Příběhy lásky

Příběhy

Zdravím milý čtenáři tohoto blogu. Po delší moji pauze jsem tady zase zpět a můžete se těšit na další příspěvky na tento blog.

Říkal jsem si čím bych mohl začít psát zase články a napadlo mě, že každý z nás má nějaký příběh o který by se chtěl podělit s ostatními.  Ať je to třeba o lásce, štěstí,výhře a nebo v něčem úplně jiném. Mě napadl příběh jednoho kluka co našel tu pravou lásku. Někteří možná tento článek přeskočí a půjdou na jiný ale věřím, že je tady někdo koho by to mohlo zajímat a třeba se podělí taky a nebo popřípadě řeknou vlastní názor na příběh.

No abych nějak začal, tak je to příběh o klukovi co potkal dívku. Jmenovat kluka nebudu ale budeme mu říkat třeba Tom.

Tomášovi bylo 25 let byl svobodný a pracující člověk jako každý z nás.Ovšem byl u několikrát zklamaný láskou , že už nevěřil, že potká dívku pro život. Aby při něm stála a podržela ho v každé situaci. Holky mu ubližovali a i využívali a on byl takový, že ze sebe nechal ždímat peníze a pokaždé naletěl. Je to velice hodný kluk co miluje sport, kulturu a procházky a pro svoji dívku by udělal snad první a poslední co by ji na očích uviděl. Měl ale jednu menší vadu.Někteří si určitě myslí, že byl třeba vážně nemocný ale byl úplně zdravý jak ta největší řípa 🙂 Ta nemoc pokud se to tak dá nazvat byla žárlivost. Kvůli tomu už ztratil několik příležitostí být šťastný a spokojený.

Ale jednoho dne večer když byl u příbuzných a koukal na TV tak šel někam na chat a tam si psal z lidmi. Pak napsal jedné dívce a dali se do řeči. Toho večera si psali hodně dlouho do noci a Tom se cítil, tak šťastný, že si muže s někým popovídat o všem i když tuto dívku ještě ani neviděl a nezná. Psali si spolu dlouho jak na netu tak na sociálních sítí a pak i na mobil. Ta dívka se jmenovala řekněme Míša. Byla stejně věkově jako Tom. Psali si denně několik desítek sms. Říkali si vše co dělají nebo budou dělat.

Abych přeskočil to psaní a šel rovnou dál ….

Nastal den kdy se měli sejít.Oba si psali jak mají trému atd.Abych to uvedl na pravou míru ještě, tak Míša byla v tu dobu zadaná.Tak se sešly…. Povídali si pak se šly někam projít ven …. Den to byl moc pěkný a Tom si uvědomil, že musí hledat dívku jako je ona.Byla sní sranda a nenudil se a hlavně se mu moc líbila. Během pár dní co si zase pořád psali, tak se domluvili na další setkání a sešly se.Ale toto setkání bylo už v něčem jiný.Tom si nemohl pak vybavit doma v čem to bylo jiný ale bylo. Po krátkém čase mu to vše došlo…. Tom se zamiloval …. Nevěděl co má dělat psali si spolu dál.

Po nějakém čase co si psali došlo na setkání co změnilo u obou myslím všechno …. Když byli spolu došlo totiž na polibek a myslím, že ne jen na jeden…. To jim vše změnilo tak trochu život ….

Abych to nějak trochu ukončil, tak jen napíšu to, že JSOU SPOLU!!!

KONEC              🙂

ec4a4e8389_53131305_o2

POKUD I VY NĚKTEŘÍ SE CHCETE S NĚČÍM TAKOVÝM ČI ÚPLNĚ JINÝM SVĚŘIT TAK MI NAPIŠTE NA   tom.chips@seznam.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *