Předseda KSČM obdivuje komunistickou zločinnost – Lenina

Vojtěch Filip je od roku 1996 člen Poslanecké sněmovny, od 1. října 2005 je předsedou Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM). Za socialismu byl Filip člen zločinecké organizace Komunistické strany Československa (KSČ) a agent Státní bezpečnosti (StB). KSČ je zákonem č. 198/1993 Sb. označena za zavrženíhodnou a zločineckou organizaci. Pro Filipa je velká modla diktátor, zakladatel Sovětského svazu, komunistických koncentračních a pracovních táborů, zakladatel komunistické genocidy, Vladimir Iljič Lenin. Lenin byl velký zločinec, za kterým stojí neskutečný teror a miliony zavražděných lidí. Lenin byl masový vrah, pro kterého lidský život neměl žádnou cenu.

Na komunistickou genocidu pamatuje i zákon…

Trestné činy proti lidskosti
§ 261a
Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Vzhledem k okolnostem/skutečnostem je pro mne nepochopitelné, jak dneska může někdo vyvyšovat Lenina, tedy tíhnout ke komunistické zločinnosti. Je to o to smutnější, že je to předseda politické strany. Jsem přesvědčen o tom, že volič KSČM je bezcitný člověk, kterému nezáleží na lidském životu. Z voličů a příznivců KSČM je mi velmi smutno, lituji je. Doufám, že jednou procitnou. Též doufám, že procitne Vojtěch Filip.

Předseda KSČM Vojtěch Filip
Předseda KSČM Vojtěch Filip

Video: Předseda KSČM Vojtěch Filip propaguje komunistickou zločinnost – Lenina

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *