Pravá tvář islámu: teror, ponižování, zvrhlost, násilí, sadismus…

Islám je náboženství, které vychází z učení proroka Mohameda (celé jméno Muhammad ibn Abdilláh ibn Abdilmuttalib). Mohamed byl v 7. století náboženský a politický vůdce, byl též poslední prorok islámu. Muslimy je považován za poslední krok zjevování monoteistického náboženství. Islám v překladu znamená „podrobení se“, odevzdání se Bohu (arabsky Alláh).

Mohamed
Mohamed byl zvrácený pedofil, který si vzal za manželku 6-letou holčičku jménem Aisha a měl s ní sex když ji bylo „až“ 9 let! Tento zvrácený úchyl je vzor pro muslimy. Jak vrácené!

Korán
Korán je kniha – veršovaná sbírka „božích“ sdělení věřícím, kterou podle muslimů Mohamedovi nadiktoval prostřednictvím archanděla Gabriela sám Bůh, což pochopitelně není pravda. Korán se skládá ze 114 súr (skladeb).

Islámké státy
Islám je v těchto státech státním náboženstvím i základem zákonodárství:
Afghánistán, Albánie, Brunej, Írán, Jemen, Katar, Kuvajt, Komory, Libye, Mauritánie, Pákistán, Súdán, atd.

Islám je v těchto státech státním náboženstvím:
Alžírsko, Bahrajn, Bangladéš, Egypt, Irák, Jordánsko, Malajsie, Maledivy, Maroko, Omán, Somálsko, Spojené arabské emiráty, Tunisko, atd.

Ženy v islámu
V islámu není žádný minimální věk pro vstup do manželství. Muslim může uzavřít manželství třeba s batoletem a provozovat s ním sex. Malé holčičky a ženy jsou považováni za méněcenné. Hnus!

Islám z mého pohledu
Islám je: teror, ponižování, zvrhlost, násilí, sadismus, vydírání, netolerance, satanova nauka. Česká republika se má otevírat světu, ne však islámu. Chceme snad ve jménu demokracie stavět mešity, protože všichni mají svá práva? Rozhodně ne. Islám je naprosto neslučitelný s naším stylem života a jeho tradicemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *