Proč chce Andrej Babiš do politiky?

Andrej Babiš je velkopodnikatel, který ovládá skupinu Agrofert holding. Babiš je též bývalý člen zločinecké Komunistické strany Československa (KSČ), a údajně i bývalý agent StB. Je evidentní, že se Babiš tlačí do politiky. Poslední dobou často hovoří o korupci v ČR, justiční mafii… Nyní Babiš založil novou divizi AGFmédia (Agrofert Média). AGFmédia bude v brzké době vydávat týdeník s názvem 5+2. Babiš sám řekl, že chce uspět ve sněmovních volbách v roce 2014, prostřednictvím svého občanského sdružení Akce nespokojených občanů 2011 (ANO 2011). Je tedy víc než jasné, že se Babiš do politky tlačí. Otázka je proč. Chce Babiš opravdu bojovat s korupcí, nebo chce mít politickou moc? Nebo obojí? Anebo chce schvalovat zákony výhodné pro své firmy? Odpovědi na tyto otázky zná jen sám Babiš…

Andrej Babiš
Andrej Babiš

Babiš bývalý komunista

Je potřeba si uvědomit, že Babiš je bývalý člen KSČ, což on sám přiznává. Už toto samotné je ohavné! Ten člověk sloužil zločinecké organizaci, a to je přinejmenším prasárna! KSČ je zákonem č. 198/1993 Sb označena za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci. Podle mého mínění, by žádný bývalý člen KSČ, nesměl být politik, vysoký státní úředník apod. Zákonem bych jim to zakázal! Nejvíce bývalých komunistických zrůd je v ČSSD a KSČM. Jmenujme ty rudý zrůdy, nebojme se toho: Zdeněk Škromach (ČSSD), Jaroslav Palas (ČSSD), Stanislav Grospič (KSČM), Miroslav Grebeníček (KSČM), Marta Semelová (KSČM), Vojtěch Filip (KSČM) a řada dalších.

Babiš měl v minulostri důvěrné stytky s některými kontroverzními politiky, připomeňme například expremiéra Stanislava Grosse, ze kterého se stal ze dne na den multimilionář.

Politka v ČR, Babiš…

Je bláhové si myslet, že jedinec, nebo skupina lidí, zachrání náš stát od těžkostí. Státní dluh je obrovský, a především matematicky nesplatitelný. Tzn., že nás v budoucnu čeká velice těžké období. Nejhorší ale je, že občané se nechtějí uskromnit, neuvědomují si, jak se nyní mají dobře, a že přijde doba, kdy bude opravdu hodně krušno. Ona je to pravda, že na horší se zvyká hůř.

Co si budeme povídat, jak Babiš vytvořil své podnikatelské impérium? Ano, bylo díky divoké kupónová privatizace v 90. letech minulého století.  Nikdo nemůže popřít, že v tomto období došlo k obrovskému rozkradení českého národního majetku.

Možná Babiš vstoupí do politiky, ale já osobně v tom nevidím žádný přínos. Naopak, rudá zrůda nemá v politice co pohledávat!

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *