace stránek do vyhledávačů zdarma!

Existuje spousta firem a podnikatelů na internetu, kteří nabízejí registraci stránek do tuzemských i zahraničních vyhledávačů. Samozřejmě to není zdarma a zaplatíte za to nemalé peníze. Registrací do vyhledávačů si můžete zajistit, ve velice krátké době, přední příčky ve vyhledávání a tím se vám zvýší návštěvnost vaší stránky. Zaregistrujte si sami vaši stránku do tuzemských i zahraničních vyhledávačů, je to jednoduché, zdarma a strávíte na tom minimum času. Pokud budete v registraci zadávat e-mail, tak doporučuji si zřídit samostatný, platný e-mail, některé vyhledávače totiž požadují potvrzení registrace. Samostatný e-mail, protože vám v budoucnu mohou chodit různá obchodní sdělení atp.  Možná ještě namítnete, že je také dobré registrovat stránku do internetových katalogů. Registrace do katalogů vám přinese nějaké to zvýšení pageranku stránky (odkazy v katalozích nejsou však příliš hodnotné), v žádném případě ale nepočítejte se zvýšením návštěvnosti. Zde jsou odkazy na registraci do tuzemských i zahraničních vyhledávačů:

  • Search.seznam.cz/pridej-stranku – odkaz zdarma do nejpoužívanějšího českého vyhledávače Seznam.cz. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Google.com/addurl/?continue=/addurl – odkaz zdarma do světového a nejkvalitnějšího vyhledávače Google.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Jyxo.cz/d/submit – odkaz zdarma do českého vyhledávače Jyxo.cz. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • zoohoo.cz/add_document.php – odkaz zdarma do českého vyhledávače Zoohoo.cz. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • https://siteexplorer.search.yahoo.com/submit – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Yahoo.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx – odkaz zdarma do kvalitního zahraničního vyhledávače Bing.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Alexa.com/edit – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Alexa.com. Registrace je zcela zdarma, avšak je nutná registrace. Nevyžaduje zpětný odkaz.
  • Europuls.net/add/ – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Europuls.net. Registrace je zcela zdarma. Vyžaduje zpětný odkaz.
  • Towersearch.com/addurl.php – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Towersearch.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Walhello.com/addlinkgl.html – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Walhello.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Searchsight.com/submit.htm – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Searchsight.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Sonicrun.com:8081/add – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Sonicrun.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Entireweb.com/free_submission/ – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače Entireweb.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Infotiger.com/addurl.html – odkaz zdarma do zahraničního vyhledávače infotiger.com. Registrace je zcela zdarma, nevyžaduje ani zpětný odkaz.
  • Freewebsubmission.com – automatická registrace (stačí zadat pouze odkaz stránky, e-mail – doporučuji si zřídit samostatný e-mail) do dvaceti zahraničních vyhledávačů zdarma, jedná se o vyhledávače: Google.com, Acoon.com, Activesearchresults.com, Alexa.com, Amfibi.com Amidalla.de, Burf.org.uk, Cipinet.com, Entireweb.com, Exactseek.com, Homerweb.com, Infotiger.com, Myahint.com, Scrubtheweb.com, Searchsight.com, Sonicrun.com, Super.info, Towersearch.com, Walhello.com, Whatuseek.com. Registrace do těchto vyhledávačů jsou zcela zdarma, nevyžadují ani zpětný odkaz.
  • Odkaz.pridat.eu – automatická registrace (stačí zadat pouze odkaz stránky, e-mail – doporučuji si zřídit samostatný e-mail) do dvaceti zahraničních vyhledávačů a jednoho českého, vše zdarma, nevyžadují ani zpětný odkaz. Jedná se o vyhledávače: Google.com, Abacho.co.uk, Burf.com,Tripple.net, JDGO.com, WhatUSeek.com, SearchUK.com, Walhello.info, InfoTiger.com, Acoon.com, Myahint.com, ScrubTheWeb.com, Amfibi.com, Searchsight.com, Cipinet.com, Subjex.net, SplatSearch.com, AxxaSearch.com, Mixcat.com, Sonicrun.com, Zoohoo.cz.
  • Script.booster.cz/submit/index.php (Clonet.eu)- automatická registrace (stačí zadat pouze odkaz stránky, e-mail – doporučuji si zřídit samostatný e-mail) do 140 zahraničních vyhledávačů zdarma, nevyžadují ani zpětný odkaz. Jedná se o vyhledávače: Google.com, Google SA, InfoTiger.com, ScrubTheWeb.com, SearchIt.com, Altavista.com, Al-Bawaba(Arabic), Fireball, Hotbot, Abacho.de, Active7, Debra4homes, Iguana.com.mx, Nathan.de, Yaq.com, Zoeky.nl, EntireWeb.com, Lycos, Beena.com, Hawaianportal, Paginanl.nl, Ravencom.net, Yoodel.com, Webaapje.com, Tripple.net a mnoho dalších.
  • All4all.cz/registrace/ – automatická registrace do 150 českých a 100 zahraničních katalogů. Zcela zdarma!

A máte to zadarmo 🙂

24 komentářů u “Registrace stránek do vyhledávačů zdarma!

  1. sonicrun.com
    Your free listing will be added to our index after 90 days.

    A teď – je to fakt až po 90 dnech ??? Kdo umíte dobře anglicky ?

  2. Dopravni nehody a informace ze silnic a dalnic CR. Online aktualizovane dopravni zpravodajstvi. Prehled o dopravni situaci na ceskych silnicich a dalnicich.

  3. registrujdokatalogu.cz Jí se pořád přikláním, k ruční registraci do katalogů od registrujdokatalogu.cz, kteří mi ušetří čas a mám jistotu, že stránky budou zařazeny. Jí se pořád přikláním k té nejlevnější formě zpětných odkazů, když startuji projekty.

  4. Prosím o informaci, zdali se po registraci do výše uvedených vyhledávačů či katalogů nezačnou na mých stránkách objevovat reklamy z těchto vyhledávačů, nebo jestli nebude nutné surfovat a sbírat kredit.
    A ještě jeden dotaz. Je možné zjistit ve kterých vyhledávačích mám stránky již zaregistrovány?
    Děkuji

  5. Dagmar Rodanová:

    Pro registraci do katalogů je lepší registrovat samostatný email. Váš email může být prodán třetím osobám a pak vám může chodit nevyžádaná pošta.

    Žádné reklamy se na vašich stránkách nebudou zobrazovat, ani není nutné surfovat a sbírat kredit.

    Dnes je ovšem diskutabilní, zda vkládání odkazů do katalogů má nějaký smysl. Pokud má katalog nulový pagerank, tak je to víc škody než užitku. Ranky stránky zjíste zde ranky.cz

    Z katalogů nechodí žádní návštěvníci!

    Zpětné odkazy vaší stránky zjistíte zde: http://moz.com/researchtools/ose

  6. Opakovaně mi chodí emaily od CzBlog tohoto znění: ,,Spravovat vaše předplatné na CzBlog.cz“. Je mi líto, ale nerozumím tomu.

  7. Dagmar:

    Zaškrtla jste: „Chci být informován e-mailem, pokud k tomuto článku někdo přidá nový komentář.“

    Chodí vám na email zpráva, že někdo přidal komentář. Zrušil jsem vám to.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *