Programy ke spojování (slučování) více videí do jednoho

Potřebujete spojit více videí do jednoho? Zde máme pro vás programy, které dokáží spojit několik videí do jednoho celého, a to bez ztráty kvality. Všechny zde uvedené programy jsou freeware (zdarma).

Format Factory – programem velice jednoduše spojíte mnoho videí (není omezeno) do jednoho, samozřejmě bez ztráty kvality. Po otevření programu kliněte na Pokročilé –> Video sloučení. Program má příjemné uživatelské rozhraní, které je v češtině. Program také dokáže konvertovat audio a video soubory (AVI, MP4, 3GP, MPG, WMV, FLV, SWF, MOV, VOB, MP3, WMA, AAC, AMR, OGG, WAV, PLAC, MMF). A mnoho dalšího.

Stahujte zde: http://www.pc freetime.com/download.html (skopírujte link a vložte do prohlížeče)

Format Factory

Avidemux – tímto programem jednoduše spojíte videa do jednoho (bez ztráty kvality). Pokud máte program v angličtině, tak je postup následující: File –> Append. Všechna slučovaná videa musí mít stejné rozlišení! Program podporuje tyto formáty: Podporuje tyto formáty: AVI (Dix, Xvid), DVD, MP4, MPEG, ASF. Program též stříhá, filtruje a kóduje videa.

Stahujte zde: http://fixounet.free.fr/avidemux/download.html (skopírujte link a vložte do prohlížeče)

Avidemux

Easy Video Joiner – jedná se o jednoduchý a funkční prográmek, který hravě sloučí vaše videosoubory. Tato videa mohou mít různé formáty a rozlišení. Podporované formáty: AVI, MPEG-4, RM, WMV, ASF. Program také dokáže spojovat audiosoubory MP3, RM, WMA, WAV v jeden.

Stahujte zde: http://www.freevideojoiner.com/ (skopírujte link a vložte do prohlížeče)

Easy Video Joiner

Machete Lite – střih a spojování videí (AVI a WMV). Program též umožňuje střih videa.

Stahujte zde: http://www.machetesoft.com/home/about-machete-video-editor-lite.html (skopírujte link a vložte do prohlížeče)

Machete Lite

4 komentáře u “Programy ke spojování (slučování) více videí do jednoho

    1. Hmm, to je divný, já skoro všechny zde uvedené používám spoustu let a nepadnul ještě ani jeden…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *