Rapid Express je rapidshare downloader ke stahování z Rapidshare.com

Chcete stahovat z Rapidshare.com bez čekání? Nechcete čekat 15 minut na Rapidshare.com? Stáhněte si zde zdarma rapidshare downloader – Rapid Express. Rapid Express je program, který za vás čeká 15 minut na Rapidshare.com a postupně stahuje vámi vložené linky. Stahování přes tento program je velice jednoduché a zvládne to opravdu každý, zde je návod:

  1. Skopírujte všechny  linky (celý seznam), které chcete stáhnout z rapidshare.com – pravým tlačítkem myši „kopírovat“.
  2. Spusťte program Rapid Express (nejdříve ho samozřejmě musíte nainstalovat do vašeho počítače). V programu klikněte na zelenou ikonu – „Dodaj“, z programu vyskočí malé okno, kde jsou všechny vaše linky z clipboardu (kopírování). Vložení linků do programu potvrďte tlačítkem „Dodaj“.
  3. Nyní jsou vloženy linky v programu, klikněte na ikonu „Pobierz“. Nastává odpočítávání a stahování prvního linku z rapidshare.
  4. Po stažení prvního linku program Rapid Express za vás čeká 15 minut ke stažení dalšího linku, automaticky provede stažení dalšího linku. Takto to jde neustále dokola, než se stáhnou všechny požadované – vložené linky. Pokud chcete stahovat více linků, tak je vhodné tento program používat přes noc a ráno máte vše staženo :-).
  5. Všechny stažené linky se nacházejí, automacky stahují na disk C » Program Files » Rapid Express.

Screenshot Rapid Express

Rapid Express

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *