Proticikánské zdi jsou naprosto v pořádku

Poslední roky jsou v České republice čím dál častější rasové nepokoje (proticikánské demonstrace) – Duchcov, České Budějovice, Varnsdorf, Břeclav, Ostrava… Je potřeba si klást otázku: Proč jsou tyto demonstrace? Odpověď: Většina Cikánů se neumí chovat, nepracuje, kradou, spoléhají se na sociální dávky, kvůli dávkám si dělají co nejvíce dětí, při napomenutí se ohánějí rasismem, vůči Čechům jsou nepochopitelně agresivní… Do toho nepočítám slušné Cikány, kteří pracují a dokáží být dobrými sousedy.

Velitel městské policie v Mostě Bronislav Schwarz se k tomuto problému vyjádřil jasně:

„Prostě oni mají jinou mentalitu. Vezměte si, že Číňani a Vietnamci problémy nedělají. Ctí rodinné hodnoty a jsou pracovití. Ano, u Vietnamců existuje problém s pěstováním marihuany, ale neobtěžují ostatní lidi. To se o Cikánech říci nedá. Prostě je to bohužel tak, že ze sta Cikánů je deset pracovitých a slušných, které bychom neměli házet do pytle s těmi zmetky. U bílých je poměr ale obrácený. Ze sta jich je šmejdů jenom deset,“

Pokud se nějaká menšina neumí dlouhodobě civilizovaně chovat, nechce se přizpůsobit, logicky musí na okraj společnosti – za zeď, která je bude oddělovat od normálních lidí. V žádném případě takovou zeď nepovažuji za diskriminační nebo rasistickou, nýbrž za mimořádně efektivní. Efektivní pro obě strany – pro Cikány i Čechy. Vzhledem k mentalitě Cikánů jsem přesvědčem o tom, že za zdí by jim bylo lépe (ve vlastním světě). V České republice byla taková zeď v roce 1999 postavena v Matiční ulici v Ústí nad Labem. Jenže zeď byla kvůli údajnému rasismu odstraněna po šesti týdnech na popud tehdejšího předsedy vlády České republiky Miloše Zemana a po protestech českých i zahraničních ochránců lidských práv. Podobné zdi jsou na Slovensku, kde plní svůj účel. Ovšem na to poukazuje diktátorský Brusel, který požaduje okamžitou likvidaci těchto zdí. Proticikánské zdi dobře fungují i v Rumunsku a Portugalsku.

Pokud se vláda bude stavět k cikánskému problému zády, tak se bude situace jen zhoršovat a rasové nepokoje budou čím dál častější a ostřejší.

Cikánům vstup přísně zakázán

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *