Putinova agrese, manipulace a lži

Vladimir Putin je prezident Ruské federace (Ruska). Jde obývalého člena zločinecké KGB a Komunistické strany Sovětského svazu (KSSS). Putin byl v dobách komunistické genocidy sovětský špion, který oddaně sloužil komunistickému zločinnému režimu.
Nejprve je nutno říct, že v Rusku není taková demokracie, jako je v Evropské unii, Česku. Pokud to tedy lze vůbec nazvat demokracií. Rusko má silnou prezidentskou moc. Putin má v Rusku neomezenou moc a velký vliv. Jistě je to jeden z nejdohatších lidí světa. Vše, co se děje v Rusku, určuje Putin. Volby v Rusku jsou nedemokratické a neregulérní. A co je nejhorší, jsou zmanipulované. V Rusku mají mumii a sochy Vladimira Iljiče Lenina (a dalších komunistických diktátorů)  – zakladatele komunistické genocidy, masového vraha. Už to samotné o něčem svědčí.

Pokud se podíváme na současný vývoj na Ukrajině, tak Putin na jednu stranu tvrdí, že Ukrajinu nechá na pokoji, ale nadruhou stranu se do této záležitosti vměšuje jak může…

Video: Putin – nebudeme bojovat proti ukrajinskému lidu

Nahlásit nefunkční video

Putin popřel přítomnost ruských vojsk při blokaci vojenských útvarů na Krymu. Na to mu snad mohou skočit pouze zmanipulovaní občané Ruska…

Video: Putin – nejedná se o ruské vojáky na Krymu

Nahlásit nefunkční video

Putin agresor

To, že Putin obsadil kus cizícho státu (Krym), o tom není pochyb. Putin nejprve tvrdil, že neuvažuje o připojení Krymu k Rusku. Ovšem v této souvislosti okamžitě dodal, že pouze občané mohou o tom rozhodovat. Jakoby věděl, že na Krymu bude referendum o připojení k Rusku. Je evidentní, že Putin od samého počátku usiloval o připojení Krymu k Rusku. A ten počátek může být i třeba před hodně dlouhou dobou. – Putin je lhář!

Video: Putin – připojení Krymu k Rusku nechceme

Nahlásit nefunkční video

Ubohý Putin

Putin hraje hru, které je velmi průhledná. Jedná se o hru, která je do všech detailů promyšlená. Putim moc dobře ví, že Rusko je s Ukrajinou významně propojeno (ekonomicky, společensky i kulturně), a to mu hraje do karet. Putin se dlouhodobě snaží zamezovat pronikání vlivu Západu na Ukrajinu. To se mu doteď dařilo, ale vzhledem k ukrajinské revoluci, už tolik vlivu nemá. A to se mu nelíbí. Zlým snem Putina, je členství Ukrajiny v Evropské unii a NATO.
Ač svůj záměr Putin všemožně kamufluje, nedaří se mu to. Prostě chce celou Ukrajinu připojit k Rusku, to je to celé. Chce, aby bylo Rusko supervelmoc, jako to bylo v dobách Sovětského svazu. Je pro to ochoten obětovat hodně – lhát, manipulovat, intrikovat, zabíjet… Paradoxní je, že Putin tvrdí, že za krizí na Ukrajině nestojí on či Rusko, ale ten imperialistický Západ. Tak to samozřejmě není, za vším hledejme diktátorského Putina. Je možné, že Putin ukrajinskou krizi připravoval už před mnoha lety a až nyní se mu to podařilo. Nemohl ale tušit, že se moci chopí demokraticky smýšlející politici, které nyní označuje za fašisty. Putin dlouhodobě žije v nedekratickém prostředí, ve všudepřítomné manipulaci a diktátu, a proto je zaslepený natolik, že nevnímá realitu (jako každý diktátor). Putin svou agresí má údajnou značnou podporu ruského lidu. Je ale samozřejmě otázka, do jaké míry jsou tyto průzkumy veřejného mínění zmanipulované. Faktem ovšem je, že většina Rusů nedokáže žít bez diktátora. Život v Rusku je prostě jiný…

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Putin vyhlásil válku

Rusko/Putin porušil vojenskou intervencí na Ukrajině mezinárodní právo, o tom nemůže být pochyb. Putin vyhlásil válku nejen Ukrajině, ale i všem suverénním a demokratickým státům, včetně České republiky. To je potřeba si uvědomit. Laxní postoj Evropské unie nechápu, laxní půstoj USA je pochopitelný. Americka nechce vyvolat jaderný konflikt. Zastávám názor, že si Ukrajina neměla nechat líbit ruskou vojenskou intervenci na Krym. Ukrajina měla dát příkaz svým vojákům bránit Krym vojemskými prostředky. Agresora je potřeba postrašit hned na začátku. Všichni víme, že s jídlem roste chuť. Pokud se podíváme do minulosti, tak zářným příkladem je nacistický diktátor Adolf Hitler, který se díky své agresi stal na nějaký čas neomezeným vládcem Německa a následně mnoha dalších států.

Jak vedení Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) říká: „Nechme Rusko“, tak já říkám: „Putine, nech Ukrajinu“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *