Půjčky, úvěry-podvodné úvěrové firmy, úvěrové podvody

Půjčky jsou dnes fenomén. Lidé si půjčují na vybavení bytu nebo domu, elektroniku, dovolenou… Nejlepší půjčka je od renomované banky. Jenže poslední dobou jsou tyto banky opravdu hodně opatrné a úvěr se od nich těžko získává. Proto se mnoho lidí obrací na tzv. nebankovní firmy, které půjčují peníze. V některých případech se bohužel jedná o podvodníky, od kterých těžko úvěr získáte.

Sliby chyby…

Internet a tisk je plný inzerátů typu: dostupné půjčky bez potvrzení o příjmu ihned, půjčky bez registru, půjčky bez ručitele,  půjčky na směnku, půjčky online, půjčky od soukromých osob, půjčky bez potvrzení o příjmu, půjčky bez poplatku

Půjčky bez registru – už to samo o sobě je velice podezřelé. Přeci vám někdo jen tak nepůjčí peníze, bez toho, aby si vás ověřil v registru.
Půjčky bez potvrzení příjmu – další nesmysl! Když vám někdo bude chtít půjčit, tak od vás bude logicky požadovat Potvrzení příjmu od zaměstnavatele, aby si byl jist, že budete mít úvěr z čeho splácet.

Triky podvodníků

  • Někteří poskytovatelé nebo zprostředkovatelé úvěrů chtějí peníze předem, např. na údajné náklady spojené s vyřizováním úvěru. A to je velice podezřelé! NIKDY NIC PŘEDEM NEPLAŤTE! Zpravidla toto bývá podvod!
  • Inzeráty v novinách, líbivé internetové stránky slibující půjčku takřka ihned, a navíc k tomu skoro nic nepotřebujete. Stačí zavolat na číslo uvedené v inzerátu, na internetové stránce. Voláte na mobilní číslo, nepostřehnete, že se hovor přesměruje na drahou linku a provoláte majlant 🙁 Nebo vám přišla SMSka, že máte předschválený úvěr. Když zavoláte zpět, tak zjistíte, že to byl jeden z nejdražších hovorů na světě.
  • Zpozorněte v případě, když je schůzka mimo kancelář firmy, v restauraci apod. S největší pravděpodobností se jedná o podvodníka. Je pravda, že profesionální podvodníci si platí sídlo firmy, nebo si krátkodobě pronajmou kancelář. Toto je možné a těžko takového podvodníka na první pohled odhalit.

Podejte trestní oznámení

Pokud jste přesvědčeni, že byl na vás spáchán podvod, tak se nebojte kontaktovat Policii ČR a podat trestní oznámení. Odvolejte se na § 250:
§ 250 Podvod
(1) Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu nikoli malou.
(3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny, nebo
b) způsobí-li takovým činem značnou škodu nebo jiný zvlášť závažný následek.
(4) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu.

Nenaleťte podvodníkům!

Je to svinstvo, když člověka, který je finanční tísni, okradou. Nenaleťte úvěrovým podvodníkům! Úvěrovou firmu si dobře prověřte, například na internetu – internetových diskuzích. Pozor také na extrémně vysoké úroky – lichvu! Pozorně si před podpisem pročtěte smlouvu!

Naletěli jste podvodníkovi? Zanechce vzkaz – kometář…

Související články:

17 komentářů u “Půjčky, úvěry-podvodné úvěrové firmy, úvěrové podvody

  1. Nevíte někdo, kolik si mohou poskytovatelé půjček účtovat úroků? A kde je hranice mezi půjčkou a lichvou? Dík 😉

  2. nekdo:

    Zákon je velice nepřesný:
    § 218

    Lichva

    (1) Kdo zneužívaje něčí rozumové slabosti, tísně, nezkušenosti, lehkomyslnosti nebo něčího rozrušení, dá sobě nebo jinému poskytnout nebo slíbit plnění, jehož hodnota je k hodnotě vzájemného plnění v hrubém nepoměru, nebo

    kdo takovou pohledávku uplatní nebo v úmyslu uplatnit ji na sebe převede, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.

    (2) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán,

    a) získá-li činem uvedeným v odstavci 1 pro sebe nebo pro jiného značný prospěch,
    b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
    c) způsobí-li takovým činem jinému stav těžké nouze.

    (3) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

    a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek, nebo
    b) získá-li takovým činem pro sebe nebo pro jiného prospěch velkého rozsahu.

    ————–

    Takže to bude případ od případu. Určitě by to chtělo stanovit maximální procentní hranici u úvěrů apod.

  3. Byla jsem zoufalá, tak jsem ohledně půjčky oslovila MSC money service corporation. JE TO PODVOD, NENALEŤE JIM JAKO JÁ!!!! Já jim dala 15 000 a myslela si, že dostanu tak potřebnou půjčku. Půjčku jsem nedostala a tím pádem jsem přišla o barák 🙁

  4. Dobrý den Všem podvedeným!
    Píši ve velkém zoufalství a potřebě bránit NÁS VŠECHNY před podvodníky,který náš STÁT PODPORUJE a naši operátoři,také!!!
    To,že někdo řekne,že jsme naivní,ano jenže pokud člověk skutečně potřebuje fin.pomoc a vy si i já zažádáme, buď konkretně nebo pouze na servu o půjčku jak na směnku,nebo bez různých formalit atd.,a najednou se ozvou určité společnosti,tak zareagujete,nedá Vám to a sdělení úvěr je schválen,pouze zavolat na níže uvedená číslo-čísla,kde operátor pouze ověří údaje OP.Konkrétně napíši o jakou společnost a co Vás tam čeká a určitě spoustu NÁS POTKALO A HODNĚ PŘEKVAPILO A DOSTALO DO VĚTŠÍCH POTÍŽI!!!
    VYPSALA JSEM ŽÁDOST NA STRÁNKÁCH ÚVĚRU A TO SMĚNKA BEZ PROKAZOVÁNÍ PŘÍJMU,DŮCHODCE,MAT.DOVOLENÉ ATD.
    NAJEDNOU MI PŘIŠEL E-MAIL A TO Z E-MAILU: 1pujcky@email.cz
    KDE BYLO PSÁNO:1pujcky@email.cz

    Re: Fwd: Prosím o půjčku!!!

    5. 10. 2012, 9:03:10

    Komu: sasa.bohdanova@seznam.cz

    Dobrý den,
    K zpracování Vašeho požadavku potřebuji Vaše iniciály:
    Jméno Příjmení ,bydliště, datum narození, zaměstnavatel nebo odkud máte příjem ,čistý měsíční příjem a částku kolik chcete půjčit a tel. číslo.
    S pozdravem a přanim pěkného dne

    Tudiž vše potřebné jsem zaslala.Následně mi bylo odepsáno:
    1pujcky@email.cz

    Re: Re: Fwd: Prosím o půjčku!!!

    8. 10. 2012, 9:05:04

    Komu: sasa.bohdanova@seznam.cz

    gDoručené Dobrý den,

    P. Bogdanová,

    Půjčka je schválená . K vyplacení půjčky prosím volejte call centrum Po – Pa 9:00 – 17:00 na Telefonním čísle: 90 095 0555 a sdelte operatorum doplňující informace do smlouvy.
    Pěkný den , Kunc Radek
    Má odpověď zněla:sasa.bohdanova@seznam.cz

    Re: Re: Fwd: Prosím o půjčku!!!

    8. 10. 2012, 9:14:27

    Komu: 1pujcky@email.cz

    OdeslanéDobrý den,
    děkuji za posouzení žádosti,ale vidím že je nutné volat na číslo,které jste uvedl.Proč není možné,aby operátor
    kontaktoval mě.Když si přečtu na internetu,že v žádném případě nevolat č. 900 ….. ,nechápu to.
    Chci Vás tedy poprosit,pokud je možné získat od Vás půjčku a pokud byla schválená,byla bych ráda a šťastná,abych nemusela nikde volat,nemám na to peníze.
    Děkuji Bogdanová
    Opět odpověď poskytovatele:
    1pujcky@email.cz

    Re: Re: Re: Fwd: Prosím o půjčku!!!

    9. 10. 2012, 14:19:40

    Komu: sasa.bohdanova@seznam.cz

    Dobrý den,
    Bohužel je nutné volat call centrum asistent jen doplní údaje ve smlouvě k odeslání .Vaše půjčka je již schválená !
    Kratochvíl
    Tudíž mi přícházela jedna sms za druhou:
    odeslána z čísla:773665667
    Znění: VAŠE ŽÁDOST NA PŮJČKU BYLA KLADNĚ POSOUZENÁ A VYHOVUJETE.PRO VYPLACENÍ A SCHŮZKU NÁS IHNED KONTAKTUJTE NA TEL. 602152169
    PŮJČKU MŮŽETE MÍT JEŠTĚ DNES!!

    další sms zněla podobně a byla odeslána z tel.čísla 774413295:
    VAŠÍ ŽÁDOSTI NA PŮJČKU JE VYHOVĚNO.PRO DOMLUVENÍ SCHŮZKY A VYPLACENÍ NÁS IHNED KONTAKTUJTE NA TEL:900 950 545 PŮJČKU MŮŽETE MÍT JEŠTĚ DNES!!
    FINANČNÍ SERVIS INFOLINKY
    ———
    Já tedy reagovala bohužel,ale na tel.číslo 602152169
    kde mi tedy opravdu po ověření bylo řečeno:ANO VŠE JE V POŘÁDKU A ÚVĚR JE SCHVÁLEN.NYNÍ SI ZAVOLEJTE NA TEL.ČÍSLO:900 950 460 SAMOZŘEJMNĚ JSEM TÉ PANÍ ŘEKLA ŽE URČITĚ TO POTRVÁ DLOUHO A NEMOHU SI DOVOLIT PROVOLAT MOC PENĚZ,OCHOTNÁ PANÍ MI ŘEKLA NEBOJTE VY SI JIŽ PŘIPRAVTE OP.,TO JE VŠE POUZE OVĚŘENÍ ÚDAJŮ A SDĚLENÍ KDY A KDE BUDE VYPLACENÁ FIN.HOTOVOST.Bohužel nedalo mi to v té tísni a já pitomec zavolala,VÉLKE PŘEKVAPENÍ:PO POZDRAVU ZNĚLO KOLIK CHCI ÚDAJE Z OP.PŘÍJMY,SDĚLENÍ OPERÁTORKY,KDYŽ JSEM SE OHRADILA ŽE PROČ MUSÍM NĚCO TAKOVÉHO ŘEŠIT,KDYŽ MI PANÍ SDĚLILA POUZE FORMALITA SDĚLIT ÚDAJE OP A NIC VÍCE,NO VYSVĚTLENÍ PANÍ OPERÁTORKY ZNĚLO ŽE KDO MI TO ŘEKL,ŽE TO SE MUSÍ OPĚT PANU INVESTORU ZASLAT DO PRAHY,NO TAK JSEM POKRAČOVALA,ČEKALA KDY TEDY SE PRAHA VYJÁDŘI PŘI ČEKÁNI SI PANÍ OPERÁTORKA VYLÉVALA SRDÍČKO JAK SE MÁ,KOLIK DĚTÍ,ATD. TO JSEM UŽ BYLA ZLÁ,ALE DOUFALA JSEM,ŽE TO JE VŠECHNO CO PROVOLÁM.PRAHA SE TEDY VYJADŘILA ANO VŠE JE V POŘÁDKU,ZAPOMĚLA JSEM UVÉST ŽE BYLA POTŘEBA RUČITELE,PŘESTO ŽE MI BYLO SDĚLENO JAK TELEFONICKY,TAK E-MAILEM ŽE ÚVĚR JE SCHVÁLEN.NAJEDNOU OPERÁTORKA MI ŘEKLA PO 55 MIN.ŽE MUSÍM JEŠTĚ ZAVOLAT NA JEDNO ČÍSELKO A JE TO VYŘEŠENO,JÁ OPĚT BLBEC SI ŘÍKALA,TAK UŽ JE DOST PROVOLÁNO A Z ČEHO TO ZAPLATÍM,ŽE TO DOTÁHNU DO KONCE A ÚVĚR DOSTANU,TAK TEDY VOLÁM NA DALŠÍ TEL.ČÍSLO:900 950 100 A PŘEKVAPENÍ OPĚT STEJNÉ OTÁZKY, ÚDAJE A SDĚLENÍ,ŽE SMĚNKA NEPROŠLA,PTÁM SE JAKÁ SMĚNKA,NO OPĚT VYSVĚTLENÍ NENÍ POTŘEBA RUČIT SMĚNKOU MÁTE RUČITELE,OPĚT ODESLÁNI PANU INVEST. DO PRAHY,POKUD NÁM VŠE INVESTOR ODFAFKUJE ZELENĚ JE TO V POŘÁDKU.TAK VŠE JE V POŘÁDKU MUSÍTE, NEBOJTE SE ÚVĚR MÁTE, COŽ TENTO HOVOR TRVAL JIŽ 59MIN.TAK ŽE ZAVOLEJTE NA DALŠÍ,ČÍSELKO A 900 950 701,ŘÍKÁM UŽ TOHO MÁM DOST,NEDĚLEJTE MI TO Z ČEHO TO ZAPLATÍM,NO NEBOJTE PENÍZKY MÁTE.
    UŽ ZE STRACHU CO BUDE JSEM SE NEVZDALA COŽ BYLA VELKÁ MOJE BLBOST,VÍM JSEM VŠEM KDO TOHLE ČTE PRO SRANDU NO,NEDIVÍM SE,TAK ŽE DALŠÍ HOVOR OPERÁTORKA OPĚT ÚDAJE NOVÉHO RUČITELE NA CO POTŘEBUJI PENÍZE,ŘÍKAM TO NENÍ MOŽNÉ PROČ MI BYLO PSÁNO,ŘEČENO,ŽE JE TEN ZATRACENÝ ÚVĚR SCHVÁLEN,A PANÍ OPERÁTORKA MI ODPOVĚDĚLA,ŽE INVESTOR MUSÍ VŠE VĚDĚT A ŽE ONA JE POSLEDNÍ VOLANÁ LINKA,KDE MI UŽ VŠE VYŘÍDÍ A ŽE JE OSOBA,KTERÁ NIKDY NEŘEKNE NE A KDE JIŽ BUDOU Z PRAHY PO ODESLÁNÍ STEJNÝCH ÚDAJŮ ZASLANÝ SMLOUVY HOVOR 59 MIN.SMLOUVY ŽE JSOU VYTIŠTĚNY JEDNA PRO MĚ DRUHÁ PRO INVESTORA PANA KOTALA,UPOZORNĚNÍ ŽE MI DOVEZOU JEN ČÁST PENĚZ,ŽE NEMOHOU MÍT U SEBE VĚTŠÍ PENÍZE A ŽE PŘIJEDOU DVA MUŽI V BÍLÉM AUTĚ BEZ NÁPISU JEDEN PÁN BUDE MÍT TAŠKU S NOTBUKEM A DRUHÝ KUFŘÍK S PENĚZY,NO TAK NĚJAK JSEM MĚLA RADOST A JEŠTĚ JAKO ŽE VĚTŠÍ,KDYŽ MI NAHLÁSILA ČÍSELKO:774204447 A POKUD TO NIKDO NEBUDE BRÁT,TAK AŤ ZKUSÍM 900950007,ŽE TO JE DOMLUVA ČASU,DNE A KDE BUDOU PENÍZE PŘEDÁNY A KDE BUDE PODEPSANÁ SMLOUVA.
    TAK JSEM VOLALA NA PRVNÍ ČÍSLO A ZÁZNAMNÍK VOLEJTE NA VÝŠE UVEDENÉ ČÍSLO A VZKAZ NENÍ MOŽNÉ NECHAT Z DŮVODU PŘEPLNĚNÉ SCHRÁNKY.TAK DRUHÉ ČÍSLO 900… VOLÁM A TAM NEPŘÍJEMNÁ ŽENSKÁ JAKO CO OTRAVUJI A SDĚLENÍ PÁN KOTALA SEPISUJE S KLIENTEM SMLOUVU,TO ZJÍŠTĚNÍ TRVALO ASI 25MIN.PO TÉ MI ŘEKLA,ŽE KDY TY PENÍZE CHCI JÁ TAK JAK BYLO UVEDENO A UŽ ZE STRACHU A VŮBEC JSEM ŘEKLA ŽE TEN DEN,NO TO NÉ JAKO JÁ SI MYSLÍM ŽE TO NEPOTŘEBUJETE HNED,DOBŘE TAK ZÍTRA,PANÍ MI ŘÍKÁ MOMENT… DALŠÍCH 20MIN.A ŽE POKUD CHCI,TAK AŽ 29.10. ŘÍKÁM PÍŠETE HNED,TAK O CO JDE?PODÍVEJTE POKUD SPĚCHÁTE ZAVOLEJTE PANÍ ROJČÍKOVÉ TA VYPLÁCÍ DO TŘECH DNŮ HOVOR 58MIN A ČÍSLO NA PANI ROJČÍKOVOU 900950999.
    OPĚT VOLÁM ZBAVENÁ SMYSLU,PŘEDSTAVILA SE MI HNED PO VYTOČENÍ ČÍSLA ROJČÍKOVÁ PROSÍM,ŘÍKÁM ODKÁZAL MĚ NA VÁS PÁN KOTALA ŽE SE MÁM DOMLUVIT S VÁMA NA PŘEDÁNÍ PENĚZ,ANO MOMENT 30MIN,TAK MOHU V PÁTEK,POPROSILA JSEM TEDY,ŽE TO POTŘEBUJI HNED NEJPOZDĚJÍ ZÍTRA,OPĚT BYL MOMENT 10MIN. A PANÍ ROJČÍKOVÁ MĚ POTĚŠILA,TAK ŽE ZÍTRA U VÁS DOMA V 16.00HOD.NO JÁ V TOM AMOKU BYLA ROZKLEPANÁ A RÁDA ŽE TO DOPADLO,DODATEK PANÍ INVESTORKY ZAVOLEJTE MÉ ASISTENTCE AŤ MI TO POZNAČÍ A ZADÁ DO GPS,ONO SE MŮŽE STÁT ŽE BYCH ZAPOMĚLA,HOVOR 59MIN.A OPĚT VOLAT NA ČÍSLO 900957505 VYŘÍZENÁ VOLÁM A PANÍ ASISTENKA OPĚT CHTĚLA VYŘIZOVAT ÚDAJE POŽADAVEK ATD.TO JSEM JIŽ ZAŘVALA ŽE MÁ POUZE NAPSAT,ČAS,DATUM,ADRESU.TAK MOMENT UŽ ANI NEVÍM JAK DLOUHO TEN MOMENT TRVAL,ASI PO TĚCH 30MINUTÁCH VYDRŽTE JEŠTĚ PROSÍM A PO 58 MINUTÁCH HOVOR PŘERUŠEN.OPĚT VYTÁČÍM ČÍSLO A NADÁVÁM A HOVOŘÍ JIŽ SEMNOU JINÁ PANÍ A SDĚLUJE MI ŽE SNÍ JSEM NEHOVOŘILA,TAK ŘÍKÁM JSTE ASISTENTKA PANÍ ROJČÍKOVÉ ANO CO POTŘEBUJETE,NIC POUZE JIŽ DOMLUVENOU SCHŮZKU S PANÍ ROJČÍKOVOU ZAPSAT DO DIÁŘE A ZADAT JIŽ ZMIŇOVANÉ INFORMACE,TO VÁM ŘEKLA PANÍ ROJČÍKOVÁ,TAK MOMENT,JÁ NA TO NÉ ŽÁDNY MOMENT HNED TEN MOMENT U VÁS TRVÁ 60 MINUT,NE NE TO JE CHVILIČKA A PO 20MIN. MI BYLO ŘEČENO ŽE TERMÍN POTVRZENÝ PANÍ ROJČÍKOVÉ JE NEMOŽNÝ MÁ PLNĚ OBSAZENO,JESTLI MOHU JINOU DOBU ŘÍKÁM ANO,MŮŽETE DOPOLEDNE ŘÍKÁM ANO,TAK MOMENT,DALŠÍCH DVACET MINUT,ALE I S POHŘEBNÍ PÍSNIČKOU A OZVALA SE JEŠTĚ MINUTKU,JÁ UŽ POD ANTIDEPRESIVY ZAPÍJENÝMA VÍNEM,PROTOŽE JSEM VĚDĚLA,ŽE JE KONEC A ŽE JDE O PODVOD, BRZO VIĎTE!!!TA HUDBA MĚ PŘÍMO NABÁDALA SKONČIT NA TOMTO SVĚTĚ ŽÍT,PROTOŽE MÁM TOLIK POTÍŽÍ A PROBLÉMU,INV.DŮCHOD-TĚŽKÁ FÁZE MANIODEPRESE,SPOUSTU LÉKU.POPROSILA JSEM JEŠTĚ PANÍ AŤ TU HUDBU VYPNE,PORADILA MI ŽE AŤ SI TELEFON DÁM DÁL OD UCHA,ŽE MUSÍ HUDBU POUŠTĚT JINAK NEMŮŽE PRACOVAT A CO SE STALO 59 MINUT,HOVOR UKONČEN OPĚT SÁM OD SEBE.BYL KONEC A JÁ SMÍŘENÁ ODEJÍT NAVŽDY.
    Po 15-20minutách sms od operátora,že číslo zablokováno z důvodu provolaných 40 000kč,já pevně rozhodnutá,byla jsem doma sama.V tom přišel syn a kontaktoval všechny a nastala záchrana útěcha,ale já se nemohla vzpamatovat.
    Maminka mě odvezla z domů k sobě a mé sestře ať nejsem sama.Ráno jsem vstala a 6 sms z čísla 774570407:ZNĚNÍ-ÚVĚR,O KTERÝ JSTE SI ŽÁDAL NEMOHL BÝT DOKONČEN PRO DOŘEŠENÍ A SCHŮZKU NÁS IHNED KONTAKTUJTE NA TEL.900959060
    PŮJČKU MŮŽETE MÍT JEŠTĚ DNES.
    NA DRUHÝ DEN PŘIŠLO 13SMS-ZNĚNÍ STEJNÉ.
    OPĚT ZHROUCENÁ JSEM ZAVOLALA NA POLICII A ŠLA PODAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ,TAM MI BYLO SDĚLENO AŤ SE POKUSÍM SEHNAT VÍCE PODVEDENÝCH TOUTO SPOLEČNOSTÍ A PODAT HROMADNOU ŽALOBU.
    TAK PROSÍM VÁS VŠECHNY SPOJME SE DOKÁŽEME TO.
    PIŠTE NA MŮJ E-MAIL:sasa.bohdanova@seznam.cz
    Děkuji všem!!!

  5. Dobrý den prosím vas hrozí nám že přijdeme o dum naletěli jsme podvodníkovi jmenem Tomáš Peschel ktery po dukladném hledání na internetu funguje ve více firmách. V našem případě jednal za firmu Paribas s.r.o ,prosím všechny kdo s ním máte jakoukoliv negativní skušenost kontaktujte mě na e-mail Nanynkaaa14@seznam.cz mužeme se domluvit společně a podat jedno velke trestní oznamení spolu to dokažem a dotahneme ke zdarnemu konci…čím více se Vás ozve tím je jistější větší uspěch.Budu ráda když se někdo ozve,nenechme ostatní at se obohacují na ukor poctivých lidí keří udělali chybu a naletěli…

  6. pan Bílek z Prahy nabízí podvodné půjčky s platbou předem! jeho číslo: 730844311 Nenaleťte!!!

  7. POZOR!!! Dobrý den všem, narazila jsem na dalšího z podvodníků, se mnou komunikoval 2x pod jiným jménem a nechtěl říci název společnosti.Představuje se jako Bílek, nově také jako Novák a Horák. Možná má ještě další jména v zásobě! Jeho tel. je 722646929 Žádá první splátku předem jako důkaz toho, že jste schopni splácet, jináč že je nutná zástava. Svoji důvěryhodnost dokazuje odesláním naskenovaných údajně svých dokumentů, dokladů – mně poslal kopii OP a rodného listu,jak jsem dnes zjistila, byly to doklady pána který u něj také žádal o půjčku… Vydává se za jiné lidi a má celkem hezky propracovanou nabídku a pošle i vzor směnky.Je to podvod! Nenaleťte, je dost výmluvný! Pozor na telefon 722646929

  8. Petra Králová:

    Tam jsou v nabídce nebankovní půjčky, kde je vždy nějaké riziko. Za solidnejší lze považovat snad jen Home Credit.

    Nikdy neplaťte nic předem!

  9. SOUKROMÁ SPOLEČNOST vám pomůže i poradí. Hledáte dotaci, úvěr, konsolidaci, oddlužení, optimalizaci. BEZ POPLATKU, BEZ ZÁSTAVY NEMOVITOSTI, BEZ REGISTRU Nebojte se jednám pouze v kanceláři. RÁD VÁM POMOHU T:606035313 Stačí zaslat i SMS zavoláme vám. PORADIM – jak nenaletět trikům úvěrových a insolvenčních šmejdů lllll POKUD JSTE JIŽ NALETĚLI VIM JAK POSTUPOVAT – ZAVOLEJTE POZOR NA PODVODY – SMĚNKY BYLY ZRUŠENÉ – ÚVĚRY POUZE NA OP BEZ PŘIJMŮ NEEXISTUJÍ

    ÚVĚRY OD SOUKROMÝCH OSOB JSOU NEBEZPEČNÉ

    HLEDÁME SPOLUPRACOVNÍKY PO CELÉ ČR.-OMEZENÁ NABÍDKA

    POZOR NA ZÁSTAVY NEMOVITOSTI A POPLATKY ZA ZPROSTŘEDKOVÁNÍ-PORADÍME

  10. Dobrý den,
    Potřebuji nutně peníze jsem na mateřské a mám dvě děti. Potřebujeme novou postel a ledničku. A další důležité věci. No a tak jsem hledala půjčku na internetu která dá i ženám na MD. Jupiter a našla jsem aspoň tak jsem to brala. Nabídli mi 200 000 na 11 let měsíční splátka 1900kc a já si říkala Jupi usmálo se na nás štěstí. Jo to jo. Přítel říkal že se mám na to vykašlat ale já ne. Tvrdil mi ze když podepíší smlouvu do hodiny mám peníze ze to mam schválené. Kdybych to schválené neměla tak bych asi nejela. Tak já tam podepsala PAPÍRy co jsem si sice Přečetl ale Myslela jsem že je to ta smlouva. Pořád jsem čekala furt říkal že to mám už hotové a teď jen čekat že min peníze pošlou. Volala jsem mu odpoledne že peníze ještě nepřišli a on že mi to zjisti. Že zavolá. Já čekala hodina pryč a tak je začala volat. To mi řekl že musím ještě počkat že mi budou volat. Tak to já dobrá. Dnes mi volali ze soukromého čísla že se mi nabídka spracovava že mám počkat tak já čekám. Jen se mi na tom nelíbí že jak jsem byla v Praze dala jsem 6000 Kč. Že mi řekl že to mám schválené a ten mi řekl že se mi nabídka teprve posuzuje tak teď nevím co mám dělat. Že se mi ještě ozvou. Zkusí mi někdo poradit prosím. Ten pán kterému jsem dala 6000 si strašně proti mluví.PORADI MI NĚKDO. JÁ KLIDNĚ POČKÁM. JEN SE MI NELÍBÍ To ŽE MI ŘEKL ŽE TO MÁM SCHVALENE A TEN DRUHÝ ŽE SE MI NABÍDKA POSUZUJE .

  11. HLEDÁTE ÚVĚR,ODDLUŽENÍ MANŽELŮ POUZE ZA 5000,-KČ-POMÁHÁME

    VARUJEME PŘED ZPROSTŘEDKOVATELI PŮJČEK INSOLVENČNÍMI ŠMEJDY,KTEŘÍ Z VÁS VYŽDÍMAJÍ DESETITISÍCE KORUN.PODÍVEJTE SE NA NOVELU ZÁKONA O INSOLVENCÍCH.

    Také přemýšlíte kde vzít peníze na letošní Vánoce? Už nemusíte stačí ZAVOLAT NA T.Č.7234308XX a na dárky si jednoduše vydělat. CHCETE POMÁHAT LIDEM? Kdo má zájem napište prosím zprávu.JSME RODINNÁ FIRMA.- PORADENSKÁ A PRÁVNÍ KONZULTACE DLUHOVÉ PROBLEMATIKY

    PENÍZE NA RUKU-Mandátní smlouva-dpp-ŽL

    POMOC PRO POCTIVÉ LIDI

    NOTÁŘSKÉ SLUŽBY SE PLATÍ

  12. Doporučuji využít ověřené společnosti a těmto problémům se vyhnout. Zkuste použít třeba nějaký online srovnávač půjček (já používám bezvamoney.cz). Můžete tam porovnat všechny nabídky na jednom místě a vybrat si tu, která se vám bude nejvíc líbit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *