Porod na videu, porod video

Nastávající matky se bojí porodu, to je přirozené. Bojí se jak prvorodičky, protože nevědí co je čeká, tak se bojí i některé matky, které čekají druhé, třetí dítě, protože vědí, že porod znamená bolest a vysílení. Porod je velkou událostí pro oba rodiče, jak pro matku, tak i pro otce. Důležitý je výběr porodnice. Mnoho žen je spokojeno s porodnicí U Apolináře. Hodně tatínků chce být po boku své manželky nebo přítelkyně u porodu. Otec u porodu je dnes poměrně běžnou záležitostí. Já byl u všech porodů a mohu potvrdit, že otec u porodu je pro ženu velkou oporou. Pro otce u porodu je nejhorší to, že ženě nemůže nijak významně pomoci, „pouze“ ji držet za ruku a psychicky uklidňovat. To, zda chce být otec u porodu, musí zvážit každý sám.

Porod je pro maminky a tatínky významnou životní událostí. Podívejte se na porod na videu. Zvažte, zda je vhodné se podívat na průběh porodu. U některých žen a mužů, to může vyvolat ještě vetší strach z porodu.

Porod video

Nahlásit nefunkční video

Nahlásit nefunkční video

Nahlásit nefunkční video

Porod ve vodě

Nahlásit nefunkční video

Jeden komentář u “Porod na videu, porod video

  1. čekám miminko chtěla bych porodit 90000000000000000000000000000000000000000000000miminek. každou chvilku kope. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja už a si rodím. 😳 😳 😳 😳

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *