Program na změnu product code mobilů download

Product code (sedmimístné číslo, které je uvedeno na štítku pod baterií) u mobilních telefonů Nokia lze měnit programem Nemesis Service Suite. Změna product code je velice jednoduchá:

  1. Stáhněte a naistalujte si program Nemesis Service Suite.
  2. K počítači připojte zapnutý mobilní telefon značky Nokia USB kabelem, na mobilním telefonu potvrďte spuštění programu Nemesis Service Suite.
  3. V programu klikněte na obrázek „Lupy“, poté „Phone Info“, do kolonky „Product Code“ napíšete nový product code a zaškrtněte „Enable“. Změnu product code provedete kliknutím na „Write“. Viz. screenshot.
  4. Změna product code je provedena. Product code lze změnit zpět na původní. Program zavřete.

Program Nemesis Service Suite běží pod operačními systémy Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

Upozornění: tento návod je pouze pro studijní účely, změnou product code zpravidla zaniká záruka na mobilní telefon (neoprávněný zásah do software telefonu), změnu product code vykonáváte pouze na vlastní riziko!

Nemesis Service Suite download: http://uloz.to/xfTfUAd/nemesis-service-suite-zip

2 komentáře u “Program na změnu product code mobilů download

  1. stahl jsem nemesis do pc kde mam sedmicky,nainstaloval,otevrel dal lupu naslo to veci z pc tak sem prepl na telefon a tam to pise error a zadny data to nevypise takze to nefunguje:(

  2. program nemesis jsem zkoušel mnohokrát, jen jednou jedinkrát změnikl product code a to u n73.. kdybych to neviděl, myslel bych si, že je to jen nefunkční atrapa 🙂 asi by to chtělo ten boxík k tomu .)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *